lööve it

Halva arbetsveckan har gått! Snart helg igen! :)
Det har gått riktigt bra att kliva upp tidigt och likaså
har det gått med maten!

Barnen är verkligen helt underbart söta och personalen är fantastisk!
Jag längtar till jobbet i samma sekund jag åker därifrån. :)

underbara helg

Så var ännu en helg förbi och den har varit helt fantastisk underbar. Sandris kom upp igår och henne har jag fått rå om massor! Myspys. Jag mötte henne på tåget och vi tog då en runda i Bollnäs lilla city. Åt även en varin räkmacka på krokanen innan vi gick hem. När vi kommit hem till mig parkerade vi utanför huset på en filt i solen. Där låg vi i över 2 timmar och käkade glass och pratade om allt mellan himmel och jord.

Lite senare dök även Linda upp för att sedan åka till spicy cow och käka. Så himelsk gott och gud vad vi skrattade. Jag hade alldeles ont i magen ett tag, var delvis för att jag var jäkligt mött också. Vi kom iaf fram till att det är på MAX allt händer i Bollnäs. Linda mot Kajan, Linda mot hönan. ;)

När vi hade käkat så skjutsade Linda hem mig och Sandra. Vi tog en lite kvällspromenad. Gick en tur genom stunden men där verkade jävligt dött. Vi knatade hemåt och kikade på vänner istället men det dröjde inte länge innan vi sussade som två små barn. Eller ja, iaf jag. :P

Vaknade tidigt imorse, vi käkade frukost och knöt på oss promenadskorna och tog en runda på drygt 2 timmar. Väl hemma smet vi ner på Ica och köpte glass och la oss ute i gräset.

Nu ikväll har jag och Becky grillat hemma hos mamma och pappa, som för övrigt är i eskilstuna. Det var gudomligt gott och jäklar vad mätt vi var när vi rullade hemåt. :P

Nu sitter jag här. Ska strax hoppa in i duschen och sedan byta sängkläder. Eller ja, kanske gör jag det i omvänd ordning så är det bara att krypa ner sedan. Ska upp 5 imorgon. ZzzZzzZzzzZ.. Men slutar 13 iaf och mattant ska jag vara imorgon också.. gaah..

morgonstund

Åh vad det är härligt att stiga upp 5.15 och se solen sakta ta sig uppåt. EGENTLIGEN!

Igår när jag kröp till kojs så var jag inte särskilt nöjd över att jag skulle upp så tidigt. Men eftersom jag var så förståndig och somnade innan 21.30 igår så gick det faktiskt förvånandsvärt bra.

Vi får se hur det går imorgon och nästa vecka..

I alla fall så ska jag idag göra karriär som mattant också. Till och med onsdag så är det jag som lagar lunch åt de 30 knattarna. DET om något kan bli himla spännande.

Nu ska jag cykla iväg på min räcer!

Have a nice day!

Det kittlar till gött i byxan...

Månne det vara ett sms?

"Hej hej! Du e så snygg! :) Ha Ha Ha Ha :)"

Haha, en av påskens roligaste händelser. Alkohol, MAX och mina flickor!
Tycker om er så!


för drygt ett år sedan

"Ja, jag bara känner det. Allt är bara så¨bra och jag kan helt ärligt säga att jag faktiskt aldrig varit
lyckligare än vad jag är just nu."

Det är precis vad jag har skrivit i min blogg för nästan exakt år sedan. Jag förstår inte att tiden har gått så himla fort. För bara ett år sedan höll vi på med sambobestyren och det känns idag helt overkligt. Att han ens har bott i den här lägenheten med mig. Jag hatade verkligen att vara ensam här hemma alldeles strax efter att han hade flyttat ut men nu såhär 7 månader senare så skulle jag helt enkelt inte kunna tänka mig en annan lägenhet (eller jo, om den hade balkong :P).

Hursomhelst det jag skulle komma fram till är att man aldrig vet hur livet ser ut om en vecka, en månad eller år, för precis vad som helst kan hända. För ett år sedan var jag nykär och helt galen och trodde att jag alltid skulle vara med Niklas och här sitter jag idag efter en jävligt jobbig höst och en jobbig vinter men vet ni? Jag skulle ändå inte vilja göra något annorlunda för det har gjort mig till den jag är idag! Och jag trivs med livet! Ja, det gör jag!




Glada Hudik

Idag ska jag åka på en tur med mor, far och Anette. Verkar som vi åker uppåt hudik och kikar läget.
Vi ska äta lite lunch och så får vi hoppas att det är några affärer öppna.

Hursomhelst ska det bli skönt att komma iväg en lite sväng!

som jag hade dig förut



underbar!

Jag tror de flesta av mina vänner känner igen sig

av den här listan.. För vi var med på den gamla goda tiden! ;)
  • Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
  • Vi som slog in skolböckerna i diverse fina papper/skydd för att vi behandlade dem med respekt
  • Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
  • Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
  • Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
  • Vi som samlade på allt - främst kapsyler och sudd
  • Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
  • Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
  • Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
  • Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
  • Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
  • Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
  • Vi som läste OÄ i skolan
  • Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
  • Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
  • Vi som läste Lyckoslanten
  • Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
  • Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
  • Vi som använde telefonkort och innan mobilernas tid
  • Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
  • Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
  • Vi som älskade bockstyren och max antal växlar på cyklar
  • Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
  • Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt
  • Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel
  • Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
  • Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
  • Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
  • Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
  • Vi som käkade Raider och inte Twix!
  • Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2)
  • Vi som hade bänkar med lock på
  • Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
  • Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
  • Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp
  • Vi som vet hur man gör popcorn på spisen

     

Vilka underbara tider! Right? :)

sjuuuukling

Igår morse när jag vaknade så mådde jag riktigt illa men trodde det var för att jag var tom i magen så jag klev upp och klädde mig och cyklade iväg till jobbet och det gick bra. Jag fick i mig frukost och jag kände inga konstigheter. När vi vid halv tio gick ut i det fina vädret började jag frysa som en galning och jag började må illa. Jag hade ont i exakt varje millimeter av kroppen och när det var dags att byta blöja på en liten knatte bara vände det sig i magen på mig och jag blev alldeles yr.

Jag var tvungen att slänga in handduken och åka hem. Linda var snäll och lånade ut bilen sin till mig iaf. (Tack så jättemycket vännen!!) Väl hemma däckade jag i soffan och minsta lilla rörelse var riktigt jobbig. I soffan blev jag liggande exakt hela dagen. Fram emot kvällen började magen kännas bättre och jag lyckades få i mig två mackor. Dock hade halsen börjat göra riktigt ont. Linda var hit och hämtade bilen och pratade lite. Sen fortsatte jag kvällen i soffan och framför tvn. Somnade i soffan och där har jag sovit inatt.




Såhär såg jag ut hela dagen igår. Piggast i stan.

Imorse när jag vaknade mådde jag mycket bättre. Illamåendet är borta och jag har inte ont i kroppen längre, däremot gör halsen tokont och jag är snorig till tusen. Man kan ju undra vad som händer. Hur som helst så ska jag iaf försöka städa mig extremt skitiga lägenhet. Får se hur långt jag kommer innan jag däckar i soffan igen. Här verkar det svänga fort. Skulle ju helt vilja vara ute i det underbart strålande vädret. Men har man ingen balkong så har man inte helt enkelt. Det är ju inte så att jag ska riskera min hälsa genom en prommis faktiskt. Blääää!!

Nu var det ett tag sen

Nästan en vecka sedan jag skrev så det är väl på tiden att jag uppdaterar er lite om mitt otroooooligt intressanta liv.
Som sagt, jag, Linda och Frida drog ju till Järvsö förra torsdagen. Efter en hel eftermiddag med stressmoment så så satt vi vid halvsex tiden på väg i bilen mot "fjällen". När vi installerat husvagnen och konstaterat att det var VÄLDIGT lerigt utanför så lagade vi tacos som vi mumsade i oss glatt, till det blev det såklart ett glas vitt för att fira semestern!

Vi kröp ner tidigt och Linda och Frida tvingade mig att se på skräckfilm. Dock så jävla värdelös så jag blev inte ett rädd. Därefter somnade vi i en värme som liknade ett bastu.

Fredagen ägnades åt skidåkning och tro det eller ej, det gick mycket bra trots att jag inte stått på ett par skidor på 3 år. Kul som tusan var det också och UNDERBART väder. Vi bodde typ mitt i backen så när vi började bli hungriga tog vi liften upp till husvagnen och fixade lunch, om man nu kan kalla kall korv och rödbetssallad för lunch. :P Till det tog vi ett glas vitt. När vi åkt färdigt för dagen bosatte vi oss i husvagnen och spelade spel. Därefter blev det grillning och ännu mer spel. och massa skratt. Några glas vin senare tog vi på oss täckbrallorna och drog ut i backen för att åka sopsäck. Dock behövdes ingen sopsäck eftersom det var så jäkla halt i backen. Hej vad det gick!

Lördagen tillbringades på järvzoo, därefter blev det mördarpromenad från järvzoo tillbaka till backen. Det var varmt som attan och mest bara uppför. Att gå upp för backen i blööööt slaskig snö i bara gympadojor är inget jag rekomenderar. Väl tillbaka dog vi ute i solstolarna och vi satt ute i flera timmar innan vi drog oss tillbaka i husvagnen och våra kära spel.

Vaknade mitt i natten av att Fridas Danne ringde och märkte att det var liv utanför + att man tydligen var tvungen att pista backen just den tiden. Det tog ett tag att somna om såklart.

Lindas pappa kom och hämtade oss rätt tidigt på söndagen och redan vid tolv var vi tillbaka i bollnäs. Det blev slöa och slappa mest hela dagen och sedan kom min kära sandris hit och vi åkte och hämtade Linda för att sedan åka tillbaka hit då becky även anslöt. Vi partajade och lyssnade på en massa gamla godingar. Det blidde tranan en sväng för mig, Linda och Sandra men där blev vivisst inte långvariga. Vid midnatt satt vi på MAX och skrattade som aldrig förr! Jag skrattade så jäkla mycket att jag trillade av stolen. :P

Igår började jag även på Backstugan där jag ska vara de kommande 3 veckorna! Hoppas på att det kan bli lite längre. Det är ju alltid mycket i början men det känns riktigt bra! Dessutom får jag ju jobba med min Trasmaja! :D

Tack alla inblandade i helgen! Ni är för underbara!!



 





Och: "Du är så snygg!" hahaha.. :P

Skärtorsdag

Så har då påsken återigen knackat på dörren. Jag gillar påsken så det är bara positivt och eftersom att jag idag ska åka bort och umgås med Linda och Frida i 3 dagar gör att jag gillar påsken ännu mer!

Jag har supermycket att fixa med nu innan 13 då Linda kommer och hämtar mig.

- Duscha
- Klura vad och hur mycket man behöver ha med sig egentligen.
- Packa
- Vattna blommor
- Gå ner i källaren
- Gå hem till mamma och pappa och hämta stolar och lämna Gs hårddisk.
- Kasta sopor.

Okej, det var kanske inte så mycket men det känns mycket när jag inte har någon lust med något av det. :P Sen när LInda kommer ska vi åka och handla massa massa mat, åka på systemet, hämta skidor åt både henne och mig, stada husvagn och packa in grejer.

Ni får ha några underbara dagar allihopa så ses vi på söndag igen!

GLAD PÅSK!

Matt Kearny - All I need



Så bra!

Rättelse

Som min goda vän Rebecca kommenterade i förra inlägget. Såklart jag inte kommer vara singel fram till 40, men det kändes ju ändå långt bort i tiden. Det var nog det jag reagerade på. Men det behöver ju itne vara något dåligt i det. :)

Ikväll har jag premiärjobbat på travbanan. Det tog emot lite innan jag kom iväg men när jag väl var där så var det riktigt roligt. Det jag kom fram till var att har man en gång lärt sig de där maskinerna så glömmer man det aldrig. Det är ungefär som att lära sig cykla helt enkelt. Fick stanna kvar efteråt och räkna pengar också. Lite mer lön. :)

Nu är jag verkligen supertrött, så trött att jag inte ens orkar gå och borstas tänderna trots att det enda jag vill är att krypa ner och sooooooova.

Imorgon ska vi städa husvagn och packa inför torsdag! Tjoooohooo!! :D

uppiggande

Gjorde just ett quiz på fejjan och enligt det så kommer jag att gifta mig när jag är 40.
Tack för det liksom. Fast å andra sidan så gör det ju inget att jag lever ett vilt
singelliv några år till då.

Men det vill jag ju inte..

Dagens andra bevis att choklad är bättre än det mesta! No problems. Ät och njut!

Choklad ÄR bättre för kroppen

Ajajajaj, jag skar mig alldeles nyss.. det gör OOOONT och det blöder.
Jag skulle vara duktig och skala mig en morot för att bota mitt
extrema sötsug jag har just för tillfället, men vad får man betala för det?
Ett ont finger och en massa blod.

Choklad är bättre!

Prosit!

Så himla rolig! :D





Söndag from heaven

Fy tusan vad underbart och vakna upp en söndag utan baksmälla. Det har nog inte hänt på de senaste veckorna. Tragisk men sant. Okej, jag kanse inte har varit riktigt bakis alla gånger men man blir ju ändå så trött och seg.

Somnade tidigt igår och vaknade av att jag fick ett sms av Trasmaja i morse. Hon har tydligen hittat Gunnar. Haha.. Men det måste ju vara omöjligt för han kan ju inte heta gunnar.. :P

Har ätit mysfrukost i soffan och nu inväntar jag sussi och vi ska ta en lång morgonpromenix!



Det var ett tag sen jag såg såhär lycklig ut en söndagsmorgon!

I like it!



Mysipys

Japp, nu har jag startat min myskväll. Jag har lyxat till det med en dusch, ansiktsmask och målat naglarna och nu har jag tänt en massa ljus och krypit upp i soffan med bubbelvatten och äppelskivor med kanel, yammi!!

Tänkte ta och kika lite på Kyle XY nu. Den enda man jag behöver ikväll!

Och ja hellepelle, det är du i lila diadem! :)

puss puss

Om jag hade varit ett påhitt

Ja, då hade jag varit världens bästa påhitt! Tror ni inte? Tja.. jag vet egentligen inte, men jag kan iaf låtsas.

Så var det återigen helg. Skööönt som tusan. Man uppskattar helgen mycket mer när man jobbar hela tiden. OCh det har jag gjort, hela veckan. Roligt som tusan vet ni. Till veckan har jag inget än vad jag vet. Dock är det kortvecka så det känns inte så farligt. På torsdag tar jag, Linda och Frida vårat pick och pack och far till Järvsöbacken och där blir vi i några dagar, närmare bestämt tre. Vi ska bo i husvagn och vi ska mysa och vägra partystressen i bollnäs. Ska bli underbart skönt!! Vi ska åka skidor, promenixa, grilla, pimpla vin och spela spel och bara vara. Jag längtar massor.

Men först ska jag ta mig igenom den här helgen vilket jag verkar får göra helt solo. Tröligt men det får gå helt enkelt. Var hos mamma och pappa och åt hemmagjord pizza igår, vilket var gudomligt smaskigt. Jag blev sittandes där ett bra tag. Vi började prata gamla minnen om när jag var liten och det slutade såklart med att titta igenom alla kort som finns och herregud vad roligt. :)


Min bror och jag, någongång på 80-talet.



Kalas för mig. Måste ha fyllt 5-6 eller nått.



Här ser det ut som jag precis har lärt mig att sitta. Snygga tapeter i bakgrunden..



Jag och min pappa 1982.


När jag kom hem från mamma och pappa slöade jag bara i soffan. Tittade på tv och lite Kyle XY. Kom i säng rätt tidigt och det betyder ju att jag kom upp i bra tid imorse också. Utvilad och pigg. Nästan iaf. Åt frukost och slöade lite innan jag tog itu med lägenheten så nu är den ren och fin. Får se vad som händer resten av min lördag. Ska ut och ta mig en promenix strax. Vädret är ju sjukt underbart fint. Ska knata hem till mor och far först och lämna ett telefonminne till min far.

Vad gör ni i helgen då?



Sjukt galet

Sitter och kikar på flygbiljetter till Skottland just för tillfället. Min kära Elin bor ju där och har så gjort i flera flera år och i alla dessa år så har jag sagt att jag ska komma och hälsa på. Men det har ju aldrig blivit av minsann. Så nu har vi sagt att vi måste bestämma ett datum så att det verkligen blir av!!

Det sjuka är att flygbiljetterna är bra mycket billigare än vad tågresan till flygplatsen kostar. Jag hittade flygbiljetter som kostar 49 kr enkel väg. Alltså 98 kr tur och retur. Det är ju sjukt. Men bra såklart! :)

Nu ska vi bara passa in ett datum också! :P

Men precis just NU är det dags för sängen. Min alldeles nyrenbäddade säng! Jag kommer sussa som en prinsessa!

So long!

vet ni?

Att idag är det 1:a april. APRIL!! Helt sjukt vad det här året har gått fort. Jag tycker det känns som om det var igår vi skålade in 2009 och jag halkade runt i snön, med tårdränkta kinder, i ett tappert försök att ta mig hem helskinnad i bollnäsnatten.

DESSUTOM är det superunderbart väder och då blir man även på superunderbart humör! Idag när jag slutat jobba och gick ut genom porten så slog värmen riktigt emot mig! Visst har jag sett att det varit sol hela dagen men jag har ändå haft i huvudet att det är kyligt. Så det kom som en riktig glad överaskning!

Hade stora visioner om att jag skulle städa när jag kom hem. HA, vem försöker jag lura egentligen? För mig själv lyckas jag då iaf inte med. Först insåg jag att jag var tvungen att köpa mjölk, så det var ju bara att fara ner på ICA, där träffadejag Bibbie så det tog lite längre tid än väntat och sen när jag kom hem var klockan helt plötsligt efter 15. Klockan 16 skulle jag ju ändå hämta min far så det var ju ingen idé att dra igång något städprojekt inte. Dessutom lockade ju såklart soffan mer men det låtsas vi inte om.

Nu sitter jag alltså här igen, jag har hämtat min far och det är en och en halv timme var tills teaterträningen börjar. Jag måste laga mat och det tar ju också sin lilla tid. Och så MÅSTE jag ju blogga också .Inte hinner jag städa. Det får helt enkelt bli imorgon.

Appråpå första april. Har ni lurat någon idag? Det har inte jag. Har ni blivit lurade idag? Inte jag.. än så länge. Jag måste bara berätta om en första april berättelse som jag och min klass i Umeå fick höra för något år sedan. Vår lärare berättade att hans son samma morgon (1:april) hade tjatat på sin far att han skulle att lura honom:

- Snälla pappa, lura mig då, snälla snälla snälla!
- Men jag kan ju inte berätta att jag ska lura dig, då vet du ju att det är ett skämt.
- Men snäääälla pappa, lura mig!
Varpå pappan sitter tyst och funderar. Efter en stund säger han slutligen:
- Idag ska du får åka motorcykel till skolan!
Pojken som älskar att åkamotorcykel med sin far och har sett fram emot detta heeela vinter blir såklart överlycklig:
- Jaaaa!
De gör sig redo för skola och jobb och går ut. När pojken märker att pappa går mot bilen frågar han:
- Skulle vi inte ta motorcykeln?
- April april..
Och pojken blir tokförbannad.

Haha, så kan det gå!

Nu tänker jag iaf göra lite middag!
RSS 2.0