Hair check!

Nu är håret inför kvällen fixat. Så nu är det bara sminket och klänningen som ska på.
Vad roligt att få känna sig lite som en prinsessa för en kväll. :)

Ikväll blir det alltså nyårssupé hos Linda och Andreas och temat är svart, silver och lila.
Det blir exotisk planka och massa trevligt umgänge. Dresscoden är så klart klänning
för flickor och slips för pojkar. Jag har aldrig varit på en sån här typ av fest på nyår så
det ska minsann bli himla roligt. Det är uppåt 22-25 pers som kommer så det blir nog
ett rätt ordentligt drag. :D

Nu ska jag försöka få på mig ansiktet och sen städa ihop lite här innan klänningen åker
på och det är dags att bege sig mot varpnäsvägen!

Ha en trevlig kväll allihop! Det tänker jag ha!

48 minuter

Nu är det bara endast några få minuter kvar till 2008s sista dag. Snart är det ett nytt år, med nya möjligheter. Ska bli skönt att starta om från scratch och vi får se hur det kommande året artar sig.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Tog sovmorgon och så skönt det var. Jag och Becky prommande ner på stan i kylan och sen har jag bara varit hemma. Donat lite här hemma och sedan fixat mina naglar. Lyckades även koppla in min nya tvbox. Helt otroligt vad händig jag är. ;)

Men nu ska jag borsta tanden och sedan krypa ner och läsa lite innan jag ska sussa. Ovanligt va? ;)

Nattinatt på er alla!

Ärlighet

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - 30
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 2 st
Vad tycker du om kärlek? - Underbart
När kramade du någon sist? - I förrgår (söndag)
Kramade du någon speciell person? - Ja
Har du svårt för att bli kär? - Svårare nu är förr
När kysste/hånglade du med någon sist? - Samma lika som kramen
Ångrar du det? - Nej
Är du singel? - Ja
Är du kär? - Nej
När fick du senast en komplimang? - Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - Inte hånglat med pussat


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - När jag var sövd för operation?
Playat? - Ja
Hånglat med nån riktigt ful - nej
Hånglat med fler än 50 pers - Det tror jag väl ändå inte..
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej
Gjort något riktigt dumt? - Ja
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja
Varit nykter på nyårsafton? - Ja
Åkt ambulans? - Ja, när jag var liten och hade krupphosta
Gjort nåt olagligt? - Tror inte det
Blivit polisanmäld? - Nej
Slagit ner någon? - Nej
Skämts över dig själv? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? - Yes box
Tar du droger? - Nej
Dricker du? - Ja, det händer då och då
Vilka kläder sover du i? - Linne och trosor
Vad hatar du verkligen? - lögner och svek
Varit kär? - Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Det har jag
Är du ensam nu? - Ja
Vill du gifta dig? - Japp
Vill du ha barn? - Självklart.



SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Mig själv
Såg dig gråta? - Nån av mina vänner
Fick dig att gråta? - Niklas
Du delade en cigg med? - Kommer ej ihåg för det måste vara flera år sedan
Du gick på bio med? - Becky och Sofia
Skällde på dig? - Vet inte


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Nej
Pussat någon? - Nope
Köpt någonting? - Ja
Sjungit? - Ja
Saknat någon? - ja

December

Den vanliga listan för varje månad måste ju såklart vara med också. Det här är december:

Månadens låt: 
Pink - Please don´t leave me och Lady Gaga - Pokerface
Månadens uttryck: "Det är inget biljardbord om det inte finns några hål"  - Youhoo på träningsnyåret
Månadens bästa: Kryssingen och julhelgen
Månadens sämsta: Dålig lön och att jag slutat på arbrå
Månadens klantighet: Jadu, vad ska jag välja..
Månadens ängel: Becky för alla roliga fester vi haft :)
Månadens jävel: Jag även denna månad
Månandens dryck: Vatten
Månadens krubb:  Julskinka
Månandens bok: När jag hör din röst
Månadens plats: Soffan
Månadens partyplace: Tranan
Månadens hatobejkt: Räkningarna
Månadens ros: Helen och Becky
Månadens evenemang: Luciafirandet
Månadens resa: Kryssning
Månadens snygging: ooh, Robert Pattinson och P ;)

Och där faller ännu ett år.

Så var snart 2008 till enda och 2009 står för dörren. Det här året har minst sagt varit väldigt händelserikt. Den största delen av året har varit det roligaste och underbaraste året någonsin. Resten av året har varit det jobbigaste i mitt liv.

Jag sammanfattade 2007 för varje månad och tänker alltså göra detsamma med 2008.

Here we go!

Januari: Jag var på mitt livs första intervju och gud så nervös jag var men allt fixade sig och jag fick jobb på hedhamre förskola. I januari tog jag även min examen och flyttade ifrån Karlstad och kärleken. Vi hade alltså bestämt för att vi skulle bo på varsina håll under vårterminen.

Februari:
Den första februari flyttade jag in i min fina fina lägenhet på bonden. Jag trivdes redan från första stund.



Jag och Becky började med våra trevliga singstarkvällar och det börjades ganska flitigt gå ut och schejka på lördagarna vilket var himla trevligt. :) Det började dock gå åt skogen med kärestan och det är väldigt skilda åsikter om vad som gick fel egentligen så det låter jag vara osagt. Jag hade dock börjat få känslor för någon annan. Jag jobbade på och lärde mig mer och mer. Träningen av Klas Klättermus börjar ta fart.

Mars: Mitt förhållande med Georges tar slut. Däremot blir det bekräftat att det visst ska vara jag och Niklas. Hela denna månaden går väl mest åt till att vara nyförälskad och det är ju självlklart det bästa som finns. :) Jag drabbas även av världens jobbigaste förkylning som håller i sig alldeles för länge. Det konstateras också att det är 10 år sedan jag gick ut nian och det firas samma dag som det tar slut mellan mig och G och jag och N senare bestämde skulle vara vårat datum. Vi fortsatte med Klas och det firades påsk så det stod hej vilt. Dessutom följde jag och N med till E-tuna och hälsa på familjen Lundh.







April: Jag slutar på Hedhamre förskola och min förkylning fortsätter hålla i sig. Däremot flyttar mitt kära hjärta in hos mig och vi blir sambos. Trots att det gick så fort så kändes det verkligen helrätt och jag var världens lyckligaste. Det blev en hel del fester och massa umgänge med älsklingen och Hasse. Vi hann också med en tjejfest hos Karin i rengsjö och det är alltid trevligt. Jgg får även jobb på delfinen. Veronica drar med mig på mitt livs första dildoparty och jag följer med trots 39 graders feber.



Maj: I maj går livet på som vanligt. Jag jobbar mest hela tiden. Niklas åker på krysning och jag får fina mms av hans mor som kanske gör att man borde vara åtminstonde liiiite orolig. :P Jag fyller även 26 år och självaste födelsedagen firas med Niklas och Hasse och även mina päron + Kia en stund också. Dagen efter är det födelsedagsfest som gäller och det var ett himla drag ock kvällen avslutas på tranan. Vi har också småpanik på teatern eftersom premiären närmar sig med stormsteg.


Juni: Jag slutar jobba och kommer att ha en lååång och skön sommar framför mig. Dock ar Niklas slutat på sitt jobb och ska börja jobba borta på veckorna. kanilini har premiär på Klas Klättermus och det blir succé! :) Vi firar en superrolig midsommar med flottfärd, bad, bastu och en massa dricka. Kvällen slutar tyvärr i massa minnesluckor och ångesten är gigantisk dagen efter.



Juli: Jag får jobba en vecka på en förskola i arbrå sen jobbar jag en vecka på ett fritids här i Bollnäs. Jag, Emmy och Christina tar en tur till Järvzoo. Det hinns med diverse fester även denna sommarmånad. Tranan och hela parken gungar (som vi aldrig gick in på utan gick hem istället), Det blev många turer med båten och härliga sommardagar och sommarnätter. För att avsluta det hela kan jag också säga att det blev en rolig tågupplevelse denna månad. ;)


Augusti: Jobbar även en vecka på fritidset den här månaden. Jag och Niklas firar 5 månader tillsammans och det gör vi visst med fest och en kväll som slutar i kaos. Fruktansvärt. Premiärturen på sportin för min del, slutar med att jag får cykla hem själv i tårar. Niklas fortsätter jobba borta och det börjar väl bli sämre och sämre mellan oss. Jag blir även kallad till intervju på arbråskolan och där får jag börja jobba veckan efter. Jag ska ha matte och No undervisning med åk 6-9 och jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv.


September: Börjar på riktigt som lärare på arbråskolan. Det knakar ordentligt i mitt vi och Niklas förhållande och jag flyr till Karlstad och det är npg en av de få gånger som jag har mått riktigt riktigt dåligt. Men kämpar på och fortsätter försöka. Många långa ensamma oroliga nätter med ännu fler tårar.


Oktober: Den mest fruktansvärda månaden på hela året. Då gjorde jag det svåraste jag NÅGONSIN gjort hittills i mitt liv. Jag packade ihop N saker den 10 oktober och på kvällen kom han och hämtade dem. Det blev måååånga hemska dagar av tårar och saknad from hell. Jag gjorde många saker som antagligen inte var det bästa men mitt psyke var långt ifrån stabilt. Jag lyckades också stuka min fot på hela huset gungar och det resulterade i en vecka på kryckor. Och i slutet på november tar Becky och jag våra väskor och drar söderut till mina vänner i Karlstad.


November: Många tungar dagar här med. Men börjar av månaden har vi en superskoj halloweenfest i Karlstad. Det blir även några trevliga fester hemma i hälsingland igen. Dejtar en stackare som kanske hade klarat sig utan mig. Inser att jag inte är redo för något innan jag kommit över mr U.


December: Sista månaden på året. Den börjar bra med en kryssning tillsammans med Linda, Lina, Ika och Karin. Vi har en fantastiskt rolig resa med så mycket skratt att vi har ont i magmusklerna när vi kommer hem. Jag börjar inse att jag faktiskt börjar komma tillbaka på topp och jag saknar inte längre. Däremot känns det som jag hamnat i en farlig period där jag håller på tar igen mina 4 år i förhållande. Men jag mår bra och det känns kanon såklart. Umgås massa med min hellepelle som är hemma ett tag nu och även alla mina andra fina vänner. Mitt vik på arbrå tog också slut så nu står jag här arbetslös. Har sökt flera jobb iaf och håller mina tummar för att fler dyker upp eller att någon nappar! Det har blivit massa fest och inte minst under julhelgen. Dessutom har vi hunnit med den årliga träningssupningen hemma hos Karin, den blev lugn med väldigt trevlig. Nu får vi helt enkelt se hur det riktiga nyåret artar sig. Det ska iaf bli jäkligt trevligt!!


Det har som sagt varit ett händelserikt år. Jag har träffat många nya trevliga människor och jag hoppas jag får ha många av dem kvar i mitt liv. Jag är också väldigt tacksam för alla mina vänner som funnits för mig i vått och torrt och särskilt när det tog slut med N och jag bara ville lägga mig ner och dö. Nu blickar jag framåt och hoppas på ett fint 2009.

GOTT NYTT ÅR!


Åter till verkligheten

Efter 3 dagars fest och tillbaka till verkligheten känns det i kroppen och knoppen.
Har iaf sussat som en barn inatt. Så jävulskt skönt och välbehövligt. Vaknade vid
11 av att jag fick sms av Sara. Jag blev så himla fundersam först:

Sara??

Men det visade sig att det var en gammal klassis och granne ifrån Umeå. Henne
har jag inte hört något ifrån på säkert 3 år så det var roligt. :)

Jag har käkat frukost och nu tänkte jag ta tag i lägenheten. Ordentligt. Det är så
rörigt i massa små vrån.

Lite musik i öronen så ska det nog gå bra.

Uppdatering om dessa tre dagar kommer senare när viljan och orken infinner sig.

Dopparedan

Då var vi där igen. Julafton. Imorse knatade jag hem till mamma och pappa för julfrukost tillsammans med Peter, Titti, Gabriella, Julia, pappa och mamma. Jag kände ingen smak på varken gröt eller skinkmacka. Kul jul. När frukosten var uppäten lekte jag lite med Gabbis och hjälpte henne att bli påklädd och julfin. När det var gjort gick jag hem och gjorde iordning mig själv. Nu Sitter jag här och väntar på att bror ska komma och hämta mig och då ska vi åka till mormor och morfar och hälsa på en sväng innan vi beger oss hem till mamma och pappa igen. Där blir det julklappsöppning och fika. Därefter åker brorsan med sin familj till Tittis familj och till oss kommer moster Ann-Marie, Sandra, Malin, Niklas och gammelmormor. Sen blir det väl julmys med kalle och mat och grejer resten av dagen. En traditionsenlig jul hos familjen Lundh helt enkelt. :)

Grattis till min kära mamma som fyller 58 år idag också. Hipp hipp hurra!!

En riktigt riktigt GOD JUL till er alla!

Puss och kram!

dan före dopparedan

Ja, så var den här, dagen för julafton, igen. Min 26;e närmare bestämt. Idag har jag och Sandra varit på stan och strosat. Vi var klara med julklapparna båda två så vi delade ingen julklappsstress med resten av Bollnäs.

Efter drygt två timmar på stan var vi tvugna att bege oss hemåt igen, Sandra till sin mor och jag hem till mig. Jag har mest vilat hela dagen. Min hals håller på ta död på mig. Så jäkla ont och hur mycket snor finns det verkligen i huvudet? Well, har iaf tvättat och strax ska jag gå och hämta den. Därefter ska jag gå hem till mamma och pappa och ha uppesittarkväll men dem och familjen Lundh, Men skulle tro att Gabbis och Julia nog kommer sova gott den största delen av kvällen. Det blir väl glögg och julgodis i massor skulle jag tro. Dock får vi se hur mycket jag får i mig. Jag känner knappt nån smak så det känns ju lite meningslöst.

Nu ska jag iaf gå och hämta tvätten.

Ha en mysig kväll allihop!

Tack!


Tack Mikaela för min nya fina design på bloggen!

Dan före dan före dopparedan

Nu är det inte långt kvar tills tomten knackar på dörren. Och eftersom jag har varit en mycket snäll flicka i år så kommer jag få massa julklappar, det känner jag på mig. :P Nädå, men mysigt ska det bli.

Helgen har varit till stor belåtenhet. Fredagen bakades det ju julgodis som sagt och i lördags var jag i söderhan på dagen med mor och far. Trevligt trevligt. På kvällen blev det singstar, popcorn och fest här hemma hos mig. Becky och Camilla kom hit och festade på med mig och vi hade verkligen hur trevligt som helst :) Vi gick ner på tranan på ekonomitid och kvällen gick himla fort trots det. Vi dansade massor och träffade en massa roligt folk. Tack brudar för en otroligt rolig utgång och kväll!


   

Ja, det här med att visa upp fingrarna vid fest har tydligen blivit väldigt vanligt. Undrar om vi har någon undangömd ilska långt därunder? Hmm.. tål att tänkas på.

Söndagen var riktigt seeeg, men mysig också. Slöade mest hela dagen och framåt kvällen gick jag hem till mamma och pappa och busade med busungarna. Julia har blivit så stor och pratar som tusan. Så himla rolig. Gabbis har verkligen blivit stora flickan och det är så roligt att prata med henne. Jag är en stolt faster! :D Jag får dessutom höra att båda två är mig upp i dagen. När jag kommit hem såg jag på heartbreak hotel innan jag slocknade ovaggad.

Vaknade upp med världens halsont och snor fulla huvudet. Man kan ju undra hur mycket som får plats? Jaja.. jag har slöat på idag också. Var iväg och handlade lite med min pappa sen har jag lagat lite lunch. Om en stund ska jag förbereda lite middag som jag ska bjuda Linda och Sandra på senare och efter det ska jag gå hem till mamma och pappa och hälsa på flickorna lite. Vid 18 ska jag hämta sandris på tåget. Whey! Hon ska dessutom ära mig med sitt sällskap hela natten. :) Så kul att hon är hemma hela julen. Längtar som tusan till juldagen nu!

Nu ska jag sätta lite fart.

Love!

Rocky Road

Sista dagen idag och den har verkligen varit supermysig. Jag kunde inte ha fått en bättre avslutning på arbråskolan. Jag har fått hur många kramar som helst och när rektorn ropade upp all personal på scenen i matsalen var det flera som ropade Lotta. Så himla söta! Därefter blev den ännu fler kramar och många ledsna miner. Det blev lite jobbigt där ett tag. När betygen var utdelade och eleverna hade fått gått hem var det dags för avslutning för personalen. Vi fick julmacka, julmust och pepparkakor. Det blev lite sång och musik, lekar. Därefter fick alla sin julklapp vilket var en lunchkupong på orbaden spa och konferens. Jag fick för vilken dag som helst medan resten av personalen fick för den 7:e januari då de alla ska gå dit tillsammans och äta. Kanske man skulle ta och utnyttja den samma dag? ;) Sen blev jag avtackad med en superfin julblomma. Tack så himla mycket ALLIHOPA och tack för en fin termin!

Hela eftermiddagen har jag och Hellepelle gjort julgodis. Det som vi hann med att göra var knäck, mozartkulor, nå chokladkakor och till sist Rocky Road (Så grymt gott).



Tack systeryster för en otroligt mysig dag!

Resten av kvällen har jag bara legat på soffan. Blir väl till att hoppa under täcket snart och få min dos av min bok som är så spännande! imorgon ska jag upp med tuppen (nåja, nästan) och följa med mor och far till söderhamn för att fixa lite julklappar.

Vad har ni gjort ikväll?

one day to go

Ja, då har hela den hör terminen snart gått och jag hr endast en dag kvar på arbråskolan. Det är avslutning och betygsutdelning som står på schemat imorgon och halv elva slutar eleverna så det är ju ingen riktig dag heller.
För oss personal blir det julmacka innan vi får åka hem.

Idag hade jag alltså mina sista lektioner. På matten imorse så spelade jag ett tärningsspel med mina nior.
Det var ett så fjantigt enkelt spel men gud så roligt vi hade. Jag hade till och med 5 elever från en annan
klass därinne. Och jag har nog aldrig sett hela klassen så engagerad SAMTIDIGT.. :P De ville knappt gå ut
på rast. Lasse var imponerad när han kom in i klassrummet när det var ca 10 minuter kvar:

- Hur gjorde du egentligen? Det måste du lära mig.

Haha.. Tur man lyckades någon dag den här terminen. ;P

På eftermiddagen var hela arbetslaget på bio på saga. Vi såg Den magiska leksaksaffären, dubbad till och med.
Så SEEEEG, undrar hur många gånger jag höll på somna. De enda som tyckte den var bra var nog 6:orna.

Så det var den dagen det!

Imorgon slutar jag alltså tidigt och då ska jag och Helen göra julgodis. Smaskens!

Nu blir det läsning (jag kan nästan inte lägga ifrån mig den på kvällarna, så spännande).

Tack och godnatt!

Tröttmössa

Idag har jag varit en riktig riktig tröttmössa. Har gäspat konstant och har haft ögonen fulla med grus.
Hellepelle drog med mig på promenix halv sex imorse och när jag kom hem vid halv sju var det bara
att duscha och laga matlåda. Slänga i sig frukosten och fixa face och kläder.

Väl på jobbet och första lektionen var det filmmaraton med sjuorna. Vi såg nån sjuk film och nån
zombie som hette Fido. Rätt skum och konstig. Hursomhelst höll jag på somna flera gånger.
Tur stolen var så fruktansvärt oskön annars hade nog oddsen varit jävligt låga för det.

Matten idag blev som den blev. Vi åt pepparkakor, snackade strunt och löste sudoku. Märks att det är
dags för jullov snart.

När jag kom  hem slocknade jag en timme innan jag gjorde middag. Har sedan dess tittat på tv och myst
och nu funderar jag starkt på att krypa ner och läsa innan jag ska sussa. Dock tror jag att jag kommer
slockna innan jag ens slagit upp boken. Sjukt trött. Ingen morgonpromenad iaf. SOVMORGON till halv sju!
Yay, men känner jag mig rätt kommer jag snooza till 7 och få jävligt bråttomt. Men det är det fasen värt.

Najtinajt people!

Lista

Stal en lista av min kusin Therese, i brist på annat att göra! ;)

VEM:

Saknar du: 
Mina nära och kära i Karlstad
Vill du döda: Hmm..
Rörde dig sist: Nån av mina elever idag. Anna var det nog, min nya kompis! :)
 Vill du slå: Crazy man
Kysste dig sist: Det håller jag för mig själv.
Vill du kittla: Ingen aning
Kramade du sist: Samma som jag kysste
Vill du prata med: Håller med Tess här, Edward Cullen.. Mmm!
Skrek du på sist: På nån stackars elev som inte ville lyda. :P
Vill du vara som: Bella ;P
Sårade dig sist: Niklas
Vill du bli galet full med: Min Veronica
Gjorde dig riktigt glad senast: Hela den här helgen har gjort mig glad..
Fick du sms från senast: Helen
Ringde dig senast: Pappa
Är snyggast på jorden: Robert Pattinson

saknad av några

Fick känslan av att jag faktiskt var saknad förra veckan idag när jag kom till skolan.
Det är en fin känsla. Jag vet inte hur många gånger det knackade på personalrummets
dörr och det var några som ville träffa mig. :P De är rätt söta "mina" tonåringar!

Hellepelle hämtade mig på jobbet idag, det tackar vi för! Sen har jag bara tvättat, lagat
mat och slöat. Ledig imorgon, men Helen ska minsann ha med mig ut på promenix
kl 8. Jag får väl buga och tacka att hon inte drar ut mig halv sex på min lediga dag! :P

Det är tur att nån har pli på mig.

Nu ska jag ta lite kvällsfika och slöa framför tvn.

Ännu en dag som snart blivit historia

Trots baksmälla har jag kommit fram till idag att jag mår bra! Det är så skönt att det äntligen har vänt och är på väg åt rätt håll! Det har jag mina kära vänner att tacka! Har haft en superbra helg men roligt och trevligt umgänge!

Hellepelle har varit här hos mig ikväll och shit vad vi har skrattat. Du är så tokig vännen och jag är så himla glad att jag har dig! Så himla glad att du är hemma så länge!

Sen tänker jag vara lite hemlig också! Ingen vet vart detta kan sluta! ;D Spännande.

NU ska jag ta och krypa ner i min nybäddade säng och läsa lite innan jag ska stänga ögonen för idag. Imorgon går jag in på sista veckan i arbrå. Det innebär alltså att på fredag är det JULLOV och arbetslöshet för fröken (Höhö) Lundh.

Tack och god natt!

helt sjuk kväll

Gårdagskvällen kan bara sammanfattas i HELT SJUK!

Förfesten hos Becky var mycket trevlig och folkan var också väldigt rolig.
Tranan var trevlig den med om man bortser från vissa saker. Hemfärden
hade jag kunnat slippa, den kan nog sägas vara minst sagt dramatisk.

-Spring Lotta, spring.

Och nog sprang jag. Haha.. jag har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv.

Trasmaja

Ett jättegrattis till Linda som idag har tagit sin förskolelärarexamen!



Grattis vännen!

Julklappar

Jag har blivit utmanad av Mikaela

Tre hårda klappar
♥ En bil :P
♥ How I met your mother tv-boxarna
♥ En iPhone

Tre mjuka klappar

♥ Pengar
♥ Kläder
♥ Påslakan

Tre viktiga klappar
♥ få umgås med nära och kära
♥ Att alla får vara lyckliga
♥ Att jag får ett jobb ;)


Jag utmanar Becky, Linda och Anna-Lena

Joey

Ja, ni som inte är så hemma på vänner, jag älskar vänner och det här är vad det förra inlägget handlar om. :P


How you doooin?

Måste bara visa upp min fina tröja!



Visst är den grym? ;)

Gunnar

En konversation som ägde rum på Cinderella den 8 december runt lunchtid.

Linda: Lotta!! Vet du vad jag tror att han heter??
Lotta:
Ja, Gunnar.
Linda: Ja, men nä, han kan ju inte heta Gunnar. hahaha..
Karin: Ja, han kan ju inte heta Gunnar.
Ika: Vem kan inte heta Gunnar?
Karin: Gunnar

Sen tror jag vi skrattade så vi höll på dö. Jag och Linda pratade om den gudomligt söta pojke som charmat våra berusade själar kvällen innan. Ida-Karin visste inte vem vi pratade om och Karin trodde vi pratade om den engelske trubaduren som sjöng happy birthday för henne.

Vi kom iaf fram till senare under dagen att han den söte i Wallmans INTE hette gunnar och han var fortfarande lika söt, öven fast våra själar inte var alkoholiserade. Så vi dog nog lite där under måndagseftermiddagen.


Söndag? Nej, just ja, måndag

Jag har söndag idag. Helt vilse på dagarna. Åkte på kryssning igår, med Lindi, Lini, Iki och Karini, destination Mariehamn (dock sov vi som små barn när båten anlände där). Det enda jag kan säga om resan är: Helt underbart tokrolig. Vi har ätit julbord, handlat på taxfree, druckit världens godaste strawberry daquari, tittat på wallmans schlagershow och dansat dansat och dansat, gått vilse (bara jag dock) i korridoren på däck 7 så Linda trodde jag skulle hamna i fyllecellen :P och dansat ännu mer. Tror vi har skrattat non-stop och efter att ha sussat 4 timmar på morgonkvisten var jag och Linda fortfarande full hela förmiddagen idag. Vi tog oss upp till frukosten som smakade gudomligt och efter det terroriserade vi Karin, Ika och Lina. När vi tröttnat på det gick vi vidare på upptäcksfärd på båten. Var ut på däck en sväng sen hamnade vi vid spelmaskinerna. Det är väl där vi har spenderat nästan hela dagen förrutom lunchbreak, städ och packning och tittat wallmans.

Jag slocknade på bussen och det var himla skönt att komma hem. Jag är tokförkyld, ont i halsen, hostar som en tok och har öronvärk.. känns nästan som jag har feber också. Började frysa som tusan för en stund sedan och känner mig konstig i kroppen. Känns som att det blir till att sussa snart.

Tack brydar för en otroligt rolig kryssning!

Tack hej!

Lotti

Mys i Mohed

Gårdagskvällen spenderade jag med lilla pinglan i Mohed. Vi åt varma mackor, drack julmust, åt popcorn, tittade på film (Twilight igen) och pratade massor massor massor! Och det var verkligen en underbart mysig kväll! Tack världens bästa veronica!

Och angående filmen. Jag tror jag blivit tonåring igen. Jag är helt kär. Jag vill också ha en vampyr och gärna Edward. :P





Jag är helt fast!


Today

Hela dagen har varit helt okej. Sensation.
Tills jag kom hem.. 

Nu orkar jag inte med den här dagen något mer så nu ska jag soooooova!

Go natt!

Tack hej

Ljusglimtar

Hellepelle drog med mig på badhuset nu ikväll för en lång simtur och det var verkligen hur skönt som helst. Förrutom simmandet så hann vi prata en hel del och jag tackar gud för att du finns för mig. Det funkade lite som terapi, om inte bättre. Även om min verklighet just nu inte är ett dugg rolig så har jag iaf några ljusglimtar att se fram emot den här veckan, superfeeeeint! Två veckor kvar på jobbet drygt, vad som händer sen har jag inte den blekaste om. Men det lär väl lösa sig.

Det funkar verkligen inte så som du gör just för tillfället. Orättvist är vad det är. Det var trots allt vi för inte så längesen, och jag vet att vi betydde massor för varandra. Kanske fortfarande gör, who knows. Vi är iaf inte värda det här.


Tack hej!


Iron & Wine


Den här har gått på högvarv hos mig idag:

Iron  & Wine - Flightless bird

Without you, who do i live for?

Läste precis lindas blogg och jag håller med. Var är jularna som man upplevde som liten? Jag har alltid varit en människa som verkligen sett fram emot julen. Men i år har jag ingen julglädje alls. Ingen julstämning. Jag har visserligen gjort julfint men det känns som det kvittar.

Ute faller snön nu också och det borde vara mysigt men det känner inte jag. Snö får mig bara att bli påmind. Allt runt omkring mig gör mig påmind. Jag vet att jag tjatar men det är min blogg och många förstår nog inte varför för de vet hur dåligt jag mådde alldeles precis innan det tog slut också så jag borde ha det bättre nu. Men ICKE, mittt hjärta har tydligen valt N åt mig.

Så vad göra? Människan vill inte prata med mig, jag är hjälplös och maktlös. Fira jul? Ja ni fattar..

Klantskallen



Hej, jag heter Lotta och jag är världens största klantskalle.

Såg igårkväll när jag skulle sova att min andra stukade fot börjar bli blå nu också. Dock inte lika svullen som den förra. Något gott ska jag väl få ha i denna misär som jag befinner mig i. Fan fan fan!

Never think

Det är väl det man ska leva efter. Tyvärr är det omöjligt. Det krävs inte mycket för att allt bara ska brista just nu. Aldrig någonsin trodde jag att man kunde må såhär kasst. Vi har många gånger pratat om den där knappen jag och mina vänner. Knappen som stänger av allt. Tankar, funderingar, känslor och smärta. Jag behöver den. Ge mig en sån knapp nu! Jag kommer snart ligga här i tusen bitar, vem tänker plocka upp dem? Inte jag iaf..

Jag har varit hos Pissnisse idag iaf, hon var snäll och tog hand om mig i min misär. Hon gjorde bland annat mina naglar superfina! Även mongotummen. Eller ja, den blev blank iaf. Sen har vi ätit La porlada och skrattat åt hennes pappa. Tack för en fin eftermiddag och kväll mitt hjärta.

Ledig imorgon. Vi får se om jag ens kliver upp ur sängen.

Det jag vet är iaf att nu tänker jag gå och lägga mig och somna med musik i öronen.

Dagens upptäckt: Robert Pattinson (som för övrigt är den mumsiga vampyren i Twilight) - Never think

Tack hej!
RSS 2.0