Lördag <3

Lördag igen och jag är vaken supertidigt! Varför?

Jo för jag ska åka till valbo med min älskade trasmaja! :) Var ju där förra lördagen också
men vad gör man inte för lie shopping? ;) Hade ju inga pengar att shoppa för förra veckan
så det här kom ju alldeles perfekt! Vi åker vid 9 så vi inte kommer hem allt för sent.
För ikväll vankas det ju fest! Hela huset gungar med de allra bästa! Skoj skoj! :)

Imorgon fyller min fina lillepluttsyster år så då ska jag till hennes päron och fira henne.
Hela 25 år blir hon. Snart är du ikapp mig bejbi! ;P Gammelkärring! Haha..

Nu ska jag klä på mig och käka frukost innan Linda kommer hit och plockar upp mig!

(Och jag är fortfarande så glad glad glad!! :D)




Puss!

En glad flicka

Trots en jävulsk huvudvärk är jag en glad prick idag!

Längtar massor till kvällen! :D

Idag är det onsdag!!

Ja, idag är det onsdag, igen. Här går det minsann undan. Men idag är en lite annorlunda onsdag! ;D

Snart ska jag bege mig mot hedhamre för att hämta upp Rebecka, vi ska ta en prommis och därefter ska vi till badhuset och relaxa lite. Bubbla och basta. Ska bli så himla skönt! Därefter vet jag inte vad jag hittar på. Sånt som visar sig!

Nu ska jag packa väskan och klä på mig.

Puss <3

Sportlov

Så var det dags för sportlov. Skönt som tusan, men jag hade gärna jobbat lite också. Blir lite dåligt med pengar annars liksom. Men men, har jag tur får jag kanske jobba nån dag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir prommis iaf. Tror jag ska ta en snart och sen ser det ut att bli en med camilla senare också. Tvätt blir det också, och så skulle jag behöva handla lite. Men det blir inga större utsvävningar än så tror jag. Det är ju trots allt lov! :)

Nepp, nu ska jag dra på mig promenadoutfiten!

So long!

Valbo

Idag har jag varit i Valbo med mammi, pappi, Becky och Sofia. Handlade lite på Ikea, mest blommor som jag iaf snart kommer ta död på. Sköta blommor är inte min starka sida direkt men ändå envisas jag med att ha dem. Det har iaf varit en trevlig dag.

Nu ligger jag i soffan med en jävulsk huvudvärk, har nyss ätit mat. Får hoppas det blir bättre av det. Ska ta itu med disken snart sen ska jag pyssla med lite grejer som inhandlades idag. Lite senare ska jag och Becky installera oss hemma hos sofia i hennes soffa och titta på melodifestivalen och äta massa gooodis! Myyyys! Med mysbyxor på ofc!

Läste just Annas blogg och den gjorde mig rörd! Du är så söt! Tack också för att du är du!

Men nu fix fix!

Let me be me

3 doors down - Let me be me
Helt suverän!

Sitter här i min stora soffa alldeles ensam och funderar på allt och ingenting. Tänk så fort ens liv kan förändras så mycket på så kort tid. När jag började i Arbrå i höstast trodde jag absolut inte att jag skulle stå där jag står just nu idag. Och jag skulle absolut inte vilja byta ut någonting heller, trots att jag har haft några helvetesmånader också.

Mina plus i livet:
- Att jag trivs så bra i arbrå, både med elever och arbetskamrater.
- Att jag faktiskt har de allra bästa vännerna man kan tänka sig. De finns alltid för mig och ger mig de allra bästa råden när jag behöver dem som bäst.
- Min mamma, pappa, bror med fruga och såklart mina brorsdöttrar.
- Jag har tak över huvudet och ett hem att komma hem till.
- Att en person kan få mig att känna så som jag känner nu (och som jag trodde skulle vara helt omöjligt) och att det faktiskt verkar vara ömsesidigt!

Anledningen till att jag har suttit och klurar nu en stund är att jag idag har känt mig lite låg och sånna dagar får vi alla ha. Jag har dock skrivit på min fina griffetlavla i köket något som jag ska läsa varje morgon eller när jag behöver det:






Helg?

Som det ser ut nu så är jag ledig imorgon. Får se om de ringer imorgonbitti, det vet man aldrig.
Dagen idag har varit bra. Jag har varit på et tbra humör, vilket jag iofs har varit de senaste veckorna. ;)

Fick en fin liten stund på eftermiddagen och det var inte alls pjåkigt. Lite klarare i huvudet blev jag
med det ställde såklart till det lite också. Nu kommer det bli några låååånga dagar i väntan på att
människan är hemma igen. Men det ska gå det med, precis som allt annat!

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Var iväg och handlade lite sen har jag diskat och plockat i köket.
Nu har jag hamnat där jag alltid hamnar på kvällarna. I soffan. Funderar på att titta på de senaste
avsnitten av scrubs och bara koppla bort omvärlden en stund. Få tiden att gå.

Nu blinkar sofia så det är bäst att svara ;)

en bild

Måste bara dela med mig av en bild.



Så klockren! :D

Tycker om dig vännen!

Onsilionsdag

Det är redan onsdag och veckorna går så sjukt fort. Nästa vecka är det minsann sportlov och det betyder LOOV! Har idag också fått 2 veckor till att jobba. Det blir säkerligen mer men det känns skönt att veta i förväg. Dagen idag har flytit på, har inte hänt något särskilt. Slutade tidigt så innan jag åkte hem hälsade jag på min lilla Trasmaja lite. Det var ett tag sedan så det var trevligt. Vi hade en hel del att prata om, eller ja, jag babblade väl mest. :P Ju mer jag pratar om det med alla vänner desto bättre och bättre känns det. Jag tänker helt klart bara tuta och köra, för som Linda sa, kärleken övervinner allt! <3

När jag kom hem lagade jag middag och matlåda, sedan tog jag itu med disken och nu sitter jag i soffan igen. Sjukt trött. Vet inte riktigt vad jag ska göra..

Poppar iaf The Killers - Human
Sjukt bra!



Ännu en ny vecka

och jag har några dagar att jobba den här veckan också. Underbart!

Och vet ni? Idag är det måndag och i vanliga fall känns det superjobbigt att kliva upp en måndagsmorgon och åka och jobba.. Men ICKE idag! :D Tänk vad lite kan göra en så himla glad!

:D

Happy valentine!

Jag hade en sån supermysig och underbar fredag! Och jag är vakren fånigt tidigt och jag har det där fåniga leendet på läpparna igen! ;)

Tack! :D

Ikväll ser det ut att bli lite vin och singstar med bästaste Becky och bästaste Sofia, som jag också hoppas har fåniga smile på sina läppar idag! Så kan vi vara fåniga hela kvällen tillsammans! På denna fåniga dag!

Glad alla hjärtans dag!

Nu ska jag görafrukost och krypa upp i soffan och mysa till Coupling!

Puss!

En glad glad glad prick!



Ja, det är jag idag! :D

Har haft en fånigt leende på läpparna hela dagen!

On the road

Sitter just för tillfället på en buss någonstans mellan karlstad och stockholm. Utanför fönstret är det vitt vitt vitt överallt. Sverige är verkligen vackert på vintern! ( På sommaren också så klart) Är på väg hem efter några dagar i karlstad som sagt och det har varit mycket fina dagar! Har umgåtts med finaste ida, maria och emelie! Har även umgåtts med mr G. I fredags blev det mongolian och därefter lets dance med Ida och Tina. I går umgicks jag med G hela dagen. Vi var på stan, sen spelade vi wii innan det var dags för middag och därefter var vi på bio, Benjamin Buttons otroliga liv. Vilken jag rekommenderar starkt! Sen har jag inte hunnit så mycket mer. Tackar alla inblandade för en underbar helg! :-)

Ack du ljuva värmland

Här sitter jag i Karlstad lite hux flux. Blev bestämt som hastigast på tisdagskvällen. G tyckte jag skulle komma ner och hälsa på för att komma ifrån min tråkiga arbetslöshet i Bollnäs. Sagt och gjort, halv nio igårmorse hoppade jag på tåget och 7 timmar senare kliver jag av på tågstationen i Karlstad. Ida kom och hämtade mig och vi åker hem till henne där hon bjöd på utsökt middag bestående av tagliatelle och köttfärssås. Till de tittar vi på That 70´s show. Därefter dök Maria upp och vi åkte ner på stan för att fika lite. Vi kom lite sent till cafét så vi blev inte långvariga innan de stängde. Vi tog en raggarrunda runt staden och på Rud.. :P Sen åkte vi hem till Ida och spelade spel. Vi var trötta allihopa och det var längesen jag skrattade så himla mycket. Jag var alldeles matt i både kinder och kropp när jag strax efter 12 anlände till Gs lägenhet och slocknade på stört i hans soffa. Tack världens bästa tjejer för en otroligt rolig och välbehövlig kväll!

Vaknade av att G gick till skolan imorse och då drog jag mig upp också, gjorde mig redo för att gå till skolan och äta pannkakor med Ida. Supersmaskigt! Fick sällskap med Tina en bit på vägen hem från universitetet.

Nu sitter jag här och slöar bara. Lite senare ska jag till Emlan och Leo och hälsa på men först ska jag väl umgås lite med G innan han ska iväg och jobba.

När jag väl är härnere känns det som om jag aldrig har varit härifrån.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och smälta maten!

Lila lördag

Tänkte lägga ut lite bilder från i lördags!























(Bilderna kommer från Beckys kamera)

Det var minsann våra fantastiska lila lördag!

Oh ah, tjalalalalalalala

Det blev LILA vinst i körslaget och jävlar vad de är bäst!! Jag satt med gåshud mest hela tiden! Så underbart bra! Jag grät när det stod klart att de vann. Och samma lika blev det nyss när jag tittade på reprisen. :P

GRATTIS BOLLNÄS och team Hanna!! :D

Det har varit en trevlig helg. I fredags blev det afterwork på scandic med arbråpersonalen och det var riktigt trevligt med många glas vin. Det blev mycket skratt och lite dans också!

Gårdagen spenderades mest i soffan med huvudvärk och såklart laddning inför kvällen. Var till Mama B en sväng och lånade hennes symaskin också (tack och bock!). Sen igår kväll så var det ju äntligen dags för det som vi har väntat på hela lååånga veckan. Jag, Becky, Sofia, Vicka och Ann bänkade oss framför tvn hemma hos sanna där vi hade bunkrat upp chips, dipp, grönsaker, popcorn, salta pinnar och såklart lila drinkar! :) Det var riktigt riktigt trevligt och tusan vad vi skrek! :) Tack tjejer för en otroligt rolig kväll! Dock struntade jag i krogen. Var meningen att jag skulle på hela huset, men efter den kalla promenaden från ren så styrde jag stegen hemåt istället och så skönt det var att krypa ner under täcket!

Idag blir det en äkta slödag! Ska snart bege mig till Becky för en slöefteriddag i hennes soffa med Bridget Jones och pizza och säkert en massa annat onyttigt också! ;)

RSS 2.0