Januari

Månadens låt: Hold on - Lazee feat Neverstore
Månadens uttryck: "Dra åt skogen och hälsa småtomtarna"
Månadens bästa: Alla lila lördagar
Månadens sämsta: Att jag nu är utan jobb
Månadens klantighet: Inget klantigt på listan den här månaden.
Månadens ängel: Alla mina fina vänner
Månadens jävel: No comments
Månandens dryck: Vatten
Månadens krubb:  Blåbärssoppa
Månandens bok: Ljudet av ditt hjärta
Månadens plats: Arbråskolan
Månadens partyplace: Scandic.. haha.
Månadens hatobejkt: Mitt första kuvert från csn
Månadens ros: Pappa
Månadens evenemang: Ikväll när det är final i körslaget! Go Bollnäs!!
Månadens resa: Bollnäs-Arbrå-Bollnäs
Månadens snygging: ;)

Raketmysterium

Idag har jag minsann varit med och löst ett raketmysterium. Duktiga jag! Det är bra att jag är så pass uppmärksam som jag är ibland.

Nu är det snart helg! Sista dagen i gula huset i morgon. Så från och med måndag får jag agera springvikarie. Tjohoo verkligen... Men bättre än inget iaf.

Nu håller jag på tvättar en massa och nu ska jag försöka få någon ordning på lyan också. trök men jag måste. Började med det förra fredagen men orkade ju inte klart då så nu ser det för jävligt ut här.

Så det är väl lika bra att sätta fart! :(



Bandy

Ikväll så hände något som inte händer ofta i fröken Lundhs liv. Hon var nämligen på bandy för första gången på jag vet inte hur länge. Vid min sida hade jag såklart min alldeles egna mama B (och min far då). Vi hade det trevligt där på läktaren förrutom några frysna tossingar men vi överlevde och det var såklart skönt med frisk luft. Dock hade det ju kunnat vara en mycket bättre match. I pausen fick vi även lite skönsång av vår alldeles egna lila kör!

Tidigare idag var jag på badhuset och bubblade också. Hur skönt som helst. Sen har jag mest bara jobbat och ätit våfflor. Sån spännande dag har jag haft.

Nu är det väl tänkt att jag ska sussa, var så jäkla trött för en stund sen men blev såklart pigg igen när jag borstade gaddarna så nu sitter jag här och försöker bli trött. Under tiden har jag två filurer som håller mig sällis på msn. :)

Två dagar kvar på jobbet nu också. Än så länge har jag fått tre dagar i februari men hoppas på fler såklart!

Nej nu säger jag nattinatt!

Puss!

Asgammal

Haha.. Jag har precis fått lära mig att asgammal=ashäftig. Det har Anna fått mig att förstå. Hon tror hon är absolut häftigast men tji fick hon när hon kom fram till att jag var asgammal. :P

Denna dag har varit rätt ansträngande. Jag hade ont i huvudet när jag åkte hem från jobbet. Hu. Bara 3 dagar kvar nu sen vet jag inte alls vad som händer. Men det lär väl ordna sig.

Idag har vi klippt och klistrat mest hela dagen. Innan det var slut för dagen hade vi rytmik också, och där var det värre än en hönsgård. Ni kan ju tänka er att samla dessa 12 små kycklingar efter rytmiken, få dem att samla sig, sitta still och vara tysta. Ett omöjligt uppdrag. Jag lyckade dock få hela 9 st lugna. Det är bra gjort ändå. Sen var det dags att ställa upp stolarna att gå hem. Dagarna går så grymt fort. Känns inte som vi hinner göra nånting.

Åkte ner på stan en sväng när jag slutat. Det var evigheter sen jag var där. Men som vanligt fanns det inte mycket att hänga i granen. Köpte 4 nagellack iaf, (min nya hobby) :D

Sen jag kom hem har jag inte hunnit göra mycket mer än pratat med pinglan i telefunken ett bra tag, lagat mat och hämtat pappa på jobbet. Nu ska jag strax ta tag i disken sen ska jag ta och duscha och fixa håret innan det blir slöa och titta på scrubs.

hur har eran dag varit?

As good as new

Den här tråkiga, gråa och jobbiga måndag vände när jag satte min fot innanför dörren idag. Min älskade dator hade nämligen anlänt efter en vecka i Frankrike och nu fungerar den alltså igen! Yay!

Vidare låg det ett fint vit kuvert på dörrmattan också. LÖN! Jag trodde jag skulle bli utan lön den här månaden så gissa om jag blev överlycklig? Yay!

Nu har jag fått i ordning det mesta på datorn igen också och även fått över alla mina bilder, musik och dyligt. Underbart. Ett supertack till Georges som hjälpte mig att rädda allt innan det var helt kört! (Även fast det kanske var liiiite ditt fel att den kraschade från första början. ;P)

Oh well.. Ännu en helg har flugit förbi. Den har varit helt okej. Det blev lugnt i fredags. Käkade maxmat med mina päron, sen åt jag massa ben & jerrys en Mums! Lördagen spenderades i min lugna ensamhet. Tog en promenad i snövädret, sen kikade jag på lite scrubs. Kvällen spenderades hos Linda, där hon, jag och Frida åt lite räkor, morötter, gurka och dipp. Vi såg såklart på körslaget och drack vin också! Vi jublade så Anton flög i taket när det stod klart att team Hanna står i final!!! Yaaaaay!! :D
Camilla dök upp vid 22 och vi satt och bubblade på om allt möjligt innan vi styrde kosan ner på mot staden och krogarna. Jag blev rätt så less rätt fort så jag knatade hem i den snöiga natten,lite lätt  förbannad.

När jag vaknade igår var jag på ett oförskämt strålande humör. Ingen baksmälla tack och lov. Dock jäkligt slö och trött. Slappade i soffan med vänner på tvn fram till eftermiddagen. Jag hämtade upp becky och sofia och vi köpte pizza som vi njöt av i soffan hemma hos mig till filmen mamma mia, jag hade aldrig sett den och jag bara älskade den!! Så nu har jag poppat Abba-låtar sen jag kom hem idag och det får mig på så bra humör! :)

Jobb idag och jag kan väl sammanfatta det såhär: Det märktes att det var måndag! (Arga fröken, så tråkigt)

Nu ska jag iaf mysa och kika på lite vänner och sen ska jag krypa ner och sussa gott.

puss och tata!


for you



Till dig från mig och småtomtarna!

Världens bästa fröken

Haha, det är minsann jag det! ;) När man kommer till en ny skola och en ny klass så tar det ju alltid sin lilla tid att komma in sig, och det var jag ju även beredd på för två veckor sedan då jag började där jag är nu.

Mina första dagar har varit riktigt kämpiga, mycket mer än vad jag hade väntat mig. Det är testing, och visst det får man ju räkna med, men eftersom detta är en rätt stökig grupp i övrigt kan ni ju tänka er. I slutet på förra veckan hade det börjat ordnat till sig en del så därför var det med en liten klump i magen jag gick dit i onsdags efter att ha varit sjuk i 2 dagar. Jag trodde jag skulle få börja om på noll. Men tjo så fel jag hade för både onsdag och torsdag har fungerat jättebra. Visst finns det vissa stunder då man helst bara vill släppa allt och gå hem, men i det stora hela fungerar det jättebra (peppar peppar).

Idag när jag har spenderat alldeles för lång tid på knä ute i kapprummet med att knyta på massa av mina elevers skridskor, och min rygg skriker åt mig att gå in och vila, så säger alla barnen jag hjälpt att jag faktiskt är vääärldens bästa fröken! Och det är just de elever som jag har haft mina värsta duster med de här två veckorna som hunnit gå! Gissa om det känns i hjärtat? Man glömmer för en stund alla satyg de gjort och hur arg man har fått vara och vill bara nypa dem i kinderna och kramas med dem resten av dagen. Men då skulle de antagligen bli griniga igen.. haha.. Det hade nog helt enkelt inte varit så populärt om jag fått de att missa skridskoåkningen.

Även fast jag vet att imorgon kanvara en kaosdag igen så kan jag minnas just den fina stunden idag och allt känns faktiskt liite lättare och jag behöver inte vara den fullt så arga fröken Lotta! Det om något känns helt underbart! För arg, det vill man ju inte vara!

Tack för mig! Nu blir det samantha who.

Vad är det för en dag?

Ett jättegrattis till världens allra bästaste Sandra på hennes 27-årsdag!



Gratts Grattis Grattis!

Love you bejbi!

Samantha who

Jag har spenderat den största delen av min kväll i min renbäddade säng och tittandes på den nya serien Samantha Who och jag måste bara rekomendera den varmt. Har legat här och skratttat för mig själv, skulle gärna kika på flera avsnitt till men eftersom jag ska upp och jobba imorgon så ska jag ta och släcka och hälsa på i drömmarnas värld nu. Men jag bjuder ändå på en liten tjuvkik här. :)




Najtinajt!

Det snurrar i min skalle

Jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu
vet jag vad du kommer o säg
och det känns som första gången
Kom
vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
ja hör du hur dom sjunger?

Som
att allting redan var bestämt
som att jorden går runt solen
Vem
hade kunnat ta min plats
han finns ju bara inte
Dom
pratar om något underbart
jag är där jag kan berätta
Stort
större än jag någonsin trott
det snurrar i min skalle

Mhmm..

den bästa medicinen




Har legat hela förmiddagen och tittat. Vette tusan hur många gånger jag sett det men jag tröttnar verkligen aldrig. Vänner är verkligen den bästa medicinen. Mot allt!

Ironi

När jag gick och la mig igår vid tolv var min första tanke att gud vad skönt att slippa baksmälla en söndag. Vad händer? Jag vaknar en och en halv timme senare av att jag drömmer att jag mår illa. Inser att jag faktiskt mår illa också, men tröttheten tar över och jag somnar om. Klockan 5 vaknar jag igen och då är det kört. Har legat utslagen i soffan HELA dagen med magsjuka. Helt klen. Jag är stel och öm i varenda del av kroppen och jag svettas och fryser om vartannat. Det går bra när jag ligger still men så fort jag reser mig upp blir jag superyr och börjar må illa. Jag klarar inte av att äta. Det enda jag fått i mig idag är vatten, blåbärssoppa och avslagen cola. Detta är vad jag kallar ironi, när jag minsann såg fram emot att må bra idag. Tack världen! Tack!



Imorgon blir jag alltså hemma och jag ber till de högre höjderna att jag ska få sussa någorlunda bra inatt. Och till sist vill jag bara s'äga att ni som umgicks med mig igår ska ju inte bli förvånad om illamåendet knackar på eran dörr, Det är jag som är boven. Ursäkta!

Underbara lördag!

Den här lördagen har varit helt underbar. Den hade faktiskt inte kunnat blivit bättre. Dock har den gått alldeles för fort men det gär ju alla lördags så det var ju inte något nytt.

Jag och Becky tog en promenad till jysk och rusta sen gick vi över björktjära hem. När jag kom hem så var jag verkligen stelfrusen, men efter lite mat och varm choklad så var jag som ny, nästan. Det plingade på dörren strax efter det och det var en trevlig syn. :D Därefter blev det dusch och sedan kom Linda och plockade upp mig. Vi åkte på Ica, mötte Becky, handlade det vi skulle och åkte hem till Linda då. Där blev vi liggande i soffan hela kvällen. Vi smaskade på ost, kex och till det blev det såklart körslaget. Vette tusan hur många gånger vi röstade, men hel del blev det ju. Vi kom ju vidare! YAY! :D

   

Tack flickor för en mysig kväll!

Körslaget

Idag är det lördag och det innebär bara en sak - KÖRSLAGET! Go team Hanna. Ni är helt enkelt bäst.

Kvällen skall spenderas på varpnäsvägen med två av de allra bästa människorna som går i ett par
skor, mänligen Mama B och Trasmaja. Mina alldeles egna plommongurkor! :) Vi ska lyxa med ost,
kex och reeeekor i massor. Vi lämnar alkoholen i skåpet denna vecka och njuter av en underbart
mysig och välbehövlig slappa-i-soffan kväll. Ska bli kanon!

Innan dess ska jag och Becky ta en promenad alldeles snart. Sen blir det nog bara slapp i min egen
soffan fram till det är dags att knata till Linda då.

Så nu säger jag bara att ni alla får ha en fin lördag!



En Mama B och en Lotta.




En Trasmaja och en Björn

Kisses!

Humor

JAg har gjort det här förr får lääängesen men gör det igen eftersom jag blev påmind på min kusin teess blogg! :)

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen?
"Japp :) Ska vi gå nu?!"

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Ring mig när du är hemma :)"

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"God natt stumpan"

Vilket sms blev du mest berörd av?
"Va tror du? ;)"

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
"Det blir bra det :), jag går strax jag med"

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Öppna då ;)"

Vad säger du om din pojk/flickvän dör?
"Godnatt prinsessan"

 

Hmm.. haha..

vilken jävla dag

Äntligen är det helg! Det är välbehövligt efter den här helsikesveckan och den slutade minst sagt på det mest jävligaste sättet. Nu är jag iaf hemma med huvudvärk och en iriitation som är av slaget kraftig.

Dagen började med att när jag står i badrummet (med musik i öronen) så hör jag världens smäll och att det skakr i väggen. Livrädd tror jag att någon är på väg att bryta sig in. Jag smyger ut i rummet och när jag konstaterat att det inte är något inbrott smyger jag vidare till alkoven. Vad får jag se? Jo, det är så att jag har två hyllplan ovanför sängen och på dem står det två rätt stora ramar med kort i. Den som är ovanför huvudgaveln hade minsann halvt gett vika och båda tavlorna låg i sängen. På ena tavlan hade glaset lossnat, dock inte gått sönder tack och lov. Tänk om det hade hänt en 10 minuter tidigare? Då låg jag ju fortfarande kvar där. Hua. jag ryser..

När jag kommit över chocken och fått i mig frukosten skulle jag gå ut till min skjuts, som inte kommit. Det var verkligen askallt och det gjorde att jag kände att det här kommer inte bli någon bra dag.

Sen har dagen rullat på som vanligt. Fick iaf hjälp på morgonen och jag fick ett problem ur världen. Sen har jag mest fått vara arg hela eftermiddagen. Och nu funderar jag mest på vilka mina arbetsuppgifter är i detta egentligen? Well..

Det har faktiskt varit några ljusglimtar den här veckan också, tro det eller ej :) En lååång promenad med Eva gjorde humöret på topp, middag på tranan med systeryster och två till och sol och bubbelkväll på badhuset med Linda.

Nu ser jag fram emot en superlugn helg! Åh vad jag ska sova.. och mysas!

Hur har eran vecka varit?

Avsluta meningarna

Avsluta meningarna:

1. Jag har insett att min senaste kyss... var mysig och god :)
2. Jag lyssnar på... lite blandad musik som jag har i min mobil

3. Jag pratar... inte alls just nu.

4. Jag älskar/tycker om... mina underbara och pålitliga vänner och min familj såklart.

5. Min bästa vän är... helt underbar!

6. Min första riktiga kyss... var på blomkransen för x antal år sedan

7. Jag avskyr när folk frågar...  riktigt uppenbara saker.

8. Kärlek är... fantastiskt när det fungerar.

9. Någonstans, tänker någon på... mig. :P

10. Jag kommer alltid att...  blågrönögd.

11. Jag är hemligt förälskad i...  en fin människa.

12. Sist jag grät var... fööra veckan.
13. Min mobiltelefon är... nästan helt ny.

14. När jag vaknar på morgonen... vill jag banka sönder mobilen pga alarmet.

15. Innan jag går och lägger mig... hinner jag fundera en hel del.

16. Just nu tänker jag på... att jag måste fixa mina naglar.

17.Bebisar... äter, sover och bajsar mest.

18. Idag har jag... jobbat, åkt bil och handlat.

19. Ikväll har jag... inte hunnit göra något än men ska snart äta på tranan.

20. Imorgon kommer jag...  hitta the love of my life? :P Haha, nä men jobba åtminstone.

21. jag vill verkligen... ha mat just nu för min mage skriker.

ding dong

the psycho is gone. Får man säga så? Det är ju min blogg så. Man slutar aldrig att förvånas.
DU har fått mig att må så jävla dålig så det räcker och blir över ändå, så det här var ju jäkligt onödigt.

Well, alla grejer är borta. Putsväck, borta! Underbart. Nu stänger jag verkligen dörren. Kastar bort nyckeln
och glädjer mig åt det nya i mitt liv. Aldrig ska jag tillåta mig själv att må så dåligt som du fått mig att må.
För du är inte ens värd det, inte värd mina tårar. De är dyrbara. Så det enda jag jag kan säga är:

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du. Aldrig mer ska jag lägga mitt huvud mot ditt
hår och aldrig ska jag älska dig igen.

Gårdagskvällen var riktigt rolig. Det blev tranan med de allra bästa och vi dansade mest nonstop. Allt var
underbart skoj och kvällen kunde inte ha slutat bättre än vad den gjorde.. PERFECT!


pannkakor

Det ska jag minsann äta nu. Det är tammetusan det godaste jag vet.


Såklart med grädde och jordgubbssylt!

Please don´t leave me







I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken

två av två möjliga

Två dagar av år 2009. Två av två möjliga. Mitt i prick. Så typiskt.  Jag har verkligen sovit kasst inatt.

Idag har jag blivit påmind överallt jag har gått. Jag kom på mig själv nyss att sitta och tänka tillbaka
på den lyckliga lyckliga tiden. Då allt var pirr och helt underbart. Det är typiskt och det är framförallt
farligt. Jag kommer verkligen ihåg allt. Jag kommer ihåg, lukt, smak, känsla och jag kommer ihåg
vilken låt. Den låt som spelades när jag verkligen kände mitt hjärta slå lite extra och visste att något
fint var på väg att hända.

Jag var så lycklig.


Snart ska jag och Malin åka till Familjen Löfman/Åhlberg i Rengsjö och hälsa på. Får se hur lillskrutten
har blivit nu. Han springer väl för fullt kan jag tro. :)

Men först lite käk i magen.

Tack hej!

Hold on - Lazee


2009

Ja se där ja.. Nu är det nya året här. Gårdagskvällen var helt oslagbar! Tack alla för en grymt rolig fest. Vill ni se bilder får ni gå in på min bilddagbok eller min facebook.

Idag har jag degat hemma hos Hellepellut och hennes familj. Vi har tittat på vänner hela dagen minsann och ätit pizza. En riktig mysdag. Tack ännu en gång för att du finns systeryster.

Tack MIkaela för din kommentar också i förra inlägget. Det värmer att veta att jag har vänner som ställer upp och bryr sig om mig. <3

(Det var ju ut med det gamla och in med det nya 2009 skulle handla om.. men det går nog fan inte..)

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen krypa ner och sussa för den här dagen.

Tack hej och god natt!

RSS 2.0