Planeringsdagar

Idag och imorgon har vi planeringsdagar på jobbet. Dagen har varit trevlig. Man blir dock trött av att sitta still inne en hel dag. Vi har verkligen tur som har ett jobb där vi är ute mycket i övrigt. Helt sjukt underbart bra har vi det! :)

Vi hann med en hel del och mycket skratt blev det som vanligt! Vi är verkligen ett helt fantastiskt gäng! Alla 12! :)

När jag slutat åkte jag på stan en sväng och fixade lite smågrejer. Väl hemma blev det middag och därefter en prommenix. Sen jag kom hem har jag hunnit duscha, målat naglarna och kvällsfikat. Nu ser jag på schlagersemi. Inte mycket att hänga i granen dock. Blir väl sova snart.

Imorgon när jag slutat så styr jag, mamma och pappa min (!!) bil till Eskilstuna för en fira-min födelsedag- och morsdag- och myshelg med broder och flickorna!

Tråkigt dock att jag missar festen med mina kollegor och föräldrarna till våra 6-åringar! Det är också tråkigt att jag missar Fredagsrockenpremiären på Långnäs! Men det blir helt klart fler! :D


(Sofie! Är du nöjd nu när du äntligen fått åka i värstingbilen? ;))

En himmelsk drog

Stereo Love


Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control

'Cause you can't deny
You've blown my mind
When I see you baby
I just don't wanna let go



Tisdag och veckan har börjat med en rasande fart. Det är tidigt och jag är very very trött. Men inte tröttare än igår tack och lov. Måndag och öppning brukar inte vara någon ekvation som går att lösa särskilt bra. Men man brukar på något sätt ta sig igenom det ändå.

Ja, trött var det ja, och jag vaknade med ont i lilla magen. Men jag biter ihop och tar lilla bilen och åker iväg nu. Idag står på schemat, förrutom jobb då, ta mig igenom kvalitetsredovisningen, boxas och titta på schlager. Det är det som är tanken, sen får vi se hur det blir vad dagen lider.

Nu är det dags kramas med alla mina små sötsnören!

So long!

Mysdag

Idag regnar det.. för fullt. Men det gör inget för det är riktigt mysigt, iaf om man får hålla sig inne. Och det har jag gjort.. till största del åtminstonde. Jag gjorde en lite tripp till Bollnäs Norr där jag inhandlade mig en kaffemaskin på Rusta (börjar bli drygt med pressen :P) på Rusta och därefter lite mathandling på Coop.

Väl hemma avslutade jag (JO! hör och häpna) städningen jag påbörjade i fredags. Underbart skönt. Efter det har jag ätit lite lunch och nu ligger jag på sofflocket och inväntar min tvättid som börjar om en timme drygt. Har en gigantisk tvätthög så det är verkligen på tiden!

Igårkväll blev det födelsedagskalas hos Becky med massa gott fika och så blev det massa spelspelande. Det var en riktigt trevlig kväll och det tackar vi värdinnan för! :) (Grattis igen hjärtat!)

Hoppas ni alla har en härlig söndag!

Mama B

Massa gratulationer till världens bästa Becky på hennes födelsedag!



Grattis grattis grattis min älskade vän!
Hoppas du får en fin dag!
Puss!

Sådärja

Okej, jag är långt ifrån färdig med städandet. Men jag har iaf börjat. Toaletten är tråkigast så den började jag med. Den tog 45 minuter.... Efter den hittade jag min vindunk i köket och tog mig ett glas i hopp om att det skulle bli roligare att städa. Det blev det.

Men ändå är jag långt ifrån klar? Varföööööör?

Jo, för att både Veronica och Rebecca blinkar på MSN.

Latmasken Lotta

Det är nog mitt namn egentligen. Eller det beror iofs på vad det gäller. Som den stundande städningen som skall göras här hemma hos mig. Jag har tänkt städa sen i onsdags, för det är såklart skönt att ha städat till helgen. I onsdags var jag för trött. "Jag kan göra det imorgon" var ursäkten då. Så kom i morgon, vilket var igår. Orkade jag? Nej. "Jag kan göra det imorgon" var min ursäkt.

Så nu är det idag. Har jag städat? Nej. Är min lägenhet verkligen i behov av en ordentlig städning? Ja.

Men jag kan faktiskt hittills skylla på att jag haft fullt upp hela dagen sen jag slutade. Jag har varit på stan, handlat mat och promenerat med Eva. Men nu har jag banne mig ingen ursäkt till att inte städa längre. Blä!

Jo! Först måste jag äta middag.

Sen SKA jag städa.

Återkommer!

Tackhej!

Härliga helg

Det blev en riktigt lång helg som till en början sniglade sig fram för att sedan bara säga svisch. Det är typiskt.
Det har iaf varit en mycket fin helg.
Mycket.

Nu är det måndag igen och snart dags för jobb, härligt. Känns som det var evigheter sen jag var där och jag börjar få lite abstinens efter alla. :) Nu har jag inte köket längre heller så nu får jag kramas ordentligt med alla hela tiden!

Ikväll är det vårruset också! Heja heja oss!

Tackhej.

Broken

 

Det var längesen jag hörde denna låt. Vilka underbara minnen! Sommaren 2006, allsång, fest och underbara vänner! Right? Anneli, Hella, Annika, Hanna och Kia? :)

Klämdag

Först av allt ska jag berätta att jag, Lotta Lundh, nu är bilägare på riktigt! :D Jag fick den i förrgår! Pappa kom upp med den till jobbet och tog min cykel hem så jag kunde ta premiärturen! Och jag kan bara säga en sak:

- Fy fan! Vilken frihetskänsla! Den går såå bra min underbara Dr Marcus! (Okej, det är troligen bara ett tillfälligt namn. :P)

Just ja, vi spelade upp teatern med de små för deras familjer i förrgår också. De är så duktiga! Jag talar mer än säkert för alla fröknar att vi är så stolt över varenda lilla kotte vi har.

Igår var det ju röd dag och ledigt. Det var inte helt fel. Dessutom är det klämdag idag och jag ,som egentligen skulle jobba, fick vara ledig! Funderar på hur jag ska fördriva dagen. Ett som är säkert är att jag måste ner på stan en sväng. Sen får vi se om det kanske kan bli ett spinningpass. Var ett tag sedan nu så det vore väl på sin plats egentligen. Skar mig dock ordentligt i fingret i onsdags så jag vet inte om det fixar att liksom vara framåtlutad en timme. Ska fundilera på saken helt enkelt.

En sak vet jag och det är att jag hoppas att denna dag går fort för morgondagen ser jag väldigt mycket fram emot! :)

Puss!



Morgonmusik

 

Idag blir det en trevlig dag på jobbet minsann. Det är nämligen dags för den årliga teaterföreställningen för barnens familjer, släkt och vänner. Igår var det genrep och de var verkligen kanonduktiga! Inte ett öga kommer vara torrt idag. :) Men först ska jag laga mat och idag står det otroligt avancerade maträtten stekt korv med mos på menyn. ;P

 

Nu fix av en mycket trött Lotta. Hujeda mig. Så trött men jajg kunde inte sova nå mer. Vad är det som händer?

The best wedding entrance ever.



Jag vet inte varför men jag blev bara så glad när jag såg den här videon. Dansa är ju skitkul så det kanske vore något den dagen om/när det händer. Haha..

Genrep

Jag blev ingen riktig bilägare igår. :( Men jag kan ju glädja mig med att jag fick mina vinterdäck iaf. (Tjoho!) Bilen får jag tidigast imorgon (!!!). Nu håller jag mina båda tummar så hårt att de blir blå för att det ska bli så! Då blir det minsann åka av!

Gårdagen tillbringades istället i tvättstugan och med örat mot telefonen. Ibland är man poppis helt enkelt! ;) Mina favoritflickor! :) Det blev en prommis med Eva också, som hade träningsvärken från helvete, vilket resulterade i att hon haltade fram hela vägen. Haha..

När jag kom hem från promenaden vek jag ihop tvätten, fikade och tog en dusch, sen var jag helt slut och slocknade så fort jag la huvudet på kudden.

Idag då? Jo, idag smäller det minsann. Idag svidar iaf jag om till antennerna och det är genrep på schemat för barn från Kilberg. Ska bli spännande. :P Men det känns lugnt faktiskt, igår var våra små änglar superduktiga! Kul ska det bli iaf. Men först ska jag vara köksa och tejpa. Fullt upp minsann.

Nu måste jag hitta något att ha på mig innan jag trampar iväg.

Ha en bra dag.

Monday morning

 

Jag hörde den här låten för första gången för drygt en vecka sedan då jag och Becky åkte till Valbo och sen dess har jag hört den överallt. Jag börjar gilla den! :)

 

Och vet ni! Idag tror jag faktiskt att jag blir bilägare på riktigt! ;)
Nån som ska med på en åktur?

 

Nu jobb!

Det känns i hela kroppen

Ja, det bara känns i hela kroppen. Det gör det. Och aldrig har det kännts på detta vis.

Aldrig någonsin.

Everything

Arbetskväll

Igår blev jag om möjligt än ännu lyckligare tjej. Jag slog på stort och köpte mig en bil minsann. Det var kärlek vid första ögonkast. Helt underbar. Ni ska få se bilder senare. Ska bara få klart med banken först sen får jag ta hem den! Woho! :D

Kvällen igår tillbringades på min cykel tillsammans med pappa för att cykla runt halva bollnäs (om det inte var hela? Det kändes så..). Vi och många andra cyklade kart och hoj i regnvädret. Rätt kyligt och blött (:P) men det var skönt ändå. När jag kom hem blev det bara dusch och soffan innan jag slocknade.

Nu ska jag snart trampa upp till jobbet igen. Idag blir det lång dag då det är arbetskväll med föräldrarna till barnen hela kvällen. Det ska krattas, rensas, målas, byggas, tvättas fönster och allt möjligt. Därefter grillar vi hamburgare och har det gött! :)

Men först ska vi ha en bra dag med kidsen! :)

Hejhej!

Maj maj maj, underbara maj.

Så har vi kommit in i maj. Den bästa månaden på hela året. ;) Förrutom att jag bara blir äldre just denna månad då. Jag förstår inte, det händer varje år. :P

Förrutom födelsedag så är det den månaden då våren slår ut på riktigt. Och den är väl på god väg tycker jag? Det är så underbart härligt och jag är så sprudlande glad, det är helt sjukt. Jag kan komma på mig själv med att sitta och le sådär för mig själv.

Helgen då? Jo, det blev en tur till Sussi i fredagskväll ändå. Hujeda mig. Det resulterade i världens hemskaste bakfylla i lördags. Det var längesen jag var så fruktansvärt klen. Klev upp efter 13 och insåg att jag hade tvättid. Tjoho. När tvätten var färdig, jag äten och iordninggjord drog jag mig till Mama B där det var tjejfest med vin och singstar i massor. Jag höll mig dock till vatten och som tur var gjorde vi kväller tidigt. Jag slockande så fort jag la huvudet på kudden.

Igår blev det en tur till Valbo för mig och Becky. Härligt och trevligt minsann. Stökade på lite här hemma när vi landade i Bollnäs igen. Därefter lagade jag mat och efter det blev det en kvällspromenix med Eva. Härliga söndag!

Nu ska jag ta och trampa upp till jobbet. Får se vad som står på schemat där idag! :) Teaterträning iaf, det vet jag.




Sooolen sken igår! Underbart.
RSS 2.0