Simply the best

Sista april, valborgsmässoafton. Vad händer egentligen? Ute smäller det en massa smällare. Själv är jag mest bara trött så jag ligger i soffan. Funderar starkt på att krypa ner och sova snart. Har varit hos mamma och pappa hela kvällen. Vi grillade och drack vin. Very smaskens var det. Vi tittade på Så ska det låta och lite av Talang innan jag knatade hemåt och nu ligger jag alltså här. Inget fel i det för jag har tagit mig ett glas rödvin och bit (läs en stor bit) mörk mintchoklad. Jag har ont i magen efter allt jag vräkt i mig ikväll men jag kunde inte låta bli.

Fick sms av Sussi att jag gärna får komma dit men jag orkar verkligen inte. Vet inte vad det är. Har verkligen haft noll energi de senaste dagarna. Har väl antagligen tagit ut för mig för mycket, så nu har min "doktor" (:P) ordinerat mig att ta det lilla lugna. :) Så då gör jag det. För jag är en duktig patient minsann.

Dagen har gått bra. Jag har städat och tejpat en massor. Mer säger jag inte för det är hemligt än så länge. ;) Bra och underbart supergulligt blir det iaf.

Till sist vill jag säga att minutrarna går jävligt sakta nu. Hujeda mig. Det känns som en evighet.


You´re simply the best.

Sövande

Fast jag hade sovmorgon imorse så har jag varit så grymt trött hela dagen. Både i huvudet och i kroppen. Värst var nog när jag satt med en liten tröttmössa som inte ville vakna. Alldeles varm och go. Det är liksom som bäddat för att somna själv.

Eller jo, det skulle vara när T steker fläsk då. :P Det är ungefär lika sövande som ett akvarium kom vi fram till idag runt elden.

Nu ligger jag iaf på soffan efter en prommis med Eva. Har också hunnit diska, torkat lite överallt och plockat lite. Nu tänker jag inte göra ett enda knop till. Eller ja, ta mig till sängen om en stund då, men där går tammetusan gränsen också.

Till sist måste jag bara säga att jag möttes av mycket fin post när jag klev innanför dörren när jag kom hem idag. Inbjudan till Helen och Christians bröllop som är i oktober. Det hurrar vi för! :D Hellepelle din lilla luring! :P

Hey heeeey heeeey

Hela dagen idag har jag också haft ett leende fastklistrat på facet. Om än lite tröttare då but still smilining! :D
Min sista tidiga dag på några veckor så imorgon är det sovmorgon och stängning som gäller. Men det gör inget! :)

När jag slutat tog jag en runda på stan inför helgen. Handlade även lite mat och diverse saker innan jag landade hemma.. För ca 10 minuter för därefter blev det en promenad med Eva. Vi gick den vanliga rundan. Väl hemma var jag riktigt trött och slut i både ben och huvud (men fortfarande med ett leende ;)). La mig på soffan ett tag och somnade nog faktiskt några minuter. Kände mig totalt överkörd när jag vaknade men drog mig upp för att fixa middag. Hann slöa lite mer efter maten innan Becky dök upp och det var dags för promenad nummer 2 för dagen. Vi gick bolleslingan i regn! Blöt blev vi med ack så skönt och det luktade alldeles ljuvligt! Vårregn!

Väl hemma har jag mest pysslat lite. Har nyss kommit ur duschen. Måste fixa håret så jag inte ser ut som ett troll imorgon och därefter ska jag dyka långt ner och soooova djupt och länge. Trött trött trött!

Först får ni en låt av mig. Den har gått på repeat hela kvällen ungefär. :P Life´s gooood! ;)



 

Nattinatt!

Da da dam

Tycker ni att ni har väntat färdigt nu? Det vet jag inte om jag tycker.. :P Men okej då, jag ska vara snäll och tala om vad det tidigare inlägget idag handlade om.

Snart..

Är ni med?

Säkert?

Alldeles alldeles säkert?

Okej, då kör vi!

Det som idag har gjort mig till världens lyckligaste tjej är att jag, Lotta Lundh, nämligen har fått fast anställning på världens absolut bästa jobb! Jag förstår fortfarande inte att det är sant.. Kan faktiskt hålla med Viktoria i det hon sa tidigare idag, att det känns nästan som man väntar på att någon ska dyka upp och säga att det bara var ett skämt. Men det är sant! Helt otroligt sant!

Jag ska få jobba med alla dessa underbara kollegor "på riktigt"! Sen halv elva imorse har jag haft ett leende på läpparna och det befinner sig där fortfarande och kommer finnas där ett bra tag framöver! Jag är så förbaskad glad och lycklig så det finns inte!

Ett JÄTTETACK och massa kramar till hela den underbara skaran på världens bästa Backstugan!





Världens bästa Mama B kom hit med blommor som grattis!

Ett jättetack till dig älskade vän! Det värmer så! <3

Utan mina öron..

Ja, utan mina öron så skulle jag flina runt totalt flera flera varv nu.
Just idag är jag världens absolut lyckligaste tjej, ingen tvekan om den saken. :D

Återkommer senare! ;)

Sista energireserven

Har nästan nyss kommit hem från Becky (som finally är hemma! :D) Vi började kvällen med en prommis, den korta rundan fick det bli. Efter prommenixen hamnade vi hemma hos henne och crashade i en varsin soffa och där har vi legat till nästan nyss då. Vi har hunnit uppdatera varandra om de senaste två veckorna och jag fick se alla fina kläder hon hade handlat på sig till en billig peng. Fick dessutom en present, superrosa och fina ballerinaskor! :) Tack tack vännen!

Nu går jag på sista energireserven och det dröjer inte länge tills jag nog sover som ett litet barn. Hujeda mig.

Imorgon spel och sen var denna helg också förbi. Vad fort det går minsann.

Give it 2 me!

Minnen!

Sjukan from hell

Det finns inget värre än magsjuka. Bleh.. somnade först sent inatt, vaknade vid 3 och har typ inte sovit alls nått mer sen dess.. Toan blev min bästa vän helt enkelt. När det blev morgon skyfflade jag över mig till soffan och där har jag legat däckad mest hela dagen.. Så fort jag reser mig upp så snurrar huvudet och kroppen är öm. Man blir så kleeen! Har fått i mig två glas blåbärssoppa som pappi var hit med tidigare. Men det är allt.

Så nu när jag ligger här i min ensamhet så råkade jag komma över en gammal lista som min vän V svarat på för ex antal år sedan. De flesta borde veta att jag älskar listor (och jag veeeet att ni älskar att läsa mina svar på dem :P). Ja, jag vet, jag är lite fånig sådär..


VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET?


Mage, ben eller armar?
- Jag ser ju faktiskt helheten, men måste jag säga något så armar.. (händer fanns inte med)

Bruna, blå eller gröna ögon?
- Spelar ingen som helst roll.

Långt eller kort hår? - Lagom.. men inte föör långt.

Lång eller kort? - Gärna lite längre

Charmig eller rolig? - Charmig och rolig.. eller charmigt rolig.. eller roligt charmig.

Att de röker eller snusar? - Inget.

Vad kollar du först in på det motsatta könet? - Utstrålning

Hur stor betydelse har kläderna? - Det är människan i sig som spelar någon roll.

Gillar du någon just nu från det motsatta könet? - Ja


HAR DU NÅGONSIN;


Blivit kysst? - Ja

Stått på scen? - En ca 15 år som medlem på Bollnäs teaterverkstad så kan ni räkna ut det själv. :P

Varit med om en bilolycka? - Nä, men jag har kört in i en betongstolpe på Åhlenstaket. Bilen tog en väldig skada. Dock inte jag och inte heller Pissnisse som var med mig.

Klättrat på berg? - Räknas de stora gigantiska stenarna i skogarna på Blomkransen? Annars har jag ju varit på berget i Söderhamn ett ex antal gånger..


ANTINGEN ELLER;


Kallt eller varmt? - Varmt väder, kall dryck, svalt när man ska sova...

Blått eller rött? - Röd är min favoritfärg. Det har nog ingen undgått.. :P

Regn eller snö? - Vid jul MASSA snö. Annars är sommarregn fint också. Det luktar så gott! Men det får ju inte renga ofta såklart.

Ull eller bomull?
- Bomull.. annars kliar det ju!!

Rosor eller tusensköna? - Rosor

Vår eller höst? - Båda har sin tjusning men jag säger vår för man bli piggare.

Historia eller vetenskap?
- Hmm.. vetenskap.

Matte eller engelska? - Matematik.


ÖVRIGT;

Svär du för mycket? - Antagligen.

När duschade du senast ? - Igår.

Vilken färg är det på dina byxor just nu? - Blå/rosa shorts

Vilken låt lyssnar du på just nu? - Ingen alls faktiskt.

Hur ser ditt skrivbord ut ? - Har inget.

Hur är vädret just nu? - Mulet.

Vart skulle du vilja åka? - Skottland till Elin och till något varmt ställe.

Vill du ha barn? - Ja, absolut.

Vad ska dom heta? - Jag vet några men den blivande pappan ska väl ha något att säga till om han med när den dagen är kommen. Så därför håller jag käften! :)


SENASTE SOM DU:


Träffade? - Förrutom pappa som skyndade sig in med blåbärssoppan tidigare idag så var det mina fina kollegor igårkväll.

Pratade i telefon med? - Pappa

Pussade? - Troligen en av världens finaste.

Sov tsm med? - Samma lika.

saknar.

Jag saknar min Mama B/Queen B/Becky! Nu har du varit borta alldeles för länge och det skyller vi på den där nedrans vulkanen! Behöver dig lite extra mycket just nu! KOM HEEEEEM!!

Borde gå och sova men jag kan inte. Får ingen ro och just ikväll känns det mesta lite extra tungt och jag känner mig lite ledsen. Fast jag förstår inte varför. För jag har egentligen ingen riktig anledning till det. Men jag antar att det är såhär det är. En riktig berg och dalbana.

Jaja..

1 år sedan

Det var värst vad detta var en riktig årsdag för mig. 3 år sedan jag fick ansiktsförlamning och idag är det exakt ett år sedan jag började på Backstugan! Hipp hipp hurra!

Nu är det snart dags för personalmöte.

Hejhopp.

3 år sedan

Jag är så grymt trött men jag kan verkligen inte sova. Har krypit ner och det för ett tag sedan. Jag bara vrider och vänder på mig och tankarna snurrar om allt möjligt. Dessutom gör det ont i magen. Kom på här i mina funderingar så är det i natt exakt 3 år sedan jag fick min ansiktsförlamning.. Jag fick spendera 4 timmar på akuten i karlstad pga att min högra halva av ansiktet kändes som en enda stor tandläkarbedövning.. Det kunde ta upp till ett halvår innan det skulle bli bra. Det har alltså gått tre år men jag känner fortfarande av det ibland. Det syns inte som tur är men ja.. Jaja.. Det var lite strunt från mig i natten. Ska försöka stänga mina blå nu igen. God natt..

November Rain

<3

P3

Vart tusan tog den här dagen vägen? Jag har gjort absolut ingenting. Jag kom aldrig ut på någon prommis fast det gör inte så mycket. Har legat på soffan hela dagen. Mamma och Anette var hit en sväng och sa hej och det väl det mest spännande som hänt idag.

Tog mig ur soffan först för en stund sedan. Tog itu med disken, dammsög och nu har jag bytt sängkläder också. Det enda som är kvar är att vika tvätten men jag örsker int´. Får bli imorgon helt enkelt.

Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten och sitter för tillfället och lyssnar på P3-dokumentär och knaprar på äpple. Ska snart mysa in mig i mitt soffhörn och titta på film och äta gojibär! Yummie!

Hejhå.

Catch my breathe







Did you know when you're around
My heart won't it can't slow down
It beats so hard it makes it hard
to catch my breath
to catch my breath

Världens bästa Backis

Igår var vi på jobbet ut och åt. Det var riktigt gott och det var superroligt! Jag har ännu en gång blivit påmind om att jag jobbar på världens absolut bästa jobb! Jag skrattade så jag har alldeles ont i magmusklerna idag. Tack för en grymt rolig kväll! :)

Idag är det inte riktigt lika roligt. Inte med tanke på skallebanken, men det var det värt! Så idag blir det nog en lugn dag. Ska nog iaf ta mig ut på promenad i solen iaf. Sen ska jag bara ligga på sofflocket och ha det gött.

Vad gör ni idag då?

Sol sol sol.. och lite imma på det.

Idag har det varit helt underbar dag! Vi har varit ute hela dagen! Jag har mest utrotat en massa snö som låg i högar på gården. Det mesta är utskottat så snart är den här vintern ett minne blott! (förhoppningsvis, jag håller alla mina tummar och tår.) Barnen har lekt så bra, det grävdes, och bakades kakor och lite allt möjligt. Mys!

Några roliga kommentarer har vi också fått höra, den roligaste var iaf:

- Lotta, det där är glanar (pekar på tallarna på sidan av gården), det där är INTE glanar (pekar på exakt likadana tallar fast åt ett annat håll), det är tläd!

Det roliga var ju att jag hade sagt att det var granar tidigare (fast jag faktiskt visste att det inte var det.. :P) och trodde verkligen att den lilla personen på 3 bast skulle rätta mig. Hehe.

När jag slutat speedade jag hem och svängde ihop lite middag innan det var dags att bege sig till sporthallen där det blev cykling runt hela jorden idag igen. Svettigt med härligt!

Sen jag kom hem har jag packat ur min väska, duschat och kvällsfikat. När jag duschade så duschade jag med dörren lite på glänt och när jag duschar brukar jag ha jäkligt varmt vatten och det resulterade i att mina fönster i rummet var alldeles igenimmade när jag kom ut. Mina grannar lär ju undra vad jag pysslar med.. :P

Nu blir det nog till att krypa ner i min renbäddade säng och titta på lite Scrubs tror jag. Borsta tanden först!

Jo, förresten!
Tack till Helen och Christian för en superhärlig och rolig helg i Skövde! :)

Hejhå!

by your side

Aqua Vitalis

Hela lördagen har spenderats på Skövde Arena och på äventyrsbadet. Vi började hela vistelsen med att simma i en halvtimme för att sedan slöa och njuta på Relaxavdelningen, Aqua Vitalis. Helt klart värt varenda krona. Där fanns flera olika bastus, pool, upplevelsedusch, utomhuspool och en varm sten som man kan ligga på!

Man värvade helt enkelt mellan varmt och kallt och det var massa dofter överallt. I en bastu luktade det massa massa pepparmint så har man inte rensat bihålorna nu vet inte jag. :P Upplevelseduschen var även den något som jag aldrig upplevt förut. Det var fågelkvitter, regnkänsla, både varmt och kallt regn, även där olika lukter (och smaker!!), och gissa om både jag och Helen höll på gå i taket när det började åska och blixtra. Iskallt vatten! Haha..

Den varma stenen var en favorit. Bara ligga och värma sig och lyssna på avslappnande musik. Utomhuspoolen kom vi aldrig i. Den var alldeles för kall för den kalla luften ute. Men överlag så ger både jag och Hellepelle Aqua Vitalis full pott!

Nu ligger vi i varsit soffhörn och är tröttare än tröttast och såhär ren har nog ingen utav någonsin varit någon gång. :P Blir nog inte många knop mer idag faktiskt. Vi ska grilla lax senare och så blir det bara en lugn hemmakväll.

TTFN!


I Arns rike

Just det, det är där jag befinner mig nu. Ja, i Skövde alltså. Hellepelle kom och hämtade mig efter jobbet igår och vi började styra kosan hit ner. Vi gjorde en avstickare i Sala för där skulle vi hämta 75 kg hundmat, som JAG hade bakom huvudet resterande vägen (och Helen sa åt mig på skarpen att jag måste ha bilbälte på mig. Som  om jag skulle överleva om vi krockade och fixk all denna hundmat över mig. :P).

Vi halv nio var vi framme efter en lång bilfärd där vi också hunnit med att virra runt i Västerås för lite maxmat. Helen var hade nämligen känningar aatt MAX ligger häääär framme.. Det gjode inte MAX, men häääär framme ligger det, det kände hon.. Det gjorde det inte heller. Efter ett ex antal känningar och två uberhungriga kvinnor så hittade vi äntligen.

Det blev the och smörgås i soffan tillsammans med C innan det blev  tidig natta.

Idag har vi irrat runt på stan mest hela dagen tills våran shoppingenergi tog tvärslut (pengarna också :P) och vi åkte hem igen. Vi hann landa en stund innan vi allihoopa åkte till MAXI för att handla kvällens middag. Vi hade nämligen tänkt att premiärgrilla. yummi.

Nu tittar solen fram och jag satt nyss ute på bron/altan med ett glas vin i handen och tittade på Hellepelle när hon satte blommor och Christian bytte däck på bilen. Solenn skiner efter en mulen dag, köttet ligger i marinad och snart ska grillen tändas.

Livet är bra härligt ibland! :)

Se där ja

Ja, nu har jag gjort allt det jag borde ha gjort. Allt förrutom att stoppa mig själv i säng i tid. Men nu är det försent så nu kvittar det ju egentligen när jag lägger mig. :P

Känns som jag har glömt något. Fast egentligen så vet jag ju att jag har alldeles för mycket med mig. Tur jag får åka bil. Ja,iaf ner. Slipper man släpa en väg iaf.

:)

Sånt jag borde

Det var meningen att jag skulle spinna ikväll men jag kunde inte tacka nej till en kvällsprommis med Eva. Så himla skönt ute och så trevligt sällskap, så det blev den vanliga rundan istället. Men inte gnäller jag för det minsann! :)

Nu däremot BORDE jag:

- Duscha
- Diska
- Packa
- Stoppa mig själv i säng i bra tid.

Men äsch, kvällen är ung och jag vet att iaf det sista kommer gå i stöpet.

Nu lite frukt innan jag tar itu med saker och ting!

Så går en dag i våra liv och kommer aldrig åter.

Då var det dags för en ny vecka och det blir sannerligen en väldigt kort vecka! Sovmorgon hade jag idag och imorgon också! På torsdag får jag sluta tidigt och det är bra med tanke på att det tar några timmar att ta sig till Skövde! Det ska bli så skoj! :) Skönt att komma iväg en sväng, det var ett tag sen jag var ifrån lilla Bollan nu så det är verkligen på tiden.

Idag efter jobbet hann jag bara hem och slänga lite mat i magen sen knöt jag och Eva på oss promenadskorna och tog en härlig långprommis i kvällssolen och vi hann nog lagomt hem till solen försvann. Vi har då verkligen varit duktiga med att ta oss ut tillsammans den här senaste veckan..

Nu slöar jag bara i soffan. Glor lite på tvn, men det är inte särskilt mycket intressant på den om jag ska vara ärlig. Trött är jag, så jag lär väl dyka under täcket om inte allt för länge skulle jag tro.

Jo, det blir nog så.

Tackhej!

Here I go again

 

Hellepelle Pissnisse Dahlöf! Tack för trevligt sällskap på cykeln imorse!

For you my friend! ;)

Morrn morrn.

Jag har sovit som en klubbad säl inatt. Fy tusan vad trött jag var igårkväll. Somnade nog alldeles precis vid tio och har sovit till nu. Ställde klockan på halv nio men vaknade före såklart. Som vanligt. Har dock vaknat några gånger inatt och haft lite svårt att somna om. Först vaknade jag av drömmar (åh dessa drömmar!), sen vaknade jag en gång av att jag fick sms av nån viss människa som alldeles säkert var ute på. Sista gången vaknade jag av att samma människa ringde också. Jag sover! Slocknade igen och yay.. there they were.. the dreams.

Är som sagt nu uppe. Ska snart äta frukost och sen ska jag dra mig mot sporthallen och spinna med världens bästa Pissnisse som är hemma! Ska bli skoj att träffa henne eftersom det var jävligt längesen och helt otroligt underbart att få hoppa upp på cykeln igen!

Senare idag blir det tvätt och ikväll ska jag och Mama B till Arbrå och gå på bio! Underbart!

Igår då? Jo, dagen började med en promenix med Becky och det var riktigt härligt ute. Massa sol och skönt. Vi var ute i cirkus en timme. Hann hem lagomt till att duscha och svida om för en heldag med spel hemma i mitt kök. Vi träffades vid 12 på ICA för att handla en massa grejer till tacos. Därefter styrde vi kosan hem till mig där vi sedan blev hela dagen. Det blidde Rummikub, Munchkin x3 och såklart Carcassonne. Däremellan hann vi med tacosen också. En bra dag med roliga aktiviteter och trevligt sällskap! Tack för det!

Surrkuse

Ja, det är inte lätt när man har intagit ett eller två glas vin och tankarna börjar snurra. :)

Som sagt, det var en trevlig kväll igår. Maten var god och sällskapet var gott. Vi blev kvar till närmare halv tio och lagomt till jag kom hem hade jag smörjt Becky för en utgång. Så blev det och vi hamnade på Sportin där det var jäkligt tomt. Så efter en stund gick vi vidare till tranan där det istället var fullsmockat. Ingen kände vi heller nästan så vi blev inte långvariga. Vi hann dock sväng våra lurviga en sväng innan vi promenerade hem i Bollnäsnatten.

Nu har vi tagit en morgonpromenad och nu ska jag skutta in i duschen.

Hej hå!

speechless

jag har haft en trevlig kväll med min mama b.

Men gör jag rätt? 25 minutes.. what if..

Jag tror fan inte det... för att gå på magkänsla liksom..

najtinajt!

Glad påsk



Glad påsk!



Jag började dagen med att dra med mig Eva ut på en morgonpromenix. Solen sällskapade oss emellanåt men även fast den inte var framme så var det skönt ute. Vi gick vanliga rundan runt heden och sävstaås och munnarna gick i ett.. som vanligt! :P Alltid lika trevligt att få prata av sig lite.

När jag kommit hem blev det bara till att svida om och sedan hämtade jag upp Becky för att ta en tripp på stan. Och som alltid när man varit på staden så kommer man hem några kronor fattigare men DOCK nått plagg eller dyligt rikare.. Och alltid något man inte behöver såklart! ;) Mina garderober behöver verkligen en ordentlig rensning.. synd att det är så förbannat tråkigt bara.

Nu är jag hemma igen och det är ett tag kvar tills vi ska ut på Ren och äta påskmiddag hos Åke och Birgitta. Tittis mamma och pappa. Ska bli himla gott! Hungrig är jag redan så. I väntan på att vi ska dit så ska jag måla om mina naglar och vila min förkylning i soffan.

Tack och hej så länge.

Till slut tog den slut ändå.

Den blev inte så lång den här dagen ändå. Men nu är det påskafton och jag har haft en trevlig kväll. Först blev det middag hemma hos mor och far tillsammans med bror och familj. Fick myspysa lite med flickorna som växer så det knakar! Fasters stortjejer! Maten var utsökt god, kyckling och ris tillsammans med ett glas rödvin! Till efterrätt blev det fruktsallad och grädde.

Vid åtta gick jag och mötte Sandra och det var en så fantastiskt skön kväll så vi tog en liten extra promenad. Gick ner på stan och ut på långnäs där vi vände och gick tillbaka hem, också genom stan. Stannade till på ICA för att köpa lite gott till filmen vi skulle titta på. Det blidde New Moon. Så här har vi suttit fram tills nu och dreglat över både vampyrer och varulvar. :P När filmen tog slut hann vi med lite tjejsnack a la Lotta och Sandra och ja, det är alltid lika härligt! ;P En sak har vi gemensamt i våra nuvarande situationer och det är tammetusan skönt ändå att ha någon som förstår exakt hur jobbig en sak kan vara. Hua. Tortyr var namnet!

Vi kom också fram till att påsken för ett år sedan satt vi och Linda på MAX och höll på garva ihjäl oss. Säger bara:

"Åh, du är så snygg!
"

Och sen var det klart. Hahaha.. Underbart!

God natt katt!

lång lång långfredag.

När jag var liten tyckte jag att detta var en sån LÅÅÅÅÅNG och utdragen dag och just den här dagen var en av årets tråkigaste dagar, näst efter annandagen. Eftersom jag nu är gammal och tiden bara rinner iväg så får jag väl vara glad att dagen är lång. :P

Känner mig mycket piggare idag. Snoret hänger kvar dock, men huvudsaken jag är pigg. Har varit ute och tagit lite luft och det var uppfriskande! Var på Ica och handlade hårfärg och ris åt min mamma. Sen gick jag hem till dem och lämnade riset och så var jag en snäll dotter och gav dem tulpaner också!

Nu har jag färgat håret, duschat och ätit lite lunch. Ska vila ett tag nu och senare ska jag hem till mammi och pappi igen för att äta middag. Broder med familj kommer också. De har jag inte träffat sen i julas så det ska bli mys! Efter jag varit där så kommer min alldeles egna Sandra och hälsar på. Tjoho! Det var också längesen!

Men Glad påsk på er hela högen så hörs vi en annan gång!



Jag har lyckats med det omöjliga

Jag är i chock! Det är jag. Kanske krävdes det litervis med snor i hjärnan för att öppna mitt sinne, kanske var det något annat men va fan skit samma! Nu sitter den där den ska sitta i ett enda stycke! Min taklampa!



En fullkomligt rörig beskrivning som man fattar halv sju av.




Otroligt!




Tadaa!

Får ändå tacka Becky, Jakob och Fredrik som gjorde ett sånt bra förarbete! :)

Mannen i den vita hatten.

Eftersom jag tydligen har Kent-tema så får ni här en till Kent-låt.

 

 

För övrigt så är jag sjukling och ligger i soffan och tycker synd om mig själv. :(
Idag så flyger alla mina små sötnosar till Blåkulla och det missar jag. Så himla tråkigt. Som tur är har U varit snäll och MMSat några fina bilder på flera av sockersöta små påskkärringar - och gubbar! Tack! :)

RSS 2.0