Ur arkivet - den 28 mars 2004

Här kommer ett inlägg som jag skrev för 6 år sedan. Jag gick mitt första år på lärarlinjen i Umeå och combolivet, omtentor och fest hägrade! En superskojig tid! :)

"Omtenta, Shopping och fest

Så är ännu en helg över.. Började min helg med att sitta och plugga på fredagkväll (blev ju dock inte särskilt mycket plugga om jag ska vara ärlig). På lördagen var det bara att masa sig upp ur sängen och dra sig mot östra och en trevlig (?) omtenta. Den kan ha gått precis hur som helst men jag gissar att jag får göra ett återbesök i maj.. :/

Efter tentan åkte jag och Liza ner på stan för en shoppingrunda! Det jag inhandlade var en finfin väst (Äntligen hittade jag en som jag ville ha!) och en finfin kort jeanskjol (tjoho) plus en massa andra smågrejer. Vi åt lunch på Queens och gaaah, så gott det var! Tycker vi var värda denna runda på stan efter tentan!

På kvällen kom gänget från 12:an hit och åt tacos med mig och Anneli, det var riktigt smaskigt! Sedan fortsatte festligeheterna med musik, trevligt sällskap och vin. Anneli och gänget drog på Umeå Open och vi resten som var kvar stannade kvar och fortsatte partyt innan det var dags att dra sig mot krogen krogen. Tyvärr missade vi bussen och fick ringa efter en taxi. Taxichauffören hade vart riktigt otrevlig berättade Liza idag. Minnet sviker mig lite där.. ;) (och på en massa fler punkter). Träffade typ hela klassen på krogen, det var skojigt! Dansade mest (tror jag). Jag gick med Ida hem, vi gick och köpte mat och nu vet jag inte alls riktigt vad det var jag åt.. haha, men gott var det iaf! Jag tror det var en rullpizza.. Däremot förstår jag inte hur det kunde ta så lång tid att gå hem. Vi gick ut från krogen vid tjugoöver ett, och jag var hemma kvart i tre (?), en väg som i vanliga fall tar typ en kvart att gå.. Huvudaken var ju iaf att jag kom hem.. och slocknade rätt fort.

Dagen idag har inte varit den mest roligaste.. Kändes bra i morse när jag vaknade, men blev värre ju längre in på dagen jag kom. Vi tog en tur på Queens och åt en pizza (tredje den här helgen) och det smakade very nice!
Liza drog iväg mig på bodypump och det var väl det sämsta man kunde göra idag. Båda var helt klen och undrade vad sjutton vi gjorde där egentligen. Bäddade ner mig en stund när jag kom hem, somnade nästan men fick istället en djävulskt huvudvärk som vägrar släppa. Behöver nog en massa sömn!

En rolig helg ändå! :)

God natt katt!"



Som sagt, en rolig tid och jag minns den här helgen som det var igår men mitt största frågetecken är fortfarande och som jag har frågat mig i flera år nu, vart tog Liza vägen? :(

Kevlarsjäl

Elinpelin!

Här kommer dagens andra grattis:
Ett JÄTTEGRATTIS till Elin och Bruce som gifte sig idag!


Var tvungen att låna Elins bild så ni alla får se hur vackra de är! :)



Önskar er all lycka! <3

Minnen från förr

Satt och tittade igenom en massa gamla kort och tusan vad fina minnen! Jag blir alldeles varm när jag tittar på en del och jag inser att jag saknar mina töser från värmland massor. Så himla mycket roligt vi har haft! :)



Alla fester som ägd rum hos Per. Helt oslagbara!




För att inte tala om att våra Let´s dance-kvällar med god mat och efterrätt!




Min fina lägenhet i Karlstad!




En av de roligaste veckorna ever på univeristetet. Gestaltningsveckan!
(Jag saknar mitt håååår! Mittenbilden)



Pirret man kände när man fick detta i brevlådan.



Och LYCKAN man kände när man öppnade It´s och allt såg såhär bra ut! :)




Min fantastiska studiegrupp på Mattekursen!




Alla vin och singstarkvällar med de allra bästa.



Hotspotdagarna när man fick många presenter.. ;) Boda borg och så såklart de soliga och sköna dagarna på Ramberget.




Utsikten till The two towers från Marias Ballkong där många glassar intagit de varma vårkvällarna!




Semestern till Sicilien och toppen av Etna.



Halloween av alla dess slag.




Den glädje och otroliga motivation till läraryrket en klass kan ge!






Och alla roliga dagar och kvällar mina vänner skänker mig!


Puss!

Hannis!




Ett jättegrattis till Hanna och Tapani som igårkväll fick en liten Tyra! :)


Dance in the dark

Lööve




Kärlek frågar aldrig varför.
Kärlek kommer i från hjärtat.
Kärlek behöver inte förklaras.
Kärlek behöver aldrig tänka två gånger.

När vårt hjärta gjort sitt val så har vi ingen röst.

Trasmaja och Tutan

Det var jäkligt tungt att kliva upp imorse må jag säga. Men jag får ju skylla mig själv som inte kom i säng i tid heller. Sent blev det och när jag väl tagit mig för så tog det ett tag att somna då tankarna surrade runt som en karusell. Blä, att livet ska vara som det är emellanåt.

Mysdag på jobbet iaf! Sjungit mycket och pysslat med halsband och sångkort! :)

När jag kom hem kände jag mest för att lägga mig på sofflocket och sova en lur men Linda ringde och hon och Tilda skulle ut på promenix så det ville komma förbi och titta på min hall. Självklart säger jag inte nej till min Trasmaja och hennes lilla söt-troll Tut!

Så vi satt mest och pratade och myste här i soffan när de anlände. Så bedårande hon är den lilla! Helt underbar! <3



Mamma och Tut-mys!




Jag och Tilda matchade varandra bra idag. Sötaste!




Finns det nå gulligare?
Småtårna! <3

Efter de hade gått så slängde jag i mig lite mellis och gick till sporthallen och svettade mig igenom ett spinningpass. Jag var verkligen dyngsur av svett. Helt galet. Handlade lite middag på ICA innan jag knatade hemåt och åt grillad kyckling. Yummie!

Nu dusch och sen slapp.

Tack och hej!

Sherlock Holmes X2

Jag och Becky har minsann lekt Sherlock Holmes idag! I väntan på våffeljärnet tog vi oss en ordentlig titt på min griffeltavla som bjuder på betydligt mycket mer läsning än innan min fest för två helger sedan. :P Jag har försökt tyda allt sen dess men vissa frågetecken var det allt men tack vare Becky fick jag en hel del hjälp så nu tror jag att mysteriet är löst! ;) Jämföra handstilar och bokstäver kan vara riktigt skoj.

Becky bjöd mig på våfflor ikväll. Med glass och sylt! Smarrigt värre! Därefter kollade vi upp lite om våra semesterplaner innan Karin kom. Därefter blev det prat, skratt och ukulelespelning och så lite äppelpaj på det! Smarrigt värre igen!

Nu borde jag sova. Men jag vill inte.. Trött är jag och ont har jag i skulderbladet (okej, nu inget mera gnäll :P). Fick lite ordning på det idag iaf. Låg på golvet på jobbet och lät barnen gå på min rygg precis när en förälder kom in och undrade hur det var fatt egentligen.. :P Jag sa som det var.. Det enda han sa var andas ut och slappna av och KNAAAK sa det. Jag bara kände hur alla ben i ryggen flyttade på sig. Galet men ack så jävla skönt. Visst har jag fortfarande ont men jag kan vifta hur mycket jag vill med armen utan att jag vill börja gråta. Hurra!

Becky var iaf så snäll och smörjde in innan hon gick hemåt så nu värmer det skönt! :)

Natti!

Gnäll gnäll

Jag ska bara gnälla lite sen ska jag vara helt tyst.. promise! Men fy satan vad ont jag har i mitt skulderblad!!!!!!!!!! Jag kände det igårkväll när jag skulle sova och det har suttit i hela dagen. Det gör ont bara jag andas och för att inte tala om att lyfta på armen. Det har blivit många grimaser idag! Har tagit ett varmt bad nu för att mjuka upp lite, får se om det hjälper lite. Så nu vet ni det och nu behöver jag inte gnälla igen.

Ska bara slöa i soffan nu resten av kvällen innan det blir en tidig kväller (i en renbäddad säng!!!) eftersom jag ska upp 5 imorgon.

NU Gojibär, kiwi och en bananas!

Tack och hej!

Broder



Ett jättegrattis till min storebror som fyller år idag!

Hoppas du får en bra födelsedag!

Hipp hipp hurra!

Kram Lillesyster!

Du underbara helg!

Detta har varit en helt underbar helg. Lugn och skön, ingen stress!

Fredagskvällen spenderades i soffan tittandes på Lets Dance och därefter somnade jag gott.

Lördagen startades med boxning med Kicki och därefter crosstrainade jag i en halvtimme innan jag knatade hem och duschade för att sedan ta en promenix ner på stan i det härliga vårvädret vi hade. Med mig hade jag Linda och lilla Tilda i barnvagnen! :) Vi lunchade på Krokanen innan, därefter blev det besök i några affärer innan vi knatade hemåt igen. Väl hemma gjorde jag absolut inget mer vettigt. Slöade i soffan resten av dagen och kvällen.

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och trodde att jag hade försovit mig. Jag trodde tydligen att det var måndag och det var helt omöjligt att somna om. Tog därför mig upp och gick ut på en långpromenix i snöyran. Tog en dusch, åt frukost och fixade iordning mig innan jag knatade till studiefrämjandet och där har jag befunnit (heter det så?!) och spelat spel hela eftermiddagen. Ikväll har jag återigen bara legat på soffan.

Så, det var väl hela mig helg. Bara så ni vet vad jag haft för mig liksom.. :P

Tack och hej!

Synchronize Lips

Ta åt er mina kära kollegor och vänner!

Idag innan jag gick hem från jobbet fick jag höra att jag är en helt annan Lotta än för ett år sedan, då jag började på förskolan. Jag känner ju själv att jag utvecklats supermycket på det här året och det är tack vare alla mina fina kollegor. De tog emot mig med öppna armar och jag har känt mig delaktig redan från första start och det har gjort grymt mycket. Som vikarie så är inte det så självklart alla gånger. Jag har lärt mig mycket om både mig själv och jobbet i sig. Man måste få göra fel, så är det bara.. Jag trivs så förbannat J-Ä-K-L-A bra! Jag håller med V som på ett personalmöte sa att: Det är med mys i magen man åker till jobbet varje dag!

Det är inte alla som får göra det. Och det är inte alla som känner att de längtar till jobbet så fort man går ut genom dörren en fredageftermiddag heller.. Men det gör jag och jag överdriver inte. Sen att det är skönt att vila och ha helg i två dagar är ju en annan sak. :)

Det jag ville komma till att det var roligt att höra att någon annan lagt märke till att jag är en annan Lotta än för ett år sedan när jag känner det själv också.

Tack för det mina kollegor och ett extra tack till Linda som föreslog mig. Ett annat jobb än Backstugan är svårt att tänka sig.. Det går liksom bara inte..

Nu ska jag ta och fixa lite mat efter ett svettigt spinningpass. Grillad kyckling med en massa sallad och champinjoner står på menyn!

Hejhej!

My favoritkrydda

 

Viva la vida - Cinnamon

 

Bra låt och bra krydda! ;) För er som inte vet så älskar jag kanel och tätt därefter kommer persilja. Folk skulle undra vad jag är för tokgök om de såg mig här hemma. För när jag äter persilja då äter jag den nämligen direkt från krukan. Så nu fick ni veta något nytt om mig.

Jag klipper nu.

Ja, det känns som att det är dags att klippa nu. Egentligen gjorde jag det nog för längesen men jag ja.. Jag klipper bort mig själv ur allt kaos och all såpa och ska börja ge andra saker en chans! Jag finns här fortfarande såklart men jag är bara jag! :) Jag ger mig själv en chans helt enkelt!

Idag gick jag  av min köksvecka. Det är skönt att gå in i köket men det är lika skönt att gå av också. Det lagades gulaschsoppa och jag  hade det verkligen superstressigt. Jag var helt slut när jag kom hem men det var bara att bita ihop och ta itu med tvätten. När den var hängd och jag fått mat i magen drog (ja, jag drog verkligen) mig till sporthallen för ett spinningpass. Jag var verkligen noll peppad, men när passet körde igång var det bara så kul! Hujeda mig vad jag trampade.

Har nu duschat, blåst och plattat hår, ätit frukt och pratat med Sandris i fonen och Jakob på MSN. Och de fyra sista samtidigt! Är inte jag kvinna så säg? ;)

Nattinatt alla glada!

Är det bara jag som inte ser på bandy?

Tror ungefär 99% av Bollnäs invånare antingen är i Sandviken eller sitter bänkad i soffan just nu. Visst vore det ju roligt om Bollnäs vann såklart och det är klart att jag hoppas men jag har nada intresse så därför sitter inte jag bänkad. Istället äter jag äpple och njuter att att kunna sitta ner och bara njuta av tystnade och lugnet.

Idag har jag hunnit med att promenixa till jobbet, kokat ägg, gjort frukost, ätit frukost, diskat frukost, gjort dragonfisk, lagat laxfriletter, kokat potatis, diskat lite mer, diskat ännu mer, skurit leverpastej, diskat, ätit, diskat.. Detta var bara förmiddagen och på eftermiddagen hann jag inte med så mycket egentligen, bara var mest och tog hand om barn. Efter mellis fick vi en massa roliga saker som vi hade beställt så istället för att gå ut i solen så plockade vi med sånt :) Sen promenixade jag hem och åt lite innan jag återvände till jobbet för personalmöte. Alltid trevligt! :)

Nu ska jag bara slöa i soffan och titta på tv. Inte bandy dock.

Tackhej!

Fästligt!

Igår blidde det lite partaj här hemma i mitt enkla käll. Vi kan kalladet nyårsfest (med tanke på att vi firade jul förra lördagen) eller Taklagsfest! Vi firade min hall och mina nya fina golv! ;)

Det spelades Mariocart, Alias och så sjöngs det singstar och så byggdes det taklampa.
En väldigt lyckad och trevlig kväll!




Pill med taklampan. Det kämpas tappert. Den som gjorde den största insatsen hamnade aldrig på bild med lampan, Jakob. :)



Sing sing sing ding ding!



Jakob, Daniel, Josefine, Becky och Fredrik.



Becky ser så lycklig ut på sista bilden. Skulle jag beskriva den bilden med en enda mening så skulle det vara: Jag sjunger hellre än bra! :P Med tanke på Daniels min..

Tack för en trevlig kväll!

Almost lover

 

 

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images

You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick

I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be

So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images

And when you left you kissed my lips
You told me you would never
Ever forget these images
No

I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be

So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning without you on my mind

So you're gone and I'm haunted
And I'll bet you are just fine
Did I make it that easy to walk right in and out of my life

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be

So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

Sms

Haha.. det är ju helt underbart (för det mesta) att läsa igenom sin mobil såhär dagen efter.. Lyssna på detta:

Jag:

01.15
Vi har en fråga här.. Är det en baby om det är en tiisdag? :)

Linda:

02.13

Nej, nu tror jag att ugglorna hoppat ur kaffepannan! :)

Linda:


02.31:
Ja, de är sant! Å igelpiggel kröp fram ur torktumlaren 1962. :)

Linda:

02.32
Å vad har de gemensamt? När det är torrsdag? :)

Linda:

02.35
Inte ett skit :).  godnatt knasboll vad du nu gör! Kram


Vad handlade detta om från allra första början undrar då jag? :P Du är ju för underbar min älskade vän. Jag har skrattat väldigt gott här på morgonkvisten i min misär med världens hemskaste huvudvärk!

jump!

Snart kör vi!

Skål och välkommen!

På bemärkelsedagen!



Världens största GRATTIS till fasters sötaste lilla
sötsnöre som idag fyller hela 7 år!

Hoppas du får en finfin födelsedag med många paket och massor med tårta!
(Fast det tvivlar jag inte ett dugg på!) :)

Kramar i massor!

Tomma batterier

Idag är det torsdag och det innebär att vi byter schemavecka på jobbet och just idag innebar det också att jag gick på min köksvecka. Jag ska alltså laga mat åt allihopa enda till nästa onsdag. Det är både roligt och lite gruvsamt, men man lär sig hela tiden och det är roligt såklart! Idag var det ju också utedag så det stod hamburgare på menyn. Smarrigt värre! Imorgon ska jag baka pizza! Och med mig i köket imorgon ska jag minsann ha Kicki som praktikant.. ;)

Som sagt hela förmiddagen blev det matlagning och eftermiddagen pysslades med lite allt möjligt. Var till Ica-träffen en sväng och handlade lite. När jag kom tillbaka från affären tvärdog mina batterier och resten av dagen har jag varit så fruktansvärt trött och slut i både kropp och knopp.

Sen jag slutade har jag hunnit tvätta och varit på teaterträning. Ikväll har vi mest plinkat på våra hoppande loppor (vilket jag idag har fått lärt mig att ukulele typ betyder ;)). Det gick rätt bra måste jag säga och det går framåt.

Nu borde jag vika tvätten men jag orkar inte alls. Ska nog krypa ner och sussa istället.

Nattinatt!

Tvivel

New floors

Imorgon kommer golvläggarna hit och lägger in nya golv! Fy tusan vad underbart att de fixar de så snabbt! Men vad som är mindre underbart är att jag har sovmorgon och börjar inte förrän halv tio och jag antar att de kommer att befinna sig i min lägenhet redan vid 7.. Undrar vad jag ska hitta på mellan 7 och halv tio... Funderar starkt på att gömma mig i alkoven och gå till jobbet en timme tidigare. Jag lär ju ändå vara klar här innan de klampar in.

Jag är livrädd för att råka ut för samma sak som jag gjorde med tapetserarsnubben som tapetserade mitt kök när jag flyttade in.. Haha.. har aldrig varit med om något så pinsamt i hela mitt liv tror jag. Eller nåja.. ett av det pinsammaste jag har varit med om. Minns ni? Ni som följt min blogg så länge? :P

Om inte så kan jag tala om att jag stod här en morgon och visste att han skulle dyka upp kl 7. När klockan var drygt tio i stod jag i köket och fixade iorning min frukost iklädd endast brallor och Bh och sjöng och dansade till musiken jag hade i mina öron (jag hade alltså hörlurar), jag vänder mig om och vem står inte där? Jo.. Målaren... Som tur var såg han lika generad ut som jag kände mig..

Trallalala..

Men hursomhelst! Tummen upp för nya golv!

Tadaa!

Här är hallen efter dagens röjning. Nu fattas bara de nya golven och så är jag nog inte riktigt nöjd med mattan, men det får duga så länge. Sen ska en taklampa och en lampa stå på skohyllan/byrån också.

Men ja, såhär ser det iaf ut nu. :)









Nå, vad tycks?

(bladen på tapeterna syns by the way mycket mer på bilderna än i verkligheten)

Julefest!

Ja! Tapeterna sitter kvar för er som undrar. Idag håller jag på med finliret och garderoberna. Nu vill jag bara vara klar. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag har noll energi till att fixa till någon ordning. Men jag måste.

Men nu till något roligare! Igår hade Kanilini julfest hos Karin, Roger och Johan i Rengsjö! Jo, ni hörde rätt, vi hade julfest. Vi såg på Kalle, åt massa julmat, spelade massa spel, såg på Karl-Bertil, fick besök av tomten och öppnade julklappar. Det blev mycket skratt som alltid med de där tokstollarna. :)



1. Årets julbild? :) 2. Tomtar och öppen spis! 3. LIte häng före maten.



4. Julbord. 5. Nått som är spännande? 6. och roligt? :P



7. Jo, för Johan läser julevangeliet på Serbokratiska. 8. Macka! 9. Mat och tal.



10. Sen en slibo för Stig! 11. Skål! 12. Skål igen.



13. Min lagkamrat. 14. Absolut överens. 15. Min fiende till vänster.



16. Fredriks fiende till höger. :P 17. Gott Daniel? :P 18. Matilda äter knäck! ;)



19. Daniel och Becky 20. Fredriks uppgift. ;P 21. Tomten kom också!



22. Det tyckte Mama B var sähär roligt! ;) 23. Karin får paket. 24. Hehe.. :)



25. Haha.. ;) 26. Jag fick det största och tyngsta paketet. 27. Daniel och Josefine.



28. Becky 29. Henrik. 30. Karin spelar dragspel.



31. Sista kortet innan Fredrik gjorde slut på batteriet i kameran :P



Och för er som undrar vad jag fick i det stora tunga paketet så var det 6 kg vetemjöl! ;P

Tack alla Kanilinisar för en mycket trevlig kväll!



Fy fan vad vi är bra!

Nu sitter de där! Mina nya fina tapeter. Det tog mig och Becky sex timmar att få de på plats och jävlar vad bra det blev! Vi är helt enkelt grym! Tapeten räckte dock inte till garderoberna men jag hittade vit tapet i ett skåp och den räcker till de! Perfekt. De sätter jag upp en annan dag. Imorgon ska kanter runt dörrar och lister skäras sen så är det det bara att inreda! :)




1. Becky är redo! 2. Tapeten 3. Jag är också laddad. 4. Nu kör vi!



5. Mönsterpassning! 6. Första våden uppe! Yay! 7. Pill pill 8. Becky är bäst!



9. Noga! 10. Alla dessa uttag och grejer som är i vägen. 11. Jag i hörnet.



12. Becky i hörnet. 13. Sen ska ju de små uttagen tillbaka också. 14. Fint va?



15. Kvällens bov 16. Fick en ordentlig stöt i mina fingrar. 17. Klistra klistra.



18. Hål i väggen? 19. Nej, det f-bannade proppskåpet. 20. Me.



21. Tadaa! 22. Becky, my hero! 23. Hon fixar allt!



24. Det börjar ta sig. 25. Löv it! 26. Toadörren. 27. Fina garderober..


Tackar Becky så himla mycket! Du är helt enkelt bara så bäst och tack för att du finns och vill hjälpa mig!

Love you! <3

Nu nattinatt!

Ur arkivet - 6 mars 2007

Här kommer ett inlägg som jag skrev för 3 år sedan. Det är förvånandsvärt hur många dagar man faktiskt minns hur de var bara genom att läsa om dem. Jag minns den här dagen så väl.. och det var verkligen ingen bra dag.

"Dagen hittills har inte vart annat än bara dryg och jobbig. Tråkigt väder, trött och noll motiverad för skola. Jag vill ha sol värme och vår nu!! Ge mig!

Det blir ju inte lättare av att veta att det är två veckor kvar till första tentan. TVÅ!!!! Hua... och tre veckor kvar till andra tentan! TRE!!!! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte! Jag vill åka hem till bollnäs! Fira påsk och sen åka hem för sommarlov. Sen har jag bara en termin kvar och sen får jag plåga barn! Moahaha..

La mig på soffan när jag kom hem från skolan i ren protest mot den här dagen. Jag tänker minsann inte öppna matteboken överhuvudtaget idag (hmm, undrar varför jag har tentaångest? ;P). Jag skyller på vädret. Slask och regn?!

Nu har jag dock förflyttat mig från soffan nere hos mig till Josephs skrivbordsstol uppe hos G.. Men än suger den här dagen fortfarande. G är inne i sitt skolarbete framför sin dator ( vilket betyder att det inte går att konversera så mycket med honom..). Dessutom vill jag gå på bio ikväll, men det ser också mörkt ut..

Men vad gnällig man kan vara då! Dags att se lite positivt:
- Efter regn kommer alltid sol!
- Jag ska börja lägga mig tidigare så behöver jag inte vara trött!
- Tenta ett och två kommer gå SKITBRA!
- G måste plugga för att han ska få sin utbildning och kan försörja sin lyxhustru! ;)
- Jag spar pengar genom att inte gå på bio. (Nu har jag ju visserligen presentkort så det kostar mig inget iaf, men då har jag ju ändå pengarna på det kvar!)

Tre positiva saker den närmaste framtiden:
- Melody Club på nöjes på fredag! Tredje gången jag ska se dem. De är GRYMMA!
- Grease på löfbergslila arena den 21:a april
- Sicilien med mitt hjärta den 16 juni!
- Jul 2007, färdig lärare!

Så det så!"


Ja, och här sitter jag 3 år senare och jag har varit på Melody Club, jag har varit på Grease, jag har varit på Sicilien och jag är färdig lärare och har varit i över 2 år! Helt otroligt vad tiden går fort och vad mycket som har hänt de senaste 2 åren.

Det jag inte visste för 2 år sedan var att jag idag har världens bästa och underbaraste jobb! Och vet ni? Dit ska jag åka NU! :D

Middagssällskap

Jag:

Är singel? Ja

Svär ofta? Alldeles för mycket

Sjunger i duschen? Sällan men det händer

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? På jobbet känns det som man kan gå i pyjamas om man vill :)

Skrattar åt dina egna skämt? Haha.. ibland kanske

Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? Hmm.. nä.. tror inte det.


Har du:

Piercingar? hål i öronen

Syskon? En storebror

Jobb? Väldens bästa på världens bästa arbetsplats!

För många vänner? Kan man få för många vänner?

Rymt hemifrån? Ja

Färgat håret? En gång i månaden.

Bra självförtroende? Mja.. bättre nu än förr.

Sagt "jag älskar dig" till någon? Absolut!

Varit kär? Absolut!

Gjort något olagligt? Säkert.

Somnat i skolan? Nej.

Brutit ett ben? Ja, ett ben i armen.

Tappat bort mig i min hemstad? Hehe..

Sett en fallande stjärna och önskat? Ja det har jag.

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja.

Smygit ut utan lov? Ja.

En hemlighet som ingen annan vet? Japp.

Sovit en hel dag? Nixpix.

Varit kär i någon utan att säga det till personen? Ja.

Varit på en festival? Ja, Bollnäsfestivalen.

Stått på scen? Ja


Vad:

Längtar du till mest just nu? Vår och värme.

Vad ska du göra i helgen? Tapetsera, gå på julfest och träna.

Har du för kläder på dig? Mysisar och tröja.

Gjorde du igår? Jobbade, målade och var på spinning.

Vad ska du göra i sommar? Ha min allra första betalda semester! :D

Vad åt du senast? Mat.

Har du för mobil? - Sony Ericsson

Vad köpte du senast? Mat.


Vem:

Vem pratade du i telefon med senast? Pappa

Tycker du om? Meine friends och familj.

Älskar du? samma lika som ovan.

Var du med senast av det motsatta könet? Umgicks med eller vadå? Isf min lille kille på förskolan! :) Annars pass!

Kan du lita på mest? Mina fina vänner.

Vet mest om dig? Sandra tror jag.

 

Allmänt:

Har du pussat en groda? Hu.. jag är livrädd för grodor.

Kan du hjula? Kunde när jag var liten.. nu tvivlar jag på det.

Biter du på naglarna? Nej

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bjuda mina vänner och min familj på en resa!

Vågar du hoppa fallskärm? Aldrig i hela mitt liv.

Är du hungrig? Nej.

Färdigmålat

Efter mycket målande och att det nu stinker färg i hela min lya så är nu allt som ska målas färdigt. Egentligen så tänkte jag vänta med att visa er dokumentationen tills allt är helt färdigt men det finns visst många nyfikna så här kommer iaf dokumentationen av allt målande.



Eftersom jag inte tänkte på att knäppa hallen innan jag satte igång så får jag ta två gamla bilder. Såhär så det ut när jag precis hade flyttat in. Fina blåa tapeter i köket va? :P



Jag har målat hatthyllan en gång och rivit ner tre lager tapeter från garderoberna.




Före




Efter!




Hatthyllan färdig.


På fredag ska jag och Becky ägna kvällen åt att få upp tapeterna! Längtar så tills det är klart! :) Nu ska jag ta det lilla lugna ett tag. Fixa något att käka och vid 19 ska jag möta upp Kicki på sportis för ett spinningpass!

Hej hå!



Måla måla måla

Dålig uppdatering av min blogg just nu. Jag har fullt upp med en massa målning! Jag håller på att måla om hatthyllan, skohyllan/byrån, spegeln och en ram till vitt. Varför? Jo, för jag tycker om vitt och dessutom ska jag tapetsera om hallen! (Alldeles själv och med hjälp av Mama B!). Köpte tapeter igår och de blir mörkgråa med svarta blad. Inte nog med målning och omtapetsering, jag ska få alldeles nya golv i både kök och hall. De jag har är fruktansvärda och det har jag tyckt sen jag flyttade in för över 2 år sedan. Var och pratade med BB idag och jag hade pengar i potten så det räckte till köket. Pratade med bovärden när jag kom hem och han sa att jag kunde få nya golv i hallen också, efter att han hade tagit sig en ordentlig titt på dem! Sweet! :)

Bilder på omrenoveringen kommer! (På Daniels begäran :P)

Fest när allt är klart är också givet! ;)
RSS 2.0