semester

Nu var det minsann längesen jag uppdaterade här. Men vädret har ju varit helt fantastiskt så det går ju bara inte att sitta inne. Och på kvällarna har jag varit helt död, noll energi.

Hursomhelst så har jag gått på semester nu. Närmare bestämt i fredags. Det firades med att dricka vin med Mama B och gå på fredagsrocken på långnäs. Det var riktigt trevligt om än kanske liiite för mycket vin. Men men.. som man bäddar får man ligga och man får väl bjuda lite på sig själv. Mina arbetskamrater insåg att jag platsade med dem iaf.. helt GALEN som Liselott uttryckte sig idag. Haha..

Lördagen hade jag lite skallebank med tog mig hem till mamma och pappa där jag bättrade på brännan lite. Var meningen att jag skulle till Klara på middag men det stackarn hade åkt på magkatarr så det blidde inget tyvärr. Jag och Veronica tog däremot en tur på tranan (där det var typ 3 pers) och dansade lite. Efter en pyttestund drog vi ut till långnäs och Club terassen. Där var det lite mer drag. Helt okej och tack för en mysig och rolig kväll världens bästa V! :)

Igår söndag var jag med mammi, pappi och moster i galven. Tänkte ta mitt första dopp för i år med fy F-N vad iskallt det var. Så jag plågade mig i solen istället. Kvällen tillägnades till att städa min jävligt skitiga lägenhet och handla mat till mitt jävligt tomma kylskåp. När det var klart slängde jag mig i soffan och där låg jag resten av kvällen i min ensamhet och med en skål popcorn. GÖTT!

Idag sällskapade jag jobbet på Karlslund. Trevligt och mysigt. Sen nu på kvällskvisten följde jag med Linda till Karlssons, Dollar och stan en sväng. Vi käkade krokanenmacka och därefter åkte vi till Kollo en sväng. Nu ligger jag hemma och väntar på att solen ska försvinna lite så jag kan bege mig ut på en kvällspromenad.





Hur har er helg varit då?

Juni

Månadens låt: Never say never - The Fray
Månadens uttryck: "Men jag vaknade iaf med lösningen på mitt problem jag hade igåreftermiddag" - Mattias :)
Månadens bästa: SOMMAR, bilbingo och semester!
Månadens sämsta: Heart heart heart
Månadens klantighet: hmm..
Månadens ängel: Linda
Månadens jävel: No comments
Månandens dryck: Smoothie!
Månadens krubb:  Sallad
Månandens bok: Ingen bok alls
Månadens plats: Backstugans förskola
Månadens partyplace: Terrassen
Månadens hatobejkt: Myggbett
Månadens ros: Linda, Mama B, Sandra och Veronica!
Månadens evenemang: Frökenfest och bilbingo!
Månadens resa: Bollnäs - Valbo - Bollnäs
Månadens snygging: J

färiken

Nu har jag förstått det här. Helen är officerare med fänriksgrad! Vi kommer att jobba med typ samma sak fast hon ger order och jag får order.. :P



hahaha..Fänriken :P Min söta lillelillepluttsyster!
love you!

B-O sommarland

Det nästan lite utav en kortvecka den här veckan! Inte så pjåkigt! Idag har hela förskolan och i stort sett alla föräldrar, mor och farföräldrar och syskon mfl varit ute i Djupa. Det började med att alla barnen fick åka flak efter en traktor runt och kika på får, grisar, kossor och hästar. Därefter blev det grillning vid en liten stuga och en sjö. Där grillade vi i personalen och föräldrar och barn myste på filtar och/eller åkte båt och kanot. Det åts och det var riktigt riktigt mysigt. Vädret var helt okej, åtminstone inget regn och det tackar jag vädergudarna för. Jag, Sussie och Ulla slutade tidigt så vi styrde kosan mot Bollnäs lite tidigare än de andra och slapp därmed städa och diska när dagen var över.. :P

Åkte ner på stan en sväng. Fick ju lön idag! ;) Nä, men fixade en pressy till mor och far som firar 25-årig bröllopsdag i helgen. Sen var det meningen att jag skulle på systemet, men det var kö i till affären så jag vände rätt tvärt. Åker nog ner lite senare istället. väntar nog in fröken Westberg, som fortfarande är på jobbet (höhö :P).



När jag cyklade hem från jobbet luktade det verkligen sommarlov! Detta är jag och Ida på skutberget i karlstad för nått år sedan! En underbar dag! :) Då kan jag passa på att tala om att jag saknar dig Idis!




min lilla retsticka har blivit stoooor!

Idag vill jag gratulera världens allra bästa Helen Dahlöf som tar sin examen som officerare!
GRATTIS Helen Pissnisse Lillasyster Dahlöf!! :)



Hellepelle med sin Christian! (Bilden är lånad av Helen)

Många kramar till dig på din dag!

The river flows in you



Nu blev det mycket snack om Twilight märker jag men det är min blogg så det bestämmer jag! ;)

Underbar melodi iaf!

The river flows in you -
Yiruma

new moon




Fy satan vad jag längtar till november!!!

vardagsblandning

Idag har det hänt en hel del saker. Iaf om man jämför med andra dagar.
På jobbet blev det mycket skratt när U chockade våra hantverkare med
klackisar och bondmål.. haha.. allt finns på film. :P

På eftermiddagen ringde målaren och vill börja tapetsera mitt rum + alkov
imorgon!! :D Det var bara att susa hemåt och börja städa rummet och ta
bort grejer. Åkte på rusta med mammi och pappi. Träffade även Eva där
och hon hade lite nyheter! Hoppas hoppas!! Vore skoj! :D

Åt ost och skinksallad från Takeoff med mor och far när vi kom hem innan
vi satte fart med utstädningen! Pappa berättade att det hade hänt lite
tråkiga saker på hans jobb idag då det kommit in två stycken killar, en lite
äldre och en lite yngre. De gick nästan längst in i butiken och efter ett tag
kommer den äldre och skriker att den yngre har huggit honom i ryggen
med en kniv. Pappa går med honom ut till hans bil och det rings dit
ambulans och polis. Det visar sig att mannen är killens vårdare och att
denne kille är mycket farlig. Killen själv dock kom fram till kassan själv
och bara stod där och tittade på alltihop. 12 poliser kom och 2 ambulanser,
snacka om en händelserik dag.

Nu ska jag snart krypa ner och titta på TBBT!

natti!

Måndag hela dagen

Ännu en måndag och tre veckor kvar innan det bli sommarledigt!
Idag har de börjat riva köket på jobbet så nu kommer det nästan
bli en ur och skurförskola vi jobbar på. :) Vi har varit ute hela dagen,
det är såklart skönt när vädret tillåter. De enda som har varit inne
en sväng är de barn som är för stora för sina vagnar.

När jag slutade cyklade jag hem och började med tvätten, sen
stal jag pappas bil och åkte på coop och handlade mat. Därefter
hem, slänga ihop lite middag och sedan blev det en långpromenix.

Helen var söt och höll mig sällskap i luren hela vägen! :) Tack min
lilla pissnisse!

Nu har jag hämtat tvätten och har slängt mig i soffan med en smoothie!
Mmmmmm!

Tackhej!

Vad är det med folk?

Både igår och idag har jag fått höra saker som människor både sagt och gjort mot två av mina nära och kära och det gör mig så förbannad! Vart är vi på väg? Jag önskar jag kunde göra något! Vad som helst! Allt för att ta bort det där onda.


jag är inte bara söt, jag är en gris också

Ujuj, vad tokigt det blir ibland när jag umgås med mina flickor. Haha.. :)

Idag har jag varit som en död sill hela dagen. Linda kom hit vid 11 imorse och sen dess har jag fått stå ut med henne! Inte konstigt att jag är så trött.. ;P Nädå, det har varit en trevlig dag. Vi åkte och köpte lunch på MAX innanvi åkte hem till henne och dog i soffan. Där har vi legat hela dagen förrutom att vi busat med Anton emellanåt. Ikväll skjutsade vi Andreas till gärdet och samtidigt plockade vi upp Mama B och åkte på ICA och köpte mat.

Åter hemma hos Linda gjorde vi ordning tacos och därefter dog vi i soffan igen. Har tittat på tv och snicksnackat. Nu är jag hemma och jag är fortfarande så jäkla trött så jag förstår inte varför jag ens är vaken.



Anton med sin älskade boll. Söt Fjanton! :)

Tack och hej för den här gången!

trött trött trött

Det är precis vad jag är idag. Antagligen vädret. Imorse skulle jag helt klart velat haft den där knappen som bara gör slut på allt. Efter en jävligt jobbig dröm. DESSUTOM har jag ett jäkla myggbett på foten som väckte mig ett ex antal gånger i natt och kliade som tusan.

Jag kom iaf iväg till jobbet och det har flytit på bra hela dagen trots att vi hållt oss inne hela dagen. Det fick vi tyckte vi eftersom vi är ute jämt annars. Det svåraste inne är ju att hålla de små sysselsatta så de inte löper amok.. :P Vi lekte iaf doktor och jag måste ha sett himla sjuk ut för jag fick få massa sprutor, plåster och mediciner och lite bandage emellanåt. :)

Efter jobbet var det meningen att jag och Mama B skulle ut och promenixa men eftersom vädret inte var det bästa och hon hade lite månadsproblem (;P) så skippade vi det. Dock drog Linda med mig ned på scandic för att kika på hennes systerdotter som skulle på balen. Hon var himla vacker! :) Stackars alla studenter, vilken otur med vädret..

När hon kommit och Linda knäppt en massa kort åkte vi hemåt med ett stopp på Ica för att handla lite käk. Känns som vi har växt ihop på senare tid. Vi beter oss som ett gammalt gift par.. Haha.. De på jobbet lät mig till och med gå tidigare från jobbet så jag skulle kunna hinna med Linda ner på balen. Efter att de hört henne uppmana mig skarpt att jag minsann var tvungen att skynda mig hem när jag hade slutat. Liselott frågade till och med om vi delar på Andreas också.. haha.. Hur som helst är jag glad att du finns min lilla Trasmaja!

Imorgon ska vi iväg på frökenfest också. Ska bli intressant att se vad vi får göra. Det enda vi vet är att vi ska ha kläder efter väder, ett glatt humör och att vi ska ha en chaufför. Så vi får la se vad det blir för något egentligen.

Var meningen att jag skulle åka till e-tuna på lördag men jag tror jag skippar det faktiskt. Vore skoj att träffa dem men jag orkar verkligen inte sitta och åka. Träffade dem nu i helgen som var så så längesen var det ju faktiskt inte. Snart kommer de ju hem igen! :)

Nu funderar jag starkt på att krypa ner och stänga ögonen för idag eller så ska jag kika på några avsnitt av The big bang theory. Oslagbart! :)

(Ett stort grattis till J som fyller år idag också! ;))

RSS 2.0