Bad romance

Nu är jag alldeles ren från topp till tå! Tog ett långt och skönt bubbelbad och drack julmust till det. Det är min uppvärminig till ikväll! :P Snart ska jag ta och blåsa och platta håret och därefter ska sminket på. Eller, som sagt, inte allt då men det mesta! :D

Hur som helst så laddar jag upp med bland annat den här låten

 

Tiden går ju så sakta!!!! Skulle inte ha fixat naglarna igår, för då hade jag haft nått mer att göra idag.

Jaja, mot hårblåsen!

Oktober

Månadens låt: Enough for now - The fray

Månadens uttryck: Har nog inte hört nått bra..

Månadens bästa: Halloweenfest ikväll!

Månadens sämsta: Öroninflammation och en tråkig nyhet,

Månadens klantighet: Hade sönder tumnageln riktigt illa. :(

Månadens ängel: Linda, Helle, Veronica och Georges

Månadens jävel: Nobody

Månandens dryck: The

Månadens krubb: Lite allt möjligt

Månandens bok: Ingen

Månadens plats: Bckstugan

Månadens partyplace: Hmm.. tuppens?

Månadens hatobejkt: Pengar

Månadens ros: Min bror

Månadens evenemang: Halloweenfest ikväll!

Månadens resa: Jadu, jag har hållt mig på Bollnäsisk mark.

Månadens snygging: Moi of course!


Så var äntligen THE day here! Längtar massor till ikväll! Vill bara börja fixa iordning mig men det får allt vänta. Ska äta hos mamma och pappa innan också med bror och familj och jag känner inte riktigt för att sitta utklädd där med dem. :P Kanske fixar lite av sminket innan åtminstonde så det inte bli så bråttomt sen. Vet bara inte hur jag ska fördriva dagen. Ta en promenad i regnet kanske. Var längesen och det vore skönt. Men vi får la se. Först och främst ska jag fixa frukost iaf. Morgonlördagsmys helt enkelt!


Vilken veckodag?

Hela veckan har jag haft problem med vilken dag det har varit. Igår var jag stensäker på att det var fredag och idag kändes det inte alls som fredag och eftersom jag hade fredag igår borde det ju ha känts som lördag idag men det kändes det inte heller som..

Intressant för er att veta antar jag?

Jaja, hursomhelst, idag har vi haft en lugn dag på jobbet. Vi på rosa avdelningen hade 3 barn totalt, varav en 15-timmars så hon gick ju hem halv tolv. Så 2 skruttar har vi haft. Jag och Linda tog med 2 av de lila barnen till teaterverkstan, där de fick kolla runt lite, prova kläder i källaren, stå på scenen, sminka sig och så fick vi fika av Leif. De verkade ha himla roligt! Det blev bara jag och Linda kvar på eftermiddagen också och vi hade sammanlagt 8 st men de droppade ju av allt eftersom tiden gick och före halv fyra hade vi tomt så vi packade ihop oss och åkte ner på stan en sväng. Fixade det sista inför imorgon.

Nu är jag bara hemma och slappar i soffan. Trött som en gnu. Ska titta på Smala Sussie om en timme drygt och till det tänker jag äta mandariner, choklad och dricka årets första julmust. Sen tänker jag sussa gott!

Imorgon är det dags för partaj! Så skoj det ska bli!! Wiiiiiiie!!!



Trött Lotta på väg till jobbet imorse.

Hejhej

Som en duracellkanin

Det var så underbart att vara tillbaka på jobbet i måndags! Jag riktigt njöt av alla små sötnosar som bara är så rolig att konversera med, titta på och bara kramas med! Gopluttarna! :)

Dock vet jag inte riktigt vad som har hänt den veckan jag har varit borta men hela veckan, mest igår och idag dock, så har de små yrat runt som små duracellkaniner.. Vissa tror det beror på vaccinationen mot svininfluensan fast eftersom våra små är för små att ta den så börjar jag misstänka maten. Man kan ju undra vad Maja har kryddat maten med den här veckan? :P Som sagt, det är tur att de är söta! ;)

Igårkväll hade vi carabréträning. Ojoj, säger jag bara. Det är verkligen ett helskönt gäng jag har hamnat i. Jag skrattade så jag verkligen fick ont i magen. Och det behövdes verkligen.

Idag har jag och Linda varit och bastat, duschat och relaxat på badhuset. Så underbart skönt. Vi beställde även ner mat så vi satt i lugn och ro och bara åt och pratade. Verkligen välbehövligt det med! Tack vännen! Du är bäst! <3

Så nu är jag hemma igen och ska snart gå bort till mamma och pappa och hälsa på lite.

Imorgon kommer bror igen! Och med sig har han även Titti och flickorna med sig den här gången! Underbart!

Och sist men inte minst, på lördag är det FEST! Fy tusan så skoj det ska bli och så jävla snygg jag kommer va! Haha!

Tack och hej!

Världens längsta helg

Det har verkligen varit världens längsta helg ever.. Visst, ibland önskar man att helger ska vara lång men mja.. jag vet inte ja, om jag hade velat att den här helgen hade vart det. Men men, nu är den över och imorgon ska jag jobba!!! Jag längtar till klockan ringer imorgonbitti och ja, jag menar det! Jag längtar så efter alla på jobbet och "få tillbaka mitt liv" så att säga.

Gårdagen har nog varit värst kan man säga, särskilt kvällen. Jag tog mig en långpromenad bara för att andas och lufta huvudet. Pratade med G i närmare 3 timmar igårkväll/inatt och det var himla skönt. Han fick mig på bättre humör och gav mig mer energi. Idag känns det bättre, även om det varit några dalar också.

Var iväg och sufflerade sista föreställningen "..som en själ" också en sväng på eftermiddagen och det var skoj, och kul att träffa lite folk och LINDA!! Min älskade Linda! Vad skulle jag göra utan dig (och bebismagen såklart ;))?

Nu är jag hemma och ikväll har jag en kväll som jag faktiskt kan slappna av. Tack och lov, det behövs.

Ska äta lite smarrig choklad om en stund, för det tycker jag att jag är värd sen ska jag krypa ner och hoppas på att natten går fort och jag får åka och jobba!

Tackhej!

I ett parallellt universum

Min bror sa idag att det är som att vi har hamnat i ett parallellt universum och det måste jag hålla med om. Många tror att gräset är grönare på andra sidan eller så tror vi att vi skulle vara lyckligare i, ja, just ett parallellt universum.

Jag förstår inte alls hur vi har hamnat här och jag kan nu med facit i hand tala om att gräset är varken grönare på andra sidan och vi är inte alls lyckligare i ett annat universum. Det är snarare tvärtom just nu iaf. Att allt kommer att fixa sig, det vet jag men vägen dit kommer vara lång och säkert med många väg-gropar och uppförbackar. Jag är glad att vi har varandra!

Som sagt, dagen har varit omtumlande och det gör ont i både hjärta och själ att se och höra det jag varit med om idag. Men det fixar sig, och jag är stark!

Ikväll har jag tittat på film här hemma i min ensamhet, The Proposal såg jag och den var helt okej. Nu tänkte jag ta och slänga in handduken för ikväll tror jag och krypa ner under täcket.

Nattinatt.

Det gör ont i mitt hjärta

Det gör så ont när någon så nära mår så dåligt. Det här har inte varit någon särskilt rolig dag.

Totalt avskärmad

När jag sover med öronproppar som jag faktiskt gör ibland (jag är enormt känslig mot ljud när jag ska sova) så känns det som jag är totalt avskärmad från världen. Jag brukar sova som en stock och en bomb skulle nog inte ens väcka mig.. Precis så känns det i mina öron nu också, som att jag att jag konstant går med öronproppar i öronen, jag sover verkligen som en stock på nätterna, dock drömmer jag en jävla massa konstigt. Hursomhelst, det jag ville komma fram till är att skillnaden är att när morgonen kommer så kan jag inte ta ur "öronpropparna" nu och det är så himla frustrerande. Börjar nästan känna mig lite som min gammelmormor ser ut (hon har superdålig hörsel) när hon inte hör. Man sitter liksom bara där.. kanske ibland gladeligen ovetandes om vad som sägs. :P

Nu ska jag äta frukost och proppa i mig dagens medicamenter.

Ibland så är det bara så att det är trist.

Det är en rätt trist och låg kväll hos fröken Lundh ikväll. Kan inte sätta fingret på vad det är men det mesta känns bara jobbigt.. Kan vara för att jag är så himla uttråkad så att det finns inte. Orkar tamme tusan inte sitta hemma ensam en hel dag och kväll till. Ska ju dock vara hemma imorgon också så det är väl bara att försöka stå ut.. Har iaf skickat sms till V och bjudit hit henne imorgonkväll, var allt för längesen jag träffade henne nu så det skulle vara skoj, men vi får väl se om hon kan, har tid och lust.

Måste iaf försöka ta mig ut lite imorgon. Jag behöver frisk luft.

Det enda positiva som har hänt den här kvällen är att jag hittade skivan till playstationet som behövs för att kunna köra singstar på det. Det firade jag med att sjunga två låtar.. själv!

Äh, jag ska inte tråka ut er.

Tackhej.

Såld!

Idag har jag varit rätt effektiv trots sjukdom. Jag har rensat och slängt tonvis med papper och pappa och jag har rensat lite i källaren. Därefter fikade vi med mamma. Jag har också lagt ut två annonser på blocket, en på min cykel och en på min sängram. Cykeln är redan såld och jag hade inte ens behövt lägga ut den på blocket för Maria ville ha den på stört! :D Nu ska vi bara lösa frakten av den från Bollnäs till Karlstad.

Well.. Så skönt. Bara sängramen kvar nu då. Säg till om ni är intresserad av en svart smidessängram! ;)

Nu ska jag se på Gossip Girl. Har blivit en slav av eftermiddagsserierna nu när jag snart varit hemma en hel vecka.

Blubb.

Du och jag döden

Ännu en dag i soffan. Dagen har dock gått jävligt fort. Telefonen har inte gjort något annat än ringt tycker jag. Nog för att det är väldigt väldigt trevligt, men med tanke på att jag hör så kasst så blir det jobbigt emellanåt. :P Fast som sagt, telefonsamtalen är så uppskattade då jag mestadels har lååångtråkigt. Som det ser ut som blir jag hemma veckan ut. Lika bra att försöka ta igen sig ordentligt för nu vill jag inte behöva vara hemma sjuk nått mer. Blä, tråk!

Funderar på att slänga på nån film, men jag vet inte vad jag är sugen på, får se vad det blir.


Har lyssnat massor på Kent idag. Så bra och det var så längesen så det var på tiden!

Du som reser mig

Längesen jag la in en LW låt nu. Lyssna och njut! ;)

 

Fick tid hos doktorn idag igen och idag lät det annorlunda. Jag har visst öroninflammation och knaprar nu antibiotika i 10 dagar. Har legat på soffan däckad hela dagen och kvällen. Har så fruktansvärt ont i huvudet och örat så jag kan knappt vrida på huvudet. Hoppas verkligen att det går att sova inatt.

Har titta klart på hela säsong tv 2 på både samantha och True Blood idag så nu vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva dagarna som sjukling. Men det lär väl lösa sig det med antar jag.

Nu ska jag iaf titta lite på tv innan jag ska försöka sova.

Natti!

va sa du?

Öronen är inte bättre idag. De gör inte så ont eller ena gör sig påmint då och då och det rinner ur det. Blää.. Däremot så hör jag fasen inte ett skit. Lock from hell så jag hör ju knappt nått. Massa massa snor har det samlats i huvudet på mig också.. jag förstår inte vad allt kommer ifrån. Så det blir horisontellt läge idag och vila vila vila.

Pappa väntade tydligen på att hälsocentralen skulle ringa honom pga hans fot så han skulle höra med dem igen om de tycker att jag ska komma upp och titta öronen igen. Så vi får väl se. Antagligen så ska det väl bara läka själv.

Jaja.. nu ska jag sluta gnälla och vila istället.

So long!

Hälsocentralen

Kom hem från hälsocentralen för en stund sedan. Men det var ju inget fel på mig minsann. Jag var röd på bda trumhinnorna men det skulle minsann läka alldeles av sig själv under ett par dagar. Vilken tur då att jag inte har nååååå ont. Blä. Alla låter som robotar och jag har lock i ena örat och i det andra värker det hela tiden. Så mycket att jag får huvudvärk av det.

Vek färdigt tvätten när jag kom hem och därefter ringde min bror, och det kändes så mycket bättre efter jag pratat med honom. Vi pratar inte ofta men jag är så glad att just han är min storebror! Tack! Smed lite planer inför pappas födelsedag hann vi också.

Nu måste jag ta värktablett och lägga mig ned innan mitt öra värker sönder. Gaaah! Det gör så ont så det dunkar i käken och i tinningen. Fy fan.

blääää

Jag vet inte vad som har drabbat mig egentligen. Min hals gör sjukt ont och det är nu fjärde dagen och nu har jag ont i örat också och har haft i natt så jag har sovit rätt kasst. Så idag ska jag försöka komma iväg till nån som kan kolla vad det är för galet. Ont i örat är verkligen inte roligt, hör som en kratta och det känns ju i huvudet. Jag som haft ansiktförlamning blir lite extra orolig när det sätter sig i öron,näsa och hals. Vill verkligen inte ha tillbaka den skiten igen. Inte för att det kanske går att förhindra egentligen men man kan ju göra sitt bästa. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa min distriktsköterska.

Vad gör ni idag då?

Enough for now

 

Det var den helgen det..

Nu lämnar jag denna underliga helg och somnar och drömmer mig bort i några timmar.

Natti..

kill it kill it

Det är tredje dagen jag vaknar upp med min onda hals och den blir bara värre för varje dag. Jag överväger starkt att hugga av den snart.

Den här helgen har varit rätt märklig till en viss del. På bara några sekunder kan ens hela verklighet ställas om totalt. Vet inte vad jag ska tänka, tycka eller tro men jag vet att det såklart kommer att fixa sig!

Teater igår flöt på. Jag gick ner och hjälpte Linda och Gunnar redan vid 13. Jag var lite allt i allo kan man säga, strök gardiner, fixade med biljetter och handlade marschaller och så där. Det var bra för jag höll mina tankar på annat håll den mesta av tiden. 19 var det dags för föreställning och kring 50 pers hade letat sig dit så det var roligt. Jag tycker föreställningen gick super trots ett strulande ljusbord och trots vad än Linda säger! Hon är proffs helt enkelt. :)

Idag är det en ny föreställning och vi ska vara där kl 15. Så de hinner köra igenom en gång och fixa och dona innan föreställningen kl 17.

Ska bara vila och kurera min hals fram tills dess tänkte jag. Jo, jag måste hämta min cykel på jobbet också. Kanske, om jag orkar och pappi har tid att skjutsa upp mig.

Regn och grått

Jag hade ställt klockan på 7 imorse faktiskt, trots att jag faktiskt börjar halv tio idag. Tanken var att jag skulle ta en promenix precis som jag gjorde igår. Men när jag vaknade (dessutom innan klockan) så smattrade regnet som aödrig förr på mitt fönster och jag kände inte alls för att ta mig ut. Men började sedan tänka på att det finns faktiskt inget dåligt väder... ja ni vet.. Så jag började ställa in mig på att faktiskt kliva upp och ta mig ut. Däremot vaknar jag då på riktigt och känner att min hals gör väldigt ont och att näsan är täppt. Det avgjorde det hela. Jag struntade i promenaden. Dock kunde jag inte somna om igen så jag klev upp och tände en massa ljus och slog på tvn istället. Så här har jag suttit hela morgonen och myst med regnet utanför.. Helt okej fredagsmorgon faktiskt!

Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet. Jag har städ idag men Liselotte skulle visst ta den åt mig då jag tog hennes städningen en fredag, fast hon börjar inte förrän 10 så jag får ta och börja på att städa innan hon tar över. Stänger gör jag också idag men jag tror det såg ut som det skulle bli tomt på barn rätt tidigt ändå så det 'är skönt såhär en fredag.

Ikväll är det partaj hos Karin i rengsjö så dit ska jag senare då. Blir dock nykter skulle jag tro. Känner mig inte hundra i kroppen så.

TTFN!

som en själ

Tipsar återigen att gå och se på teater i helgen!
För mer information, se:

http://teaterverkstan.se/

Sushifix

Jag ska snart ta och börja förbereda för lite sushi. Blev inget sånt till middag igår för Linda var upptagen med annat. Men idag kommer hon iaf hit när hon slutat jobbet och vi ska trycka i oss massor med sushi! :D Fy tusan vad gott det ska bli!! Yammi yammi!

När sushin är uppäten ska jag vidare till jobbet och Linda ska iväg på teatern. Hon har snart premiär nämligen på lördag! Och jag ska minsann vara sufflös så jag får se alla föreställningar, eller ja, det är ju bara två plus genprepet då! Ska bli skoj! :) Så gå och se teater på teaterverkstan på lördag eller söndag vet jag!

Nu ska jag vila ögonen en stund innan det är dags för förberedelserna.

Idag är vatten min allra bästa vän

Ja, jag skulle ta det lilla lugna i helgen men det gick inget vidare, men vad gör väl det för hujeda mig vilken rolig kväll jag hade igår! :D

Jobbade ju på travet hela dagen. Det gick bra men jag tycker synd om de stackrarna som var där och tittade på trav. Det var inte ett dugg varmt och alla såg stelfrusna ut. Jag trivdes rätt bra under infravärmarna! ;)

När jag hade jobbat färdigt så åkte jag hem till mammi och pappi och åt tacogratäng! Satt finfint i min hungriga mage! När jag ätit gick jag hem och Elin kom. Vi satt här hemma hos mig och drack rödvin och pratade massor! Det var så himla trevligt. När klockan började närma sig 23 så knatade vi ner på Sport in där vi drack lite mer vin/öl och shejkade gärnet. Sååå skoj! Tack för en otroligt rolig kväll! :)

Idag hinkar jag vatten men jag är inte särskilt bakis. Var nog för att jag blängde vatten mellan vinglasen igår också. Är så himla sugen på sushi. Frågade Linda om hon ville äta det med mig idag men hon kunde inte så vi ska antagligen äta det imorgon till middag efter jobbet. Men jag funderar starkt på att äta det idag också! :P

Nu ska jag ta och titta lite på true blood. Sacke har frestat mig så himla mycket så jag var tvungen att vara olydig. :P Så nu har jag resterande avsnitt av säsong 1 hemma. Jag som inte skulle fuska. Men jag bara MÅSTE se!!

Tack o hej!

21 577

Det är vad min stegräknare har landat på idag!

Måste skryta lite faktiskt.. :P Men det har fått sitt pris också, hujeda mig vad trött jag är i benen nu.. Men det är en skön trötthet. Känns som om jag har kommit igång nu igen och det är så underbart skönt!

Annars har jag faktiskt varit rätt fumlig idag.. eller ja, om jag säger att det inte riktigt har varit min dag så stämmer det nog bättre. Iaf inte efter jag kom hem från promenaden. Jag har tappat allt jag har tagit i känns det som, gått in i vardagsrumsbordet säkert 3 gånger och det gör så OOOOONT! Kommer alldeles säkert att bli blå på båda låren. Men värst var det när jag skulle byta ut värmeljus. Jag kan sammanfatta det såhär: Värmeljusjakt är inte populärt i Lotta Lundhs liv. Gaah, jag höll på bli knäpp!

Nu har Becky iaf varit här och vi har kollat på piratesfilmen. Jag höll på somna ett x antal gånger, så trött men piggnade på mig lite efter att jag vart och hämtat tvätten. Men ska nog sussa iaf snart.

Jobb imorgon.... tjoho.........

Nu blinkar Sakarias, så jag måste se vad han vill! :P

God nattis på er!

Frääääädag!

Nu är det helg! Ännu en gång.. Undrar hur många helger man haft igenom sitt liv? Typ 52 X 27?
Jaja, det viktiga är iaf helgen just NU!

Slutade 13.15 idag. Promenixade hem och inväntade Mama B och vi tog en prommis, idag blidde det bolleslingan! Så skönt väder förrutom motvinden vi hade den första biten. Gick och handlade lite efter promenaden och snart ska jag tvätta..Tjohoo.. Mellan turerna till tvättis ska jag också göra en äppelpaj och laga middag.. Becky kommer hit senare och vi ska se film och njuta av pajen! För det får man när det är fredag!

Imorgon ska jag jobba på travet hela dagen, V75 så det kommer vara fullt upp! Men men, det ska nog gå bra det med. Har laddat clementinförrådet så det ska nog gå bra. :P Imorgonkväll ska jag träffa Elin också som är hemma i helgen. Ska bli skoj med tanke på att jag inte träffat henne på evigheter.

Men nu ska jag ta och sortera tvätt!

Tjohej!




En Lotta, som tycker det är underbart med HELG!


Helt sjukt

Kom på idag att på lördag är det ett år sedan jag hade en av mina absolut värsta dagar. Usch, jag skulle inte för något byta ut den dagen och den följande tiden för något i hela världen.. Men ETT år sedan! Det är helt galet sjukt! Minns det som igår och jag riktigt känner hur dåligt jag mådde.

Jaja.. nu har jag alltså varit ensam i ett helt år och idag mår jag så bra! Tror aldrig jag har mått och trivs så bra med mitt liv någonsin så ur allt dåligt kommer det något gott! :)

Det gick iaf bra att komma upp imorse och vet ni? Jag GICK till jobbet och det betyder att jag var ute och knatade före 6 imorse och det var kolsvart ute. Men dagen har gått bra och jag har klarat mig igenom den utan att känna att jag är trött! Gick en liten promenad innan jag gick hem efter jobbet. Superskönt väder! När jag kom hem tog jag itu med lägenheten och nu är jag snart klar. Ska bara torka golven sen så. Därefter ska jag färga håret, eller ja, utväxten ska få sig en omgång.

Fredag imorgon, underbart! Slutar tidigt och då ska jag och Becky ta en långprommis! Sen på kvällen har jag tvättid.. fanns ingen annan på hela veckan som passade så det fick bli en fredagkväll.. tjoho.. Men jag och Becky ska se första piratesfilmen medans och ha fredagsmys så det ska nog bli bra det med! :)

Nu ska jag torka golven!

Hej hopp!

ny schemavecka

Jag förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen.. Imorgon är det redan torsdag och vi går in på en ny schemavecka och jag ska återigen öppna i en vecka. SNARK! Men det är det värt när man får sluta vid 13! Får se om jag tänker lika när alarmet ringer 5 imorgonbitti! :P

Igår var det personalmöte och avdelningsmöte så det blidde en lång dag. Så ikväll var det skönt att bara vara hemma och slöa. Imorgon blir det en promenix när jag slutat och därefter måste jag nog städa min lya. För en gångs skull är det inga saker och kläder som ligger överallt så det är bara damma, dammsugas och torkas som behövs göras. Fast känner jag mig själv rätt så får vi väl se hur det blir med den saken.

Skulle vilja gå och sussa egentligen men jag bara MÅSTE se True Blood så jag får helt enkelt vara tröttis imorgonbitti.

Tack hej!

Mary Kay

Så var det återigen måndag och en ny vecka (som snart är slut). Vad har då hänt idag? Tja, inget utöver det vanliga egentligen. Jobbet har flytit på bra, några få barn så det blev en lugn start. Var en ny flicka som började idag och det verkar som det inte kommer vara några problem. På eftermiddagen hann både jag och Liselott med lite pyssel, fyllde lite pet-flaskor med diverse grejer så som makaroner, rostat ris, färgat vatten, glittervatten osv. Jag hann även hänga upp våra minidiscokulor i fönstret och det blev så fina färgglada prickar på både vägg och tak av dem när solen lyste på dem. Efter mellis klädde vi på oss och gick ut och sen var det helt plötsligt dags att gå hem för dagen.

Hann bara vara hemma i en timme innan jag skulle till Liselotte på Mary Kay-party. Det var himla trevligt. Vi fick prova produkter och fika lite. Kom även hem med diverse produkter så nu jävlar kommer jag att bli snygg! Det måste man bli med tanke på priserna. :P

Nu är jag iaf supertrött så snart blir det sängen för min del.

Tack för idag och nattinatt!

Aj just löööve it

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Nix
Något husdjur : Nepp
Någon favoriträtt : Lax, kyckling, pannkaka..
Någon flick/pojkvän : Icke så nicke!
Puder på dig : Au naturelle
Några framtidsplaner : Inte mer än att skaffa mig ett fast jobb och en familj då.
Någon sjukdom : Inte vad jag vet.
Gymkort : Nä, men har planer att skaffa..
Några kärleksproblem : Nej, no man, no problem..
En homosexuell kompis : Ja.
Duschat idag : Jajamensan.
Någon kompis som snarkar : Ja :P
Någon vän som spelar i ett band : Ne
Några mvg:n : Ja, data och naturkunskap.. Från gymnasiet alltså.
Någon som förstår dig : Ja
Tuff kompis som kan försvara dig : Absolut!
Något beroende : Nej då. Skulle vara clementinter då..
Fikat idag : ja, jag har ätit 2 kanelbullar dagen till ära.
Nagellack : Rött!
Någon vän som bor i ett annat land : Ja, min Elin Pelin! Miss you!


VEM ? ..
Avskyr du : Pass.
Hånar du : Ingen.
Delar du mest minnen med : Oj.. Många!
Längtar du mest efter : Hellepelle!
Stör du dig på : Pass.
Gosar du med : Mina små sötsnören på jobbet.
Lagar mat : jag
Diskar : jag det med.
Tror att den är någon : va?


VILKEN ? ..
Tidning läser du : Ljusnan.
Buss åker du oftast : Ingen.
Frisyr har du : Tofs
Årstid föredrar du : Alla årstider har sin charm
Stad är du uppväxt i : Bollnäs


VAD ? ..
Gör du nu :
Svarar på den här listan och "tjattar" med Helen och Sacke på MSN.
Gör dig till en bra människa : You tell me.
Gör dig till en dålig människa : Vem har sagt att jag är dålig?
Vill du arbeta med : Barn och ungdomar.
Är roligast just nu : Att jag trivs så bra på jobbet och att jag ska på LW den 5:e december.

Har du på dig nu : rosa mysisar och en randig tröja.
Har du för smink idag : inget alls.
Äger du för skor : Olika.
Har du för storlek i skor : 37-38
Läser du för bok : "Ljudet av ditt hjärta"
Ska du göra nu : Sova.

Höstregn

Det blev en promenad. En nästan två timmar lång en.. trots att det regnade. Eller ja, inte hela tiden och mest duggregn. Men det känns då iaf att hösten är här. Trött i benen tog jag en dusch när jag kom hem och därefter packade jag in mina frysvaror i frysen och lagade mat. Skyndade mig till tvättstugan med tvätten för att där inse att jag hade missat min tvättid. >:( Jag skulle ha tvättat 15 istället för 17 och nu finns det ingen tvättid förrän fredagkväll som passar. Bleee.. Men men, nu blir det iaf en lugn och skön kväll i soffan med frukt och film! och massa värmeljus såklart! :D




Regnjacka och mössa på. Redo för promenix!

Söndagspyssel

Idag är det kanelbullens dag och det ska jag fira lite senare med en av mammas goda kanelbullar! Yammi! Men innan dess pysslar jag på en massa här hemma. Jag håller på frostar av frysen nu och det var verkligen välbehövligt. Det var ett supertjockt lager is på översta hyllan och jag fick nästan inte in något där. Där låg även en massa gamla matvaror som är frysskadade till tusen.

Jag har också hunnit torka ren spisen och diskat och plockat undan disken. Planterat om några blommor har jag också gjort och sist men inte minst har jag bytt sängkläder. Nångång under dagen måste jag dammsuga lite också och ikväll är det tvätt som står på schemat.

Klurar på att ta mig en promenix i regnet när frysen är klar. Vore skönt att komma ut lite.

Just´ja, gårdagskvällen på tuppens var himla trevlig. Det var nästan sig likt förutom att en stor vägg hade kommit upp, men det gjorde det bara bättre! Vi möttes dock av brandlarmet det första vid gjorde och det tjöt ett tag men enligt DJ:n så skulle vi dissa det. :P Vi knatade runt mest och det var en hel del folk som man inte sett på flera år så det var riktigt roligt. Nästan som att vara 18-23 igen. ;) Vi åkte dock därifrån före 1 för att dra på mAx och äta. Slocknade på en gång när jag kom hem. Trött som en...

Nu ska jag fortsätta med mitt söndagspyssel.

Tuppens Danskrog

Idag är det nypremiär på Tuppens danskrog. Så himla skoj!!! Tuppens hängde vi på när vi var "ung" , haha.. alltså från när vi var 18 tills 23 kanske? Jaja, låter kanske inte som att det var så längesen nu när jag skriver sådär men det känns som det var en evighet sen sen det stängde. Sista gången jag var där var en juldag och jag hade varit tillsammans med G i drygt 3 månader för han var med. Jag och Linda ska dra dit och kolla läget.

Men just nu myser jag hemma i soffan. Ser på körslaget. Men det är inte riktigt samma sak när inte vår egen lila kör är med.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

Lördagsmys

Vaknade fem i halv åtta imorse och flög ur sängen och svor åt mitt alarm. JAG HAR FÖRSOVIT MIG! JAG BÖRJAR OM 5 MINUTER! Det var min tanke. Någon sekund senare insåg jag att det var lördag och att jag kan sova hela dagen om jag vill..

Men såklart så kunde jag ju inte somna om. Jag klev faktiskt upp och åkte till gärdet och solade lite. Var längesen och det var så skööönt! När jag solat klart åkte jag på ICA och handlade lite. När jag kom hem knöt jag på mig skorna och tog mig en långpromenad. Ja, en LÅNG promenad. Jag gick ut vid 9 och efter ca 11100 steg senare var jag hemma igen. Gissa om jag är mör i benen? Men det var så himla skönt!! Solen lyste lite svagt bakom molnen och det var sådär mysigt höstkyligt där jag knatade fram på bolleslingan! En underbar start på en lördag helt enkelt.

Nu har jag ätit dinkelmannagrynsgröt med äppelmos och kanel och som efterrätt två clementiner. Väntar nu in Becky och vi ska cykla till Dollar. Därefter blir det nog en lugn eftermiddag. Ska ta mig ett bad tror jag, för just nu är jag lite småfrusen och det lär nog inte bli bättre efter cykelturen. Kanske färga håret och lägga mask också? En riktig ta-hand-om-mig-själv-lördag helt enkelt. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Sånt som visar sig.

Igårkväll blev det iaf en myspyskväll med Becky! Vi gjorde tacos och såg på sista sagen om ringen filmen, Sagan om konungens återkomst. Tack för en myspys kväll vännen!

Nu ska jag försöka slänga på mig lite mascara så man ser ut som folk när man ska visa sig ute i vimmlet.

Tack och bock!
RSS 2.0