Sambos

Idag när jag kom hem från jobbet så stod det L Lundh och N Uppgren på dörren! Igår tog vi hit dubbelsängen! Nu är vi sambos på riktigt! Hihi.. Nu finns det ingen återvändo minsann.. ;) Bara lite smågrejer och kläder kvar.

Lång dag på jobbet idag så det piggade upp mig att se det när jag kom hem! Ikväll har vi varit hos Eva och Henke och ätit sen har vi varit i braxenbo. Jag skuttade mest på studsmattan medan Niklas och Hans pysslade på med en massa tråkiga saker. :P

Trött som ett as nu, ska snart krypa ner i den underbart härliga sängen! Kort dag imorgon! Så udnerbart skönt!

Tack hej!

hurtbulle

Idag har jag varit duktig. klev upp när älsklingen åkte till jobbet. Laddade en massa ny musik i  telefonen och tog på mig joggingskorrna och tog mig några varv runt tjärn. Hur skönt som helst! Det ar varmt ute trots det är mulet och det duggar lite. Medans jag gick pratade jag med världens bästa V såklart! Vi  var ju tvungna att prata igenom helgens bravader. :P

Helgen ja. Åkte ju till söderhamn med mor och far. Var ute efter skor men hittade inga. Men vi hade en trevlig  dag iaf! På eftermiddagen åkte jag och hämtade en trött och slut Niklas i rengsjö. Väl hemma vilade vilade vi bra länge i soffan. Till slut blev det ett hastigt beslut om att   vi skullle ut. Vi satt här länge ensam jag och N. Hasse kom en sväng en skjutsade Putte och Rebecka oss först en sväng till Kurtan och sen ner på tranan. Där var det helt okej.det dansades lite men jag  och N satt mest och pratade. Det var skönt. Ett frågetecken som försvann! Vägen hem  har nog aldrig känts så lång som på  lördagsnatten. Dock hade vi en himla tur för när vi kom till strandrestaurangen vr det en bil som tutade och stannade. Niklas mamma! vi jublade! Har ng aldrig varit så glad att fåkrypa ner i sängen som då.

Vaknade i  skaplig tid igår och utan bakfylla. Dock insåg jag att jag låg i grop i sängen. När jaag vände ig isängen så sa det dunk under sängen.N tittade under och insåg att det var 6 plankor som lossnat mitt under sängen. Värdelöst.Det var tur att vi hade planerat attt hämta dubbelsängen igår. Tyvärr blev inte det av. Så vi fick sussa  gropen inatt också, det känns i ryggen idag.

Söndagen flöt på ssom en söndag ska. Vi såg på film, 2st. jag somnade till båda. Vid 16 kom Henke  och hämtade oss och så for vi till deras mamma oh käkade färska räkor. SÅÅ gott det var. När räkorna var slut gick vi hem till henke och eva. Medans grabbarna spelade tvspel tog jagoch Eva oss en långpromenad. Det varssuperskönt och jättetrevligt! :) när vi kom tillbaka var N och H  sugen på pizza. Så vi beställde, hämtade och ååkte hem hit till oss och såg på tv. Men detblev bara en kortis för vi va trötta alihop.

Ny dag, ny vecka.. Har stängning idag  vilket betyder att jag börjar 11. skönt! ikväll ska vi iaf hämta sängen  och resten av Ns grejer. Mys! :)

tack hej!

Tidig lördag

Idag var jag och älskling uppe tidigt. Jag fick vara chaufför åt honom, för han skulle nämligen till Rengsjö och kapa ved och dricka öl. Så då får jag vara en snäll flickvän och vara chaffis och springpojke. Haha.. Men vad gör det? Jag får ju ha bilen hela långa dagen! :)

Åkte hem till mor och far när jag hade skjutsat honom och vi bestämde att vi skulle ta en tripp till söderhamn. Jag behöver skor och här i bollnäs är det rätt värdelöst. Så vill jag ta en tripp på hollywood också. Hmm.. fast egentligen shoppade jag för hela månaden igår då jag och Becky var på stan. Ujuj.. men det var längesen så det var härligt! :)

Igår kväll blev det vara mys med älsklingen. Vi var och åt tacotallrik på take off (VERY mums), sen åkte vi hem till hans mamma och sa hej till en massa släktingar till Niklas som var där och hälsade på. Innan vi åkte hem så var vi och handlade på prix. Tänkte ta en tripp upp till Braxenbo också för Niklas ville klippa sig, men vi insåg att klockan var så mycket så vi stannade hemma istället. Vi åt glass, spelade mariocart och bara låg och prata. Hur mysigt som helst. Sen blev det i säng ganska tidigt med tanke på att vi skulle upp så tidigt idag.

Så nu ska jag ta och fixa iordning mig själv innan mor och far kommer och hämtar mig.

Becky! Får se om vi hinner med en prommis senare! Vi hörs om det! :)

Tack hej!

Jessy - Dancing in the Dark

Jag är helt såld på den här låten. Jag dansade med N till nån version av den här för någon månad sen på tranan och det var då jag insåg vad jag ville och vad jag kände!




Niklas <3

Glass i stora lass

En positiv sak med våren är att man kan äta glass i solen och bara njuta. Fast nyss åt jag en glass inne i soffan här framför datorn. Men jag njöt ändå! :)

Helt otroligt vilket väder vi har nu för tiden. Idag är det riktigt varmt. Hela förmiddagen var vi ute på förskolan och inte nog med det så slutade jag tidigt. Åkte hem en snabbis och där hittar jag älskling som ligger inne med fördragna persienner under täcket i soffan och ser på star wars!!!! Hallå? Gå ut med dig knäppis!! :) Fast iofs så hade jag sagt åt honom att vi hade tvätt kl 13 och jag hade träff med chefen kl 13 så han hade ju ändå inte kunnat gå så långt. :P

Träffen med chefen gick bra. Jag fick skriva på en massa papper och hon fick examensbevis och utdrag ur mitt brottsregister av mig. Det är inte bara det här med jobb inte. Har några papper som skall fyllas i och lämnas till henne här hemma också. Bla en SOS-blankett där man ska fylla i de personer mina arbetskamrater ska ringa om det hände rmig något. På pappret stod det make/maka/sambo på första raden, betyder det alltså att jag ska fylla i Ns namn där nu? Hihi.. alltså, det är ju inget fe med det, men det känns lite lustigt eftersom vi varit sambo i en vecka typ.. :) Men ja, han är ju faktiskt min sambo! Och det är jag väldigt väldigt väldigt glad över! :D

Vidare så verkar det som att jag slipper hemköp i sommar också. Chefen frågade nämligen om jag kan tänka mig att jobba i sommar också. Självklart!! Och så fick jag till och med säga när jag ville vara ledig och så! Perfekt. Så så fort Niklas har bestämt när han ska ha semester så fixar jag det med.

Hela eftermiddagen har vi då tvättat. Och mellan springturerna till tvättis så kikade N klart på star wars och jag bråkade på honom. Haha, det är min favoritsysselsättning! Jag hann städa badrummet också. Jag städade så bra att N blev dyngsur om fötterna när han gick in dit! Sen kom hasse hit en sväng och ockuperade Ns dator. Medan vek vi tvätt. Där nångång hann vi trycka i oss en räksallad också! smaskens! 

Nu har Niklas och Hans åkt upp till Braxenbo för att skruva loss några däck och här sitter jag i min ensamhet och slöar. Ska snart ner på teatern. Blir nog en del bygg idag med.. och repitioner. Hoppas bara att Leo kommer så vi kan köra våra scener. Börjar ju dra ihop sig med stormsteg nu!!!! Snart bara en månad kvar!!

Tack hej!

Persienner

ÄNTLIGEN har vi fått persienner i lägenheten! Solen är visserligen härlig men att vakna av den vareviga morgon den vill titta fram klockan 5 är inget jag gärna gör. Pappa och Niklas har varit duktiga och satt upp dem alldels nyss och jag och mamma var duktiga och planterade om blommor så nu är det fint i fönstret! :)

Nu har Niklas och Hans åkt iväg en sväng. Hans systers kanin är tydligen sjuk och lider så den ska visst få komma över på andra sidan nu. Jag valde att stanna hemma. Jag är nog lite för blödig för sånt..

Idag har det varit ännu en strålande dag och en himla fördel med att jobba på förskola är att man är ute så mycket. Vi har nog varit ute mest hela dagen. Vi var i skogen på förmiddagen och på eftermiddagen så satt vi ute på gården. Åt mellanmål ute och så. Hur mysigt och skönt som helst. Sen jag kom hem har jag inte hunnit göra så mycket mer än plocka och städa. Bytte påslakan, plockat ihop tvätt, diskat, laga mat och så planterat blommorna då. Niklas hade Hans med sig hem så jag bjöd båda två på tjockpannkaka och det var himla smasken.

Förresten så blev det premiärgrillning igårkväll! N skulle komma och hämta mig efter APTn kl 19, men den sopan ;P hade kört fast med bilen ute på en åker så jag skulle få vänta en stund. Strax efter 21 fick jag mitt efterlängtade grillade kött. Gissa om jag var en hungrig (och lite smågrinig) Lotta då? Jaa! Men det gick över fort! :P

Resten av kvällen ska jag nog tillbringa i soffan tror jag, det är ju trots allt ganska mycket på dumburken ikväll som man kan kika på. Får se när N tänker komma hem, han pratade då om att vi skulle se klart på Pirates 3 ikväll iaf, men man vet ju aldrig. Jag ska upp tidigt imorgon så.

Tack hej!

Nu är allt precis som det ska

Ja, jag bara känner det. Allt är bara så¨bra och jag kan helt ärligt säga att jag faktiskt aldrig varit
lyckligare än vad jag är just nu. När jag tittar på Niklas känns allt bara så rätt. Det är vi, så är det
bara! Jag är så satans glad att jag får vara hans. <3

Nu känner jag att jag rälknas. Jag har en plats och det redan efter en så kort tid. Det betyder så
mycket.

Igår när N slutat kom han och hämtade mig här hemma sen åkte vi tillsammans med Hans upp till
Braxenbo och var ute hela kvällen. Det var så himla härligt väder och det var verkligen en kanonkväll!
Vi hoppade på studsmattan till vi blev alldeles svettig, åt middag och kvällen avslutades med en
fyrhjulingstur ute i bolleskogarna. Supermysigt!

När vi kom hem var vi alldeles stelfrusna så det blev till att krypa ner i badkaret, och där fick jag även
massage på mina stackars smalben som gör sååå förbannat ont!! När vi var varma igen så var det
bara att krypa ner och stänga ögonen för dagen. Helt trött och slut båda två.

NU måste jag blåsa och platta håret innan jag börjar jobba kl 11. Stängning idag och kl 17 har vi APT.

Tack hej!

Det går så fort

En helg går verkligen superfort. Helt sjukt fort. Man hinner bara tänka när man kommer hem från jobbet på fredagen att fy tusan vad skönt med helg, jag ska njuta av varenda sekund. Och visst njuter jag av varje sekund, men det bara säger swooch så är det måndagmorgon igen.. Blä!

Den här helgen har varit helt klart godkänd. Den kunde inte ha börjat bättre. I fredags när älskling kom hem så beställde vi pizza till våra hungriga magar. De gick ner fort och det var gott som tusan. Resten av kvällen blev det bara mys, vi tog ett bad för att senare mysa till film i soffan. Det blev 27 dresses och det var väl helt okej.
 
På lördagen hade vi  bygg på teatern. Dock satt jag mest still tror jag. Hoppade in där jag behövdes. Dock var jag duktig och följde med till Beijer och flirtade lite med min far när vi behövde lite grejer. OCh min far var snäll och gav oss bra rabatt! Tack pappsen! När vi slutade på teatern så var det bara att susa hem och påbörja fix och don inför kvällens stundande fest. Och fest blev det verkligen. Det var verkligen hur underbart trevligt som helst! Därför tänkte jag bjuda på några bilder så ni får se hur trevligt det var! ;)

           

           

           

       

Tack för en trevlig kväll allihopa!

På söndagen stod det åter bygge på teatern på schemat. Hu, jag mådde då verkligen som jag förtjänade. Så jäkla ont i huvudet så jag trodde jag skulle spricka. Höll ut på teater till 14 sen kom Niklas och Henke och hämtade mig och så åkte vi upp till Braxenbo. Där var det vårstädning av gården på g tror jag. Där eldades det gräs och krattades massor. Jag fick två alvedon och sen var vi ute hela eftermiddagen. Det var hur skönt som helst. Riktigt vårväder! Niklas och Manne hoppade studsmatta och Manne hade nog helst hoppat PÅ mig om inte jag sagt ifrån. Haha, bråkunge. :P Däremot kom han på att man får stötar av studsmattan så han satt och gnuggade handen på mattan och pekade i min nacke för då fick jag en stöt. Man lär sig nått nytt, har man en jävulsk bakfylla ska man inte vara i närheten av Manne! ;P Nej då.. söt är han minsann. Även Emmy hoppade, så himla söt unge!

När klockan började närma sig 17 åkte jag Niklas, Henke och hans Eva till Niklas och Henkes mamma för hon ville bjuda oss på tacos. Hon hade verkligen dukat upp ordentligt men det gjorde då verkligen ingenting med tanke på hur himla hungrig jag var. Det är nämligen så att jag lyckades tappa bort mitt visakort i lördags (dock var det på dagen och ICKE på kvällen bör väl tilläggas) och jag hade såklart inga kontanter uttagna så jag fick klara mig utan lunch på teatern. Hur som helst, tacosen smakade gudomligt och till efterrätt blev det morotskaka, den var lika smaskig den! :) Det tackar och bockar vi för.

Innan vi hittade hem igen så hann vi åka förbi hemma hos Jimmy och hämta en tv/datakabel så vi ska kunna se på film genom datorn och så handlade vi lite (N betalade :P). När vi kom hem insåg vi att vi ju faktiskt hade haft fest kvällen innan... Det syndes. Suck, trött som idioter båda två men det var ju bara att hugga in på städningen det. Det gick himla fort faktiskt. Efter det blev det en dusch och kvällen avslutades med glass och mys till sista piratesfilen. Orkade inte kolla på hela dock. SÅ trött!

Så nu är det alltså en ny vecka igen och jag hoppas då att min sjukdom är på väg bort nu, jag vill itne vara hemma sjuk nått mer. Fick sluta 45 min tidigare idag iaf. Det var skönt med tanke på att jag var där en och en halv timme tidigare än jag hade behövt.

Så nu sitter jag här och klurar på vad jag ska hitta på. Ett uppdrag för dagen är iaf att jag ska plantera om mina blommor. Men vi får se NÄR idag jag orkar med det. :P

Tack hej!

Nöjd (forts)

Jo, vad händer? Den första ungen kommer inte förrän 8!!! Så här sitter jag i min ensamhet och håller på somnar! UNDERBART! Dessutom är det bara 3 barn som ska vara här på hela dagen ser det ut som. Kämpig dag va? :-P Tur jag slutar 12 och så verkar det som att jag ska på arbetsmiljöträff 9.30 också. Fick byta vid med M för hon är visst sjuk idag. Jaja.. Ge mig helg nu!

Kakaa.

Nöjd.

Yes, som ni alla vet så är det ju måndag. På måndagar brukar man vara som tröttast när man ska ta sig ur sängen för att gå till jobbet. Så var även fallet för lilla mig imorse, sängen var lagom varm, kudden lagomt mjuk och så såklart en fin älskling brevid sig. Vem till kliva upp 5 då? Inte jag och ska jag vara helt ärlig så gjorde jag inte det heller, jag snoozade i 45 min. Sen blev det bråttomt. Men duktig och snabb som jag är lyckades jag vara på jobbet 6.20, vad händer?

Klara!

Jag åkte ner på stan en sväng för ett tag sedan för att fixa några saker.
Vem dyker inte upp mitt framför ögonen på mig om inte världens bästa
Klara! :) Det var hur skoj som helst att träffa henne. Vi har inte setts sen
i juni förra året. Vi hann prata om en hel del och så tog vi en liten runda
på stan.

Vi bestämde även att hon ska hänga på ut imorgon! Kuligt! :) Får se hur
många vi blir innan, om grabbarna grus också tänker husera här med
oss eller om vi blir bara flickor. Det är sånt som märks imorgon!

Nu slutar N snart och jag längtar massor efter att få pussa lite på honom
nu! :)

Puss hej!

Sunshine

Ännu en dag med strålande solsken. Jag skuttade glatt upp ur sängen med Niklas idag och åt frukost med honom. Det var himla mysigt! :) Men nu sitter jag här ensam i soffan och lyssnar på fågelkvittret. Dessutom kännerj ag solens varma strålar in genom fönstret. Våren är här!

Tyvärr vill inte min hosta försvinna och det drar ner lite. Jag vill verkligen ta en långpromenad men det är väl inget smart drag skulle jag tro. :( Funderar på att stjäla bilen av min far när han har lunch. Måste ner på stan en sväng och fixa lite grejer. Jag ska väl inte vara ute och härja så himla mycket om jag ska bli bra. Men jag klarar inte av att bara sitta still inne i detta väder.

Dessutom har vi bygghelg på teatern i helgen. Så då lär jag ju mest bli inne då också.

Ikväll blir det iaf mys med den allra bästa. Vi ska handla lite när han slutat, sen ska vi laga smaskens mat och bara mysa och se på film! Me LIKE!

Det känns

Jag har hållit på här i lägenheten nästan hela dagen nu. Som sagt det är nog inget för min kropp just för tillfället för jag har verkligen svettas som en tok men har jag fått för mig nånting så måste det ske NU! Jag har möblerat om och jag är satans nöjd faktiskt. Jag och N fick ett impulsivt infall igår och vid 18 tiden lånade vi skinkan av pappa och körde ner till Gävle för att inhandla ett nytt databord åt honom. Det gick himla smidigt faktiskt och fint är det också! Alldeles nyss bytte jag gardiner och draperi till alkoven också. Det ser nästan ut som ett helt nytt ställe. Men vad gör det? Jag har faktiskt fått en sambo och då ska det väl hända grejer! :D

Som sagt s¨drog vi till Valbo igår och det tog oss allt som allt 3 timmar, lagomt till 21 var vi åter hemma. Då var det bara till att skruva ihop bordet. Eller ja, N skruvade och jag tittade på mellan mina hostattacker. :P Men han får skylla sig själv för det är han som framkallar dem. Haha.. :P Jag får värsta attackerna så fprt jag hostar och N är en hejare på att får mig att skratta så.. Innan vi skulle lämna tillbaka bilen till pappa så åkte vi hit och slängde in de grejer vi hade shoppat och när vi gick ut till bilen igen så sprang jag för att jag frös och N ville ju inte vara värre och sprang han också, vilket resulterade i värsta vurpan när han var framme vid bilen. Jag som stod på min sida såg att han bara försvann, men kom upp lika fort igen och jag kan inte ens beskriva minen. Det enda jag kan säga är att jag höll på skratta ihjäl mig och därmed höll jag också på dö av hosta. :P

En sötnos är han verkligen och jag kan inte säga annat att jag är så grymt lycklig! :D

Tack hej!

underbar dag

Jag vaknade på ett strålande humör idag! Solen lyser och så hade jag ju såklart världens underbaraste brevid mig! Helt galet hur man kan tycka om någon så mycket!

image160

you are the greatest! <3

fix och don

Jag borde egentligen ligga bara still med min förkylning men det är rätt så omöjligt när jag är så rastlös som jag är just nu och gör jag dessutom någonting så tänker jag inte på min hals som jag helst av allt skulle vilja skjuta eller nått just nu. Fy tusan vad ont den gör.

I alla fall, så har jag plockat med nytvättade kläder och fortsatt organiseringen av garderoben och planerat lite hur rummet här kommer se ut inom en väldigt snar framtid! :) Min kära stövlade in hör i går kväll med lite av sina grejer bla sin dator och en del kläder. Nu är det väl bara resten av kläderna och databordet som skall hit och kanske dubbelsängen. Fast den får nog kanske vänta och dessutom tror jag inte att den får plats i sovalkoven.. Hmm.. Det löser sig! :)

Pappa ringde tidigare också och han hade fixat bilplats åt oss (eller ja, det är ju Ns bil så det är väl hans plats egentligen). Han är då helt otrolig min pappa, det var himla snällt iaf! Vi tackar och tar emot såklart! :)

Har mina funderingar på att gå ner i källaren nu och kolla efter gardiner. Fundilerar starkt på att byta. Lite vårnytt. MEn dessvärre har jag inget strykjärn.. och gardinerna lär ju inte vara släta efter ha legat i en sopsäck i ett år. Vi får la se. Kanske kan få låna mammas. De skulle ändå komma förbi med en massa mediciner åt mig.

Tror jag ska spela lite mariocart så länge iaf! :)

A till Ö

Som sagt, uttråkad ja! :P Snodde listan av min mikaela!

A - Annorlunda.
B - Busig
C - Choklad är gott, i alla former
D - Duktig ibland, försöker åtminstone!
E - Elak, ibland. ;)
F - Fröken
G - Grodfobi
H - Helt enkelt toklycklig
I - Intelligent,.
J - Jävligt omtänksam. :)
K - Kärlek är det bästa som finns
L - Lotta
M - Många promenader blir det
N - Niklas! <3
O - Oreda i garderoben typ jämt :P
P - Pedant ibland
Q - Qvinna
R - Rolig
S - Söt?
T - Tokig.
U - Underbar.
V - Världens bästa pojkvän!
W - Wii är skoj!
X - Xtra tuggar jag ofta
Y - Yes diskar jag med :P
Z - Zzzzz
Å - Åska hatar jag.
Ä - Älskar mina nära och kära
Ö - Önskar mig och mina nära och kära all lycka i världen.

Svårt som tusan och jaa, jag stal några ord av Mikaela men det var bara för att de stämde på mig med! ;P

Tjejlista

Nu är jag riktigt jäkla uttråkad så idag blir det en lista till! ;P

2008 -
DU ÄR FEG OM DU INTE GÖR DEN!

1. Vilken BH har du på dig just nu? Vit
2. Vilka trosor har du på dig just nu?  Blåa, inte fasen matchar man här inte... haha..  Men jag är sjuk så jag får!
3. Är du nöjd med dina bröst? Ja, det är jag nog
4. Är du nöjd med din rumpa? För det mesta
5. Uppsatt eller nedsläppt hår? Mest utsläppt eftersom det är för kort för att sätta upp
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? Helt otroligt underbar! Finns ingen bättre!
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Helheten
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Så länge de är lycklig!
9. Vart vill du helst bli kysst? munnen
10. Och om inte där? Halsen
11. Har du några snygga killkompisar? Ohja! ;)
12. Har du kysst någon av samma kön? Ja
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Många saker
14. Minus då? Många saker där också, fast just nu har jag inte ett dugg att klaga på! :)
15. Är du en hejjare på att kyssas? Absolut! Jag gör inget annat om dagarna ju, så det måste jag väl vara? :P

Mina päron

Mina päron har varit ritkgit snälla idag. De har tvättat min tvätt åt mig och mamma har till och med
dammsugit och dammat åt mig. Så nu är det då riktigt skinande rent här! Tack snälla mamma och
pappa! Det var verkligen guld värt!

I have discover a new galaxy

Haha.. spelar supermario galaxy nu på wii. Fy bubblan vad snurrigt. Känns som om jag ska falla av kloten hela tiden.
Men jag måste ju säga att jag är bra mycket bättre på det här än på mariocart. Hihi..

Tyvärr börjar min sjukdom göra sig påmind nu så jag tror jag måste lägga mig ner och sova en stund. Hua..

Min mor skulle iaf vara så snäll att hon skulle komma och tvätta åt mig. Tack mammi!

Inte sant

Det här är tamme fasen inte sant. Imorse vaknade jag med feber och
halsont återigen. Jag får nå fel!!!! JAg hade inget nummer till nån av
tjejerna på jobbet så jag var tvungen att åka dit och öppna iaf. Inte
nog med det.. jag satt där i 40 minuter innan det kom nått barn. Nöjd!

När M kom vid halv åtta kastade jag in handduken och åkte hem och
kröp ner under täcket, sov i ca 3 timmar och när jag vaknade efter en
massa konstiga drömmar fick jag samtal av min söta pingla V. Alltid
lika underbart att prata med dig! :)

NU sitter jag här i soffan. Febern har försvunnit iaf och det är ju skönt.
Dock har jag en massa slem i bröstet och halsen gör ont som tusan
när jag sväljer och så hostar jag fortfarande som en idiot. Blä! Jag
har så jävulskt ont i ryggen också. Stel som en pinne. Så jag tror att
jag ska ta mig ett bad nu och sen ska jag spela en massa Wii hela
eftermiddagen! Skoj!

Hoho!

Tidsfördriv

När du ser detta är du utmanad. Kopiera den här texten.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? Tjej
Vad står det i ditt femte sms? Hej
Vem ringde dig senast? Mamma
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? Hjärtat och jag
Vilket språk är din mobil på? Svenska
Vad heter din ringsignal? Your love
Hur många sms har du i din inkorg?En hel drös
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från? Okej, ja, gör det! - Från Niklas
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från? Det blir jättebra de! Jag är redo 18.40. Kram! - Ida
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? Hej - Niklas (Haha, Niklas och Hns smsterrade mig igår) :P
Hur många sms har du i kategorin "skickat". 2 st
Vem är din 13:e kontakt? Delfinen
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? Gabbe, mja.. det kan jag väl inte direkt påstå
Ogillar du nr 5? Annica - Nej, inte på en fläck! :)
Har du varit i hop med nr 1? Ann-Marlen, min chef.. mja don´t think so.
Vad har din mobil för färg ? rööd
Slutligen, var detta testet ett av de roligaste? Nej

Helgen

Detta har varit ännu en helg av belåtenhet! Vi drog ju till Karin i fredags och där blev det middag, fläskfilé och potatisgratäng. Så himla gott! Därefter satt vi mest och pratade en massa och spelade spel. Jag blev så fruktansvärt trött så jag slutade pimpla vin rätt tidigt fakiskt. Sen höll jag på somna i fotäljen där jag satt. :P Vid 1 tiden kom min snälla pojkvän och hämtade hem oss flickor och innan vi kom hem så tog vi en tur förbi tranan. Där fick vi en full jimmy på motorhuven. Haha.. Sen slkjutsade vi hem becky och två till statoil. Väl hemma var vi tvungen att kramas lite i soffan innan vi slocknade för dagen.

Lördagsförmiddagen tillbringades till största del under täcket. Jag tror vi tog oss upp vid 13 tiden, om inte ännu senare, då blidde det en mumsig frukost med ägg och grejer. Därefter blidde det en långdusch och fix innan vi åkte och plockade upp Hasse och Johnny för att ta en tur till max för lite mat. Den tog vi med upp till Braxenbo för grabbarna skulle pula och dona med Niklas bil. Men innan det blev doning av den så hann Niklas såklart skita ner den ordentligt ute på åkern. Helt galen! :P Medan johnny och Niklas fixade med bilen så roade jag mig med att knäppa kort på hans som försökte hänga sig i några redskap i verkstan. Finfina bilder, ska lägga in några senare, just nu finns de i Ns mobil. När bilen var färdig och vi hade konstaterat att Niklas dusch tidigare på dagen var helt i onödan så styrde vi kosan tillbaka in mot staden. Där åkte vi på preem och tvättade bilen och oj så ren och fin den blev. :)

Vi skjutsade hem grabbarna grus till Johnny sen åkte vi hem hit och donade på. Vi tog ett varsitt glas vin och lite senare så åkte vi till Jimmy för där vankades det fest. Dät var en del folk och det var himla trevligt! Senare ändå så hamnade vi på folkan och hela huset gungar. Vi dansade konstant och det var riktigt roligt. Men jag kan då säga att fy tusan så trött jag var när vi väl var hemma igen. Slocknade som en stock!

Söndag igår och den helgade vi verkligen genom att vara riktigt slö. Haha.. Hasse kom hit och umgicks med oss hela dagen. Vi drog och handlade en massa mat och gotta. Sen åkte vi hem och medan jag och Niklas fixade iordning tacos så var hans så snäll och diskade! När maten var uppäten så tillbringades hela kvällen i soffan och vi spelade wii. Spelet som gick runt runt runt var Mariocart och jag ljuger då inte när jag säger att jag verkligen är VÄRDELÖS på det. Haha.. Men men, men lite övning så ska jag nog en dag bli bäst! :) BEcky kom hit och joinade oss på kvällen också. Det var en mycket mysig kväll! :)

Hela helgen har iofs varit väldigt trevlig. Men det är den alltid när jag får umgås med de allra bästa!

Nu ska jag ta och städa och organisera min garderob och badrumsskåpet för här händer det minsann grejer! Hihi.. :) Sen blir det en promenix med BEcky när hon har slutat jobba kl 15.

Tack hej!

utmanad

Jag har blivit utmanad av Mikaela

Tre namn du går under:

1. Lotta
2. Lottis
3. Fröken

Tre saker som skrämmer dig:
1. Att förlora nån när och kär
2. Åska
3. Att bli olycklig

Tre saker du har på dig:
1. Underkläder
2. Jeans
3. En randig Tröja

Tre sanningar:
1. Jag älskar mina vänner.
2. Jag är jäkligt kär i min påfågel. ;)
3. Jag kan om jag vill!

Tre saker jag verkligen vill ha:
1. Ett fast jobb.
2. Mycket pengar.
3. Ett långt och lyckligt liv

Jag utmanar; Ida, Rebecca och Jenny

En fredagskväll i rengsjö.

Ikväll ska jag, Becky och Linda tilbringa i rengsjö hemma hos Karin.
Vi ska dricka vin och snacka skit framför brasan. Myspys!

Ha en trevlig kväll allihop!

Hihi

Nalin says (16:29):
jag snokar på din blogg...
Nalin says (16:29):
du e såå mysig du lottis..
Lotta says (16:29):
hihi.. jasså? :)
Nalin says (16:33):
aaa.. du e såå mysig..
Lotta says (16:33):
vad söt du är! 
Nalin says (16:34):
du e som en regning dag man kan sitta hemma framför en öppenspis me en hemma virkad filt å en kärleksroman 
Nalin says (16:34):
den känslan jag får när jag läser de du skrivit..
Nalin says (16:34):
jag e fan sjuk!!!

Du är för go du vännen! Helt underbart! :D

En extra dag

Nu är jag så gott som frisk så när på lite halsont. Det är tredje dagen jag är feberfri nu och det känns
underbart bra! Stannade hemma en dag extra för att vara på den säkra sidan. Vill verkligen inte trilla
dit igen. Underbarast var duktig och gick och jobbade idag. Nu blidde det himla tomt här utan honom.
Jag har ju fått rå om honom i 3 hela dagar nu. Snacka om bortskämd. ;)

Idag måste jag verkligen ta tag i lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag här och så gör även jag.
Herregud, man får ju skämmas när man ser sig själv i spegeln. Den största boven i detta drama är
mitt hår som typ inte blivit tvättat sen palme dog ungefär, men det är ju iofs lätt ordna. Men först ska det
färgas.

Nu ska jag ta och sätta fart här så det händer nånting.


image159

Två sjuklingar i soffan! <3

Jävla sugit väder idag by the way.. bara för att jag är frisk nu igen...

Sjuklingar

Jag är fortfarande sjuk. :( Idag är första dagen sen i tisdags som jag är feberfri och det är på tiden kan jag säga. Fy tusan vad dåligt jag har mått. Det kan lätt bli himla långtråkigt att bara ligga hemma och stirra men idag har jag sjuksällskap. Det är trevligt men synd att lilla hjärtat nu också åkt dit på förkylning. Fast han får skylla sig lite själv som frivilligt har velat umgås med mig varje dag som jag har varit sjuk. Han har varit helt underbar och tagit hand om mig! Så nu är det väl min tur kan jag tro. ;) Det gör jag mer än gärna.

Förrutom att bara ha hunnit legat hemma i helgen så var jag iväg en stund på lördagskvällen. Min pingla Veronica kom nämligen hit efter att hon gjort högskoleprovet och lånade min ducsh och medan vi donade oss iordning så babblade vi på så som bara vi kan och det var himla fint måste jag säga. Välbehövligt kan jag säga. :) Därefter så åkte vi till Nizse och var moraliskt stöd, hon hade nämligen dildoparty. Haha, det var mååånga flickor och ännu fler snoppar. Herregud vilka grejer. Alla utom jag och V handlade en massa. Men det var himla roligt faktiskt. Jag blev inte särskilt långvarig utan min feber var så snäll och satte in och jag började frysa som en tok. Då skjutsade snälla V hem mig och på vägen plockade vi upp Niklas också. Vi craschade i soffan i försök att se en film men tyvärr var jag för sjuk och han för trött så redan vid 22 låg vi under täcket och sov djupt.

Jag vaknade igår morse och mådde blä, 39 graders feber. Tjoho... Tog ipren och somnade om nån timme. Därefter mådde jag lite bättre förrutom den dryga hostan som nog kommer att bli min död. Jag och Sötast hade en mysig slappdag, då vi spelade supernintendo och såg på film. Även igår blev det en tidig kväll och det var välbehövligt.

Nu sitter han och spelar supernintendo medan jag slöar här framför. Vi har nyss ätit lite lunch, spagetti och köttfärssås! Mums!

På återseende!

Påfågeln Niklas

Haha, min käresta ringde mig i natt. Han hade bestämt sig för en avstickare hemma hos Jimmy innan han skulle komma hit. Medan han väntade på Jimmy som skulle komma hem från festen så la han sig på soffan och babblade på om det mesta. Efter ett tag så blev det helt knäpptyst i telefonen.

Jag: Hallå?
N:-------
Jag: Niklas?
N: Ja?
Jag: Sover du?
N: Nej, jag såg nyss en påfågel.
Jag: Påfågel? Vad gör du?
N: Tänk om jag hade varit en påfågel, och suttit på en stång mitt i rummet, visst hade jag väl varit vacker då?
Jag: (skrattar) Jo, men jag tycker du är vacker som du är.
N: ---------
Jag: Hallå? Niklas?
N:---------

Ungefär där gav jag upp och fick gå och lägga mig utan min påfågel, dock vaknade jag vid halv sju imorse av att han kom och kröp ner. Han hade vaknat vid 6 tiden och insett att han låg hemma hos Jimmy och sov med alla kläder och jacka och så saknade han mig så han var helt enkelt tvungen att ta sig en promenad sådär på morgonkvisten. Inte mig emot alls.

Sen han kom har vi bara legat och myst och ätit våfflor. Jimmy kom förbi och åt de våfflor som blev över och nu har de knatat upp till braxenbo och jag ligger här och vilar. Dock mår jag mycket bättre idag, det är himlans skönt.

Du är väl världens goaste! Du gör mig till världens lyckligaste!

plingeling

Hela förmiddagen har jag pratat i telefonen känns det som.
Det är inte bara att vara sjuk i sverige idag inte. Okej, jag vet
att många andra länder har det bra mycket värre, men det
tröstar inte mig idag. Jag får minsann inte träffa nån doktor
för jag måste ha haft ont i halsen i 3 dygn först. Herregud, jag
kan knappt svälja och det är svullen som tusan. Jag är rätt säker
på att det är något som inte står rätt till. Jag har ingen feber nu
men det känns precis så. Jag är öm i huden nu igen och jag
fryser som en tok, trots att jag har en massa kläder + en filt på
mig. Helt galet.

Förrutom massa samtal till sjukan har jag försökt fått tag på
mitt nya jobb så jag vet när jag börjar på måndag (ja, om jag
är frisk vill säga). Det har varit upp taget i 4 timmar. Jag slocknade
en timme och så fort jag vaknade så ringde jag ännu en gång
och då kom jag fram men vad händer då? Jag har såklart världens
kråka i halsen så jag får liksom världens hostattack varpå personen
i andra luren undrar om jag är sjuk.. haha.. näää... :P Sen satt den
där kråka i min hals under hela samtalet. Hon skrattade lite men
hon var himla trevlig så det känns bra. Sovmorgon på måndag!
Underbart!

Ja, jag har ju inte berättat för er att jag ska börja på ett nytt ställe.
Mitt vik på hedhamre tog slut nu i april och innan jag ens hann
bli orolig ringde chefen och erbjöd mig ett nytt vik, också på
hedhamre men annan avdelning. Dessutom så får jag nu jobba
30 timmar i veckan istället 25 så det går ju hel klart åt rätt håll! :)
 Tråkigt att lämna solen och månen såklart men jag tror inte jag har
satt min fot där för sista gången iaf så. Tråkigt att jag skulle gå och
bli sjuk de sista dagarna där bara.

Jaja.. Jo, och så har jag typ pratat med veronica i ett x antral timmar.
Hihi.. är det nåt vi kan s¨å är det att prata. Tur att du finns vännen!

<3

Hamburgare

Nu luktar det minsann hamburgare här. Sötast står nämligen i köket och fixar middag!
Han kom in här med en massa mat och godis och halstabletter till min stackars hals.

Är han inte underbar så säg? :)

orden gör inte känslan rättvis

Jag har nu haft en fin msnkonversation med min vän V. De hårda orden vi båda satt inne med till en början spydde vi ur oss för att sedan komma in på de underbara. Men vi var överens om att de orden inte gör känslorna både hon och jag känner för männen i våra liv rättvis. För även om jag nyss var så förbannad så behövde jag bara tänka på Niklas och jag började le på stört och det där lilla pirret i magen kom på en gång!

Mi lajk you! Mi lajk jo a lot! <3

Jag bev hemskickad idag igen från jobbet. Kändes som om jag hade blivit överkörd av en ångvält imorse när jag vaknade. Hade en sån grym huvudvärk och alldeles öm i kroppen. N sa att jag var kokhet och undrade om jag nog inte hade feber. Nej då tyckte jag och knatade till jobbet. Jag orkade vara där i en timme. Alldeles yr och konstig i kroppen. De gav mig en termometrer och skickade in mig på toaletten. Jodå, jag hade närmare 39 graders feber. Bara att knata hem det.

Har legat på soffan hela dagen och fryst och svettas om vartannat. Reser jag mig upp känns det som om jag ska ramla ihop vilken sekund som helst. Och huvudet håller på tar död på mig. Trots pillerknaprande. Hua...

Men sötaste skulle komma hit och pyssla om mig sen! Hihi..

ny vecka

Jaha, det har ju inte gått så bra att blogga de senaste dagarna. Men vad gör det när jag ändå
har haft en helt kanon helg? :D

I lördags klev vi upp med tuppen, Ni var duktig och fixade iordning lite matsäck medan jag
gjorde mig startklar. Sedan åkte vi och plockade upp Jimmy och Fredrik. Innan vi styrde
bilen mot Glössbo, var vi ut till fröste och hämtade Fredriks skoter också. Väl i Glössbo
pylsade vi på oss kläder och hoppade på skotrarna. Hej vad det gick. Fy tusan vad skojigt
det var. Vi var ute i nästan 5 timmar och det blev lite mer än 7 mil. Hur mysigt som helst att
få sitta bak och hålla i den som får det att pirra så i magen.

När vi åkt klart var det 4 TRÖTTA personer som åkte tillbaka till Bollnäs. Vi släppte av Jimmy
och Fredrik hemma hos Jimmy, sedan drog vi till Take off och köpte med oss pizza hem till
mig. Hungriga som vargar. Jag tror jag nog hade kunnat äta precis vad som helst. Sen blev
vi jäkligt slöa, låg på soffan och kunde typ inte röra oss. Eftersom jag var stelfrusen tyckte vi
att ett bad nog skulle sitta fint, och det gjorde det verkligen. Haha.. i 2 timmar låg vi i badet. :P

Skrynkliga som russin tog vi då oss upp ur badkaret 2 timmar senare. Då blev det en öl för
Niklas och jag brottades med plattången och min garderob. Men klar blev jag och innan jag fick
korka upp mitt vin skjutsade jag Niklas till Jimmy så han fick byta kläder och hämta fler öl. Sedan
åkte vi hem till mig och parkerade bilen för att sedan gå till Hedhamre på födelsedagsfest hos
Markus. Där var det ett himla liv, och roligt som tusan! När folk började dra sig mot tranan följde
jag och Niklas hem till Patrik för att fortsätta kvällen där. Men där blev vi inte långvariga utan vi
bestömde oss också för att ta en tripp ner till tranan för att skaka lite på rumpen. Helt okej.

Söndagen började inte så jätteroligt, hu vad ont i huvudet jag hade, och jag kunde knappt ta mig
ur sängen pga TRÄNINGSVÄRK. Stel som en pinne tog jag mig ur sängen vig halv två-tiden. Vi
värmde lite överbliven tacogratäng och kikade på film. Efter filmen somnade vi ännu en stund.
Haha, så himla slö. Jimmy ringde och väckte oss. Då insåg vi att det kanske var dags att kliva
upp. Tog våra slöa ben och traskade ner till Ica för att handla lite middag. Hemma igen blev det
middagslagning och jag kan lova att det smakade gudomligt. Innan vi avslutade söndagen såg
vi på lite simpson. Sen när vi försökte kolla på film somnade jag jag nog säkert en 2-3 gånger
så vi gav helt enkelt upp och redan halv tio låg vi redo att sussa gott. :P

Nu är det ny vecka och snart har halva den också gått. Så snabbt det går.
Nu ska jag nog göra mig en klämmacka och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske
sällskapar jag boysen nere på stan som är i full färd att tvätta och städa (fast de har de ju sagt
i några veckor :P)
RSS 2.0