Mammis pannkakor

Min mamma gör de absolut godaste pannkakor jag hittills smakat i mitt 28-åriga liv. Idag hade jag turen att få stoppa dem i min mage också. Jag är en bortskämdning. Idag smakade dessutom bättre än någonsin eftersom jag nyss fått tillbaka smaksinnet och för att jag låg under täcket i soffan och kände mig liten och ynklig. Laga middag fanns liksom inte på min karta.

Annars så har min dag mest bestått av att sova, i drygt sex timmar av dagen har jag befunnit mig i drömmarnas värld. Skönt som tusan. Antar att jag behöver det.

Nu ska jag ta och glo lite på TBBT.

Tack och hej.

Love the way you lie.

Touch and go

The big bang theory

 

 

 

 

Just nu: Kaffe och TBBT!

 

Härliga söndag! :)

Att börja dagen.

Jo mina vänner, nu ska ni få höra. Att börja dagen med ett ordentligt jävla svettigt spinningpass, det kanske är det mest fantastiska som finns! Du vaknar, du har (förhoppningsvis) massa energi att göra av med och du kan sedan resten av dagen slöa bäst du vill.

Detta är alltså på det sätt jag startade min lördag idag. Strax före 10 satt jag på en cykel på sporthallen och en kvart senare var jag genomblöt av svett. Då kan ni bara gissa hur jäkla blöt jag var efter en timme på cykeln. Ja män dä är ju ba härlit!

När jag kommit hem slängde jag mig in i duschen och sedan piffade jag till mig lite innan jag tog mina två små taxben och promenerade ner på stan och mötte upp världens bästa Sandra! Måste jag säga att det var alldeles U-N-D-E-R-B-A-R-T att träffa henne? Ja, det måste jag, för det var helt otroligt kanonunderbart! Var alldeles för längesen vi sågs.

Hursomhelst så gick vi och åt god lunch på NK och kaffe med muffins och chokladboll till efterrätt! Yammi. Medans hann vi prata igenom allt som hänt sen sist och det var bara trevligt! Är det nått vi kan så är det prata. :P

Efter att vi suttit på våra rumpor i cirkus en och halv timme gick vi en liten lov på stan innan hon åkte vidare till byn och jag knatade till ICA.

Nu är jag då hemma igen, (med världens huvudvärk :() efter att ha handlat och hämtat paket (Mariopaaaarty och två till dosor till mitt wii!). Snart ska jag packa in vilddjuret i buren och därefter ska vi gå hem till mamma och pappa en sväng så hon får springa av sig ute lite.

Ikväll får vi se vad som bjuds. Troligen blir det bara slöa i soffan. Spela lite wii mejbi. Fast det är rätt tråkigt själv..

Well well.. alvedon nästa.

leaving

Jag vill gratulera..

Ett stort STORT grattis till världens bästa Becky som fick sitt efterlängtade körkort idag!

Grattis grattis grattis vännen! :)


Förövrigt så var det ett tag sedan jag skrev nu igen. Hinner tammetusan inte och lusten ligger väl inte på topp heller. Helgen som var blev till stor belåtenhet. Lördagen startades med en roadtrip till Ljusdal med Becky och Calle där Becky köpte sig en bil. En fin svart Volvo S40. På hemvägen stannade vi på statoil och snällaste Calle både mig och Becky på en mjukglass. Troligen årets sista men jag tackar så hjärtligt! :) Väl hemma blev det plock och fix inför kvällen. Becky kom hit och gjorde mig sällskap. Framåt 18 tiden dök Karin och Daniel upp och vi åt middag, närmare bestämt Pekingsoppa! Jag tror den gjorde succé.. ;) Därefter blev det en kväll av tvspel, skratt och efterrätt x2. Fredrik kom lite senare och han hade med sig sina goda vänner Ben & Jerry, därav två efterrätter. Becky och Karin försvann vid 22 tiden och jag, Fredrik och Daniel blev sittande med varsin dosa och SuperMario fram till 2 snåret då mitt wii bestämde sig för att sova. Så då sa även vi godnatt.

På söndagen började jag dagen med att promenera och springa på hobergsslingan. Det var ett helt fantastiskt väder. Dessutom är det ju helt underbart att vara i skogen. Två tummar upp!! När det var gjort och jag var duschad och iklädd mysisar startade myssöndagen. Daniel, Fredrik, Becky och Joel kom. Vi började lite lätt med Mariokart och därefter tog vi ett parti Munchkin (Jag vann!!!!!!!!!!!! ;)) för att sedan fortsätta resten av dagen med massa supermario. De sista gick härifrån vid 23 och då hade vi spelat hela tiden förutom en matpaus på MAX. Becky försvann och byttes istället ut mot Josefine också.

Ja, det var den helgen det. Nu vankas det ju snart ny helg och det enda som jag gjort i veckan är jobba, tränat och haft teaterträning. Idag kom Becky och hämtade mig och vi åkte till Söderhamn för att äta på Subways! Yammi! Gott var det och Becky var en alldeles excellent förare! :)

Nu är jag hemma och har hunnit koka fisk åt mitt lilla vilddjur och även bråkat med en tvättmaskin i tvättstugan samt bråkat på en snubbe från Bollnäs Bostäder. Trodde det skulle bli lite supermario-spelande också, men tji fick jag verkar det som.

Nåja. Nu ska jag gå och hämta tvätten innan det blir mer strul med något. Och sen får jag väl ta och sussa istället.

Najtinajt.

Umbrella

 

 

Puh. Jag kickade igång helgen med ett spinningpass. Svettigt och härligt var ordet! Underbart! :) Låten ovan var en av låtarna. Gissa om vi trampade! Så jävla härligt!

 

NU ska jag baka bröd. Därefter blir det en lång och skön dusch och slapp i soffan!

 

Häj!

Fantastiskt!

Idag är första dagen på hela min långa vecka med sovmorgon som jag har fått sova tills klockan ringde. Nåja, det var inte riktigt hela sanningen, för mitt lilla vilddjur kom och och väckte mig två gånger vid 6. Men det är ingenting mor för hur många gånger hon har väckt mig de andra dagarna och jag har gett med mig och klivit upp istället. Snark.

Men det är ju iofs inget ont i att kliva upp väldigt tidigt när man har sovmorgon heller för tänk vad mycket man får gjort. Igår till exempel hann jag med att tvätta innan jobbet. DET är sensation. Just ur sovmorgonsynvinkeln (de veckorna är helig för mig liksom öppningsveckorna då man får gå hem tidigt ;)) och för att jag har behövt tvätta i säkert två veckor. Igår blev det gjort och samtidigt städade jag kattlåda och toalett lite smått och försökte få tag i distriktsköterskan. Omöjligt. Ringde hälsocentralen och gav mitt nummer.

När jag börjat jobba ringde de och jag fick tid rätt snabbt. Kanon! Åkte dit, satt och väntade. Doktorn var försenad. När han väl kom och hämtade mig pratade han med mig i 5 minuter MAX. På de fem minutrarna slog han lite på min rygg och undrade om det gjorde ont och om jag hade feber. Nej svarade jag utan förklarade situationen. Jag misstänkte alltså att jag åkt på urinvägsinfektion. Och ja, kände jag som jag gjorde då var det ju så. Han skrev ut antibiotika och så var det inte mer med det. Inget prov ingenting.. ?

Väl tillbaka på jobbet så blev det en heldag. Stängning och personalmöte gjorde att jag var hemma efter 21. Men det var en mycket trevlig dag och kväll så det kändes knappt.

Nu har jag alltså fått en välfötjänt sovmorgon, har nyss stoppat i mig frukost och ska nu klä på mig och dona innan jag ska fara upp till jobbet. Sista stängningen idag och efter det blir det spinning och eventuellt relax och bubbel efter! Skönt! Onsdagslyx som börjar bli en tradition!

Tack och hej!

Och förresten..

"Du är härlig skit! Du gör så gott du kan och det räcker!"

Glöm för F-N inte det!

The dress

Jag ska på bröllop om lite mer än en månad. Jag behöver en klänning. Jag hittar ingen klänning. Eller jo, klänningar hittar jag ju men ingen som jag vill ha. Det är så himlans svårt. Hjälp mig! Vart tusan hittar man fina festklänningar som man kan ha på bröllop?

Förrutom klänningsproblemet så ska det bli så skoj! :D Längtar tills vi styr bilarna ner till Skövde! Det kommer bli en helg att minnas! Älskade Hellepelles (och Christians också såklart) stora dag! <3

Annars så flyter det mesta på så himla bra nu. Jag trivs verkligen med livet. Jobbet är roligt och givande. Teatern har jag fått en nytändning för. Ser fram emot att få visa upp vår egenskrivna pjäs, som handlar om lilla PPGG och hennes sökande efter den försvunna polkagrisen i Pralinien!

Nu ska jag ta och stoppa i mig lite mat och om drygt en timme ska jag bege mig till sporthallen för att spinna rumpan av mig. Ska bli skönt efter den här svullhelgen. Känns som jag växt flera meter åt alla håll. :P

Vilddjuret är hos mamma och pappa just nu så det var riktigt tomt när jag kom in. Men det är bra att hon får vara där och springa av sig när jag ändå är borta länge på dagarna nu den här veckan. Dessutom kanske hon är trött när jag kommer hem trött sen.

Nä, mat var det ja..

True Blood

Hela den här dagen har spenderats i soffan. Jag och Selma har myst sådär som bara vi kan. På datorn har True Blood rullat hela dagen. Det var så fruktansvärt spännande att jag kunde inte sluta titta. Nu har jag tyvärr inga fler avsnitt så jag får allt vackert vänta. Blä!


 

 

Nu ska jag ta med mig lilla vilddjuret och gå hem till mamma och pappa och få grillat i magen. Därefter ska jag återigen parkera min rumpa i soffan med en STOR skål med popcorn och titta på film tills jag slocknar.

 

Pusshej!

RSS 2.0