BrottarLotta

Ännu en helg som går emot sitt slut. Den här helgen har bestått av det mesta, utgång, mys och fiske. Idag blir det dessutom tvätt och mat hos mina päron.

Angående rubriken så kom Niklas och sa igår att han av någon underlig anledning inte hade mitt nummer kvar i sin mobil (?) så han la in det igen såklart. Haha.. idag när jag skickade sms till honom så stod meddelandet under namnet BrottarLotta, han hade alltså inte tagit bort mig från mobilen utan döpt om mig.. Varför och när minns han inte så antagligen i fredags. Vad BrottarLotta står för har jag verkligen ingen aning om. Men nån smart anledning hade han säkert.. :P

Nu sitter jag här och gruvar mig nått grymt inför imorgon. Jag har fortfarande inte ringt Johan, funderar på att göra det nu så jag vet vad det är jag ska göra imorgon. Jag ska ju bevaka grabben imorgon också eftersom hans assitent inte kommer förrän på tisdag. Så det blir nog ingen lugn dag egentlgein. Och så lär jag väl sätta mig ner med Johan och Lasse och reda ut hur vi ska jobba.

Men nu ska jag fortfsätta poa på här.

Tack hej!

Helg

En vecka på mitt nya jobb har nu passerat. Nu på måndag väntar allvaret och jag, JAG ska vara lärare. Gissa om jag är nervös?

Nervös gör inte ens känslan rätt. Jag kommer att dö, så är det.

Idag blev jag hemma. Jag mår inte riktigt hundra. Vad det är vet jag inte, men någonstans psykiskt sitter det. Haren klump i mage och bröst och jag känner mig bara så blödig. Minsta lilla motgång och jag lika gärna kan lägga mig ner och gråta.

Det dumma med att vata hemma idag är att jag nu inte kan gå igenom med Johan vad det är jag ska ha på måndagmorgon  med eleverna. Jag vetinte om det är NO eller Matte och vad i de respektive ämnena de ska jobba med. Kanske får ta och slå honom en pling idag eller någon dag i helgen.

Nu ska jag iaf klä på mig,

Förresten ett tack till Mickis som gjortomminblogg också! Jag bara älskar Elvis! Haha..

Tack hej!

Saknad

Just nu saknar och längtar jag efter födelsedagsbarnet! Jag tycker verkligen inte om det här med att
vara ifrån varandra på veckorna. Men det går ju iaf mycket bättre nu när jag också jobbar på dagarna.

Men det är klart det går även om det är jobbigt. Veckorna går ju fort iaf!

Tack hej

Älsklingen

Ett JÄTTEGRATTIS till min älskade älskling som fyller 22 år idag!



Jag älskar dig!


Helt slut

Jag är verkligen helt slut. Att börja på nytt jobb kan verkligen vara jobbigt mentalt. Särskilt när man har varit ledig så länge som jag har varit nu.

Idag har verkligen ingenting hänt. Killen jag är assistent åt hade tydligen cyklat omkull så han kom inte förrän efter lunch så typ hela förmidom dagen satt jag i lärarrummet. Tjo.. på eftermiddagen var det dessutom boboll och tipsrunda på schemat så han behövde inte så mycket tillsyn.. Han som jag ska vikariera för dök upp med en trevlig överaskning, alla böcker i No som han har, det var 9 st... Han avslutade det hela med att säga: Eftersom detta redan är tungt så får du matteböckerna imorgon.. Hujeda mig.. :P

När jag slutat åkte jag till Braxenbo och hälsade på Emmy och Christina. Jag blev bjuden på mat också! Smarrigt som tusan. När maten var uppäten slängde vi oss i soffan där vi kikade på tv en stund. När det var läggdags för Emmy kände jag att det var dags för mig att pysa hemåt också. Då blev minsann tjejen pigg och vägrade släppa iväg mig. Men eftersom jag var tvungen att åka så blev det tårar till tusen. Töpist..

Nu är jag hemma och håller på somnar på fläcken. Väntar på att älskling ska ringa och sen ska jag krypa ner.

Tack hej

hej

OM DIG

1. Vad heter du?
- Karin Anna Charlotta Lundh
2. Hur ser du ut? - Du har en bild här brevid
3. Hur lång är du? - 161 cm över havet
4. Vad har du för kläder på dej? - Underkläder, strumpor, mysisarna, linne och en tröja
5. Sminkar du dig? Ja
6. Vilken färg har du på dina ögon? - Blå/grön/grå
7. Vad är din favoritfärg? - Röd och vit
8. Vilken färg har du på huden ? - Blek
9. Kommer du från ett annat land? - Än svergie? Nej
10. Har du någon gång varit utomlands? - Ja
11. Vart bort du? - Bollnäs
12. Vad har du för färg på håret? - Brunt

OM DIN OMGIVNING

1. Känner du några som röker? - Ja
2. Hur många är ni i eran familj? - mamma, pappa, broder och lilla jag
3. Har ni några husdjur? - Nä, men förrut hade vi Mirre och Sigrid
4. Känner du någon som knarkar? - Inte vad jag vet


OM DINA KOMPISAR

1. Har du någon riktig vän? - Ja 
2. Vilka är dina bästa vänner? -  They know
3. Hur många vänner har du? - Inte så många men de jag har är de allra bästa!
4. Vilket kön är oftast snällast? - Jadu.. Det beror inte på könet utan personen
5. Hur ser din bästa vän ut? - Skitsnygg
6. Vem är din bäste vän utav de andra könet? Niklas

1. Känner du dig värdelös? - Ibland
2. Har du skurit dig? - Ja, när jag har slintigt med kniven
3. Röker du? - NEJ
4. Har du nån gång försökt ta självmord? - Nej
5. Känner du någon som har tagit självmord? - Ja
6. Känner du någon som tänkt ta självmord? - Ja
7. Har du någon gång gråtit dej till sömns? - Alldeles för många gånger
8. Har du någon gång provat droger? - Nä.
9. Har du någon gång prövat alkohol? - Alldeles för många gånger :P
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? - Ja, Hellepellut brukar få höra och Veronica också
11. Är det någon som har sålt alkohol till dej? - Det har säkert hänt


OM KÄRLEK
1. Är du kär? - Mmm. :)
2. Vad tycker du om kärlek? - Underbart
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? - Många gånger
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? - 3,5 år
5. Är du homosexuell? - Nej
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? - Ja, det vill jag
7. Bor dina föräldrar ihop? - Ja
8. Tror du på kärleken? - Absolut

Kvällsbussen

En liten uppdatering av helgen kanske också vore på sin plats? Ja, som jag skrev i fredags så skulle jag, Becky och Linda kalasa lite med kräftor och vin. Vi hamnade hemma hos Linda där vi dukade upp massor! Det var HUUUR GOTT som helst och sällskapet var riktigt trevligt. Vi gjorde kväller tidigt, helt sjukt trött. Jag och Becky åkte hem medan Linda festade vidare på en födelsedagsfest. Jag försökte mig på sex and the cityfilmen i väntan på att älsklingen skulle komma hem. Jag hann nog se en halvtimme tror jag sen slocknade jag. Vaknade 2 timmar senare av att filmen var slut. Jag släckte ner och kröp ner på riktigt. En timme senare vaknar jag av telefonen. Halvt sovande uppfattar jag att Niklas inte har någon nyckel och jag måste vakna och öppna åt honom när han kom. Dock skulle han inte vara hemma förrän kl 3. En timme efter samtalet alltså. Jag slocknade på stört igen och när han ringde när han var hemma och utanför kändes det som att jag hade sovit i en evighet.. Så borta..

På lördagen tog jag och Becky en långprommis på 2 timmar och efter det var jag helt slut. Jag tog ett bad på eftermiddagen och fixade iordning mig lite. Niklas var en sötnos och lagade middag, köttbullar och makaroner (vad annars? :P) och när maten var uppäten  så kom mamma och pappa och hämtade oss och vi åkte till Loses för att kika på teater, Kvällsbussen. Förrutom att det blev lite väl kallt efter ett tag så var det trevligt och lockade fram en del skratt emellanåt. När vi kommit hem svidades det om och sedan iväg i ilfart till Putte och Rebecka där det vankades fest. Efter vin och lite väl mycket mintuu så hamnade vi på tranan. Det blev en trevlig kväll och på promenade hem så bestämdes det visst att igår söndag skulle jag, Niklas, Putte och Rebecka åka på dagstur till stockholm och gröna lund. Haha.. När vi kom hem satt vi och garvade framför datorn en stund.

Igår söndag blev vi väckt av telefonen. Gröna Lundturen var visst inställd pga baksmälla. Haha..Så vi bestämde att det fick bli mat istället. Ett X antal timmar senare, efter slapp i soffa och säng, var vi 4 bakfulla själar som knatade mot max där beställningarna blev stora. Vi blev sittades ett tag trots envisa getningar.

På kvällen blev det tvättning. Vi skulle eegentligen till P och R och titta på film men drullputten som tvättade innan oss drog ut på tiden så filmen fick vänta till en annan kväll. När tvätten var klar myste vi i soffan bara tillsammans med några avsnitt vänner.  För att sen få krypa ner i den famnen där jag trivs allra mest, där jag kan ligga för alltid.
En perfekt avslutning på en fin helg.

Niklas fick dock inte sova många timmar då han skulle åka och jobba kl 3 imorse och nu är han alltså borta några dagar. Jag skulle upp 3 timmar senare och när jag vaknade saknade jag honom redan. Typiskt,

Nu ska jag diska sen titta klart på sex and the cityfilmen. Skulle egentligen behövt vika tvätt. Men jag ska väl ha något att göra imorgon också.

Tack hej!

Påskrivet och klart

Nu kan jag avslöja min hemlis. Jag har fått jobb. På arbråskolan. Dock ett vik fram till jul, men
det är samtidigt skönt att slippa börja med allt blodigt ansvar man har för de små liven.

Dessvärre är det inga små liv jag ska jobba med utan jag ska ha matte och no med årskurs
6-9! Skärmmande som tusan men lärorikt hoppas jag!

Det jobbet börjar ¨på måndag. Den här veckan ska jag vara i arbrå också, men då som assistent
åt en kille i sjuan. Eftersom det var skolstart idag fick alla lärare (inklusive jag) gå upp på scenen
och presentera sig för alla elever och personal på skolan. Fy bubblan, det var inte så skoj, men
dock kan jag väl läska mig över att de blev lite jubel när jag presenterade mig. Haha.. av manliga
målbrottsröster... Hmm.. :P

Nu är jag hemma efter första dagen och så himla trött och slut jag är. Nya intryck och upplevelser.

Hade helst legat på soffan och slappat, men måste vika tvätt, diska och laga mat.

Tack hej!

Kräftor och vin

Hmm.. det hände något skumt här just nu. När jag knäppte på min dator för en stund sen så ville inte det trådlösa internet fungera, jag väntade en stund med kammade hem noll. Jag drog därför ur routern och satte i min gigantiska internetsladd istället. NU har jag då suttit här en stund och seglat på nätet och nu helt plötsligt så dtår det att jag nu är connected to the wireless network? Hur fan går det till när inte en enda sladd lite routern sitter i????

Hursom helst. Idag har jag varit i valbo och shoppat med min favoritsandra! Det var hur trevligt som helst att träffa henne! JAg fick med mig två tröjor, två par byxor, ett par skor och lite smårammel hem. SÅnt som KAN vara bra att ha. ;P

Nu ska jag snart slänga mig i duschen för att lite senare bege mig till ica där det ska handlas diverse grejer till kvällen. Jag, Becky och Linda ska nämligen käka kräftor, ost och kex och dricka vin ikväll! I like! Får se om det blir hos Linda eller Becky vi huserar! Sen får vi väl se vad kvällen har att bjuda på.

Imorgon lördag vet jag inte var dagen har att bjuda på. Kvällen ser iaf ut som så att jag och Niklas ska följa med mamma och pappa på teater i Loses. Jag var där förra året också och det var riktigt roligt och mysigt! :) Efter teatern är det snack om fest hos Putte och Rebecka.

Nu ska jag göra slag i saken och ta mig in i duschen!

Tack hej!

HA!

Jag kan med största sannolikhet nu pusta ut.. Jag är GLAD och samtidigt nervöööööös!

Tuesday

Idag är det tisdag och vädret är lika roligt som igår, dvs grått grått grått! Dock kan jag faktiskt tycka att det är ganska så mysigt! Om man bara får vara inne och poa på med sitt. Fast idag har jag faktiskt tänkt knyta på mig joggingdojjorna och ta mig en promad i regnrusket. Snart till och med. Tänkte promenera ner på staden för att inhandla mig en kalender så jag kan hålla reda på min fullspäckade (??) dagar.. haha.. och så tänkte jag ta en tur till biblioteket. Där har jag inte varit på år och dar.

Igår när jag höll på baka mitt älskade matbröd så ringde min telefon och det var ett samtal som jag knappt hann uppfatta innan jag la på. En överaskning, en glad sådan. Jag avslöjar inget nu utan det tar vi en annan dag. Men vi hoppas på förändring! hoppas hoppas hoppas! Resten av dagen igår bestod bara av matlagning och slapp. Älskling kom hem strax före 21 och innan det var dags att krypa ner såg vi några avsnitt av vänner.

Nu har han dragit och jobba igen, i söderhamn idag också, det är bra för då kommer han hem sen! :) Och ja, jag ska snart bege mig ut då..

Tack hej!

Hemmafruga

 I väntan på jobb så får jag helt enkelt leka hemmafru nu. Helst av allt skulle jag ju vilja vara
lyxhustru men man kan ju inte få allt och då måste man helt enkelt göra det bästa av
situationen.

Idag har jag hittills hunnit varit och handlat lite, hälsat på min far på han jobb. Nu är jag hemma
och håller på bakar matbröd. Mums!! :) Det håller på jäser nu och det ser ut att bli ordentliga
brödbitar. Det är bra! :)

När brödet är klart vet jag dock inte vad jag ska hitta på. Vädret är ju inte det bästa annars hade
en promenad suttit fint. Jag måste börja ett nytt liv nu. Mår inte bra av det här. Usch och fy..

Nu måste jag gå och sätta in brödet i ugnen.

Tack hej.

Mitt itu

Gaah, det känns som om jag ska gå mitt itu snart.. Det känns som om jag inte
gör något annat än bara gnäller gnäller gnäller, men samtidigt måste man väl
få säga till när man inte är nöjd eller? Och när jag gnäller så mår jag ännu sämre
för att jag faktiskt inte vill gnälla.. Jag vill inte tjata.. Åh.. Jag tycker inte om det här.

Ännu en helg som knackar på. Det jag helst av alt vi ha är en lugn och mysig helg
med den som betyder allra mest för mig. Men får väl se hur det blir med den saken.
Med tanke på förra helgen så känns partaj och alkohol inte som ett alternativ ens
och det kommer det antagligen inte göra för en jävligt lång tid framöver. Fredags-
kvällen tog hårt på mig, hårdare än jag trodde att den skulle göra.. :(

Jag har drömt konstiga drömmar och vaknat upp med en jobbig känsla, och bara
känt mig ledsen mest hela tiden. Kanske därför allt gnäll?

Idag är det iaf inte ett dugg bättre..

Nu blir det iaf en promenix. Därefter ska jag väl försöka laga lite käk och äta
 (ensam verkar det som :( )..

So long...

Ond?

En lista som jag stulit från min kusin Tess!

Hur ond är jag egentligen?

Hur ond är jag egentligen?


Rökt/röker cigaretter - Ja, i ungdomens dagar har jag nog rökt några stycken..
Dricker/druckit alkohol - Ja, det händer allt
Sovit i samma säng som någon med samma kön - Ja
Sovit i samma säng som någon med motsatt kön - Ja
Strulat offentligt - Ung och full.. behöver jag säga mer?
Varit kär i nån av samma kön - Nej, om inte jag själv räknas?
Haft sex med flera stycken samtidigt - Nej
Kollat på porr - Ja
Köpt porr - Nej
Tagit droger - Nej

TOTAL: 6

Umgåtts med mördare - Inte vad jag vet
Gett någon sömnmedicin - Nej
Ljugit för dina föräldrar - Ja
Ljugit för en vän - Det har jag gjort
Smugit ut ur ditt hem - Ja
Gjort något farligt - Ja, det har jag nog
Skurit dig själv - Ja, av klumpighet ett X antal gånger
Gjort någon illa - Ja, i alla fall psykiskt illa (låter tess svar stå kvar)
Önskat att någon ska dö - nej
Sett någon död - Nej

TOTAL: 6

Haft utegångsförbud - Nopp
Stannat ute hela natten - Ja
Ätit ett helt paket glass för dig själv - Nej
Varit hos en psykolog - Nej
Varit hos en drogrehabilitering - Nej, inte än..
Rakat av ditt hår - På huvudet? :P Nej..
Gjort sönder någons biljett - Nej
Varit med på göra sönder något - Ja
Vart på en bar - Ja

TOTAL: 3

Vart på en fest - Ja
Sett the Mardi Gras - Vem?
Vart i afrika - Nej
Sniffat något - Lim?
Bär/burit svart nagellack - Nä
Bär armband - Ja ibland
Bär t-shirtar med tryck - Ja
Lyssnar/lyssnat på rap - Ja
Äger en cd - Ja

TOTAL: 6

Varit goth - Nej
Klätt dig horigt - Ja, det har säkert hänt
Vart/är punkare - Nej
Vart alternativ - Nej
Stulit något - Ja
Vart så full att du inte kommer ihåg något - Ja, allt för många gånger
Svimmat - Ja, i duschen
Vart full och trillat omkull - Ja och jag bröt en armbåge
Vart förälskad i en granne - Ja
Haft någon snokande i ditt rum - Ja, det har jag nog.

TOTAL: 7

Snokat i föräldrarnas rum - Ja
Haft sex menågot på en konsert - Nej
Blivit kallad slampa - Nej
Kallat någon för slampa - Nej
Installerat högtalare i din bil -Hahaha
Gjort sönder en spegel - Ja
Vart i samma rum som någon som har sex - Nej, hope not
Använt någon annans tandborste - Ja

TOTAL: 3


Anser att ludacris är din favoritrappare - Nej
Sett en olagligt nerladdat film - Ja
Laddat ner filmer olagligt - Ja
Skolkat - Ja
Ätit diskmedel - Ja, av misstag
Gått på intervju - Ja
Gått ifrån en restaurang utan att betala - Nej
Tänt eld på något - Ja
Ljugit om din ålder - Nej

TOTAL: 6

Ägt en liten lägenhet - Ja
Snott din kompis flickvän/pojkvän - Nej
Velat ha kompisens flickvän/pojkvän - Nej
Vart i bråk med polisen - Nej
Pratat med en främling - Ja
Kramat en främling - Ja
Kysst en främling - Ja
Liftat med en främling - Ja, tyvärr och hur jag vågade fattar jag inte..
Blivit sexuellt utnyttjad - Nej
Utnyttjat någon sexuellt - Nej

TOTAL: 5

Träffat någon du träffat på nätet - Ja
Vart inne på datorn i 12 timmar i sträck - Det har jag nog
Pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck - Ja
Kollat på tv 12 timmar i sträck - Nä
Vart vid en eld - Ja
Blivit kallad dålig förebild - Näe.
Vart förbannad - Oh yes
Gjort ett elakt spratt på någon - Det har säkert hänt
Dansat på en fest - Ja
Fuskat på ett prov - Ja

TOTAL: 8

Fuskat på en läxa - Ja
Gett bort något du gjort själv - Ja
Blivit puttad i en pool - Ja
Lekt i en pool - Ja
Kollat på mtv 5 timmar i sträck - Nej
Vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv - Nä
Vart förälskad i någon som är yngre än du - Ja, och det är jag nu! I världens underbaraste!
Använder eyeliner - Ja
Använder foundation - Väldigt sällan
Skrattat åt någon som blev sårad - Nej

TOTAL: 6


TOTALT: 53

10-20 = goodie good
21-30 = a little rebelious
31-40 = getting hot baby
41-50 = rebel
51-60 = badboy/girl
61-70 = bitch
71-80 = Can´t believe you made it this far
81-90 = FUCKING BAD ASS
91-100 = see you in hell
RSS 2.0