I wanna go crazy!

Det blev inget Tuppens för oss igår men det gjorde verkligen inget för vi spelade spel på teaterverkstan istället och det var supertrevligt och jag var så himla trött så jag hade nog inte fixat tuppens iaf. :P


Så eftersom det inte blidde nån dans igår så får jag hålla till godo här på vardagsrumsgolvet! ;)


I WANNA GO CRAZY!!




 

Nu blir det snart en prommis till Rusta med Mama B för att titta på nya tapeter till min hall!

Hej hopp!

Tilda-Tut

Gårdagskvällen på BTV var väldigt trevlig och rolig. Jag, Becky och Daniel inledde kvällen med Yatzy och självklart var ju Becky bara tvungen att vinna! :P Dock fick jag yatzy och det kan jag leva på länge! ;) Därefter blev det nått sjörövarpang pang spel och ingen vinst för mig minsann. Kvällens tredje spel blev Carcassonne, där man ska bygga städer, vägar och kloster och där blev det heller ingen vinst.. :P Innan jag och Becky slängde in handduken spelade vi Helt Hysteriskt med Fredrik och Henrik.. Ett spel där man ska gissa massa ord och har man otur under en massa tvång.. Gissa vem som inte vann? Haha.. det är tur man inte är dålig förlorare iaf! :P

Idag har jag hunnit byta sängkläder, rensat avloppet i badrummet och dammtorkat på de flesta ställen. Nu väntar jag på att Linda ska höra av sig och då ska jag ta och promenixa ut på varpnäs och hälsa på lilla Tilda-Tut och resten av familjen såklart! <3

Senare idag blir det en spelsväng på BTV igen, får se om det blir hela kvällen eller om Becky är pigg nog så vi kan bege oss till Tuppens och skaka rumporna lite!

Men nu lite lunch tror jag bestämt!

Prestationsångest?

Så var ännu en vecka över och jag har nyss startat helgen med ett ordentligt jobbigt och SVETTIGT spinningpass! Jag var svettig redan innan passet startade eftersom jag råkade söla för mycket hemma när jag skulle iväg så det blidde ju nästan till att springa till sporthallen och det var inte direkt plogat. Jag höll på avlida efter en kvart in i passet, och det måste ju betyda att jag tog i för kung och fosterland. Det var verkligen illa när passet var halvvägs men som alltid så kommer Human med The Killers lagomt tills dess och de flesta vet nog redan att jag älskar den låten och jag får ny underbar energi! Sen är resten av passet räddat och jag kan ta i ännu mer!

Nu efter en oplogad promenix hem så känns det som mina ben ska ramla av. Ska ta mig en dusch och sedan stoppa lite gulaschsoppa i magen (som blev kvar från gårdagens soppkväll). Efter det ska jag och Becky ta oss till teaterverkstan där det är spelhelg i helgen. Får se hur långvarig man blir.

Dagen annars har sett bara bra ut. Som jag har sagt förr så händer det så himla mycket roligt på mitt jobb och likaså idag. Jag skrattar fortfarande gott bara jag tänker på det. Skulle nog kunna skriva en hel bok med allt som vi får höra och se varje dag. Eftersom det är fredag var det storsamling och lek tillsammans allihopa. Jag försökte börja knåpa ihop vårt manus till teatern i maj och jag kom en pyttebit iaf. Slutade tidigt gjorde jag och promenixade tillsammans med L ner till Kilberg där vi plockade upp Becky som snällt stod och väntade. :P Vi önskade L en trevlig helg och vi knatade ner på stan och gjorde av med lite stålar. Mest jag.. tvärr.. :P

Och en dagens funderare. Tror ni man får prestationsångest när man försöker gå på toa och ungefär hela personalstyrkan står utanför och tjottrar och väntar på sin tur? Haha.. :P

Nu dusch.. eller mat..

Pappa A, Mamma B och så lilla PPGG

Så var torsdagen över. Dagen jag smågruvat mig för hela veckan, men såhär efterhand så var det ju allt annat än farligt och det visste jag ju redan innan också egentligen. :) Ibland är man bara så fjantig och det enda jag kan säga är ju att jag blivit en erfarenhet rikare.. Bra där!

Det var meningen att jag skulle hälsa på Linda och Tilda idag efter jobbet, men det blev lite strul med skjuts och bilar så jag hoppas de har tid med mig en stund i helgen istället?

Lagade soppa åt mig och Becky som vi avnjöt innan vi gick ner på teatern. Där planerades det tydligen julfest, som går av stapeln nästa helg. :P Mycket tok de hittar på de där Kanilinisarna.. :) Därefter så smidde jag, Becky och Karin på vårt finfina projekt! Allt känns mycket bra! :) Allt jag säger är att det handlar om Pappa A, Mamma B och så lilla PPGG, och för att inte glömma PG och paddan piss.

Imorgon fredag och jag öppnar (vilket betyder att jag slutar tidigt också!!!!). Jag och Becky ska ta en shoppingtur på staden när vi slutat, sen blir det spinning för mig och sen kanske spel på BTV? Har inte hört något mer om det så jag har ingen aning om hur det ser ut. Well, det är väl sånt som visar sig.

Nu ska jag dock ta och göra mig redo för att krypa ner och sova. Jag är en tröttmössa!

Nattinatt.

Den gamla goda tiden.

Eller ja, gamla och gamla tiden, det var väl kanske sex år sedan drygt. Jag bodde då i Umeå, min fd andra halva hade jag ca 80 mil ifrån mig och dessa två låtar spelades om och om igen.. och igen.

 

Lasgo - Cry

 

 

Byz - Why do we always fight

 

Det var år och dar sedan jag lyssnade på dem. Men tänk vilken känsla musik ger.
Jag kan känna precis hur jag kände då. På ett sätt saknar jag den tiden men
självklart ångrar jag ingenting av allt som hänt sen dess. Det har gjort mig till
den människa jag är idag. På gott eller ont.. Välj själv.. :P

Snacka om totalomvändning

Imorse var jag dödare än dödast och trodde inte att jag skulle överleva dagen. Jag var så fruktansvärt trött och ändå har jag inte gjort något annat än sovit i helgen. Men duktig som jag är så tog jag mig upp, lyckades få på mig kläder och ansikte (dock allt i en suddig morgondimma) och sedan ta mig till jobbet. Där fick jag kaffe i mig och efter tre koppar under förmiddagen så började jag vakna till lite till liv. Efter den underbart goda lunchen som satt fint i kistan så kände jag mig snäppet piggare ändå. Tänk vad lite spagetti och tomat- och ostsås kan göra!

Eftermiddagen gick fort och väl hemma hann jag äta lite innan jag tog mig iväg till spinningen (som tog emot som sjutton). Det var så (och ursäkta mitt språk nu) fördjävla helsikes jobbigt och svettigt! Halvvägs in i passet hade jag god lust att hoppa av cykeln och gå därifrån. Men skam den som ger sig. Gissa om jag kände mig stolt när det var över?

Däremot fick jag världens energikick när jag klev innanför dörren. Jag har duschat, blåst- och plattat hår och allt medans jag dansade (okej, inte i duschen då) runt i hela lägenheten och sjöng vackert! Alltså, hade någon sagt till mig att jag skulle göra det ikväll när jag vaknade imorse hade jag inte trott en sekund på det.

Nu blir det en jordgubbssmoothie och äppelskivor med kanel! Yummi! Till det ska jag kika på En fyra för tre, minns ni den serien?

- Du är en fiskbulle Tobbe!

Haha..

Tack och godnatt!

Huvudvärk

Jag gick och la mig med världens huvudvärk och jag vaknade med samma huvudvärk. Jag fattar inte.. Det var evigheter sen jag hade ont i huvudet överhuvudtaget och den här veckan har jag haft det i stort sett varje dag. Inga huvudvärkstabletter har jag heller.. Livet är hårt.

Gårdagen började jag iaf med ett boxningspass med Kicki. Jobbigt var det men roligt som tusan! Därefter var det bara att knata hem i snöstorm. Väl hemma blev det bara en slödag. Elin kom och hälsade på en sväng. Vi spelade en massa bowling, baseball och tennis på wii och hann uppdatera varandra om det allra senaste i våra liv. När hon gått så kom Becky, riktigt så de avlöste varandra. :) Becky och jag spelade massa supermario och trots några nervsammanbrott så tog vi iaf oss till en ny bana. Haha.. Innan hon gick hem så tittade vi på filmen på 3:an.. Jag däckade i säng nästan på en gång med min huvudvärk.

Vaknade tidigt idag, har legat i soffan och tittat på tv. Nu har jag nyss ätit frukost och måste ta itu med diskberget i köket. När det är gjort tänker jag lägga mig i soffan igen med en stor flaska vatten och kurera mitt huvud. Blir det inte bättre får jag allt ringa pappi och höra om de har tabletter. Väntar också på att det ska bli en plats över på spinningen i eftermiddag. Blir det det och huvudet är bättre ska jag allt ta mig dit och köra ett pass.

Men nu disk...

Fridag

Eller freday! Det är alltså helg, igen! Det känns som man går till jobbet på måndagmorgon och går hem på fredageftermiddag, alladagar däremellan är liksom ett enda stort grått blurr.. Eller ja, det var ju kanske lite dumt beskrivet, grått blurr känns ju som nått negativt och mina dagar på jobbet är verkligen allt annat än negativt, de är helt fantastiska! :) Men fort går det! Snart är det grönt och varmt igen och vi kommer steka sönder oss ute på gården.

Jag började iaf helgen med ett spinningpass på sporthallen. Trodde jag skulle avlida eftersom jag inte vart iväg på snart två veckor, men det gjorde jag ICKE! Jobbigt och svettigt var det verkligen. Jag hade så grymt med energi och bara ge gärnet är så himla roligt och skönt! Lagomt mör kom jag hem till en mörk lägenhet och ett berg av tvätt som skulle vikas. Jag klev över berget och fixade mat och åt istället. Nu är kläderna dock vikta och disken är diskad. Jag är dessutom fri från diverse svett och barndreggel och snor. Nu tänker jag inte göra annat är ligga i soffan resten av kvällen. Ska snart göra mig en jordgubbssmoothie och äta lite pistagenötter! Till det tänker jag titta på SATC-filmen. Jag har sett den förr, 2 gånger, men jag har somnat båda gångerna och jag kommer knappt ihåg vad som händer.

Imorgonbitti blir det en boxningsmatch med Kicki (om hon inte bangar ÄNNU en gång.. ;)), hon ska minsann få igen efter den här veckan. Hon lyckas ALLTID sno Ljusnan först på våra raster :P och igår på vår utedag så knuffade hon mig så jag ramlade helt handlöst rakt ner i den meterdjupa snön.. (okej då, kanske inte handlöst men ramla, det gjorde jag..) Bäst du passar dig! ;)

Har också fått en inbjudan av min bästis från mellan och högstadiet till hennes regidebut på DRAMATEN!! Shit, det är stort! Hon har alltid varit en teaterapa och helt fantastisk på både sång och teater så jag är egentligen inte förvånad! Vore så himla roligt att åka ner och se men ja, får se hur det ser ut då.. Det är drygt en månad kvar. Vore verkligen roligt att träffa henne.. har inte träffat henne på snart två år. Vill iaf säga att jag är en stolt "bästis" till Klara Steiner, lägg det namnet på minnet! ;)

Nu ska jag ta fram mixer och jordgubbar!

Tackhej!

I väntans tider?

Det känns som att jag går och väntar på något och jag vet inte vad det är... Jag har bara en konstig känsla i både huvud och mage..

Har städat och donat sen jag kom hem från jobbet idag. Tänkte ta mig en tur på spinningcykeln men eftersom jag är knöven fortfarande så valde jag att vila istället. I alla fall, när jag städar så hinner jag fundera rätt mycket där med dammtrasan i ena handen och dammsugaren i den andra..

Tankarna som virvlat idag har iaf gjort mig irriterad.. Inte arg, vilket jag borde vara.. egentligen.. men eftersom jag är så fantastisk så blir jag inte det. Min tanke var att ta allt för vad det var/är. och allt kändes jättebra, jag mådde finemang! Visserligen mår jag bra ändå men det ligger ändå där och gnager, hur mycket jag än försöker stänga av,. Jag fick känslan av att  jag inte skulle bli "bortkastad" den här gången.. Men ja.. hur kommer det sig då att jag känner mig det? Visst är jag stark, men att råka ut för samma saker gång på gång vill man ju inte ändå.. (even as a friend..)

En del av mitt liv känns som en jävla såpa, och jag är inte ens delaktig i den..

Host host.

Jag sov 9 timmar natten till idag och ändå har jag varit helt slut och trött ändå. Släckte undefär vid 21 igår och 21.05 sov jag som ett litet barn. Höll på frysa ihjäl när jag klev ur sängen imorse men när ag väl kommit upp gick det bra. Det har varit lite hängigt idag men det har ändå gått bra. Har fryst lite emellanåt men det är allt. Var ute och lekte i snön på förmiddagen ändå. Finns det något roligare? :) Annars har vi varit inne mest och jag har nog hostat ikapp med de flesta.

Jobbade över en halvtimme och stannade sedan kvar med Kicki eftersom vi hade personalmöte ikväll också. Till personalmötet blev det goda semlor som jag (hör och häpna) bakade under eftermiddagen. Linda kom upp en sväng och sa hej också dock utan Tilda men det var himla roligt att se henne! Nu längtar jag massor till jag får se det lilla miraklet! :D Ska försöka bli piggelin först!

Nu ska jag sova några timmar innan det är dags att vara på plats igen.

Natti!

I´ll fly with you

"I still belive in your eyes
I just don´t care what you done in your life
Baby, I always be here by your side
Don´t leave me waiting to long, please come by..
"


Jag har en sån grym jäkla huvudvärk. Vet inte hur jag ska bete mig för att inte tänka på den. Inga huvudvärkstabletter har jag heller så jag kan inte göra annat än bälja vatten. Halsen kliar dessutom och jag har nån konstig hosta. Bleh.. Allt detta och lite till gör att den här kvällen inte känns så bra. Har iaf tagit en lång uppfriskande promenix. Kanske inte så bra med tanke på halsen men jag var bara tvungen. Har precis kommit ur duschen och ska nu stoppa något i magen och blåsa håret, sen ska jag nog tammetusan kasta in handduken för den här dagen..

Så godnatt och sov så gott!

Fix you

 

Så underbar.


Hemma efter en speleftermiddag med Sten, Sax och Påse. Kände mig riktigt off idag men det var trevligt såklart. Nu är jag då hemma och borde försöka fixa något ätbart. Har bara ätit frukost idag så gissa om min bakismage skriker. Men jag har tusan ingen lust. Får bli fil med MASSA bananchips och MASSA kanel. Mmm! Smaskens! Vilken lyxig kärleksmiddag va? :P Äsch.. fånig dag.. Kärlek ska man ge varje dag. Men men.. Jag skulle säkert ha en annan åsikt om jag hade haft någon att fira den här dagen med. Iofs så har jag aldrig firat den när jag haft någon heller så egentligen kvittar det ju då..

 

Vad bitter jag lät.. men det är jag faktiskt inte. Jag bestämmer helt enkelt att idag är helt vanlig dag! Så fil blir perfekt! Popcorn och SATC efter det och söndagen är helt komplett. Behövs verkligen för min skallebank och min nedstämdhet, som infinner sig just för tillfället.

 

Tackhej!

 

Rysfrys

Sitter just nu på tåget hem från Gävle. Har haft en underbart rolig och mysig helg! I fredags blev det tacos och Lets dance-mys. Igår var vi på stan hela dagen och på kvällen blev det hemmagjort pizza och vin i mängder tillsammans med markus. Vi drack mer vin (iaf jag och markus) och pratade massor och jag måste ju säga att Markus har ju väldigt bra tankar om saker och ting.. ;-) Sen drog vi på heartbreak och dansade rumporna av oss. Så himla roligt! Hamnade på något underligt vis i sätra innan jag slocknade i sandras soffa kl 4 imorse. Idag mår jag som jag förtjänar.. Sitter som sagt på tåget nu och jag träffade på Lena och Stefan på perrongen så hon har varit snäll och matat mig med choklad så jag ska piggna till lite. :-) När jag kommer till bollnäs blir det spel hela dagen! Bra där! :-)

Äntligen!

Ett jättestort GRATTIS till Linda och Andreas som igårkväll
fick en liten dotter!

Är så stolt över dig min underbara vän!
Älskar dig!

Väntar och längtar.. och väntar.. och längtar!

För ungefär 13 timmar sedan fick jag ett sms av min älskade Trasmaja att vattnet och proppen gått så de var på väg till förlossning. Jag blev alldeles lycklig, fick tuppskinn och jag blev alldeles tårögd! Äntligen!

Har gått med telefonen i handen i stort sett hela dagen och väntat på minsta lilla pip men än har ingen hört något. Så nått måste ju vara på G.. Annars borde hon ju ha hört av sig tycker man. Hursomhelst så är hon en stjärna och tillsammans med Andreas kommer de greja det där alldeles galant! Barnet kommer vara världens lyckligaste som får dem som föräldrar! Alla mina tankar och all min kärlek till dem, alla tre! <3

Som sagt, har gått på helspänn på jobbet idag, det har vi nog allihopa! Haft ute dag och gud så härligt det var ute idag! Promenixade hem efter jobbet och det var så himla underbart att det var ljust ute!! Vi är på väg åt rätt håll! Lagade soppa som jag bjöd Becky på när hon dök upp vid femtiden. Så god om jag får skryta lite.. ;) Med curry, lax, champinjoner och lite annat smått och gott!

När soppan var uppäten så begav vi oss till teatern och där har vi suttit på rumpan hela kvällen och mest pratat med den andra delen av gruppen. Trevligt och roligt som alltid! :D Jag, Becky och Karin fick ihop vår story i stora drag också. Vi är så duktiga och kreativa.. hehe..

Nu ska jag ta och vika tvätt, ta reda på soppan som blev över. Packa lite smått för imorgon tänkte jag ta mitt pick och pack och åka till Sandris i Gävle. Fredagsmys med henne imorgon och utgång på lördag! Söndag lutar mest åt att jag tar ett tidigt tåg hem och är med och spelar spel! Det vill man ju inte missa. :)

Men ja, nu vika tvätt!

Tackhej!

Kärlek

Jag är så lyckligt lottad som har mitt jobb! Ja, jag vet att det är ett himla tjat men det ÄR faktiskt så! (-----> min blogg = jag får tjata exakt hur mcket jag vill!) Det är goda skratt varje dag, som riktigt kommer ifrån hjärtat, man får kramar och känner sig välbehövd! Förrutom det har jag fantastiska kollegor som lyser upp tillvaron oavsett vilket humör man än klampar in med på morgonen!

Dessutom så lyser dagen upp lite extra när man av en liten 2-åring får höra "älskar dig" innan han går för dagen. Det liksom bara känns i hjärtat. Underbara små sötnosar! :)

Spinningen som var planerad ikväll blev inställd pga sjukdom. Däremot har jag hunnit tvätta (eller ja, jag håller på fortfarande) och tagit en prommis med Becky. Kallt, frisk och skönt. En bra form av terapi! :)

Nu ska jag knata bort och hämta tvätten och sedan titta på lite SATC innan jag ska sova.

Tackhej!






Arkivet

Eftersom jag tycker det är roligt att läsa vad jag har haft för mig de senaste åren så tänkte jag att det kunde vara roligt för er också.. :P Här kommer ett gammal inlägg från ganska exakt 4 år sedan:

"Dricka diskmedel

Jag var riktigt duktig alldeles nyss. Jag stod och diskade och eftersom jag är en riktig latis och slösis så häller jag diskmedel direkt på tallrikarna, glasen och besticken. Det fick jag sota för nu. Jag tänkte jag skulle spara mitt glas och dricka lite saft, så jag lät bli att hälla diskmedel i det.. trodde jag.. Det visade sig att när jag sedan hade blandad saften och tagit en klunk så.... Ingen vidare upplevelse må jag säga..

Nu har det gått två dagar av min praktik, och jag tror den kommer bli alldeles kanon! Igår var vi på värmalandsoperan hela dagen. Min klass är med och sätter upp trollflöjten där, riktigt duktiga var dem. Så varje måndag de närmaste fem veckorna kommer jag spendera hela dagarna där.. Inte helt fel.. :)

Nu ska jag fixa mig en macka och ett nytt diskmedelsfritt glas med saft! Wish me luck! ;P

Och så blir det gilmore girls!


--------------------------------------------- ----------
Usch, vad jobbigt det är när det ringer på dörren och man inte väntar någon. Jag tror det är radiotjänst jämt. Nu händer det ju inte så ofta, och jag låser alltid min dörr. Tyvärr var ju inte fallet så alldeles nyss.. Och persiennerna var uppdragna i köket så personen kunde nog se mig. Jag stod helt skräckslagen still och höll andan. Till slut öppnades dörren och nån skrek hallå. Då kände jag mig bara fånig som inte öppnade, det var min granne som ville låna dammsugaren.. Haha.."


Ut mä dä ba.

Nyss hemkommen från sporthallen och ett boxningspass. Trodde jag skulle ha noll energi eftersom jag inte hann äta innan då jag fick åka i ilfart direkt från jobbet. Men ja, det var inga problem.. jag hade visst lite aggressioner som behövde ut. Fy fan, vad skönt det är att slå och sparka allt man har! Nu är jag skakis i armarna och nästan helt tom  inombords istället. Bra eller dåligt vet jag inte. En dag kan verkligen vara som en berg och dalbana, en vecka kan också vara en berg och dalbana och för att inte tala om månader och år. Så för att vara exakt: Livet är helt enkelt som en berg och dalbana. Ja.. skitsamma.

Det har iaf varit en bra dag idag. Det tackar jag för!

Nu borde jag äta något men jag är tusan fortfarande inte hungrig. Men jag gör det ändå.

Tackhej!

Tisdagmorgon.


Anything that's worth having,

is sure enough worth fighting for!



Speldag!

Idag har hela dagen spenderats på studiefrämjandet tillsammans med Becky, Fredrik, Daniel, Henrik och Johan. Jag och Becky gjorde nämligen debut i Sten, Sax och Påses sällskapsspelförening. Vilket betyder att vi har spelat sällskapsspel hela dagen. Från 12 till 20. Tiden gick så grymt fort och supertrevligt har det varit! :) Om än lite förvirrande spel där i slutet. :P

Tack för idag iaf!

Nu sova!

Natti.

Komplimanger

Idag på sporthallen så var det en helt okänd tjej som kom fram till mig när jag var på väg därifrån och undrade vart jag hade köpt min tröja och tyckte den var fin! Kompimanger i all ära men sånna är väl ändå de bästa, right? När en person inte känner en och tar sig mod och komma fram, då känns det ju att det är på riktigt. Eller så ville hon bara ha en likadan så mycket att hon skulle kunna göra vad som helst.. :P Skitsamma, jag tar det som en komplimang, känns bättre så... ;)

Komplimanger är bra för själen! Vad bra man kan må bra av dessa ord. För några år sedan hade jag supersvårt att ta åt mig av dem men det har bara blivit bättre med åren. Tyvärr är jag dålig på att själv ge dem. Men jag har nog blivit bättre på det med. Men ännu bättre skadar ju inte!

Jag somnade för ett tag sen och sov i en och en halv timme. Hade en grym huvudvärk men den var bättre när jag vaknade och nu har jag proppat i mig en massa tacos så nu är både huvud och mage glad. Nu tänkte jag ta och diska, sen försöka platta håret. Har ju tammetusan sett ut som ett troll hela veckan men nu ska det bli ordning på torpet! Därefter ska jag slänga mig i soffan och trilskas med banan på supermario som jag aldrig kommer förbi. Envisades med den förut idag med men jag blev så arg så jag var tvungen att sluta. :P

Vad pysslar ni med en lördagskväll som denna?

Tackhej!

Dancing in the dark

 

Gissa hur lång tid det tog för mig att kunna lyssna på den här låten igen? Nästan bara 2 år. Men nu är det inga problem. Det om nått måste ju betyda att man är helt över och har gått vidare? Right?

Box box box

Det var meningen att jag skulle ha en vilodag idag. Teatern blev inställd så jag passade på att städa min lya (minus dammsugning). När jag hade städat klart placerade jag min rumpa i soffan och hade tänkt låta den sitta där hela hela kvällen. Men durr durr säger det i mobilen och Sussi vill att jag ska följa med henne och boxas. Eftersom jag har myror i rumpan och är en snäll kompis kunde jag ju inte säga nej. Snabbt som attan var det bara att byta om och bege sig till sporthallen. Svettigt var det men mycket berodde nog på den otroligt dåliga luften i salen. Däremot var det jobbigt ändå. Hela min kropp är alldeles darrig just nu, särskilt armarna. Satan vad hon kan slå och sparka Sussituss! :P

Härnäst blir det att sanera mig från svetten och därefter måste jag stoppa något i min skrikande mage!

Tackhej!

Knäsvag

Herregud, jag hittade precis något alldeles nyss som jag inte skulle ha hittat. Eller ja, iaf inte ha läst.. Hade glömt att jag hade det och det sa pang och mina knän blev helt knäsvaga.. Precis som första gången jag läste det.. Alltså, det är ju den sort av knäsvaghet som är bra men ja.. inte just nu då.. tyvärr får jag väl säga.

Jaja.. dags att borsta gadden och sedan krypa ner för en ny härlig dag!

Nattinatt alla!

Roooooosa!

Jag bytte gardiner i både fönster och min alkov igår efter jag hade shoppat loss på IKEA! Gissa om det skriker ROOOOSA i mitt rum nu.. haha.. Gardinerna till alkoven är verkligen jätterosa! Det märktes nu i dagsljus kan jag säga men jag gillar det så. Riktigt tjejigt och det är ju jag så.. :P

Det gick för övrigt faktiskt riktigt bra att komma upp imorse trots att alarmet slog på kl 5. Hade fyra kids innan kl 7 och det är många för att vara så tidigt. De senaste två gångerna jag har öppnat har de första kommit efter 7. Fick ta en jätteledsen liten kille som kom tillbaka efter en veckas sjukdom hemma. Det gick bra till slut när jag hade lockat med både teletubbies, pingu och frukost! Sen vart det den vanlige tokige och rolige lille kille han är! :) Efter samlingen tog jag med mig två små tjejer och åkte buss ner på bibblan. De underhöll nog samtliga passagerare när de med full hals skrålar:

"LILLE KAAAATT, LILLE JAAAG.. DET VAR HO, DET VAR HO SOM SKET PÅ BROOOOOA!". Det är mina små hjärtan det. Försökte få dem att hjälpa mig med att välja böcker vi skulle låna men de var mer intresserade av att rita och bygga pussel. Dock var de iaf snälla och drog "kärringväskan" vi hade med.

Vi var tillbaka på förskolan lagomt till lunch och sen sa det bara svisch och jag fick gå hem för dagen.

Nu ligger jag bara på sofflocket och vilar. Har tvättid kl 17 och medan tvätten sköter sig själv ska jag på sporthallen och spinna lite.

Så, nu har jag uppdaterat lite så nu ska jag njuta lite av mina rosa gardniner! ;)
RSS 2.0