Lugn och underbar

Vilken skön och underbar helg jag har haft! I fredags slutade jag tidigt, åkte ner på stan en sväng. Köpte ett par träningsbrallor och lite småsaker på rea. I like! Därefter åkte jag hämtade jag ut min fina Wii! Åkte hem och kopplade in och provade illa kvickt såklart! :)

När jag hade ätit och donat så kom Becky hit och vi hade en riktig tvspelskväll! Åt popcorn, choklad, drack bubbelvatten och spelade Supermario Bros och Mariokart! Så skoj!! :D

Igår så gjorde jag mest ingenting, spelade lite i min ensamhet och framåt eftermiddagen drog jag med mig Sussi och åkte och tränade. Spinning blev det och det var så jobbigt och svettigt, men ack så roligt och skönt! Framförallt efteråt! :) Åkte hem och duschade och åt därefter gick jag ner på ICA och mötte Linda. Vi handlade massa gott!

Väl hemma hos mig slog vi oss ner i soffan och babblade om det mesta för att sedan skära en massa grönsaker och prata ännu mera. Med fulla vardagsrummet uppdukat med gurka, blomkål, morötter, dip, passionsfrukt, bubbelvatten och nötter slog vi oss åter ner i soffan och spelade Mariokart.

När Linda åkt gick jag och la mig och jag tror tammetusan jag somnade innan jag lagt huvudet på kudden.

Idag har jag och Becky varit i Valbo hela dagen! Mycket folk och mycket pengar gjorde vi av med! Men det var en mycket trevlig dag!

Tack båda mina fina underbara hjärtan Becky och Linda för att ni finns och förgyller mitt liv! <3

Snart dags att krypa ner! Öppning imorgon..

Vart är alla plogbilar?

Nu vräker den den här snön ner igen. Visst, jag tycker om snön, det gör jag men nu räcker det! Särskilt när det tar ungefär 5000 år för plogbilarna att ens försöka åtgärda det. Jag blir så grymt irriterad på att plumsa i snö så fort jag ska ta mig nånstans. Hu. Idag när jag skulle ta mig hem från jobbet MED bil tog det ungefär en kvart längre än vad det brukar.. Just pga att det var snööö överallt. Väl hemma skulle jag ner till ICA igen och tänkte att det är nog lugnast att ta bilen ner igen. Eller hur.. jag fick börja bromsa redan vid min port för att inte sladda när jag skulle svänga in vid ICA. Blä.. Tydligen ska det snöa hela dagen imorgon också. Ser verkligen fram emot att kliva upp 5 imorgon, sätta mig i bilen, död som en sill och köra i snömodd..... Yay..

Däremot har jag nyss kommit hem från ett spinningpass. Svettig är bara förnamnet.. Men så skönt det var. och skoj!  Får se om jag ens tar mig ur sängen imorgon. Gårdagens box-pass börjar göra sig påminnt nu med. Hujeda mig.

Och idag har jag beställt ett Nintendo Wii!! Var bara tvungen när Becky också ha införskaffat sig ett. Jag får ju visserliga spela hos henne hur mycket jag vill men jag vill ju ha ett hemma! Dessutom tror jag det uppskattas av min bror. Kanske han kommer och hälsar på lite oftare när han är hemöver? ;) Hehe..

NU ska jag ta en välbehövd dusch, sen äta lite apelsin och därefter krypa ner under täcket och kramas med kudden!

Hej hå!

Tvärvändning

Imorse när klockan ringde var jag verkligen helt död. Det var längesen jag var så slut.. Inte blev det lättare av att jag kände mig lika smidig och vig som ett träd när jag klev ur sängen. Vilken träningsvärk i mina stackars ben. Iofs rätt skönt men ja.. stel var det ja. Frusen, trött och tjurig knallade jag iväg till jobbet i kylan och varje steg kändes trögare och trögare.. Det var iskallt inne på jobbet och vi alla frös som tokar innan vi hade fått upp värmen. Hela dagen spenderades inne och det var ju lite synd för annars hade man kanske vaknat till..

En mycket lugn dag har det iaf varit. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet och jag kom hem och dog en stund i soffan innan jag lagade mat och åt. Efter maten blev jag tröttare men drog mig upp och pylsade på mig massa kläder och begav mig ut i mörkret med min fina reflexväst. Träffade Becky vid sopstationen och henne fick jag med mig en runda. Det var verkligen en uppfriskande prommis och vi hade mycket att prata om. Inget särskilt egentligen men på nått sätt kändes det bara så skönt efter allt trubbel och kaos som har rått den senaste tiden. Tack för det min vän! :)

Sen jag kom hem har jag inte varit lika trött och det känns som jag fått lite ny energi för veckan! Gjorde en smoothie och skar lite frukt som jag stoppade i mig. Därefter har jag fixat med räkningarna och lite bankärenden. Jag har också hunnit med två avsnitt av SATC men ska nu hoppa in i duschen och sen krypa ner och läsa lite innan jag ska sova.

Imorgon får jag iaf ta bilen till jobbet. SKÖNT! Sen framåt kvällen ska jag och Kicki boxas! :)

Nattinatt!

Grötmyndig och burlesk.

Jag är trött. Jag är mycket trött. Här blev det en tvådagars och det chockade nog min kropp. Jag har dock inte mått dåligt, varken igår eller idag. Har till och med varit på gymmet med Sussi. Det var jävligt trögt, det måste jag erkänna men det funkade. Däremot har jag varit helt slut i varje del av kroppen sen jag kom hem. Har lagat sushi som jag bjöd Becky på. Trevligt med middagssällskap. :) När maten var uppäten bänkade vi oss i soffan och tittade på Ha ett underbart liv. Så klockren film. Undrar hur många gånger jag har sett den nu.. Till filmen åt vi B&J! Smaskens!

Gårdagskvällen då? Den var riktigt rolig. Startade hemma hos Kia där hon bjöd på en stark grogg. Vi tjattrade på om det mesta. Vid halvåtta-snåret halkade vi neråt stan och hem till Danne. Där blev det vin, spritsnapsar och tusen frågor. När vi var lagomt fulla och glada begav vi oss till Sport in, där det var massa folk! Jag blev så trött så jag kastade in handduken först och knatade hem innan de andra. Somnade som en stock.

Vill iaf tacka alla inblandade för en väldigt burlesk kväll och skönt att ingen av oss blev grötmyndig. :P

Nu ska jag nog poppa popcorn och titta lite på SATC innan jag ska krypa ner!

Tackhej!

På´t igen ba!

Nu har vi varit duktiga fröknar och städat så nu ser det ut som en förskola igen! Fort gick det också! Skönt det!

Nu ska jag in i duschen sen svida om till partystassen för det blir visst partaj ikväll med! Jag och Kia ska på grabbfest! Inte illa det inte.. ;)

Så skål då! :)

Partygrisen!

Jag har nästan nyss vaknat och insett nått fruktansvärt!!!! Min partgris är borta! Vad göra? Jag kämpade så för att få denna lilla gudomligt söta partygris med mig hem igår.. Vart är den? :(

Hade en så himla rolig kväll igår! Det var personalfest och vi åt, drack, lekte julklappslek, drack, åt, lekte rita gissa spring, drack, dansade, sjöng singstar, drack, dansade, dansade och dansade. SÅ roligt! :)

Men som sagt, min partygris är borta.. den försvann på hemvägen.....

Idag har jag skallebank. Ska slöa i soffan nu innan jag ska befinna mig på jobbet kl 15 för att städa. I väntan på det ska jag titta på Let´s dance! (Heja Claudia!)

Tack hej!

Vad gör jag uppe?

Det kan man verkligen undra sig. Jag är så grymt trött. Var på väg att lägga mig för en timme sen men kom på att jag ju lovat att fixa musik till personalfesten imorgon och temat är disco så nu håller jag på fixa massa jackson 5, donna summer och massa mer.. Det tar ju aldrig slut nån gång. Måste verkligen göra det nu också för imorgon lär jag ju knappast hinna.. Slutar 16 och tänkte dra på gymmet då innan det blir hem och göra sig redo till 19. På lördag ska jag bara slappa! Hela den här veckan har gått i hundrasjuttio. Men jag ska absolut inte klaga för det är bra när man har något att göra. För när jag inte har det så sitter jag ju och klagar över det. :P

Lilla I har förresten delat med sig av roliga kommentarer idag också. Hon är så rolig. "Men Lotta Lundh, prata då!!". Jag pratade med L när hon frågade mig något och inte svarade henne. De är ju helt enkelt för skön! :)

See ya!

2 timmar

Jag fick max två timmars sömn inatt. Det var helt jäkla omöjligt att somna. Hur jag är låg så var det obekvämt, jag kunde inte slappna av och hjärnan var full av tankar. Jag tror jag somnade först en sväng med drömde nått konstigt så jag vaknade av någon obehaglig konstig känsla sen var det kört. Vi halv tre togjag täcke och kudden och förflyttade mig till soffan och försökte istället somna där. Men tji fick jag. När klockan blev halv fyra och jag insåg att jag skulle upp och dryga två timmar fick jag näst intill panik och började överväga att inte sova något alls. Försökte iaf att intala mig att jag får vila iaf och låg kvar. Knäppte på lugn musik och till slut blev jag lite avslappnad. Somnade nog vid fyra snåret och vaknade nån gång innan alarmet slog på kl 6... tjoho.. Men ja, hade inte så mycket val än att kliva upp och knata iväg. Och det har ändå gått bra, iaf förmiddagen.. eftermiddagen gick all luft ur mig och jag orkade knappt röra en fena. Satt mest i soffan och mös med en lite extra kramig kille idag så det gick rätt bra ändå. Tur för mig att det var idag han var det. :)

Nu är jag helt slut i knoppen. Har slängt i mig lite fil och ska snart bege mig till bibblan med Becky, Karin och ev Linda för att leta sagor och göra lite research. Sen ska jag hem och SOOOOOOVA!!!

Att handla

"Endast genom handling vinner livet i betydelse"


Jag tycker jag har handlat, men har det någon betydelse?

Halleluja och godnatt

Jag har överlevt ännu en vecka i köket och vet ni? Jag lever! ;) Idag blidde det fiskgratäng och den blev mycket god faktiskt. Trots massa stress då jag hade karlar i köket som inte ville försvinna någon gång. :P Men jag fick ju experthjälp av mina små hjälpredor så det löste ju sig galant ändå. Jag har dessutom fått tillsägelse av ett barn att man inte får säga "Herregud", vilket jag råkade (?) göra imorse..hehe..

Tog en liten extra tur innan jag promenixade hem där jag bara hann slänga mig i duschen och fixa till mig lite innan Linda kom hit och hämtade mig. Det blev nämligen mat på tranan ikväll, med alla roliga Kanilinisar. Gott och trevlig helt klart! När maten var uppäten och vi belåtna så åkte jag, Linda och Becky hemåt. Jag och Linda blev dock sittandes härutanför att tag innan jag kom ur bilen. Vi hade visst rätt mycket att prata om. Tack vännen för att du förgyller mitt liv! Lilla Asle kan kan inte bli annat än helt underbar med dig som mamma! :)

Nu ska jag strax ta och krypa ner så jag tar mig upp imorgon.

Nattinatt..

Första för i år

Är nästan nyss hemkommen från årets första personalmöte. Som vanligt så känns det inte som det är ett möte jag har varit på. Underbara kollegor!

Köket gick bra idag och min flygande Jakob blev kanonbra! Till och med jag tyckte om den. :) Nu är det bara en dag kvar i köket för den här gången och då ska det lagas fiskgratäng! Hela eftermiddagen har jag haft en av goungarna hängande runt halsen då två "farbröder" varit där och fixat nått i köket. De var ju lite läskiga med ändå så är vi ju nyfiken. En av "farbröderna" fick även en tillsägelse av lilla I, snart 3 år - "Man får inte ha skorna på sig inomhus, man måste ha tossar". :)

Nu är jag en riktigt tröttmössa så snart ska jag krypa ner och sova några timmar innan mina ben ska ta mig till jobbet igen.

Natti.

Här kommer det.

Jag satt och kikade igenom mina mobilbilder idag och det var en del det kan jag säga så därför tänkte jag nu dela med mig av den senaste tidens bilder till er. Snällt va?

Vi börjar med mitt och Lindas julbak hel enkelt:



Därefter klädde jag min gran:



För att senare åka och umgås med min Sandra en helg. Vi bakade pizza och hade dejt helt enkelt :)



Innan jul hann det komma en massa massa snö och det syntes verkligen på jobbet:



Sen åkte jag till Eskilstuna och firade jul med broder och familj:







Sen blev det juldagen och det firades med (för mycket) vin:



I mellandagarna blev det lite pyssel med tjejerna, Hello Kitty of course:



Sen var det dags för nyår och detta fick bli min outfit:



Och sen blev det KALLT! Och varje gång jag visade mig ute såg jag ut på detta viset:




Ja, det var lite bilder av mitt liv de senaste veckorna. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Gjorde comeback på gymmet idag och fy tusan så skönt det var och jag är rätt säker på att jag knappt kommer komma ur sängen imorgon men det är ju bara härligt. Så himla härligt att vara motiverad för en gångs skull. Nu jävlar ska det här hållas. Jag har så grymt med energi och jag fattar inte vad den kommer ifrån. Men man ska inte gnälla eller fundera så mycket. :)

Dagen idag har förresten varit bra! Lagomt till jag hade ätit upp frukosten på jobbet i morse fick vi varor från tillmans så jag fick dyka in i köket och paketera köttfärs, skära korv och blodpudding och frysa in. Därefter började jag med maten, köttbullar, potatis och brunsås. Jag gillar verkligen inte att göra såser, men jag gjorde ett tappert försök och jag måste säga att jag blev nöjd. Duktig flicka ibland. När jag fått undan disken och allt därtill var det så grymt skönt att slänga sig i soffan i personalrummet. Eftermiddagen blev lugn som tur var. Bara 5 små liv att underhålla och ge föda. :P

Ja, nu var det dusch som gällde ja, sen lite kvällsfika innan det är dags att krypa ner för en ny LÅNG dag imorgon. Imorgon ska jag laga flygande jakob. Herregud.. Sen är det personalmöte på kvällen.

Tackhej!

Ovanligt aktiv

Nu är det första gången jag sätter mig ner idag. Jag började städa imorse när jag vaknade. Bäst att passa på när motivationen infinner sig. Det blev en ordentlig storstädning. Tog ett litet break för att ta en promenad med Becky. Det blidde sävstaåsrundan och därefter handlade jag lite innan jag kom lagomt hem för att sätta igång med tvätten. Medan den skötte sig själv städadade jag färdigt och lagade mat, blodpuddning med lingonsylt och keso! Yammi yammi!! Sprang därefter iväg för att hänga tvätten och efter det färgade jag utväxten och duschade. Hämtade hem min torra tvätt och vek på en gång.

Nu har jag precis avslutat ett samtal med min bästa Sandra. Underbart! Så nu har vi minsann smitt lite planer här. Skönt att ha något att se fram emot. Personalfest på fredag!!! Gävle helgen efter! Woho.

Nu säger jag bra tack hej!

Monsterpromenaden

Min lördag har mest spenderats ute känns det som. När jag hade vaknat till liv efter ännu en natt med massa konstiga drömmar så åt jag frukost och knöt på mig träningsskorna, satte hörlurarna i öronen och begav mig ut. Tänkte att jag skulle vara duktig och ta monsterpromenaden idag och så blev det. Drygt två timmar tog den och jisses vad mina ben gjorde ont när jag kom hem. Gårdagens promenad satt ju fortfarande kvar i benen också så det var ju inte så konstigt. Men trots det så var det skönt som tusan och idag är det ju nästan sommarvärme ute.

Nu har jag precis värmt mig med en dusch och ska fixa till mig lite och fixa lite käk innan jag och Becky ska på bio! Avatar blir det. Finally! Så än idag har jag inte använt mina två stubbar till ben klart då det blir en promenad fram och tillbaka till bion också.

Igårkväll satt jag och titta lite på bilder som jag har på datorn. Roligt! En massa saker man har glömt bort nästan men det som är så bra med kort är ju att man många gånger kan känna som man precis kände just när kortet togs. Galet. Tänkte jag skulle bjuda på några! :)











Ja, det var en liten blandad kompott det. Nu insåg jag att jag fick rätt bråttomt så hej hej med er så länge!

Let´s dance.

Sitter här i soffan, ser på Let´s dance och njuter av att det är helg. Jag har promenerat och duschat och jag riktigt ont i mina ben. Alldeles trött, men det är en skön trötthet. Har nyss ätit päronbitar och lite mörk choklad med mintsmak, supergott. Dock har jag lite ont i magen, inte så roligt men ligger jag still så går det rätt bra ändå..

När Let´s dance är slut ska jag nog ta med mig datorn ner under täcket och titta på lite SATC innan jag slocknar. Helgen är oplanerad förrutom tvätt på söndag. Skulle vilja gå på bio. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu är pausen slut. Back to the dans.

Natt-tankar

Jag kan inte sova. Jag är trött.. Men här ligger jag vaken. Kroppen är tung och ögonen likaså men det är helt omöjligt.. Så har det varit i stort sett varje kväll den senaste veckan.. När jag väl har lagt mig så blir det ett enda virrvarr i skallen på mig.. Jag får liksom ingen ro och tankarna löper amok i huvudet.. Det är verkligen alla möjliga tankar, knappt så det finns någon röd tråd i allt.. Det är allt i från saker som inträffade för 2 år sedan till vad som hände idag vid något särskilt tillfälle.. Vad kommer allt ifrån? För 2 år sedan flyttade jag hem och det mesta var dåligt mellan mig och G.. Inte för just för att jag hade flyttat hem, utan det var nog då jag insett att det jag hoppats skulle bli bra i drygt 3 årstid inte alls skulle bli det.. I alla fall.. Jag flyttade hem för att få jobb i väntan på att han skulle komma efter mig ett halvår senare då han var klar med skolan.. Någonstans visste jag redan då att det inte skulle hallå så länge till.. Det gjorde det inte heller. Det är helt sjukt vilken ångest jag hade över hur jag skulle göra.. Det är aldrig roligt att såra en människa såklart och jag var rädd att vara ensam. När jag väl hade bestämt mig och sagt det högt kände jag en enorm lättnad..Fast då kom ju nästa problem, rätt tidpunkt och att vi var 45 mil ifrån varandra och jag visste inte när vi skulle ses nästa gång..Fast jag inte ville så fick det bli på telefon.Minns det som igår.. Jag satt längst in hörnet i teaterverkstans källare.. Det var med väldigt blandade känslor jag la på luren.. Tårarna rann och jag kände mig elak trots en stor lättnad. Efter några månaders fight och tystnad var det trots allt han som hjälpte mig igenom uppbrottet med N och vi är idag vänner. Det trodde jag inte för 2 år sedan. Men glad är jag för det! Livet blir verkligen inte som man tänkt och ibland önskar jag att jag handlat tidigare. Även om jag inte ångrar något av varken G eller N så har jag lärt mig: livet ÄR kort! Våga chansa men gör aldrig något som du mår dåligt av. Alla är värd det bästa i livet!

Otroligt het.

Sista dagen jag stänger på 3 veckor nu. Det är skönt med sovmorgon som sagt, men den där sista timmen ensam med oftast ett barn kan gå riktigt riktigt sakta. Var meningen att jag skulle tvätta idag också + laga soppa till Becky och mig. Skippade tvätten och bokade ny tvättid istället och koncentrerade mig enbart på soppan. Jag gjorde pekingsoppa och den blev så god!! (jag kan bara jag vill :)) Om jag får säga det själv. :)

Efter maten bänkade vi oss i soffan och tittade på en fars som gick på 4:an, Otroligt het. Det blev många skratt. Nu ser vi fram emot att köra igång med vårat vi med! Ska bli så roligt! Efter ett uppehåll behövs det något att se fram emot en dag i veckan! Tack för en mysig kväll kära vännen!

Nu ska jag snart ta och krypa ner. Slut på sovmornar. Imorgon startar mina ben hemifrån strax före sju så jag hinner till jobbet innan halv åtta. Yay.. Min köksvecka är det också. Börjar lite lätt med korv och mos. Tur det.. Har hört något läskigt rykte om att jag ska laga flygande jakob under min vecka också.. Aldrig gjort och tycker inte ens om.. Men men, kan väl vara bra att lära sig.. Önskar bara att det inte är drygt 30 pers som ska äta av den första gången jag provar. :P

Jaja, nattinatt!

Maka-nin och Maka-moner

Idag är jag trött i huvudet efter allt skrik vi blivit förärad med på förskolan. :) De är ju himla söta de små liven men endel har ett väldigt humör. :P  Nya ord för veckan är maka-nin och maka-moner. Kan ni gissa vad det är? Hehe..

Jag tog en promenad med Annelip när jag slutat och efter den har jag bara varit hemma. Har precis ätit lite passionsfrukt och tänkte alldeles snart ta med mig den här dumburken ner under täcket och titta på lite SATC!! Nybäddat och härligt!

Först var jag bara tvungen att kika in i mitt gamla bloggarkiv. Det är så roligt och läsa. Vet inte om ni tycker desamma, men som sagt, det är min blogg så ni får säga vad ni vill helt enkelt. Här kommer det ett gammalt iaf. Ett från 14 januari 2007. Mitt liv såg rätt annorlunda ut kan man säga:


jagfickbaralustattsehurmycketjagfickplatsmedomjag

utnyttjade alla tecken på rubrikraden. Och se så mycket jag fick plats med.. ;)

Denna vecka har vart himla lugn och skön. Det är bra att man får en mjukstart såhör efter jullovet. Tisdag, onsdag och torsdag var jag ledig. Tisdagseftermiddagen tillbringade jag hos Tess och Stella. Gud så stor hon blir lilltrollet, och så himla SÖT! Det första hon gjorde när jag kom innaför dörren och hon fick syn på mig var att gallskrika.. Så så skräckinjagande lär jag se ut alltså.. haha.. Men när jag lekt med henne en stund så var jag bra mycket populärare..
I onsdags, promenerade jag och Maria ner till badhuset för att simma. Det var så himla mycket folk så vi simmade bara i 20 min dock.. Så vi bastade lite, klädde på oss, handlade och tog bussen hem. Eftermiddagen ägnades åt att tvätta oc laga mat +äppelpaj! Maria kom hit på kvällen och smakade av den också, och jag tror den var godkänd.. ;)
På torsdagen tog jag mig en ordentlig prommis, och jag var så himla trött och lut när jag kom hem så jag orkade inte göra särskilt mycket mer den dagen. Lagade bara mat och låg på sofflocket.
Fredag var det dags för skola och lab hela dagen. Det var faktiskt en väldigt rolig dag. Min klasskamrater kan verkligen få en på glatt humör. De är så sjuka hela högen. Vi byggde celler och lekte kriminaltekniker. På kvällen var jag och Ida bjuden till TIna på middag och Let´s dance mys. Och mys var det verkligen! Vi åt nån pastagrejs och Gino till efterrätt! Så himla underbart gott!
Igår startade jag dagen med att prata i telefonen. Med mina två sötnosar. Först pratade jag med Sandris i en timme och 40 min (lovely, min lilla smula!) och sen ett bra tag med Veronica, som jag för övrigt är himla glad att jag har träffat, tack för att du finns! Tack och lov för halebop säger jag bara.. ;) På eftermiddagen promenerade jag och Ida ner till friskisk och svettis för att köpa ett kort. Vi tänkte ta bussen hem, men vi kändes oss inge trötta så vi promenerade hem också.. allt som allt tog det 2 och en halv timme. Sen var jag trött iaf.. och frusen till tusen! Tillbringade kvällen i soffan med hjärtat, såg bortspolad, roligt och mysig film.
Idag har jag hunnit med att skriva klart den sista boren för den här kursen. Ska strax läsa de sidor jag ska läsa till litteraturseminariet på tisdag, vilken är min enda skoldag den här veckan och den SISTA för den här kursen!! Wohooo! Sen ledig resten av veckan. Skönt att mitt hjärta är ledig också. I eftermiddag ska jag och Ida iväg och jympa lite. Jag ska inviga mitt kort! Får se hur trött jag är när jag kommer hem, men det blir säkert ryggläge hela kvällen.. ;)

NU ska jag läsa lite sen ska jag plocka lite här. Ha en fin söndag allihop!

Förresten: Grattis till Helen som förlovade sig i fredags! =)



Nu ska jag borsta tanden och sen är det sängen som gäller.
Nattinatt och hej!

Bra start

Jag har haft en riktigt bra start på veckan! För första gången på flera veckor vaknade jag och var glad! När jag hade promenixat halvvägs till jobbet ser jag en bil göra världens u-sväng vid forsgrenskorsningen och kör in vid kanten av vägen. Det var minsann taxi Liselotte som sett mig i backspegeln.. :) Ibland har man tur!

Dagen har varit rätt lugn, bara 7 barn. På förmiddagen gick några ut och några stannade inne. Jag plockade och hjälpte U lite i köket, bla att packa upp lite grönsaker och frukt och så. Eftermiddagen flöt på som vanligt. Många roliga kommentarer. Det är så grymt roligt att lyssna på de små. :) För första gången på ett bra tag blev det ingen minustid när man stänger. Kom därifrå halv sex. Promenerade hem, eller ja, en liten avstickare på Ica, åt lite och sedan tog jag mig ännu en promenix, den vanliga rundan. Hade Maria i öronen nästan hela vägen och det var trevligt med lite uppdateringar!

Nu sitter jag här nyduschad och har precis målat naglarna. Ska äta lite passionsfrukt och därefter torka håret. Sedan tror jag nästan att jag ska krypa ner och läsa lite.

Tack och godnatt!

Here we go again

AVSLUTA MENINGEN :

Jag har insett att min senaste kyss: inte spelade någon roll.
Jag lyssnar påvänner från tvn
Jag pratar: när jag känner för det.
Jag tycker om: kanel.
Jag avskyr när folk: ...
Min närmsta vän är: helt underbar.
Min första vän hette: Elin, Helen eller Jonnie?
Kärlek är: helt underbart när det fungerar.
När jag borstar tänderna: ser jag mig i spegeln eller släcker lampor.
När jag lagar mat:
gör jag det oftast för att jag måste och inte för att jag vill.
Det sexigaste yrket är: lärare? :P
Jag är rädd föratt förlora mina närmsta.
Den värsta känslan är: ångest, ensamhet och ont i hjärtat.
Den bästa känslan är: när allt omkring en bara är så bra.
Jag är bäst på: att slöa.
Jag är sämst på: självdisciplin
Om jag va ett djur skulle jag vara: en en pika pika grus grus såklart.
Om jag va en insekt skulle jag vara: en humla.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en spade.
Jag kommer alltid att vara: jag.
Det finaste som finns är: mina vänner och min familj.
I sommar: vet jag inte vad jag ska göra.
Sist jag grät var:nyårsnatten och är överlycklig att Sandra fanns vid min sida.
Jag kan: mer än vad jag tror.
När jag vill tänka gör jag: det helt enkelt.
När jag bakar så bakar jag: äppelpaj.
Min mobiltelefon är: vit med röda blommor på.
När jag vaknar på morgonen: snoozar jag om jag ska upp och jobba, kliver upp om jag är ledig.
Innan jag går och lägger mig: ställer jag alarmet.
Just nu tänker jag på: kryssning och resa till Skövde.
Bebisar är: supersmå.
Idag har jag: ätit frukost, promenixat, pratat med Sandra, pratat med pappa, sovit, tittat på vänner, duschat och ätit.
Ikväll ska jag: titta på tv.
I morgon kommer jag: att promenera till jobbet och sedan jobba hela dagen!
Jag vill verkligen: ha dig, ett fast jobb och tro att allt ordnar sig.

Söndag 13.3.99

 

Män med gitarrer.. mmm!

Rätt dåligt ljud jag vet, men jag hittade ingen bättre.

Ett pass i det blå

Jag sov till 10 imorse! Helt otroligt, det har inte hänt sen jag vet inte när. Skönt var det iaf.. Särskilt då jag blivit väckt några gånger av ett jävla liv i min mobil i natt. Ujuj...

Hursomhelst, när jag ätit en supergod frukost så packade jag väskan och knatade till badhuset för att simma. Men innan jag gick in, gissa vad jag gjorde då? JO, jag köpte träningskort. Helt otroligt, nu är det bara att sätta igång, inga ursäkter. Nu ska det bli ordning på torpet helt enkelt. Väl nere i bassängen så lyckade jag med 60 längder (1,5 km)! Jag siktade på 40 så jag kan inte vara annat än stolt. Det var riktigt skönt! Bastade och duschade innan jag knatade till kvantum och handlade fil och frukt och sedan hem.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket mer än diskat och slöat. Har nyss lagat och ätit mat så nu ska jag diska undan det också sen blir det nog bara en lugn kväll för mig själv. Har laddat med en massa film så jag ska nog ta mig igenom den här kvällen också. Som tilltugg blir det morots- och gurkstavar med vitlöksdipp! Yummie!

Söndag imorgon, får se vad den dagen har att erbjuda. Hoppas iaf att det är lite mildare kyla ute. Skulle gärna vilja promenixa utan att behöva ha 2 kg snö fastfrysen i ögonfransarna. Får se imorgon helt enkelt.



Miss you hjärtat!

Tackhej!

Ibland är jag så jävla grym

Idag är det sådär läskigt kallt igen men jag trotsade de -30 graderna och gick som vanligt till jobbet i morse, med allra bästa Veronica i öronen, som sällis. Jag frös inte ett dugg, faktiskt! Inte ens om nosen. Dock började jag efter ett tag se en vit ram runt min omgivning. Spännande tyckte jag.. otroligt roligt tyckte nog de som mötte mig.

Väl framme på jobbet var jag tvungen att stå i hallen ett tag innan jag vågade mig in. Jag såg inte riktigt klok ut. Tänk er de maffigaste lösögonfransar ni kan tänka er, tjocka och långa och dessutom kritvita.. När det smälte blev jag tjusigt svart under ögonen. Värsta problemet.

Jag hade också dragit turlotten och fick städa hela avdelningen på förmiddagen, alltid lika roligt.. ;) Men ja, det var inte så mycket att städa så det gick rätt smärtfritt. Resten av dagen flöt bara på, som vanligt.

Så nu är det helg, både skönt och dåligt samtidigt. Fredagar är ju aldrig fel, men jag har ju faktiskt bara jobbat två dagar och det var så himla kul att komma tillbaka så det kändes tråkigt att vara ledig i två dagar nu igen. Ni måste ju tycka att jag är knäpp.. Men så är det och dessutom så får jag annat att tänka på när jag är på jobbet. Nu har jag ju en hel helg som är helt oplanerad och det ser ut att bli en ensam helg också, det är inte bra för en högtänkande och funderande hjärna.. tyvärr.. Men ja, antar att det  bara är att gilla läget.

Bakade iaf pizza när jag kommit hem och jag måste bara säga att jag är så jävla grym ibland. Det är nog tammetusan den godaste hemmagjorda pizzan jag gjort och dessutom ätit någon gång. Massa mozarella och massa massa färska champinjoner! Mätt som en propp blev jag. Kvällen har spenderats i soffan i min ensamhet och hejat på deltagarna i Let´s dance. Åt popcorn och nu är det kört, jag kommer få rulla till sängen sen. Jag är så äckligt mätt så det finns inte... och törstig.. Synd för mig att jag inte orkar kliva upp och gå de få metrarna till köket för att fylla på mitt vattenglas.

Funderar på att titta på film innan jag kryper ner. Får se.

Till er säger jag iaf God natt.

No more heroes

When the waves are crashing down
Pulling you to sorrow
I will sail you back to shore
When there are no more heroes
Over under, near or far
I’ll be right beside you
Standing here with open arms
When there are no more heroes

And through it all
And through it all
When you’re tired and you stumble I will carry you
When starlight falls, my love will guide you home
You’ll never be alone

When there are no more heroes
It was you who showed me how
Brought me back to glory
Through hopelessness and darkest days
It was breath you gave me

And through it all
And through it all
When you’re tired and you stumble I will carry you
When starlight falls, my love will guide you home
You’ll never be alone

When there are no more heroes

Jag tror jag förstår nu

Idag har jag jobbat och det har varit så roligt! :D Det var med ett leende jag promenerade i kylan till jobbet imorse. Kunde knappt vänta tills jag var framme! Sjöblöt i svett kom jag in i t-shirt och U x 2 stirrade på mig och tyckte inte jag var klok. De bar alltså fleece och tjocktröja och höll på frysa ihjäl. Därefter blev det kramkalas! Mysungar kan jag bara säga! Vi har myst inne hela dagen. Efter vilor och raster så gjorde jag och L nya playdoodegar med de tre som var vakna. Därefter var det dags att dra upp de andra tre sömntutorna för lite mellis som idag fick bli varm choklad och supergott mjukt bröd! Sen tvätta, byta blöjor och gå upp på lila. Sen var liksom dagen slut och det var dags att gå hem.. Tyckte jag bara hann komma dit.

Nu har jag nyss ätit lite middag och sitter nu här och väntar på att mister Georges ska dyka upp. Jag har inte träffat honom på nästan precis ett år så det ska bli trevligt. Får se vad vi hittar på, kanske tar en tur hem till mammi och pappi. Massa prat och kanske film blir det alldeles säkert. Brukar kunna bli så iaf. Som sagt, får se vad som händer..

Sen måste jag bara påpeka en liten liten sak vad gäller min blogg. Jag har fått kommentarer av helt okända personer för mig, som tycker att jag gnäller. Visst, det kanske jag gör, men för det första så är det min blogg och jag skriver precis vad jag vill i den och för det andra så har ni ingen aning om grunden till vad det handlar om..

(Annars så vill jag bara säga: Jag hade ingen aning men jag tror jag förstår lite mer nu.. dock står jag fortfarande för det jag har sagt och inget, absolut inget, får mig att känna annorlunda!)

KALLT

Så fort någon börjar gnälla på kylan brukar jag alltid plocka fram min frökenröst och säga: Det finns inga dåliga kläder... För egentligen så är det ju så. Jag tycker om att vara ute, och klär man på sig så brukar det inte vara några problem. Men idag så känns det faktiskt lite för kallt för att kliva utanför dörren. Tänkte ta en promenad men när termometern visar -30 så känns det allt annat än lockande. Vore dumt att förfrysa kinderna också. Så därför håller jag mig inomhus istället, förrutom att jag har tvätt senare och att jag ska till Becky ikväll. Tänkte diska undan nu, sen mysa upp mig i soffan med mysbrallorna och tjocksockarna och titta på film. Har fått tag i mina två absoluta favoritfilmer som jag hade när jag var yngre. Min tjej 1 och 2! :)

För att citera min vän Becky: TTFN!

Tvspel och mys

Kom för en stund sedan hem från Linda. Har varit där hela dagen och vi har haft det riktigt mysigt! Började med att dricka lite the och prata massa massa. Spanade in alla bebbegrejer och allt kändes helt overkligt , jag har ju liksom vetat om det lika länge som Linda och ja, vart tusan tog tiden vägen. Nästan så man blev lite sugen på en egen liten. Tänk då hur det blir när lille Asle tittar ut.. ;) Helt plötsligt var det dags för lunch så så fick det bli och därefter bänkade vi oss i soffan och spelade tvspel, nya supermario på wii. Riktigt roligt! :) Det tog några timmar och herregud så inne vi var in det ibland.. riktig prövning för nerverna. Det är ju trots allt blodigt allvar... Tack för en otroligt välbehövlig dag min kära vän! <3

Nu ska jag ta och fixa iordning lite middag och ikväll blir det bara horisontellt läge i soffan. Tänkte titta på Stolthet och fördom senare. Sista dagen ledig imorgon. På torsdag är det dags för vardagen igen och jag kan bara säga en sak: Äntligen!! Jag längtar som en galning efter både mina kollegor och mina små hjärtegull!

Middag nu.

Putsväck

Idag har jag städat bort julen. Så skönt. Och jag är så trött. Innan jag städade idag så har jag hunnit med två promenader. Först en för mig själv och lite senare en med Mama B. 18 557 landade stegräknaren på och sammanlagt har jag gått i 4 timmar idag. När jag kom hem så kändes det som benen skulle ramla av.

Imorgon ska jag nog gå minst lika långt på huvudet och med bröstkorgen så kanske hjärna och hjärta ramlar bort. Jag går mig alltså tills det bara finns småbitar kvar och fan vad skönt det skulle vara..

*suck*

Nu ska jag krypa ner och försöka sova.

Året var 2009

Ja, jag har ju lovat er en årsresumé som jag brukar göra varje år. Så jag tänkte här försöka knåpa ihop en:

Januari: Året startade med oändligt många tårar efter en mycket fin nyårsafton hos Linda och Andreas. Becky och jag försökte alltså ta oss hem i ett HALT Bollnäs vid 4-snåret. Jag halkade omkull varannat steg samtidigt som tårarna rann och Becky försökte hålla mig uppe. Årets första dag tillbringade jag med Hellepelle och hennes familj. Årets första dag slutade även den i tårar. Det var en jobbig kommande vecka men till slut så lyckades jag se saker och ting på andra sätt och jag kunde stänga dörren till något jag inte kunnat komma över tidigare. Vilken lättnad. Januari flöt på, jag fick ett vik i Arbrå på 3 veckor där jag fick ta hand om en klass 1. Det var kämpiga tre veckor och jag tycker jag nog allt att jag fick för mycket ansvar för att bara vara tre veckor. Hursomhelst, de tre veckorna gick fort och sista dagen avslutades med mina kollegor från högstadiet på Scandic för afterwork. God mat och gott sällskap och en trevlig liten kärlekshistoria tog sin början. Och så får vi såklart inte glömma alla våra roliga och fantastiska lila lördagar!




Februari: Denna månad började med en massa velande från min sida men gav det en chans och jag började känna något helt underbart. Började faktiskt tro på livet igen och att det faktiskt finns någon för alla. Dock började månaden som arbetslös och jag åkte till Karlstad några dagar och hälsade på alla. Hade några diskussioner med G under den tiden. Lagomt till jag kom hem igen fick jag massa jobb i Arbrå igen och allt kände bara så bra!  Det  blev en del fest och jag hade ett sånt där fånigt leende på läpparna hela tiden.



Mars: Jag hade fortfarande massa jobb i arbrå och månaden började bra men det vändes rätt fort. Jag var också ner till Eskilstuna för att fira bror och brorsdotter. Hade en supermysig helg men hade en ständig oro i magen och min oro blev bekräftad när jag kom hem. Allt det braiga tog slut och allt blev bara superjobbigt. Just pga av en tredje person. I samma veva tog jobbet i Arbrå slut och jag stod återigen utan jobb. Men försökte iaf hålla huvudet högt genom att umgås med mina kära vänner, det blev bio och promenixar och en hel del roliga fester. Umgicks en del med mina brorsdöttrar som var hemma och hälsade på. Julia ramlade ur min soffa och fick världens blåöga, såklart när faster Lotta ska vara barnvakt en liten stund. Månaden slutade med att jag återigen fick lite jobb i Arbrå.


April: Jag började inse att mitt liv faktiskt inte är så illa och mitt braiga humör började komma tillbaka. Arbetslös dock, så jag bestämde mig för att åka till Skottland och hälsa på min Elin. Började spåna på datum och så. Då får jag ett 3 veckors vik på Lindas jobb, som hon fixade åt mig. På en förskola och jag skulle börja v 16. Fick lägga Skottland på is tills vidare. Jag, Linda och Frida drog till "fjällen" över påsk med husvagn och åkte skidor, sopsäck och drack vin i dagarna 3. Fjällen för oss var alltså järvsöbacken. Vi tog en tur till Järvzoo också och vi hade det helt enkelt så jävla roligt hela påskhelgen. Vi kom hem påskdagen och vi avslutade påsken med en riktigt ordentligt brakfylla och drog på tranan, där det visseligen sög så vi gick till MAX istället och konstaderade att det är där det händer. Jag, sandra och Linda skrattade konstant och jag ramlade till slut av stolen. När påsken var över så böjade jag på Backstugan. Trivdes underbart från första sekund. Mina 3 veckor förlängdes. Linda köpte också sin älskade kolonistuga och där började hon och jag hänga mer och mer. Sista april firades hos Frida och Olle i Hällbo. Jag och Linda blev dock inte långvariga pga hennes allergi så vi tog en tur till bolletoppen istället och tittade på bollnäs och alla fyrverkerier och kasar som brann lite överallt.






Maj: Månaden började med riktigt sommarvärme. Jag och Linda bodde i princip på hennes koloni. Vi planterade, grävde, målade och hade oss. Riktigt skönt var det. Det blev också en hel del glas vin och vi myste mest i vårvädret och roligt hade vi. Jag fortsatte jobba på Backstugan och kände för första gången på länge att jag verkligen trivdes med mitt liv. Och såklart när allt känns bra så ska det ju såklart hända något som får det att vända. Den lilla historien från januari/februari kommer krypande tillbaka och komplicerar allting. Dock inte lika illa som första gången tack vare att jag kände att jag var tvungen att skydda mig själv. Får också reda på att Linda är gravid! :) Kommer aldrig glömma den morgonen hon kommer till jobbet och ser helt skräckslagen ut. Firar min födelsedag med min familj och mina fina vänner. Temat för festen är färg och det var en kanonrolig kväll!






Juni: Jag jobbar och står i nästan hela denna månad. Det är riktigt varmt och svettigt så det blir mycket bad på gården i små poolarna. Vi åker också till B-O sommarland och när jag inte jobbar så umgås jag och Linda en hel del. Vi hittar också vårt nya nöje. Nämligen bilbingo och både hon och jag lyckas vinna en varsin gång under junimånad. Midsommar spenderas först på kämpens med bror och hans familj och därefter grillar vi hos mormor och morfar i vik och firar mor och far som firar 25-årig bröllopsdag. Midsommaraftonen avslutas hemma hos mig med Sandris, vi dricker rött, äter choklad, pratar och tittar på HIMYM. I slutet av juni går jag på 6 veckors "semester" och det firas med fredagsrocken och med en tillhörande jävla ångest efter det.




Juli: Efter en tjejfest hos Karin i början av den här månaden så blir mitt nya namn PikaPika-GrusGrus Lundh. Vi har fest hos Calle i Åsbacka och vi går på Rosenström på parken och har himla roligt! Jobbade lite på travet och drog också till gävle en helg för att göra staden osäker tillsammans med Sandra och roligt, det hade vi verkligen. Vädret var väl inte det bästa heller. Umgicks med med mina vänner och så campade kanilini i Landafors. Det var en lugn och trevlig kväll med tältning och grillning och spel där ingen ville ha mig i sitt lag. Även denna månad komplicerades mitt liv av kärleken.. Höjdpunkten denna månaden var iaf BRÄNNBOLLSYRAN! En helt underbart rolig helg som jag tillbringade med det absolut bästa laget ever. Dagarna och kvällarna på långnäs och parken är nog årets höjdpunkt. Riktigt riktigt roligt. Far till Gävle och träffar M.






Augusti: Inleder månaden med att träffa M. Allt känns mycket bra. Jag och Sandris drar på Cinderellakryssning och har grymt roligt. Väl hemma igen så fortsätter jag träffa M och månaden fortsätter med många fina helger. Jag börjar jobba efter min "semester" och mitt vik ska vara fram tills sista december. Vi har kräftskiva hos Calle och kvällen avslutas på tranan.






September: Inser att allt med M inte är som det ska. En tredje part är inblandad även den här gången och det blir ett jävla liv.. Att människor kan vara så blåsta eller fega är för mig en gåta. Tråkigt att förlora honom, men enbart som vän, något annat kände jag inte för honom heller. Men så är livet.. Hans val (fast egentligen så tror jag inte ens det var hans val utan den tredje personens val). Vi far på planeringsdagar med jobbet, först besöker vi Sundsvall för ett studiebesök och därefter hamnar vi i Ts stuga i Storsjön där vi planerar, äter tacos, kräftor, dricker vin och badar tunna. Helt otroligt roligt och jag inser vilket underbart gäng jag hamnat i. Förövrigt blir det massa mys, promenader, bilbingo och jag blir friad till.


Oktober: Månaden börjar med nypremiär på Tuppens och såklart man måste dit och spana in. Det gör jag dock nykter och tillsammans med Linda, Helena och Rose-Mari. En helt okej med rätt lång kväll. Mycket pyssel på jobbet då inspirationen flödar efter vårt studiebesök i sundsvall. Mary Kay party hinns också med. Jobbade på V75 och partajade med min Elin som var hemma och hälsade på. Vart helt besatt av True Blood och tittade så fort jag hade minsta lilla tid över. Linda spelar teater och jag hjälper till vid hennes föreställningar, som lite alltiallo kan man säga. Den var också den här månaden hela min verklighet ställdes om totalt och en jobbig tid för min familj väntade. Att se någon i sin närhet må så fruktansvärt dåligt är det värsta jag någonsin varit utsatt för och det gjorde att jag själv kände mig som världens ensammaste människa. Så hjälplös och liten. Tackar gudarna för att min bror finns. Utan honom hade det aldrig gått. Jag får öroninflammation mitt i alltihopa. Månaden slutar iaf med en superrolig halloweenfest hos Mama B och pga securitasbesök fortsätter den hos mig innan vi drar ut. Den kvällen betydde verkligen massor för mitt psyke.




November: Pappa fyllde 60 i början på månaden och det firade vi med att åka till Eskilstuna och fira med bror och familj. Vi var ut och åt och hade det bara bra. Något inom mig började kännas väldigt bra, en massa fina sms förgyllde min inkorg. Därefter blev det fina möten också och något ovanligt och fantastiskt började växa inom mig. Vi började planera nyår för att vara ute i god tid. Många tankar och förvirrat huvud men jag mådde ändå bra. Tills det vände. Of course. Varför ska man få må bra? Vi hade personal/föräldrafest på jobbet och personalen uppträdde med en egenspikad cabaré. Detta innebar att Lotta Lundh för första och troligen sista gången klev upp på scenen för att rappa. Det var iaf en riktigt rolig kväll. Jag och Becky drog till Gävle för att titta på New Moon med Sandra. Sedan blev det magont resten av månaden.

December: Månaden började rätt kasst känslomässigt. Dock var jag, Sandra och Becky på Lars Winnerbäck och det var såklart helt magiskt och underbart bra. Dagen efter drog vi på ännu en Cinderellakryssning och den var minst lika rolig. Det var mycket julstök och julpyssel på jobbet, men luciafirande och grötkväll för föräldrar och barn. Mysigt såklart och det var bra för mig som verkligen behövde något annat att tänka på. I mitten av mitten av månaden vände det återigen och ingen var lyckligare än mig. Men den lyckas varade i endast en dag för därefter vart det värre än någonsin och jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så grymt värdelös och lättlurad.. Firar jul i Eskilstuna och brottas med mitt hjärta. Firade träningsnyår som vanligt i rengsjö hos Boiwes. Bävade och samtidigt längtade till den riktiga nyårsaftonen, som firades på teaterverkstaden. Som ni redan vet var både rolig men också fruktansvärt jobbig och avslutade på samma sätt som mitt 2009 hade börjat.. I tårar.








Det var väl mitt år i stort. Har säkert glömt något men det är väl det jag minns mest som betyder något också. Jag känner själv att jag utvecklats massor under det här året. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och i jobbet känner jag bara att det går framåt och det är tack vare mina underbara kollegor som låter mig vara delaktig och låter mig säga mitt och som också säger åt mig när det är något som händer och som jag måste tänka på.

En jävla otur i kärlek det här året. Den första för året kändes det såklart bra med men när jag tänker efter nu så tror jag ändå inte att det hade hållt. Det var en rätt stor ålderskillnad och ja.. mer behöver jag inte säga. Huvudsaken är att jag kommit vidare.

Med Mattias var det bara en tragsik soppa och jag var inte ens intresserad av människan på det sättet.. men blev ändå sårad över hur han agerade. Visst, vi kunde prata om allt verkligen så det känns surt att vi inte "får" ha kontakt för en viss någon.

Till Fredrik kan jag bara säga en sak, är du så rädd att göra dig själv lycklig? Du är värd en minst lika bra framtid som vem som helst. Hur kan man ens tro att något ska bli bra när man är i ett förhållande man själv sagt håller på dör, man vet att det finns problem men man pratar inte om det längre och har känslor för en annan?

Att få höra att man är fantastisk och underbar på alla sätt och vis vill väl alla höra, men det spelar ingen roll när man ändå känner sig ensam, värdelös och övergiven..

Tackhej!


Krasch

Fy fasen, som jag känner mig nu önskar jag inte ens min värsta fiende. Jag förstår inte vad man ska göra för att för en millisekund få känna sig lite gladare. Jag orkade och hade noll lust att kliva ur sängen och då har jag ändå sovit 11 timmar. Har ingen som helst energi och det känns som hela jag väger minst 200 kg. Det är  fan sjukt vad kroppen gör med en. Och det är fan sjukt vad en person kan göra med en. En av och på-knapp hade suttit fint nu. Jag förstår inte vad jag har gjort i mitt liv för att förtjäna detta?



Berätta hur du gör, berätta hur gör.

En känsla som du lämnar när du vänder bort din blick,
berätta hur gör.

Berätta hur du gör, berätta hur du gör
och jag ska utstå allt den ensamhet som följer när du går
om du berättar hur du gör.


min nyårsmin

Gårdagskvällen var riktigt rolig men också så himla jobbig.
Men tackar alla inblandade för en trevlig nyårsafton!

Har också insett att jag nog har skaffat mig en nyårsmin, se själva:


Nyårsafton 2008



Nyårsafton 2009

Haha.. Galet.

Det har varit en lång dag. Följde Sandra till hennes mamma vid 17 tiden och tog därefter en prommis. Pratade med Hanna hela vägen. Det var riktigt roligt eftersom det var längesen. Skönt att prata med dig vännen! Ikväll har Emelie varit här. Vi har pratat och pratat, det som vi alltid gör. Hon åkte för bara en liten stund sedan och nu funderar jag faktiskt på att krypa ner. Så trött. Har lovat att ta en prommis med Becky imorgonbitti. Heja!

God natt.
RSS 2.0