"Gropar i låren betyder bara att du har ett lyckligt underliv"

Är nästa nyss hemkommen ifrån söderhamn där jag, Sofie och Maria har varit på en föreläsning med Mia Törnblom. Det var roligt! Mycket! Mycket självklara saker såklart men lite fick man tänka till och en del som ska följa med oss i vårt liv. Dock framförde hon allt på ett roligt sätt och det var mycket skratt! Kändes inte som man satt där i drygt två timmar i sträck och lyssnade.

Nu har jag lyxat till det med en liten bit mörk choklad och ett äpple! Trött är bara förnamnet så det står nog inte på förrän jag stupar i säng. Imorgon är sista öppningen på en dryg månad. Ska bli skönt med en veckas sovmorgon sen. Det känns att man kommit igång på riktigt på jobbet nu. Men det är ju som det ska vara såklart!

Nu måste jag visst brottas med en katt som envisas med att vara i sängen. (Hon vet att hon inte får!!!! Katta!!!)

Nightynight!

The scientist

 

Det var evigheter sen jag hörde den här låten. I just löööve it!

 

Så var ännu en helg förbi och den har varit till belåtenhet. Jag startade helgen med att leta födelsedagspresent till Daniel. Jag och Becky letade igenom hela Bollnäs för att hitta två svarta katter. (alltså inte riktiga) Det var helt omöjligt. Det slutade med att vi köpte garn och lejde Beckys mamma till att sticka två stycken. Det tackar vi alldeles hjärtligt för! :)

 

När vi var färdighandlad åkte vi hem till Becky och där hade Calle lagat mat åt oss. Fläskfilé och klyftpotatis med pepparsås och vitlöksbröd! Så himla gott! Fredagens andra tack! :) Fredagskvälle fortsatte med att inviga deras bastu. Varmt och skönt, stod dock inte ut så länge, vilket jag aldrig gör. Men trevligt var det. Jag och Becky förflyttade oss in till soffan instället medans Calle satt kvar en stund. När han också slängt in handduken så blev det film, nån spansk skräckis som alla fattade halv sju av. Johan dök upp vid 22 snåret och vi knäppte istället igång Ice-age. Hann med 1an och 2an innan ögonen började bli allt för tunga. På hemvägen fick jag underhållning i form av en Johan som antingen var full eller körde discodans med bilen. :P

 

Fick en ordentlig sovmorgon igår. Vaknade vid 11 och var lite fundersam varför jag fått sova så länge. Ingen liten Selma som väckt mig. Steg upp och ropade på henne. Ingen respons. Jag letade lite till. Men ingen Selma. Det visade sig att hon var instängd i garderoben och varit hela natten. Stackarn! Det är inte klokt vad hon är snabb. Jag var in i garderoben supersnabbt innan jag kröp ner för att sova och på den lilla tiden så hann hon krypa in. Ujuj.. var tvungen att skämma bort henne med massa mat och godis för att döva mitt dåliga samvete. :P

 

Fortsatte min lördag med en långpromenad och därefter blev det dusch och fix av mig själv innan jag åkte och hämtade Becky. Vi handlade mat, åkte hem hit och åt och fixade det sista på Daniels present. Jag fixade klart mig och därefter knatade vi över till Daniel på andra sidan gräsmattan. Det blev en otroligt trevlig kväll och det tackar vi värden för! :) Slutade med att jag sov i Röste hos makarna Bengtsson-Modin. Hann även välta deras bokhylla.. Galet. :P

 

Dagen idag har varit som en söndag ska vara. Slö! :) Var iväg och handlade lite en sväng och därefter kom Becky och Calle hit med pizza som vi mumsade i oss medans vi tittade på Vänner. Nu var det ett tag sedan de åkte och jag har hunnit prata lite med världens bästa Veronica och världens bästa Hellepelle! NU ska jag bara fortsätta slappa resten av kvällen. Det blir nog popcorn och film i massor. Eller ja, massor och massor, jag lär väl slockna snart. :P

 

Tackhej!

Ögonfransar

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Har inte så mycket att skriva faktiskt förutom att jag jobbar och jag har blivit den riktiga Lotta igen. Allt känns bra och jag trivs med mitt liv! Det känns mycket bra!

Dessutom kan jag tala om att Selmas bästa intresse är att jaga mina ögonfransar. Här ligger jag i lugn och ro och stirrar på skärmen och får passa mig för att få en liten tass i ögat..

Nu ska hon och jag bege oss hem till mammi och pappi för att städa bilen, klippa pappa och äta äppelpaj.

Sen teaterträning!

Yes!

I kräftans tecken.

Så var ännu en helg förbi. Den har bara flygit iväg. Men det gör väl det när man har det roligt. I fredags hann jag hem och laga lite mat som jag stoppade i mig innan jag styrde Markus mot Röste till Becky och Calle. När allt var packat och klart styrdes två bilar mot Granbo där det skulle fiskas kräftor.


När vi kom fram förbereddes burarna och sedan blev det en lov för att slänga ut dem i bäcken. När det var gjort var det bara att parkera rumporna på stolar och där blev vi rätt mycket sittande under kvällen. Dock hade vi tjurar att spana på (och de hade oss att spana på) och vi hann grilla korv och uppfinna en ny sport. Vi blev kvar framåt halv tre. Det var hur mysigt och trevligt som helst! Och vi fick bra utdelning också, 77 st små rackare fick följa med hem och vi fick säkert slänga i ca lika många då de var för små. Slocknade himla skönt när jag väl landat hemma!




 

Fredagsnöje? :P

 

 

(bild lånad av Calle)

Johan, jag och Becky. Calle fick vara fotograf!

 

Det blidde ingen sovmorgon igår fast jag helst nog hade velat sova hela dagen. Det var möte på teaterverkstaden och det flöt på smärtfritt det med och det planerades inför hösten. Lunch fick vi och lite mer prat blev det efter. Becky följde med mig hemåt efter och vi tog ut Selma så hon fick spana runt lite. Därefter packade vi in henne i buren och hon fick följa med ut till Röste. Där fick hon springa löst både inne och ute och hon verkar gilla att vara ute. Jag och Becky kokade kräftor och gjorde två pajer (en svamppaj och en äppelpaj) eller ja, Becky fixade kräftorna (de kan faktiskt bitas :P). Vi åt paj och när den var uppäten bänkade vi oss i soffan och spelade lite wii i väntan på att Calle och Johan tröttnade på att fiska. När de ramlade in smaskade vi oss kräftorna och resten av svamppajen som var kvar. Det smakade verkligen gudomligt! På schemat efter det blev det ännu mer wiispel. Vid två-tiden gav vi upp och alla letade sig hemåt.

 

Idag har jag spelat spel på teatern hela dagen. När hungern smög sig på for vi till Take off där det blidde en tacotallrik. Vi blev sittande ett bra tag innan vi styrde kosan mot teatern igen och drack kaffe och pratade lite mer innan jag nu är hemma..

 

Och det var den helgen! Det har faktiskt varit en av de bästa på länge och det tackar jag alla inblandade för! :) Det var nog längesen jag skrattade så mycket!

 

Nu fundilerar jag på popcorn och film innan jag slocknar för dagen och helgen!

 

I will remember you

En braig idé!

Jag har kommit på något jättebra! Det skulle passa mig perfekt.
Måste klura lite på hur ska det gå till bara, så jag återkommer!


För övrigt har jag spelat bilbingo två dagar i rad nu. Det finns inget som man kan bli så himla irriterad på som det. Att man ligger bra till tidigt i spelet. Det går åt skogen iaf. Igår satt jag rätt länge med ETT nummer ifrån 10 000. Tur att Linda är så himla underhållande så det var en trevlig dag ändå! :P Idag var det lika illa.. men pappa bjöd på kaffe och macka så man stod ut idag också.


Nu ska jag sova för imorgon är det jobb och inskolningarna fortsätter!


God natt!

Boomdiggidiggiboomdiggibam!

 

Vilka minnen. Hörde den här låten när jag gick förbi en av knallarna på marknaden idag och jag slängdes verkligen tillbaka drygt 14 år i tiden. Jag bara älskade Ice MC och det skriker disco och högstadiet! Underbara tider.

 

Som sagt så har jag varit på marknaden idag. Det var flera år sen sist. Det var varmt, trångt och svettigt. Usch och fy. Inget att hänga i granen heller så när som på fyra remmar.

 

Nu ska jag fara till Linda och Tilda för myskväll. Vi ska äta sushi och bara vara. Skönt. Tjejkväll med andra ord!

 

Förresten, köper man något som kallas för klädslukare? (En slags förvaringsgrej att ha i garderoben) Mina kläder ha en förmåga att försvinna ändå där de ligger i garderoben. Att jag är i STORT behov av att städa den, det håller jag tyst om. ;)

 

Nåja.. Åka till Linda var det. Hej!

Summerbreeze

Här ligger man inte på latsidan inte.

Nej, det gör man verkligen inte.


Jag var ute och gick med min vän Eva häromdagen och vi kom in på att man får ett sånt fruktansvärt bekräftesebehov när det  har tagit slut med någon och man mår riktigt dåligt. Jag tänkte inte på det just då men när jag hade gjort slut med N så hamnade jag i en riktigt svacka och genom att hela jag skrek efter bekräftelse så hann jag med att göra en massa dumma saker under en kort tid. Ångest ångest ångest blev resultatet i de flesta fall.


Men ja, jag antar att man nånstans behöver göra sånt också och att det är en del av hela processen när man mår så pass dåligt. Men jag tycker synd om de drabbade. Jag har själv varit orsaken till någon drabbad och jag har själv varit drabbad. Inget utav det är ett dugg roligt.


Förr eller senare så vaknar man upp i verkligheten. Och vad finns då kvar egentligen?


Livet tar verkligen ordentliga vändningar emellanåt. För bara 3 månader sedan trodde jag att mitt liv skulle se annorlunda ut idag. Men det är inget dåligt i det.


Jag tar mitt liv härifrån. Och mitt liv, det är inte dåligt. Snarare tvärtom. Och jag kommer fortsätta klättra uppåt.

Vad gör du?




När en stannfågel ger sig av.

 

Nu var det ett tag sen igen. Det mesta av min fritid har gått åt till att fightas med en jävla vilding här hemma. Vattensprutan är min bästa vän just för tillfället. :P Dock är den INTE Selmas bästa vän och det är ju det som är meningen. Hon är mer vild än tam. Herre min gud. Hon är mer på väggarna än på golvet. Sover gör hon när jag är borta och så fort jag sticker in näsan är det full fart. :)

 

I skrivandets stund så kör hon klorna i mina ben. Väldigt omtänksamt! :P Tur hon är världens goaste emellanåt. Börjar smått tro att hon är lite schitzo. Hehe..

 

Nu ska jag ta och dammsuga lite och ikväll ska jag träffa några av möhippeflickorna för lite planering av resa och boende i Skövde i oktober. Det börjar dra ihop sig för de blivande makarna Dahlöf/Göransson!

 

Dammsuga var det ja.

Flying without wings

 

Till slut vaknar man upp i verkligheten. Emellanåt känns det så grymt jävla tungt. Jag fattar inte varför det bara kan försvinna. Allt, bara poff sådär. Ibland känns allt bara som en stort svart värkande jävla hål i mitt hjärta.

 

Just för tillfället känns det som att det aldrig någonsin har varit såhär illa. Inte ens med G och N tog det sån här tid.. De flesta tycker säkert det är löjligt och att jag gnäller. Nå, tyck det då. Det spelar ingen roll. Det gör ont iaf.

 

Jag har dock haft en mucho trevlig kväll med Jessica och Micke. Vi har spelat massa Wii, och den som inte spelat har busat med Selma. Hon var helt galen. Haha.. Det var tur att vi körde slut på henne för nu ligger hon här bakom min rygg och sover sött. Jag ska försöka smyga och lägga mig i min säng nu. Wish me luck att hon stannar i soffan!

 

Natti.

Selma Sotnos

Nu har hon flyttat in min lilla älskling.






Just nu ligger hon och sussar så sött brevid mig i soffan och han gjort ett bra tag. När hon inte sover upptäcker hon lägenheten och hon blir tuffare och tuffare. Dock tycker hon inte om när jag försvinner för då piper hon massor. Men det är ju inte så konstigt heller. Helt nytt ställe sådär bara pang på.

Lådan hittade hon utan problem och hon har ätit lite också.

Hon är en riktigt go och social katt. Man kan i stort sett göra vad som helst med henne och hon bara sitter där. :P

Söt är hon verkligen. Får se nu hur första natten går. Har bestämt att hon inte får vara i min säng. Gissa vart hon envisades med att vara i eftermiddags? :P Men jag tänker vara minst lika envis!

Nu ska jag koka lite kaffe för Jessica och Micke kommer över en sväng.

Tack och hej!

Tidiga mornar.

Det var längesen nu. Men imorse var det dags igen. Kl 5 tjöt larmet och jag fick allt vackert kliva upp och klistra på ett leende. Jag kollade ut och det var världen dimma, riktigt tjock och det såg lite grått ut. Jag och Markus började brumma till jobbet och lagomt där vid Kilberg kunde man köra ut ur dimman och det var klarblå himmel och sol. Ingen dimma alls. Det var lite läckert faktiskt. Som att åka in i en helt annan värld.

Nåja, trött var jag som sagt. (Måste dock erkänna att det är en liten tröst att se att Evas bil också är borta vid 6-tiden på mornarna.;)) Lite kaffe gjorde susen, för ett tag. Men känner man att tröttheten smyger sig på så är det bara att fylla på tanken.

Jag slutade tidigt och åkte till Bollnäs Bil och Motor och där fick jag mina baklysen lagade. Tjommen där skulle också lyssna på tjutet som Markus brukar ge ifrån sig när man svänger. Markus vägrade tjuta. Såklart. Det spekulerades att det antagligen är rost på bromskivorna. Inget farligt. Det skrapar man tydligen bara bort.

När det var gjort åkte jag och hämtade upp Becky, passade självklart på att hälsa på hennes små kattkillar, Gizmo och Sickan. Två underbara varelser. Man blir ju helt sjuk. Vi åkte sedan runt på Karlsson, Dollar, Rusta, Jysk och A&H. Hon handlade mest kattsaker. :P

När jag kom hem slängde jag in tvätt i tvättmaskinen och därefter kom Mikaela och Elsa och hämtade upp mig och vi åkte till Mickis pappa för att titta på lilla Sotnos! Jag är såld!

Jag ska bara bestämma mig nu! <3

Väl hemma har jag varit och handla, fortsatt med tvätten och städat av lite. Nu ska jag hämta tvätt och duscha mig själv och därefter sova!



(Förövrigt så är denna värld full av idioter! Jag önskar bara jag slapp se!)

Tack och hej för mig!

"Hörru TYST!"

"Tomten på mester!"

Haha, vilken dag. Vilka underbara kids. Det händer verkligen mycket på 4 veckor med de allra minsta. De har förvandlats till pratkvarnar och är det inte något de kan säga så lär man sig det på nolltid, som små papegojor. Det är helt fantastiskt och fascinerande.

Dagen har spenderats i Söräng hos M. Vi åkte buss med ett mellanstopp på bibblan.
Det har varit en skön dag. Väl tillbaka på jobbet på eftermiddagen så var det nästan dags att gå hem.

Sen jag kom hem så har jag hunnit ta en prommis och varit och hälsat på mamma, pappa och småflickorna. Innan jag gick därifrån så fick jag till och med massage av Gabbis. Duktig flicka! ;)

Nu ska jag snart sova. Så himlans trött. Måste bara låta håret torka på lite. Orkar inte ta fram hårblåsen. :P

Natti!

Back at work

Yes! I am! Fy tusan så roligt det var att komma till jobbet imorse! Jag behövde bara sticka in näsa och de två små knattar från Rosa som var där kommer springade emot en! Och att se hur de skiner upp för att se en gör att man blir så grymt varm i hjärtat.

Vi har haft en mysdag vi få som varit där idag. Plockat hallon, gungat och lekt i sandlådan. Dessutom kom mamma och pappa upp med Gabbis och Julia och hälsade på i en dryg timme, mucho trevligt.

Dagen toppade vi med att göra hallonpaj på eftermiddagen som vi avnjöt till mellis!

Som sagt, underbart härligt att vara tillbaka!

Nu har jag nyss ätit och väntar på Evis. Det ska nämligen bli en promenad. Surprice! ;)

Whats the point

 

Måndag! Jag har vaknat på ett gott humör! Och snart får jag träffa några av mina sötpluttar!

Fy fan, vad underbart!

Sightseeing och bilbingo

Dagen blev trevlig trots en fruktansvärd skallebank. P och N kom och hämtade mig vid 13-tiden och vi åkte mot Arbrå för att landa på hälsinglands riviera - Orbaden. Det regnade och var genomgrått men det var himla fint ändå. Några badade och det var skönt i luften. Vi promenerade längs stranden och avslutade promenaden med en kaffe uppe på campingen. Därefter åkte vi tillbaka till Bollnäs. Då var det dags att säga hej då och de hade en 6 timmars bilresa framför sig. Jag kan lova att jag var inte ett dugg avis. :P

Nu ser vi fram emot 4 september. Inflyttningsfest i Norge! :)

När de åkt så diskade jag och plockade undan efter igårkväll och lagade mat. Mamma, pappa, Gabriella och Julia var hit en sväng då pappa skulle kika på mina baklysen på bilen, som tydligen är trasiga.. yay.. Jag kramades lite med flickorna och mamma inspekterade mina nyuppsatta hyllor i köket och jag fick högsta betyg! ;)

De åkte hem och jag gav mig iväg på bilbingo med Sandra och hennes farmor. Huvudvärken blev bara värre och värre. Men annars så var det en trevlig kväll där i bilen på travbanan. Ingen vinst men man kan ju inte få allt här i världen.

Nu är jag då hemma. Tittar på film på femman. Jag är så trött så jag borde gå och lägga mig men jag vill se klart filmen.

Ser massor fram emot att gå till jobbet imorgon men gruvar mig för att kliva upp.

Nu börjar filmen igen!

Nattinatt!

Augusti

Det är redan augusti.. Tusan vad fort det går. Helt galet. Idag är min sista semesterdag, eller ja, i fredags egentligen. Men det gör mig absolut ingenting. Det ska bli så himla skönt att få rutin i vardagen igen och så saknar jag mina små skruttar och kollegor supermycket. Det är så att jag bara hoppas att den här dagen ska gå fort fort fort så jag får gå och lägga mig nångång.

Gårdagskvällen var kanonrolig, inte lika rolig idag dock. Det var jätteskoj att träffa Per och Nils. Vi satt här hemma rätt länge innan vi knatade ner på parken. Där var det ungefär lika med dött så vi gick vidare till Tranan. Där var det visserligen folk men vi kom dit lagomt till de stängde så vi hann inte med så mycket uteliv. Men men..











Nu väntar jag på att grabbarna grus ska piggna på sig så ska vi ut på en liten roadtrip här i hälsinglandet. En trevlig avslutning på semestern må jag säga.

Nu dusch!

Tackhej!
RSS 2.0