Det var det.

Så var man ett år äldre då. Jag fyllde jag ju egentligen bara 20 så än är det ju lugnt! ;) Hur som helst så hade jag en väldigt fin födelsedag och en superskojig kväll med många härliga människor!

Min bror med familj kom först igår och hälsade på. Första tårtbiten. När de åkt och jag hunnit diska undan lite dök mamma och pappa upp och därmed andra tårtbiten. När de gått ramlade min sandris in genom dörren. Vi drog och köpte mat. fick bli rostbiff och potatissallad. Yummi! Sen var det bara att hoppa in i duschen och försöka få någon ordning på sig själv. Lagomt till vi var klara båda två dök anneli upp och därefter becky och Mikaela. Lite senare ändå kom Camilla, Maria, Sofie, Jennifer och Caroline. De sista som dök upp var Veronica, Nizse och Hans-E. Det blidde singstar och babbel som vanligt och framåt småtimmarna drog vi till tranan och dansade av oss lite. Vägen hem har nog aldrig känts så jävulskt lång som den gjorde inatt. Jag och Sandra gnällde nog hela vägen hem tror jag. :P Tog en avstickare in på statoil för att köpa nattmacka, vilken smakade gudomligt!




Tack allihopa för en fantastisk rolig kväll! :)

Dagen idag har varit allt annat är trevlig. Eller ja, jag hade ju trevligt sällskap av Sandris då. Men ändå har vi varit duktig och städat efter bombnedslaget igår. ;) Jag var iväg och åt buffé med mammi och pappi på strandrestaurangen en sväng. hur jobbigt som helst. :P Väl hemma igen dog jag och sandra i soffan och tittade på några avsnitt HIMYM: Fint. När sandra hade gått somnade jag och sov i 2 timmar. Sen jag vaknade har jag hunnit titta på fler avsnitt och duschat. Skönt som attan.

Men nu ska jag snart sova. Tur jag har sovmorgon imorgon! Fast ja, då får man ju tyvärr stänga också.

Har förresten fått förlängt! Jag blir kvar på Backstugan enda till december! Yay! I fredags fick jag 2 ansvarsbarn och en inskolning också. Vilket känns mer som att det är på riktigt! I like! :)

Idag blir jag lite snyggare!

Ett år äldre!

Grattis till mig på min 27-årsdag!


My heart still beats for you



En fin låt såhär på torsdagsmorgonen! :)
Enjoy!

My heart still beats for yor you - Anna Ternheim

Majlistan

Månadens låt: I´ll stand by you - Girls aloud
Månadens uttryck: "Jag ska ha två kulor med sås" - Linda Westberg :)
Månadens bästa: SOMMAR och en riktig lööööön!
Månadens sämsta: Hmm, tror inte det har varit något dåligt alls den här månaden.
Månadens klantighet: Ingen klanteri alls.
Månadens ängel: Linda <3
Månadens jävel: Hela världen är så uuuunderbaaar!
Månandens dryck: Vin vin vin!
Månadens krubb:  Gröt
Månandens bok: "Godisboken"
Månadens plats: Backstugans förskola
Månadens partyplace: Tro det eller inte men tranan.
Månadens hatobejkt: Nothing
Månadens ros: Linda!
Månadens evenemang: Min födelsedag! ;)
Månadens resa: Bollnäs - Valbo - Bollnäs (bakfull som tusan)
Månadens snygging: Linda när hon dansade simdansen! :)

Hipp Hipp Hurra!



GRATTIS GRATTSI GRATTIS till världens bästa Mama B som fyller 26 år idag!! :)


Lottadagen

Idag har det varit min dag! och Liselotts dag. Så det så! Tyvärr glömde vi bort det båda två till ungefär slutet på dagen. Tänk vad vi hade kunnat kört med alla andra om vi hade kommit på det tidigare.. ;)

Ikväll har Christina och Emmy varit här och hälsat på. Det var himla trevligt! Och så har jag tvättat. Och tittat på tv.

Och det ska jag fortsätta med nu.

Och sen ska jag sooooova!

God natt!

Respekt

Jag har nu suttit och läst igenom några gamla blogginlägg från förra året. Jag har läst i stort sett alla inläggen som jag har skrev under tiden jag och Niklas var tillsammans och även inläggen tiden efter. Och genom att läsa dem gör ju att jag minns allt precis som igår. Det som gör mig så fruktansvärt arg och irriterad är hur fan man kan bete sig så jävla respektlös mot en annan människa. Och dessutom mot en människa som man en gång påstått att man älskat. Ni som inte har någon aning om hur det var den sista tiden så ska jag ge er ett exempel:

Din partner jobbar borta hela veckorna, vanligaste dagen din partner kommer hem är torsdagar. Visst, det funkade ju absolut bra så, alltid bra att få längta lite efter varandra. Visst, så är det många som har det tänker ni kanske. Så är det absolut. Tänk dig då att vecka efter vecka så kommer han/hon mitt i natten, stinker alkohol, och ofta har denne inte ens hört av sig under kvällen för att tala om vart denne är. Och det är ju inget fel i det... enligt denne alltså.

Jag ska tala om vad som hände den sista natten innan jag fick nog. Jag försöker ringa N under torsdagkvällen för att höra om han kommer hem samma kväll (då har jag inte hört ett ord från honom på hela dagen). Inget svar. Jag struntar i vilket och somnar. kl 01 vaknar jag av att någon rycker upp dörren, knäpper på lyset och skriker hallå. Därefter följer frågan om vart källarnnyckeln är. Ivrigt och stressad far han igenom lägenheten och letar. Jag som knappt fattat vad detta handlar om, kliver upp och ger människan nyckeln. Jag går självklart och lägger mig igen i tron om att han säkert bara ska hämta eller lämna något i källaren. Efter en stund kommer han upp igen, öppnar dörren, slänger in nycklarna på byrån, släcker lamporna, stänger och låser dörren. Allt utan ett ord. Jahapp.. vad gör man? Jo, jag ringer honom såklart! Vad händer? Mobilsvar.

Arg som ett bi somnade jag till slut. När jag ringer honom dagen efter får jag inget svar. Of course. Jag fattar här att det finns bara en sak att göra. Packa ihop varje liten sak som tillhör honom. Sagt och gjort. Till slut svarar han och jag ber honom komma och hämta sina saker. Hela dagen går och vilken jäkla pina allt var.

Även om han lät förvånad i telefonen så tror jag att det var det han ville. Men att få något att ta slut på detta sätt är det värsta någon kan göra. Fegt, elakt och respektlöst!

Det är nu närmare 8 månader sedan och jag mår bra! Och jag skulle aldrig i hela mitt liv tillåta mig själv att låta något gå så långt igen. Jag skulle heller aldrig tillåta mig att må så dåligt över någon som beter sig så illa mot mig. Visst, jag var säkert inte världens bästa jag heller i slutet, antar att det blev en ond cirkel, att vi fick varandra att må dåligt. Men aldrig att jag skulle sjunka till den nivån.

Jag vet inte vart allt detta kom ifrån, kände bara att få det ur mig.. Jag har inget ont emot honom idag faktiskt. Han bara är, finns därute. Som en i mängden. Inget mer med det.

utan dina andetag



Utan tvekan den absolut bästa låten med underbara KENT!

"Två kulor med sås"

Haha, förlåt Linda men jag var bara tvungen. :P

Så var återigen helg. Jag och Linda började vår helg med att dricka vin och sedan gå på sportin igårkväll. Vi satt hemma här hos mig innan vi gick iväg till flameslokalen och mötte upp Lisa. Där spelade vi ölspelet innan vi då begav oss till sportin. Där var det ingen höjdare så vi blev inte långvariga utan gick till MAX och ät istället. Yammi yammi. Vi har kommit fram till att hädanefter går vi direkt från förfesten till MAX, för det är alltid där vi hamnar och det är där vi har som roligast.

Imorse kom min Sandris hit, vi satt och pratade en stund och när Linda vaknat promenixade vi ut till henne på kolonin där vi blev hela eftermiddagen. Vi målade mest och jag tror jag var vit överallt. Kände mig som en liten unge. :P Som tur var hade jag en snorgrön sopsäck på mig som skydd men den hjälpte inte särskilt mycket. Jag var vit i ansiktet, vi i håret och hela armarna. När vi målat färdigt åkte vi och köpte pizza. Den tog vi med tillbaka till kolonin och njöts av i solen. Dock blåste det storm så så jäkla underbart skönt var det inte.

När vi var redo att lämna kolonin för dagen så åkte vi på forsgrens och väntade på sandras buss. Medan vi väntade så köpte vi glass och det är där inläggets rubrik kommer in. Mer tänker jag inte säga. Tror vi var hög på lacknafta eller nått för jävlar vad vi garvade. Jag skrattade så jag grät. Ni är för underbara mina flickor! :)

När sandra åkt bestämde jag och Linda oss för att åka och fiska. Så vi åkte tillbaka till kolonin för att gräva efter mask och sedan packade vi ihop fiskespöna och knatade ner mot vattnet och slog oss ner på en flotte vi strandkanten. Dock blidde det inten fisk och det var ju lika bra det. För ingen utav oss vill ta i fiskar. När vi gav upp fiskande och vi skulle hoppa av flotten blev vi rätt snopna.. Flotten hade på nått sätt glidit längre ifrån bryggan den satt fast i. Vi stod där som två fån, där kom det andra skrattanfallet. Linda lyckades ta ett jättehopp och räddade mig genom att hon hittade en planka jag kunde gå över. Ujuj..

Nu är jag då hemma och har duschat, vilket var välbehövligt, men snart kommer Linda och hämtar mig igen för vi ska hem till henne och se på film.


Linda fiskar





Jag går på plankan.



Tack hej!

på tiden

En gammal lista som jag redan fyllt i en gång. FÖr drygt ett halvår sedan. Men hey, tiderna förändras ju så även jag..

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Teaterträningen :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och åt frukost med mina små kladdgrisar på jobbet.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här och häckade
Det sista du sa högt: Jag sjöng
Det senaste någon sa till dig: Pappa sa hejdå till mig när jag hoppade ur bilen.
Vad har du druckit idag: Bara vanligt vatten
Vad var det senaste du åt: En banan
Vad var det senaste du köpte: Mat
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig nu: Klart och det börjar bli mörkt
Godaste glassmaken: Ben & Jerrys!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Ibland
Drömmer du mardrömmar: Mja, inte så ofta
Trivs du med ditt jobb: Mycket bra!
Favoritklädsel: Klänning/tunika och strumpisar/leggings
Favoritlåt just nu: Human - The Killers
Vad ser du om du tittar till höger: Tvn
Vad gör dig glad just nu: Jobbet och mina söta vänner
Vad ska du göra härnäst: Borsta gaddarna och sen krypa ner i min renbäddade säng!
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Jag är nog rätt neutral
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Mysbyxor och linne
Sommarplaner: Hmm.. Jobba och en vecka utomlands
Hur många kuddar sover du med: jag har sex kuddar i sängen men sover bara på två
Spelar du något instrument: Inte nu, men när jag var mindre spelade jag gnissellåda.
Morgon eller nattmänniska: Lite olika
Vad är viktigast för dig: lycka och må bra
Är du kittlig: det beror lite på
Snarkar du: En del säger det men jag har aldrig hört det så jag tror inte på det.. ;)
Stjärntecken: Tvillingarna
Äckligaste insekten: Malar är rätt snuskiga
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: Sommar och SOL!

tröttmössa

Huu, så trött jag är idag. När alarmet ringde för ett tag sen så var det sådär lagomt varmt och skönt under täcket och jag låg så himla bekvämt. Tur snoozfunktionen finns säger jag. Jag får hoppas att cykelturen piggar upp lite iaf. Det brukar den göra. Fast idag känns mina ben som seg kola så det är väl bäst jag cyklar mycket snart om jag ska hinna i tid.

Ringde och väckte min lilla Trasmaja för en timme sedan också, eftersom hon har turen att få öppna idag. Hon lät ungefär lika trött som mig, då kunde jag iaf njuta lite av att jag kunde ligga kvar i en halvtimme till. ;P

När jag slutat jobba idag så är det städning som gäller och så måste jag åka och handla. Mitt kylskåp ekar tooooomt.


Nej, nu ska jag ta och fara. Åka och hålla Linda lite sällis.

Have a nice day!

kart och hoj

I morse hade jag minsann sovmorgon och det var riktigt skönt! Tyvärr möttes jag av ett jäkla regnväder när jag drog upp persiennerna. Jag jublade. Inte.

Eftersom cykeln var kvar på jobbet var jag tvungen att knata och jag var ju såklart ute i sista sekunden och jag hittade INTE mina regnbrallor så jag fick allt vackert gå utan. När jag kom fram till jobbet (10 minuter försenad) såg jag ut som en dränkt hund och de flesta skrattade nog åt mig. Min byxor var dyngsur, så de fick jag slänga in i torkskåpet tillsammans med mina strumpor och skor. Och för att jag inte skulle få springa om kring i underkläder fick jag låna kockbrallorna.. Haha.. superfina med svartvita rutor.

Dagen har flytit på och jag stängde. Gick fint. När jag kom hem hann jag bara slänga i mig lite käk sen kom pappa hit och plockade upp mig för en cykeltur.

Det var premiär för kart och hoj ikväll. Det tog emot innan jag kom iväg men tusan så skönt det var. Det blev en tur på en mil och hur pappa hade hittat runt utan mig, det är ett mysterium. Haha, man kan undra vart han var på sina orienteringslektioner. Åke och BIrgitta cyklade med oss också. Trevligt!

Väl hemma åt jag nybakat bröd som jag fick av mamma innan jag cyklade hem.

Snart blir det till att sova, imorgon blir det nog 12 timmars arbetsdag. Mellan 18-21 så är det arbetskväll. Då ska det städas, byggas en flotte och dona med en massa annat med föräldrarna. Vi får inte glömma att det ska grillas hamburgare heller. ;)

Tack hej!

mysipys

Den här helgen har verkligen varit tokmysig! Jag har gått osminkad i dagarna 3 och bara haft det bra. :) Har som sagt spenderat två dagar på Lindas koloni och det har varit underbart mysigt. Igårkväll blidde det grillning med mamma, pappa och anette. Därefter slöade jag bara hemma.

Idag har jag helgat vilodagen ordentligt och inte gjort mycket alls. Var och handlade en sväng, sen har jag och pappa varit och hälsat på Uffe, Bettan och lilla Sanna en sväng. En riktigt liten sötnos. Därefter var vi till moster Monica och Dan en sväng med. När jag kom hem var jag händig och satte upp en hylla i köket och så gjorde jag en kladdkaka som blev katastrof. Kanske lika bra det. :P

Snart måndag igen och jag får träffa alla små sötsnören. Mina små godingar helt enkelt. :)
Stänger gör jag också vilket betyder att jag har sooovmorgon! Skönt! Efter jobbet blir det nog till att cykla kart och hoj med min far och ev Linda. På tisdag blir det långdag på jobbet. Jag stänger och därefter är det arbetskväll med föräldrarna så då ska det krattas, byggas flotte, byta gardnier, grilla hamburgare och en massa mer. Kul kul! :)

Men nu ska jag ta och krypa ner tror jag.

Nattinatt!

tre, fem, tio och femton

Berätta saker om dig själv utmana sedan 3 st.

Skriv 3 saker du kommer ihåg från när du var liten:
1. När jag cyklade ner i ett vägarbetshål utanför mitt hus.
2. När Hellepelle hängde på kanten av ett vägarbetshål vid gamla sjukhuset.
3. När vi en regnig dag målade hela husväggen med lera.

Skriv 5 saker du minns från 2008:
1. Jag flyttade in i min lägenhet.
2. Jag gjorde slut med G och blev tillsammans med N
3. Midsommar
4. När det tog slut med N
5. Såhär har du aldrig sett mig förut.

Skriv 10 saker du ska göra/har gjort 2009:
1. Varit i Karlstad och hälsat på
2. Blivit förtjust i en människa.
3. Fått dissen av samma människa
4. Varit med om många roliga fester med mina fina vänner.
5. Börjat jobba på backstugan
6. Ska fylla 27 om 27 dagar ;)
7. Tjäna pengar
8. Hitta "the man"?
9. Sola och bada
10. mysa med mina brorsbarn.

Skriva 15 sanningar om dig själv:
1. Jag har fobi mot grodor.
2. Jag tycker fiskar är grymt äckliga.
3. Jag har väldens bästa och sötaste vänner.
4. Min älsklingsfärg är röd.
5. Min favoritmat är pannkaka.
6. Jag dricker varken kaffe eller the.
7. Jag är fånigt rädd för skräckfilmer.
8. Jag är bortskämd av mina föräldrar.
9. Min favoritfrukt är banan.
10. Älskar persilja och ruccolasallad och kan mola hur mycket som helst.
11. Gör väldens godaste äppelpaj eller blåbär/hallonpaj.
12. Har spelat teater i 11 år.
13. Jag är mörkrädd, iaf ute.
14. Jag har jobbat som barngympaledare
15. Jag älskar att sjunga singstar!!


Jag utmanar: den som känner för det

Aprillistan

Blidde lite sen med aprillistan. Men här kommer den iaf.

Månadens låt:
Som jag hade dig förut - Lars Winnerbäck och Melissa Horn
Månadens uttryck: "Man saknar inte kärringen förrän hästen druckit ur bäcken" - Småstadsliv
Månadens bästa: Att våren och värmen äntligen är här.
Månadens sämsta: Äckelräkningarna
Månadens klantighet: När jag skar mig i fingret ordentligt när jag skulle skala en morot.
Månadens ängel: Linda
Månadens jävel: Samma igen, räkningarna
Månandens dryck: Måste säga vin med tanke på mängden som förbrukats detn här månaden. :P
Månadens krubb:  Sallaaaaad.
Månandens bok: Inte en enda
Månadens plats: Backstugans förskola
Månadens partyplace: Husvagnen i järvsö
Månadens hatobejkt: Same as always, räkningarna.
Månadens ros: Pappa, once again.
Månadens evenemang: Påsken i järvsö
Månadens resa: Bollnäs - Järvsö och tillbaka.
Månadens snygging: P såklart. :P

Passar på att inflika lite om hur jag haft det sen sist jag skrev. Jo, bara fint. :)

Haha, har jobbat. Har nu gått in på stängningsvecka. Igår var det ju sista april så vi hade inte barn så sent, vilket var skönt. Jag lånade Lindas bil och susade hem och svidade om och gjorde mig klar. Jag begav mig sedan till varnäsvägen för att sedan åka tillsammans med Linda, Andreas, Anders och Näslund ut till Hertsjö och Frida och Olle när det var grillning på G. Det var iskallt men gott och trevligt. Vi 21 hade Linda börjat känna av katterna så vi åkte in till Bollnäs. Vi åkte hem till Linda och sedan mig för att klä på oss en massa kläder och sedan åkte vi upp på bolletoppen för att titta på alla fyrverkerier. Men vi blev inte särskilt långvariga. Båda var riktiga tröttmössor så..

Försökte titta på Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta, som gick på tvåan. Tyvärr sa mina ögon och min hjärna ifrån efter en dryg timme och jag fick bädda ner mig och somnade på stört.

Idag har jag och Linda varit på hennes koloni hela dagen. Det har varit så fantastiskt underbart väder hela dagen. Vi har grävt, målat, byggt växthus och planterat hela dagen. Både jag och Linda ser ut som kräftor. Ikväll beställde vi pizza på take off som vi åt ute på lotten och den sköljde vi ner med vin. En helt underbar kväll! Och dag! Tack min fina lilla Trasmaja! Imorgon fortsätter vi! :)

Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta av mig all smuts.

RSS 2.0