Happy new year!

Nu är allt i ordningsställt för kvällen, förrutom lite småfix som ska fixas sen.
Nu är det bara fix av oss själva som står på schemat, vilket nog kommer att
ta hela eftermiddagen. Väntar på Sandris som nu occuperar duschen och
därefter är det min tur. Det är verkligen blandade känslor jag har för den här
kvällen. Vi får verkligen se hur det går. Ujuj...



Önskar er alla ett riktigt roligt avslut på året och ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!

The second you sleep

I dream of you tonight
Tomorrow you´ll be gone

Lite nedslagen och ledsen

Så känns det just nu. Vet inte vad man gör för att det ska gå över helt enkelt. Precis som jag sa till Becky tidigare idag. Det känns som en klump av hopplöshet i magen och så känns det precis som om någon står på ens bröstkorg, tungt och svårt att andas. Många med mig förstår nog faktiskt hur jag menar.

Men till något roligare! Gårdagskvällen, träning inför nyår, träningssupning, ja.. kär tradition har många namn. Dock är nog detta det absolut lugnaste träningsnyår jag har varit på. Varannan vatten och en halv vinflaska. Juldagen satt som berg i bakhuvudet. Vi spelade spel mest hela kvällen, ja, efter den gudomligt goda maten då. Av tre spelomgångar vann mitt lag 2! Men jag kan ju säga att det var ju inte direkt pga mig. Men jag var en jävligt duktig bibliotekarie som delade ut böcker. Efter vi hade skålat till tolvlaget och tittat på bomben och smällt raket så drog vi oss inåt i värmen och åt ris a la malta. Därefter pös Linda B och Markus. Jag, Becky, Karin och Johan satt uppe och pratade till närmare 4 imorse om allt och ingenting. Supermysigt och trevligt.





















Imorse när vi vaknade packade vi ihop oss och så åt vi frukost med Karin och Roger innan min pappa och Gabriella kom och hämtade oss. Därefter var det bara hem och svida om lite och kasta in packningen. Sen var det full fart hela eftermiddagen. Vi mötte upp Fredrik på stan sen blev det Dollar, Rusta och Ica innan vi hamnade på teaterverkstaden och ställde iordning lite inför nyår.

När vi skjutsat hem Fredrik åkte jag och Becky på MAX och åt. Var säkert över ett halvår sedan jag var där så det smakade gudomligt gott. Väl hemma har jag inte gjort så mycket. Har inte haft lust med något alls just pga det jag nämnde tidigare. Tog ett varmt bad för att värma mig iaf. Nu, 2 timmar senare svettas jag fortfarande. Har nytt sängkläder också i hopp om att det kanske glädjer mig lite när jag kryper ner. Vilket inte blir alltför sent känner jag. Ska poppa lite popcorn nu tänkte jag och se på nån film och därefter tänker jag dyka ner.

Imorgon ska jag städa min igendammiga lägenhet och på eftermiddagen kommer mitt älskade hjärta hit och det betyder att jag blir sambo ända till fredag! :D Skönt att ha sällskap!

Men nu popcorn.

Blomterror

Jag borde fan få ett pris i: Den som sköter sina blommor sämst vinner. Jag tittar på mina blommor varje dag och tänker att det är synd om dem, men vad gör jag åt det? Jo, jag tänker att de kan få vatten imorgon. Får de vatten imorgon? Nej, såklart inte. De får vatten när de verkligen sjunger på sista refrängen istället. Borde kanske bli ett nyårslöfte?

Ett annat nyårslöfte är iaf att jag tänker bli ego. Jo, faktiskt.

Nu har blommorna dock fått vatten och jag kan ha gott samvete igen. Så nu ska jag packa ihop mig och åka till Karin och fira nyår. Dags för årets träningssupning med andra ord.

Tack och adjö!

December

Månadens låt: Gloria - Mando Diao

Månadens uttryck: "Va fan Lotta, köp inte en sån där.. Du kan ju inte ge henne falska förhoppningar om något hon ändå aldrig kommer att få uppleva." Sandra har höga tankar om kärlek och giftermål när faster Lotta ska köpa en barbie i bröllopsklänning. :P Jag är väl dock inne på samma linje.

Månadens bästa: Jag blev glad igen!

Månadens sämsta: Det glada gick åt helvete och mycket mer åt helvete än förra gången.

Månadens klantighet: Att jag är så förbannat lättlurad.

Månadens ängel: Alla mina söta vänner.

Månadens jävel: Inga jävla kommentarer!

Månandens dryck: Glögg

Månadens krubb: Julmat

Månandens bok: Ingen

Månadens plats: Vet ej

Månadens partyplace: Inget alls.

Månadens hatobejkt: Inget

Månadens ros: Sandra

Månadens evenemang: Vill säga nyår.. men vi får väl se hur det artar sig.

Månadens resa: Bollnäs - Eskilstuna - Bollnäs

Månadens snygging: Taxefreeeeee!! ;)

Oooh, så underbart!

Idag vaknade jag utan blykeps! Så himla underbart skönt! Åt lite frukost och myste på innan jag pylsade på mig kläder och tog en lång promenad i kylan, i försök att bota en stor jävla irritation. Nu har jag nästan nyss kommit hem och det bränner så skönt på kinderna och det enda jag känner just nu är uppgivenhet. Det här är ju tammefan inte klokt på en fläck. Ska ta och snurra ihop lite lunch och sedan ska jag tvätta. Tjoho.. Ska försöka ta mig en dusch också och ikväll ska jag till mammi och pappi och äta middag med dem och bror med familj skulle jag tro.

Slöade i soffan hos Becky igårkväll. Vi såg på The changeling och åt popcorn. Det var en bra film. Den rekommenderas! Därefter knatade jag hem i snön och somnade nästan på en gång.

So long.

Mimmi - rödvinet 0 - 1

Så är julen snart över för i år också. Igår var det traditionsenligt utgång som gällde. Emelie, Sandra, Becky och Sofia kom hit till mig och vi drack alkohol i alla möjliga former och färger. Det var riktigt roligt! Tills vi lämnar min lägenhet och kommer till Tuppens. Dumma vakter kan jag bara säga! Nog för att vinet tog mig igår men det var inte förrän jag kom hem.. Har iaf sovit närmare 11 timmar inatt och idag lider jag av skaplig bakisångest. Tog mig en promenad tidigare och då piggnade jag till lite iaf. Har legat i soffan mest hela dagen. Har tittat på Simpson och på Shrek den tredje. Hehe, så klockren! Jag vill också ha drakåsnebebisar!

Nu väntar jag på att Becky ska komma hem från julfirande hos sin mormor för då ska jag till henne och se på film och äta popcorn i MASSOR! Salt salt salt! Funderade på om man skulle gått ut ikväll med men jag måste återhämta mig till måndag då det är dags för träningsnyår hos familjen Boiwe! Årets höjdpunkt! ;)














Tack flickor för en trevlig kväll!
<3

Rapapapapapapa

Sitter i bilen på väg hemåt hälsingland nu.. Tror vi har åkt typ 2-3 mil och jag håller redan få nippran.. Just därför att jag kan fan inte sitta still.. Är taggad som tusan inför kvällen och det var nog längesen jag kände mig såhär glad! Men kan man vara något annat än glad när man har haft världens finaste julafton med hela familjen Lundh och den största delen av familjen Andersson-Gustafsson? Och att jag dessutom får partaja med världens bästa vänner ikväll? Vänner som jag inte träffat på ett tag. Det kan också bero på den uppskattning jag fått den senaste tiden.. Och jag har fått höra att det spelar ingen roll vilket håll eller vad det är för sorts uppskattning, man blir glad ändå.. Och det kan nog faktiskt stämma.. Tackar för de kloka orden och uppskattningen jag fått.. Vilka faktiskt kommer från samma människa. Hur som helst.. Snart kör vi! Rapapapapapapapapapapa.. Ki BOOM! Ses vi på tuppens?

En riktigt god jul till er alla!



Från mig till er alla:

En riktigt god jul!
Må gott!

(Bilden knäpptes förra året på träningsnyåret hos Karin av självaste Kristin :))

Sammanfattning

Här kommer en liten sammanfattning av år 2009. Jag brukar ju alltid göra en ordentligt sammanfattning med bilder och grejer från det gångna året men den kommer närmare slutet. Eftersom jag älskar listor så var jag ju bara tvungen. :P

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Erhm.. Vet inte..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej (eller ja kanske?), för jag gav inga nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Camilla och Mikaela! :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov.

5. Vilka länder besökte du?
Åland X2

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Fredag den 13 i Mars. Bara för att det var så roligt. :P Sen hela brännbollsyran!

8. Vad var din största framgång 2009?
Jobbet och mig själv!

9. Största misstaget?
Oj..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Massa förkylningar, öroninflammation och krångelfot!

11. Bästa köpet?
Det är nog mycket.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oh yes.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
The Killer-Human

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit mycket glad den största delen av året faktiskt!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hehe..

18. Hur tillbringar du julen?
För första året ska vi fira i Eskilstuna hos Peter och Titti, barnen och hela Tittis familj.

19. Blev du kär i år?
Jag blev nog tyvärr det ja..

20. Favoritprogram på TV?
True Blood

21. Bästa boken du läste i år?
Nån av Twilight-böckerna.

22. Största musikaliska upptäckten?
Mat Kearney

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En mixer

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig inget annat.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade med familjen på dagen och på kvällen blev det fest med vänner och med temat FÄRG!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mysis? Haha..

29. Vad fick dig att må bra?
Jobbet, mina vänner och så..

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen?

31. Vem saknade du?
Mina karlstadtöser!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Mina UNDERBARA kollegor!

Julledigt!

Nu har jag fått "jullov" kan man säga. Jobbar ju visserligen på måndag men slutar tidigt så det gör inget, sen är jag ledig ända fram till 7:e januari..  Jaja, hursomhelst så fick jag sluta en timme tidigare idag och jag promenixade hem i -20. Trodde jag skulle frysa ihjäl men det var faktiskt riktigt skönt eftersom jag hade massa kläder på mig. Var alldeles varm när jag kom hem och beslöt mig för att promenera vidare ner på stan och handla lite inför juldagen som jag inte kommer hinna annars. Handlade lite middag innan jag knatade hemåt. Väl hemma gjorde jag middag och det blev så smarrigt! Dock blev det MUCHO vitlök och det är ju tur att jag inte ska träffa någon ikväll för jag läre stinka.. :P

Ska fixa mina hemska naglar nu och låta dem bli julröda och fina och till det ska jag tammetusan ta mig ett glas vin! För det är jag väl värd? Sen blir det bara mys i soffan resten av kvällen. Imorgon far jag, mor och far ner till sydligare breddgrader till bror med familj och firar jul! Myspys!

Kommer hem igen på juldagen lagomt till det blir brått att svida om och fixa sig inför kvällens festligheter. Det blir partaj här hos mig innan det blir Tuppens! Skoj!

Naglar var det ja!

Hjärtan och trolleri i snön

Idag har varit en bra dag. Vi har haft rätt lite barn så vi slog ihop båda avdelningarna. Efter frukosten sällskapade jag kill-ligan i målarrummet där det "degades" för fullt.. Medan jag satt där och pysslade så fick jag hjärtan i form av playdoo-deg. Lagomt till de tröttnat på degen så var det dags för samling, idag blev det julken och några sånger med instrument of course! :)

Efter samlingen pylsade vi på oss och drog ut i snön. Rätt kyligt men skönt ändå. Så himla mysigt med all snö, allt ser nästan overkligt ut. Vi hann inte vara ute så länge innan det var lunch. Sen flöt det bara på. Efter lunchen var det vilor och rast för oss eftermiddagspersonal. Eftermiddagen gick förvånadsvärt fort sen. Jag pysslade lite på rosa och väckte de små liven som sov så sött. Känner mig alltid lika elak när jag ska ta upp dem. :P




Efter mellis klädde vi på oss och gick ut igen. Trots att det hade börjat bli mörkt. Det var kallare men det var ändå skönt. Tiden bara rann iväg och sen var klockan 16 och det var dags att åka hem. Eller ja, hem och hem.. var bara hem en snabbis innan jag åkte på åsen och kidnappade min lilla Pissnisse som är hemma en sväng. Vi åkte på Dollar och sedan stan en snabbis. Därefter blev det lite handling på Ica innan vi åkte hem hit en stund. Hon hann inte vara här särskilt länge men det var ändå skönt och skoj att träffa henne en sväng. Det händer ju inte allt för ofta! Älskar dig min kloka lillesyster! <3

Sen hon åkte har jag gjort playdoo-deg och hunnit pyssla färdigt med julklappar, städat ihop lite och betalat alla räkningar så det är gjort såhär innan jul. Nu har jag bara dusch och kvällsfika kvar innan jag jag stupar i säng för idag. Imorgon är det sista dagen innan lite ledighet (förrutom att jag ska jobba nästa måndag då) fram till 7:e januari! Sweet!



Min alldeles fina egengjorda julklapp till brorsbarn! Fin va? :)

Nu kommer det tomtar!
Härnäst: DUSCH!

Just ja: Idag har jag fått julklapp av jobbet. En finfin present! Det är inte klokt vad bra vi har det! :)

Jag måste också bara säga att både jag och mitt kök är numera släkt med Grinchen. Alltså, vi hatar inte julen men vi är iaf lika grön.

Det snöar.

 

Tog mig två timmar att ta mig hem från Gävle nu ikväll. Så grymt drygt. Kändes som tåget åkte med en hastighet av 3 km/h. Trött var jag och längtade hem till min säng.

 

Har haft det jättemysigt med min Sandra i två hela dagar. Tack hjärtat mitt för att du finns! Du är guld värd! Tror vi har pratat sönder allt.. tusen gånger.. Men det behövs. Pratas alltså.. Men ett som är säkert, det är att jag fortfarande är trasig och det gör emellanåt så fruktansvärt ont i varenda del av mig..


Förrutom att ha pratat så har vi handlat julklappar, fikat, bakat pizza, ätit pizzan, kokat knäck, ätit knäck, druckit julmust, sett på Ha ett underbart liv, sett på Narnia, tagit en långpromenad i snövädret, ätit tomtegröt, tittat på Sunes Jul och fikat lite mer.

 

Fast lite ljög jag där, för jag tittade egentligen inte alls på Narnia för jag somnade 5 minuter in i filmen och vaknade 2,5 timme senare när den var slut. Så himla matt och trött. När jag vaknat till filmen som var slut så var klockan så mycket att det var dags att sova ändå, så jag hann bara borsta tanden och lägga huvudet på kudden så sov jag som ett barn igen. 10 (!!) timmar senare vaknar jag och en ny dag har börjat. Man tycker ju att jag borde vara utsövd eller? Nä.. hela eftermiddagen när vi tittade på Sune så somnade jag flera gånger. Galet. Noll energi. Man kan ju undra hur det ska gå imorgon.

 

Så nu måste jag borsta tänderna och gå och sova.

 

Bestående men

Har pratat med älskade barndomsvän Elin ikväll. Det var hur underbart som helst. Efter en tid i Skottland bor hon nu i England och vi har nog inte pratat i telefonen på drygt 2 år. Det är sånna här gånger man vet vilka som är ens vänner i vått och torrt. Hur som helst så var det underbart att prata med henne. Det var hon som bodde i samma trappuppgång som mig, vi som umgicks dagens alla timmar, henne jag plockade popcorn under soffan för, när hennes ben var brutet, henne jag inte klarade mig utan en dag. Vackra Elin!

Elin och hennes Bruce!


Mellan tårarna och huvudvärk så andas jag åtminstonde. Ska sova snart tänkte jag, om jag kan. Har iaf fått höra att jag ge bestående men (fortfarande efter 10 år!!). Det var väl det bästa ikväll, tack! Även om det inte hjälper särskilt mycket i nuläget.

 

Imorgon åker jag iaf. Bort en sväng. Någon annanstans. För helgen.

jag har gått helt sönder.

Jag är så jävla trasig. Det var längesen jag var det. Hade glömt hur fruktansvärt ont det kan göra. Var inte beredd på att jag skulle gå såhär sönder heller.

Tårarna rinner mest hela tiden och det var längesen det hände.

Jävla skit.

Med tandborsten i högsta hugg..

Sitter jag här i soffan och tänkte att jag kanske iaf skulle uppdatera bloggen åtminstonde en gång idag. Jag har väl egentligen inget särskilt att skriva om.. Dagen har varit iskall och jag gick som en zombie igenom morgonen och förmiddagen. Julmat idag med till lunch. Underbart smarrigt! Eftermiddagen gick åt till att vara datanörd. Efter jobbet var jag på stan en snabbis, sen hem och tvätta.

Nu har jag babblat med Georges i telefonen ett bra tag. Det var trevligt eftersom det var ett bra tag sen. Vi är oense om mycket med han är bra att ha när det gäller datorer. :P Tack för hjälpen!

Nu ska jag gå och spotta sen soooova.

Natti.

snö snö snö

Vet ni en sak?

Det snöar. Massor!

Och jag har ont i lilla magen.

Luftslottet som sprängdes

Jag borde egentligen gå och lägga mig, helst typ nyss. Jag är så trött så jag ser stjärnor. Eller, ja okej då.. det var väl att överdriva, men trött är jag.. typ grus-i-ögonen-trött. Antar att intresseklubben antecknar. :P

Dagen har flytit på i vanlig ordning. Fast det bara är tisdag så har det dock hunnit hända massa saker redan. Gårdagens incident tänker jag inte gå in på.. :P Dagens, tja, vad ska man säga.. Jag visste inte att en blöja kunde gå sönder, alltså typ explodera.. Jag hamnade tammetusan i chock. :P Det hamnade massa gelékulor ÖVERALLT. Helt galet. Sådär; nu fick intresseklubben en till sak att skriva om.

kom hem från bio för en pyttestund sen. Jag och Becky var och såg Luftslottet som sprängdes, den var riktigt bra men jag tycker iaf att första är bäst. Vart så fruktansvärt kissnödig redan i början på filmen men tänkte att jag faktiskt kan hålla mig tills den var slut. Visst, det kirrade jag ju utan problem. Det var när filmen var slut som problemet kom. Det var KÖ till toan och inte tusan orkar jag stå i kö så jag fick allt vackert hålla mig hela promenixen hem. Gissa om det var en befrielse när jag väl kom hem? Hemvägen har nog aldrig känts så lång nångång. Japp, det var tredje grejen ni i intresseklubben kan anteckna. ;P

Nu ska jag borsta tanden och gå och sussa! Natti!



My eyes

 

Tittar på Vänner just nu, i väntan på att Becky ska komma hem från luciafirande och vi ska ut i snövädret och promenixa. Här är ett klipp jag skrattar gott åt och som visades just nyss. :)

 

-My eyes.. MY EYES!

Vimmelkantig

Hade supersvårt att somna inatt.. tror jag låg vaken och vred och vände mig till typ 3.. totalt otrött. Varmt och jag kunde inte ligga still. När jag väl slocknade så gick hjärnan på högvarv.. gud vad jag har drömt. Fina drömmer dock men nu känner jag mig helt vimmelkantig. Omtumlande minst sagt.

Så då sparkas snart en ny vecka och det ska jag göra genom att ta och bege mig till jobbet precis NU!

Tackhej!

Ett år sedan

Det är ett helt år sedan crazy lucianight ägde rum. En helt sjuk kväll. Jag, Becky och Sofia sjöng som vanligt singstar innan vi begav oss ner på folkan och hela huset gungar.. Själva folkan var ju inte särskilt crazy utan det var tranan efter och hemvägen som var crazy, jag har nog aldrig varit så skraj i hela mitt liv eller ja, skraj är väl kanske fel ord.. Men obehagligt som tusan var det. Får iaf tacka en viss karl för hjälpen och för att sammanfatta hemvägen:

- Spring Lotta, SPRING!

Och som jag sprang, i hala stövlar på ett isigt underlag, med alkohol i blodet, fort fort, från MAX och nästan hela vägen hem.

Crazy Lucianight 2008


För att fortsätta tala om minnen då så kan jag ju också passa på att säga att för exakt en vecka sedan stog jag på Cinderella och antagligen befann jag på mig på Fun Club och tittade på Becky och Sandra när de dissade mig och dansade med varandra till Arvingarna. :P Lämnade stackars skräckslagna mig vid scenen, med hopp om att slippa bli uppbjuden av nån läskig karl. Jag klarade mig! Jag smet till Club 7 istället och spanade in karaoken. Sandra och Becky dök upp efter en stund och jag och Becky steg upp på scenen och försökte sjunga så fint vi kunde till Gabriellas sång, men för att vara helt ärlig så gick det rakt åt pipsvängen. Haha.. Tur att vi aldrig behöver träffa dessa människor igen. I samma veva försvinner Sandra och jag och Becky går till hytten för att fröken Lundh behöver vila. Vilan innebar att slockna med chips i handen och vakna till liv vid 5 när Sandra kommer stormande in i hytten. Så, mer behövs inte säga om kryssningen. Huvudsaken vi hade roligt! För det hade vi!



Snart är den här helgen över också och halva veckan har jag SOOOOOVMORGON! Underbart skönt. På onsdag har vi julbord till lunch. Yummie! Förövrigt tror jag inte något utöver det vanliga kommer att hända faktiskt. Hoppas kan man alltid men det är lika bra att låta bli.



Natti.

 

 

Luciadagen

Det är redan lucia och tredje advent, tyckte vi nyss tände första ljuset. Men ja, det är väl ingen nyhet att veckorna och tiden går fort så.. Än så länge har jag bara skymtat en lucia på tvn och hon sjöng inte ens. Så går det när man sover för länge. Inte för att det gör mig så mycket egentligen men det är ju mysigt. Har iaf avnjutit en god söndagsfrukost i soffan. Nu målar jag naglarna och om en stund ska jag och Becky gå ner på videohallen och köpa förköp till tuppens på juldagen.

Senare idag ska jag till Becky också där det ska planeras inför nyår. Och appråpå nyår så kommer min Emelie och hennes Markus också att vara med! Jag blev så himla glad när jag fick smset med det beskedet! Har inte träffat dem sen i somras!

nepp, nu ska jag torka naglarna!

tackhej

Jul i mitt hus

Ja, jag kom för en stund in i min lägenhet efter jag varit ner i källaren en sväng och doften av jul slog emot mig. Helt underbart och en sån där julmysig känsla kröp över mig.. Jag och Becky har ju haft glöggmys och disneymaraton här hos mig ikväll. Riktigt trevligt har det varit. Vi tittade på Oliver och gänget (hur längesen var inte det?? Denne underbart gulliga lilla röda hårboll!) och Aristocats (varje snubbe vill va katt!). Till det drack vi glögg och åt lussebulle, pepparkakor och rocky road.

Som sagt, var ner till källaren nyss och då hittade jag en gammal dagbok.. så den har jag nyss suttit och tittat igenom nu.. Herregud vad pinsam man kan vara.. Den innehöll hela mitt livs historia mellan 11- och 18-årsålder. Främst killar då såklart. Började man verkligen med sånna dumheter redan som 11-åring? Haha.. hursomhelst så hade jag tydligen svårt att hålla mig till en kille och kunde också bestämma mig från dag till dag vem jag skulle vara kär i. Tänk om det skulle vara lika lätt att styra det idag? Fy fan, vad bekymmersfri man skulle vara. Det blev iaf lite bättre ju äldre jag blev.. som tur är kanske man ska säga.. :P Annars kunde jag verkligen friska upp mitt minne från de åren med massa andra saker också.. så som alla teateruppsättningar jag varit med i, Peter Pan, Askungen, Cirkus King, Hissen, Klas Klättermus och Mio min Mio är några av dem. Andra saker är allt vi gjort med klassen och vad som hände i skolan och på helgerna, vårt utbyte i frankrike, när min bästis låg på sjukhus efter bilolycka, min mamma var sjuk och massa alldeles för detaljerade beskrivningar av diverse möten med det motsatta könet.. och vad tusan var Alftainfluensan för något?? Någon som minns? Tydligen så låg halva min klass i 9:an sjuk i det vid ett tillfälle.

Undrar jag och man ska ta och krypa ner.. brottas lite med mitt huvud..

Om en stund.

I brist på något nödvändigt.

Det var längesen ni fick en lista nu. Den här är gammal och jag har svarat på den förut. Men liksom åren går och jag med.. eh, ja, alltså, jag blir äldre då.. Dessutom har jag sovit bort typ hela eftermiddagen och behöver få igång hjärnan.

Vad..
Hade du på dig idag?
Hade? Jag har gråa mysbrallor och en randig tröja + strumpor och underkläder.
Har du gjort under dagen? Varit på stan, diskat, försökt se film och sovit.
Har du för frisyr? Tofs och hårband
Ska du göra innan dagen är slut? Laga middag och ha glöggmys med QueenBee
Har du inte hunnit med idag? Hunnit och hunnit.. det var inget särskilt jag skulle ha hunnit så.
Ska du göra imorgon? Inget särskilt förutom nyårsplanering
Vill du göra i helgen? Det är helg just nu
Åt du senast? Äpple
Allra bästa med dig? Att jag är så underbar... nej, jag har ingen aning.
Ogillar du hos dig själv? ---


När..
Vaknade du i morse?
Vid 9
Grät du senast? Vet inte
Skrattade du senast? Igår
Var du kär senast? Jag är nog lite kär nu.. Alltså inte på det lyckliga viset.
Gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Vet inte.
Gav du en komplimang senast? igår?


Vem..
Kramade du senast?
Igår kramades jag med min småtroll
Saknar du? Helen, Maria, Emelie, Ida, Sandra, Veronica och Dig..
Vill du spotta på? Ingen
Skulle du vilja se ut som? Vet inte
Gjorde dig arg senast? G


Antingen eller..
Glass eller Godis? Glass
Morgon eller kväll? Dag
Skidor eller pulka? Båda
Julafton eller födelsedag? Födelsedag OCH julafton
Häst eller hund? hund.
Jordgubbar eller blåbär? båda två.
Sola eller bada? Sola och bad i pina colada
Röd eller blå? röd

Kan du..
Simma fjärilsim?
Nej, men hundsim :P
Stå på ett ben? Ja
Sjunga riktigt höga toner? Kan kan jag väl men det låter förjävligt.
Baka? Javisst
Göra volter? Det var längesen jag provade
Hoppa upp på en häst med sadel? Har gjort det iaf..
Ditt eget mobilnummer? Yes box

Har du..
Pallat äpplen?
Ja, och även körsbär med sofia.. moaha.. Strumpbyxfacet..
Tappat något värdefullt i toaletten? Mja.. min katt ramlade ner i toan för några år sen men jag tappade henne inte.. Haha..
Skrikit åt en lärare? Nej, jag var för blyg
Blivit dumpad? Många gånger
Förlorat någon nära vän? Jaa..
Kysst någon och sedan ångrat dig? Ja.


Sådär.. nu fick ni veta massa viktiga saker om mig. Det måste ha förgyllt er lördag! Nu ska jag nog försöka ta mig ur soffan och in i köket och slänga ihop nån middag. Magen börjar skrika snart.

Bowling & Ice Age 3

Då var det ännu en helg kommen. Såg länge ut som att jag skulle ha en ensam lugn hemmakväll men strax efter sju fick jag sms av Becky som undrade om jag ville bowla med henne och Calle, och det ville jag ju såklart. Sagt och gjort! De plockade upp mig några minuter senare och vi äntrade bowlinghallen. Det var riktigt längesen jag spelade bowling så det var himla skoj sen hur det gick är en annan femma. ;)

När vi bowlat klart åkte vi hem till Calle en snabbis innan vi for vidare till videohallen och hyrde film. Det fick bli Ice Age 3 trots att jag redan sett den. Efter det åkte vi hem hit till mig och poppade popcorn och slog oss ner i soffan och tittade. Det blev många goda skratt!

 

Tackar Becky och Calle för en alldeles jättetrevlig kväll. Det behövdes! Min hjärna spökar för mig hela tiden annars. Det spelar ingen roll om jag sover eller är vaken. Jag har bara en enda sak som snurrar i mitt huvud.. Gaah..

Allt jag ser

...Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har
Och gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad av

Allt jag ser, allt jag hör
Din röst, din blick, ditt skratt
Du har ögon som berusar en natt
Så jag väntar, ja jag väntar

Om tiden vill ifatt


Städtomte

Enda sen jag kom hem från jobbet idag har jag städat, städat och städat. Jag har verkligen skurat och torkat så nu luktar det citron i hela lägenheten (förrutom lite äpple och kanel från doftljusen då). Inte nog med det så klädde jag min fina gran också. I detta tråkiga mörka väder behövs lite stämning och ljus och så vill man ju faktiskt hinna njuta lite av den också och eftersom jag ska fira jul i Eskilstuna så kommer jag ju inte ens vara här med min gran på julafton.. :P

Just nu håller jag på tvättar också och innan kvällen är över ska jag ha hunnit ha storrengöring av mig själv också. Tur att jag har sovmorgon imorgon! Ska bli så underbart skönt!! Det var det enda som motiverade mig till att orka kliva upp när klockan ringde 5 imorse. Sista dagen i köket idag också! Skönt!! Kålpuddingen blev bra men usch vilket jobb. Hade två små supersöta kockar med mig. De är så roliga att lyssna på "vad ska vi göra nu?", "vad är nästan plan?". :)

Nu får jag kramas med mina små sötnosar hela dagarna igen i några veckor! Förutom under jul och mellandagarna då jag faktiskt ska ha SEMESTER! :D

Äsch, nu måste jag springa till tvättis.

pusshej!

Grått grått grått

Det känns verkligen inte som december med det fruktansvärt tråkiga väder vi har just nu. Blev det ens ljust nångång idag?

Det gick förvånandsvärt bra att komma upp imorse och jag har faktiskt inte vart särskilt trött heller. Dock har det varit svettigt i köket. Trots att jag bara har värmt rester och kokat potatis. Ska bli spännande imorgon då jag ska göra kålpudding.... Har aldrig gjort i hela mitt liv och dessutom måste jag koka risgrynsgröt som tydligen också ska vara i.. (?) Gruvar mig som tusan.. men ja, det ska väl gå det med..

Var iväg till arbetsmiljöutvecklingen på eftermiddagen. Det var nån hälsokontroll där jag fick prata om jobbet och min hälsa då såklart. Hon tog blodprover och tog blodtryck och kollade min hörsel och hennes dom var att jag borde må så bra som jag säger att jag gör! Allt såg med andra ord fint ut. Innan jag åkte hem så handlade jag lite och när jag kom hem så blev det till att laga mat och idag blev det lax i ugn och till det sallad! Måste få ordning på middagarna här hemma nu. Jag är alldeles för slarvig. Innan den här veckan är slut ska jag ta mig iväg till sporthallen och köpa träningskort också. Jobbet betalar ju så jag har ingen återvändo.. :P

Har bara slappat hemma hela kvällen. Skulle vilja ut på promenix men jag ska nog ta det lilla lugna med foten ett tag.. trots att den just för tillfället mår ganska bra. Den gör iaf inte ont varje steg jag tar.

Nu ska jag fortsätta göra det jag gör bäst.. absolut ingenting!

Tackhej!

Om tiden vill ifatt

 

Längtar tillbaka!

Oslagbara helg

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen och så trött! Men jag har haft en helt otroligt rolig helg! Orkar inte gå in på allt just nu för jag borde hoppa i säng.. särskilt då jag ska upp kl 5 imorgonbitti.

Men jag kan väl sammanfatta det såhär helt enkelt:

Underbara Winnerbäck, vin, tomtar, helan går, karaoke, vin, Barney, frieri, arvingarna, strawberry daquiri, krossad strawberry daquiri, vin, blev dissad när det var tänkt att giftermål skulle äga rum, högljudda odrägliga häxor, söt taxe-free pojke, religiösa sånger, julmusik, julbord, brakfrukost, svajig båt, svajig Lotta, några extra turer till taxe-freen. ;)

Ja, det var väl ungefär så helgen såg ut i stort. Ni kan väl få en utförligare berättelse någon annan dag. För nu måste jag krypa ner.

Nattinatt!


Tack mina flickor för en otroligt fin helg!



What difference does it make..

Ligger nyvaken på Sandra soffa och väntar på att få inta duschen som Becky just nu occuperar.. Har sovit gott efter en helt magisk kväll på Läkerol Arena.. Vilken fantastisk karl! Det var så GRYMT! En blandad kompott av gamla och nya låtar.. Det var 3 trötta men överlyckliga tjejer som somna gott här hos Sandra i natt. Idag väntar då nästa stora äventyr! Om 3 timmar går bussen mot båten! Ska bli så otroligt underbart skönt att skärma av sig från verkligheten om än så bara för ett dygn. För just nu suger den mest.. (Förutom att Lasse fortfarande värmer min kalla själ då..) Det är sjukt.. Man hoppas alltid på det där lyckliga slutet. Att man vill ha allt det där som alla på filmer får.. Man försöker och försöker men ja.. Jag vet inte vad jag gör för fel egentligen. Men det slutar alltid med att jag får ont och klara mig själv.. Fine, inget ont i det såklart för jag klarar mig utmärkt själv men jag är så TRÖTT på det.. Förstår inte riktigt själv hur det kan göra så ont just nu men det gör det.. Äh, svammel.. Nu måste jag tydligen in i duschen.. Säger Mama B. Skepp och hoj!

Kom änglar

Såhär lät det för drygt 2 år sedan. Okej, jag var inte och tittade på Lasse i Norrköping men kvällen innan spelade han i Skövde och då var jag där! Det lät i stort sett likadant! :) Underbara toner!

Imorgon är det dags igen!! Yay!

Äntligen helg helg helgen.

Som vi har väntat på så länge är ÄNTLIGEN här! Kan knappt förstå det. Veckan har varit riktigt lång fast ändå har den gått fort. Ikväll är det bara slapp i min ensamhet som gäller. Åt mysmiddag med mig själv. Nu dricker jag julmust och har lyxat med två bitar rocky road och snart ska jag äta apelsin! Yammi!

Imorgon blir det mest fix av mig själv, packa och städa ihop ltie här hemma innan jag och Becky hoppar på 14.50-tåget. Sandra skulle plocka upp oss på stationen och därefter far vi hem till henne för lite middag, fix och lite vin såklart. Därefter blir det Läkerol Arena och världens bästa man, nämligen LARS WINNERBÄCK! Fy tusan vad roligt! När han spelat klart kanske vi drar ut och dricker nått glas vin innan vi går hem och sover.

På söndagen går bussen vid halv tolv ner till huvudstaden och Askungen. Roligt roligt! :D

Har förresten klippt mig idag. Sussi är helt enkelt bara bäst. Jag blir så nöjd varje gång! :) Visst, jag ser säkert exakt likadan ut som innan men håret är såklart fräschare.. klippte upp det lite mer bara. Älskar nyfixat hår hos frissan.. så mjukt, lent och blankt!

Nu ska jag skala mina apelsiner.

Pusspuss!

Grötkväll

Hemma efter ännu en fin kväll med mina underbara kollegor. Grötkvällen var jättemysig och GOTT! Årets första skinkmacka! När alla barn och föräldrar gått hem så knölade vi alla in oss i personalrummet och drack glögg, åt godis, pepparkakor och ost. Yammi. Vi pratade och skrattade som vanligt till Lindas sovklocka ringde.. Då grät vi, iaf jag och Linda. :P Du är tammetusan inte klok på en fläck! ;)

Dagen i övrigt har gått bra. Jag lyckade överleva matlagningen trots mina fötter men tusan vad ont jag har haft och har. Har haltat runt i köket och lyssnat på julmusik. Fick sällis av Ulrika ett tag när hon fick i uppgift att visa mig mördarmaskinen för att skiva skinka.. det slutade med att det var hon som skivade alltihopa.. Det är så det ska tas.. ;) Efter jobbet åkte jag ner på staden och köpte ett fotledsskydd sen hem och har legat på sängen med foten i högläge hela eftermiddagen till jag skulle iväg igen då.

Nu ska jag snart krypa ner för att kliva upp om några timmar igen. Imorgon ska jag minsann grilla tupp (?!) och koka ris och (jag trodde jag skulle slippa men..) currysås!!! Jag fick en läskig syn framför mig med en hel tupp på pinne över öppen eld.. Men Ulrika och Ulla lugnade mig med att jag faktiskt fick använda ugnen.. ;) Currysåsen kan bli en utmaning.. gillar inte att göra egen sås.. Förra gången jag hade matvecka så fick jag också göra currysås och jag blev tusan nöjd när jag smakade.. Men enligt Liselottes min när hon smakade sa en annan sak.. :P Äsch..

Till sist måste jag bara påminna alla om att det snart.. MYCKET snart är helg!!!!!! En så himla efterlängtat helg! Gud vad vi har väntat och längtat! Klippning imorgon efter jobbet, Winnerbäck på lördag (som att det skulle ha undgått någon att jag längtat efter det?) och kryssning på söndag!! WONDERFUL! :D

Nattinatt och puss!

ännu en tidigt morgon

och jag är en tröttmössa och kan knappt röra mig. Känns som min lilltå är bruten, så ont gör det och så dumfoten också då. Jag som har köket idag!!! Där sitter man ju typ aldrig.. Men som tur är det iaf inte så mycket att göra på torsdagar, förrutom att det är grötkväll ikväll och det ska kokas 100 portioner risgrynsgröt.. Men som tur är det inte bara min uppgift. :P

Slutar tidigt idag iaf men ska tillbaka till 17 och jobba de sista timmarna på grötkvällen då.. Därefter så blir det julmys för personalen. Men vi får allt se hur länge jag blir där. Ska ju trots allt upp och öppna imorgon också. Dessutom köksvecka då som sagt.

Min pappa skulle iaf vara en snäll pappa och komma och skjutsa upp handikappade mig på jobbet. Tror tusan han får följa med mig in och fixa också. Annars kommer jag inte hinna allt innan första ungen kommer.

Jaja, bäst att sätta fart!

Jag är tyvärr ledsen att behöva säga det.

Men det är slut med mig. Idag när jag knatade hem från jobbet så kände jag att min fot gjorde lite ont igen. Det efter att jag inte gjort ett dugg för att den ska göra just.. ja, ont. Men men.. jag åt middag och gick till tvättis och kastade in tvätten och därefter följde jag med Becky på en promenix. Under promenaden började foten göra ännu ondare. När jag kom hem och efter en dusch så var det en grym värk i foten. Jag haltade runt här hemma och svor som tusan. Vad händer? Jo, SJÄLVKLART var jag tvungen att sparka in med den andra fotens tår i dörrkarmen. Fy fan vad ont det gör!!!! Jag satte mig på toastolen och trodde allvarligt att jag skulle börja gråta. Herregud vilken smärta!

Inte blev det bättre av att jag visste att jag var tvungen att gå bort till tvättstugan och hämta hem min tvätt. Det var en tjurig Lotta som haltade bort i kylan. Halt på båda fötterna dessutom. Det som brukar ta 5 minuter att fixa tog för mig en kvart. Nu skiter jag i att vika tvätten, ska bädda rent i sängen och sen tänker jag krypa ner långt långt långt under täcket. Klockfan ringer kl 5 imorgon. Blä!

En dag i Mimmis liv.

December! Förstår ni att det nu är december? Helt galet. Med december kom visst kylan också. Det har ju varit en helt fantastiskt undebar dag. Solen har lyst och det har varit sådär perfekt småkyligt. Vi var ute på förmiddagen och det var typ första gången på hur länge som helst jag också var ute med de andra. Har ju varit så mycket annat nu i flera veckor. Jag, Ulrika och Sanna tog med oss de 12 små liven och gick på en promenad. På den mycket korta promenaden hann vi med mycket. Bland annat så träffade vi hundar och hoppade och gick på knakvatten. Vi kom tillbaka lagomt till det var dags att dra in hela barnaskaran och äta lunch. På eftermiddagen myste vi på inne som vanligt. En rätt lugn och skön dag trots att vi nog aldrig haft så mycket barn samtidigt.

 

Fick skjuts imorse till jobbet så jag promenixade hem och nästan direkt cyklade jag ned på Ica och handlade lite. När jag kommit hem, lagat mat och ätit så knöt jag på mig springskorna och begav mig ut. Tog sävstaåsrundan och dra på trissor, jag sprang en bra bit. Mest för att jag frös och för att jag var så förbannat kissnödig och ville hem. :P Men skönt var det ändå och jag klarar mer än vad jag tror. Hemma igen så tog jag en varm dusch och nu äter jag apelsin och myser i soffan. Ska titta lite på dumburken innan jag kryper ner.

 

Hoppas ni alla haft en fin dag!

Puss!

RSS 2.0