Fredagsrock!

Finns det något roligare såhär på sommaren i Bollnäs? Ja, förrutom brännbollsyran då.. Gårdagskvällen var riktigt riktigt skoj!

Började med grillat och loka Krusbär hemma på Becky och Calles altan och det smakade gudomligt! Därefter mös vi vidare och lyssnade på regnet som smattrade på taket. Vi pratade massor och så introducerade jag och Becky Emelie och Sandra i Carcassonnes underbara värld! :) Därefter var det dags för att styra bilarna ner mot parken. Där var det det mucho people. Vi shejkade gärnet nonstop från vi kom till sista låten hade spelats. VARMT var det!

Innan jag och Sandris åkte hem så stannade vi till på Statoil för lite nattmat som vi intog här hemma innan vi stupade i säng. Så himlans trött.

Dagen började med att bli väckt av samma snygge klasskamrat igen. Börjar nästan bli en vana. :P Jag drog upp Sandris och vi åt frukost innan vi tog en långprommis. Sedan blidde det att svida om och promenixa ner på stan för att käka lunch och dricka kaffe.

Vi kom hem för en stund sedan och nu har hon åkt vidare till Edsbyn. Funderar på hur tusan jag ska klara mig utan henne efter den här veckan. Kommer få Sandra-abstinens så det skriker om det! Får hoppas hon tänker komma ner ikväll och partaja med oss! *blink blink blink* (Soffan får stå bäddad och klar för dig vännen! ;)).

Nu ska jag fortsätta med mitt byggare Bobina som jag inte blev klar med igår. Bra blir det nog när det är klart! Gjorde om min vägg ovanför soffan igår:





Det var meningen att jag tänkte rama in alla bilderna men jag tror tusan det blev bättre såhär. Och bilden gör inte det rättvisa heller. Det är mycket finare i verkligheten.

Jaja.. dags att sätta fart.

Tvn får förresten stå på i bakgrunden också. Som sagt, det är ju V75 i Bollnäs idag, så jag måste ju hålla utkik efter kändisar! ;) Och så har Magnus lovat att göra en segerdans i vinnarcirkeln om häst nr 2 vinner i lopp 3. Det om nått vore ju dumt att missa. ;P

Tackhej!

Min snyggaste klasskompis.

Hade jag inte vaknat av ett sms imorse så hade jag antagligen sovit fortfarande. Jag är tröttare än en tröttmössa och då är det illa.

Hursomhelst så gjorde det inte så mycket att jag blev väckt för det var ett trevligt sms. Det var nämligen från min snyggaste klasskompis (iaf enligt honom själv ;)) som talade om att han och en kompis kommer upp till Bollnäs på trav imorgon och undrade om jag skulle jobba. Tyvärr (eller tyvärr? jag klarade mig ifrån det :P) så ska jag ju inte det, men vi styrde upp planer ändå. Det var ju trots allt cirkus 2,5 år sedan jag träffade honom. Vi får se vad som händer, det finns ju inte så mycket att gå ut på en lördagkväll men nått ska vi väl kunna hitta på.

Idag då? Jo, nu ska ni få höra! Jag har målat och kan nu stolt tala om att mina garderober är FÄRDIGA!!!!! Det tog bara typ hela semestern. Nu ska de bara torka och så ska jag skruva på handtagen, sen så. De är lite knöliga men det struntar jag blankt i just nu. De är bra mycket bättre än förr. Jag har dessutom målat två hyllor som ska upp i köket. Finemang!

Snart ska jag hem till mami och papi för att äta plättar (blir du avis nu hellepellut?) med grädde och sylt! Yammi! Sen ska jag ner på stan en sväng. Därefter hem och poa klart det sista som jag pysslar med här hemma sen pyssla iordning mig själv och invänta Sandra. Då blir det handling av mat innan vi beger oss till Becky i Åsbacka. Vi ska grilla och mysa för att sedan åka ner och skaka rumporna till Collinis på fredagsrocken! Skoj!

Men nu måste jag sätta lite fart!

Från kylan in i värmen

 

Obeskrivligt!

Tack för en magisk kväll i Järvsö!

 

Är totalt slut i varenda kroppsdel. Träningsvärk och trött. Sträckt en jäkla muskel i låret har jag också. Men ack så lycklig. Lasse-lycklig!

 

Nattinatt alla fina människor!

Brustna hjärtans höst.

 

Hela långa dagen blir det uppladdning med denna underbara karl. Ikväll befinner jag mig på Stenegård i Järvsö för att insupa hans vackra toner och texter!

En välbehövlig medicin.

Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter några helt fantastiska dagar med världens bästa Sandra och världens bästa Emelie. Jag åkte till Sandris i söndags där vi nästan däckade på en gång efter en hård lördagskväll på parken. Vi skulle nämligen upp tidigt i måndags. Sagt och gjort, 8 piip var vi upp, käkade frukost och åkte iväg till MAXI för att handla matsäck. Sen hann vi bara hem och svida klart det sista innan vi knallade ner till stationen. Där var det en hel del folk som skulle med samma båtbuss som oss. Vi hann dock köpa med oss en varsin kaffe (som jag såklart spillde ut halva, inget ovanligt.) och en bit mörk choklad.

Bussresan gick smärtfritt, vi hade två roliga prickar i sätena brevid som underhöll oss i stort sett hela vägen. Väl framme i Stockholm så fick vi vänta en liten liten stund på Emelie. Men vi hade ju några timmar så det var ju ingen fara på taket. När Emsan dykt upp och vi kramats färdigt så checkade vi in och gick och fika. Sen flög tiden förbi och vi fick kliva på.

Dygnet på båten får ni i bilder, lättast så, för vi hann med så otroligt mycket och jag orkar inte skriva om allt. Helt otroligt underbart och fantastiskt roligt har det det vart. Jag har ont i dansmuskler och mungiporna. Vad vi har skrattat, och dansat.. och dansat.. och dansat lite till. Nåja.. här kommer det.




Några närbilder börjar vi med såklart.




Efter en tur på däck så fick vi ÄNTLIGEN mat i magen.




Sen var det dags att piffa till sig. (-och hinka vin ofc ;))




Brudarna tog sån tid på såg så jag hann med en hel del egopics...






Såja.. nu är vi redo.




Lite mobilnörderi också såklart! ;)




ooh..




Värsta grymma tjejen! Jättenöjd över sin BellaPin som Emelie hittade bakom gardinen och gav henne.




Emelie var nöjd med att chipsen hade 100% läcker smak.




Sista kollen.




Kom igen nu! ;)




Japp, dags att dra!




Sandra drog fortare än kvickt ut på dansgolvet så jag och Emsan roade oss själva en stund.






Emelie passade på att fota en massa bilder medan vi svängde runt på dansgolvet.




Vägen till vår hytt.




Dagen efter. Två slitna men lyckliga båtresenärer efter en underbar kväll!




och den tredje lika lyckliga.


Tack mina fina, underbara vänner. Tack för att ni fått mig att må bra. Det har varit som balsam för själen. jag behövde verkligen det här.


Jag älskar er mina flickor! <3

Brännbollsyran 2010

Här kommer lite bilder från årets hittills absolut bästa helg!








Molles Pimpz hänger i tältet.




Linda, Magnus och Frida laddar på olika sätt.




Heja Halvar och Jygge! Go Sofie! :)




Dags för match.












Sen fortsatte festen hos Molle och Patricia.








Trasmaja och PPGG



Linda, Anders, Nick, Emelie och Peter.




Två tummar upp för Sverige! ;)



Evelina och Magnus.



Steph och Linda i ett förtroeligt samtal? :)



:)



Frida



Obligatorisk Lindamin :P



Haha..



På parken.



Flickor.



God morgon! Dags för en ny härlig dag!



Skål och välkommen!



Broder och sötbarnen! Hägge är på gång! ;)



Maaaaat efter en lång dag på långnäs. Magnus och Stephanie.



Nick stal min beasås. ;)



Fest 2: Linda x2 och en Budda.



Peter, kvällens värd. Andreas. Sandris!! Remember Sandra? ;)









Stephanie tycker om Pepparkaka.. appråpå PPGG. :P



Grabbarna.



Flickorna.



Fråga mig inte vad Peter pysslar med på första bilden. Sandris drick rosé.. Andreas fick vara DJ.







Beaver 2 och Mangler.



ya ya ya coco jamboo!



Kramsjuka. Efter dessa bilder blev det en lång diskussion och utredning av ett skoj som jag drog. Peter fattade inte ens efter en halvtimme.





Sandra har fått för mycket under västen :P



Olle och Erik.













En massa dans blev det som sagt.


Det var det.


Waka Waka

 

Tack alla inblandade för en helt otrolig fantastisk och alldeles alldeles underbar helg!!

Vi har slagit bollar, sprungit som galningar och dansat så golvet gungat! Jag behöver väl inte säga att jag har ont i exakt varenda muskel i kroppen? Riktigt risigt, men va fan, va gör dä? Det hör till och vad spelar det för roll om hundra år?

Och nu kör vi vidare! Woho!

Waka Waka!

Om man ändå vore liten igen.

 

Kilbergsdiscon, bananaskids, läsk, popcorn, danstävlingar, hemmapartyn, ryska posten, "hångel" i mörka rum, fråga chans, skicka lappar, spela in roliga program på ett kassettband, vem tar vem.

 

Ja, hujeda mig, vilka flashbacks denna låt ger mig. Tänk om man bara för en enda dag kunde få återuppleva allt detta igen. Det största bekymmer man hade var  att man skulle få pussa fel kille när man stod där och valde handtag, famntag, klapp eller kyss.

 

Vaknade nästan nyss efter ciruks 10 timmars sömn, men ändå känner jag mig helt död. Vaknade av att elaka människor klippte gräsen eller häcken eller något sånt, alldeles utanför mitt fönster. Tack. Nu när jag gav mig och klev upp så försvann de givetvis. Tack. Men lika bra är väl det för jag behöver inte sova så mycket mer heller.

 

Ska stoppa i mig lite frukost och sen så kör vi igång! Jag säger bara såhär:

Vi ses när vi ses eller hörs när vi hörs!

 

Slänger in en bild på brännbollslaget som ni alla ska ha i minnet! ;)

 

 

Molles Pimpz!

 

Tack hej!

 

The big bang theory

Började kolla på Frostbiten för en stund sedan. En kvart in i filmen var jag tvungen att knäppa av. Jag måste ha sällskap om jag ska kolla på den filmen för mina nerver är då rakt inte att leka med när det gäller sånt där inte.. Hua.

Så istället har jag nu knäppt på The big bang theory istället. Mucho bättre för mig och mitt psyke.. :P Smoothie till det och jag har en rätt bra kväll ändå efter allt stök.

Natti.

Jodå så att..

Det gick ju bra det där också. Allt utom hämta väskan, packa och spaa mig själv är gjort. Eller där ljög jag för jag har inte tvättat än heller. Det ska jag göra om en timme. Men sorterat har jag gjort. Och jag är sjöblöt i svett. Herre min skapare. Jag går i sporttopp och mysbrallor, har korsdrag och det är inte så särskilt varmt härinne men ändå rinner det av mig.

Nu ska jag vila en sväng och se på tv innan det är dags att ta itu med tvätten, middag och träning.

So long!

Måsten

Ja, jag måste:

Laga lunch, innan jag svälter.
Städa
Tvätta
Fundera på outfiter.
Diska
Spaa mig själv
Kasta sopor
Hämta väska
Packa
Gå ner på ICA

Är det semester så är det.

Linda och Tut.

Förrutom en trevlig prommis med världens bästa Eva i förmiddags så har jag haft en kanonmysig dag med Linda och Tut! Vi har varit i Söderhamn och haft det bra! Shopping (mest till Tut of course! :)), donken, glass och en pratstund med Veronica och bebismagen!

Det tackar vi världens bästa mamma Linda och sötaste Tilda för!

Åh, vilken energi!

 

Nyss hemkommen från ett spinningpass. Finns det något bättre än att börja dagen med att svettas så det i stort sett bara är en blöt fläck på golvet kvar av en sen? Icke så nicke! Eller ja, det behöver bara inte vara på morgonen såklart för det är alltid härligt! Svettas av att träna och röra på alltså, inte bara svettas ändå.

 

Det var riktigt jävla svettigt som sagt, men ack så roligt. Känner att jag fått tillbaka träningsenergin igen och det var verkligen på tiden. Var på gymmet med Linda igårkväll också och det blev ett ordentligt pass. Känns i kroppen idag kan jag säga. Underbart.

 

Låten ovan spelades idag på spinningen och den ger mig lite extra energi. Den får mig att tänka på den intensiva träningen på friskis och svettis i karlstad. Den spelades alltid på mitt och Idas favoritpass och uj vad vi tog i! Så den här är för dig min vän! :)

 

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och invänta att Eva kommer hem från gymmet och därefter ska vi ta en promenad i den friska luften. Jag säger ju det, härligt att vara tillbaka på banan igen!

 

Tata!

My book

Live your life with arms wide open,
today is where your book begins.
The rest is still unwritten.



Parapapapa

 

Denna låt skriker brännbollsyran - 09, då den gick på repeat och på högsta volym i vårt tält i stort sett hela båda dagarna, så därför startar jag veckan med att dra upp volymen på denna låt och starta laddandet för den kommande brännbollsyran i helgen.

 

FY FAN! Vad jävla roligt det ska bli!

Trasig.

Jag har nått botten. Jag kommer inte längre ner. Om inte någon tänker ge mig en spade nu då såklart.
Men jag kör på min älskade Sandras råd:

"Lotta, nu finns det ingen annan väg än upp. Det kan inte bli värre än såhär."

Jag hoppas hon har rätt. Jag får tro på det.




Jag älskar dig min vän
!
Tack för att du orkar lyssna!

Tack även till alla andra som står ut med mig och har gjort det. Becky, Eva, Veronica, Helen och Linda! I <3 U

It´s not goodbye

 

Word.

New design

Tack ännu en gång kära Mikaela för ännu en ny design. Det var på tiden! :)

Jisses vad jag är trött idag. Somnade visseligen som en stock vid midnatt, men vaknade vid halv fyra tiden av att några gick förbi utanför och skrek. Sen var det skitsvårt att somna om. Töpist.

Dagen då? Jag och Sofie pratade om att åka och bada men vädret ser inte ut att vara det bästa, så jag funderar på att ta itu med mitt kök. En riktigt storrensning och storstädning. Sen har jag lite andra planer också, ska försöka komma igång med dem idag med.

I eftermiddag så är det fika, umgänge och mys uppe på Åsen med Helen. Ska bli väldigt trevligt.

Men nu är det dags för lite fil i magen.

Hej.

Hejarklacken

 

 

 

 

Hahaha.. klockrent!

Hellepelleplutts möhippa.

Ja, som jag skrev lite om igår så hade vi möhippa för blivande fru Dahlöf-Göransson (eller vad hon nu ska heta :P) igår. Kvällen fortsatte hemma hos Frida och Henke. Jag startade med att dricka ca 3 liter vatten här hemma innan jag for ner till dem. Där började i stort sett alla med ett glas resorb. (Här var det livat! :P). Det var nog väldigt välbehövligt efter en dag i solsken, hetta och cykelturer, och tillsammans med det alkohol. Vi grillade och åt, och det smakade så gudomligt gott i våra hungriga magar. Därefter myste vi vidare på Fridas alldeles fantastiska balkong innan vi drog oss till parken. Där var det MYCKET folk, trångt som tusan. Men vi hade så himla skoj! Dansade nästan non-stop hela kvällen. Helle fick stå på scen ett tag också. Öva lite inför det kommande bröllopet! All eyes on you my lady! ;)

Kvällen gick grymt fort och därefter blev det bara till att cykla hem och gissa om jag somnade skönt. Vilken dag! Här kommer en liten bildbomb.





Bruden har fått sin outfit för dagen efter en simtur i varpen.




Den blivande brudgummen fick också vara med en sväng.




Picknick i gräset!




Med skumpa såklart!




Bra väder!




Dags att starta färden.




Destination Udden på Prästnäset, efter en blåsig kanottur.




Stucken av geting.




Men hon fixade uppdraget och hittade sin pusselbit.




Cykla cykla




Dags för nästa uppdrag.




Kladd kladd




koncentration på hög nivå.




Sen fick vi besök av världens gulligaste tant.




Nytt uppdrag - ögonbindel på!




Detta var ingen match för en officerare. 14 ballonger, 15 skott.




Yay, pusselbit!




Svettig av hjälmen.




Tärnan.




Hellepelles sista uppdrag innan vi är framme vid huvudmålet för dagen.




Sommarflickor! :)




Hon har lagt ihop sitt pussel och ni ser väl skräcken i hennes ögon? :P




Vattenskidtajm!!!




Hopp i vattnet!




The boat!




Och vi hejade på!




Och hon kirrade det alldeles galant! Stålkvinnan våran!




Hon fixade hela dagen perfekt och vi kunde helt klart konstatera att hon är helt klart godkänd som en blivande brud! :)




Lägg inte en påse med maschmallows under grillen som är varm. Gott såklart men väldigt kladdigt!
Medans vi väntar på att maten ska bli klar är det väl en bra grej att trycka i sig?




Fartdåren!




Fia och Helle - min mammas före detta dagbarn :) Tänk vad tiden går.




Sara och Linda.




Bruden och Frida




Linda och Sandra




Fia äter maschmallows :P




Varmt med slöja.




Fridas mysiga balkong.




Parken!




Kvällen avslutades med en puss av den blivande maken.


Tack alla inblandade för en perfekt dag!
<3



Vilket äventyr!

Vilket äventyr! Vilken dag! Och än är den inte slut. Idag har vi möhippa för våran bästa Hellepelle! Vi har cyklat, cyklat och cyklat så svetten har runnit, Helle har simmat, vi har paddlat kanot (på ett stormigt prästnäset), cyklat lite till, druckit vin, målat, kladdat, cyklat, skjutit ballonger med luftgevär (Helen satte alla utom en ballong på första skottet.). Målet för dagen var att samla pusselbitar som hon fick lägga på sista stationen. Det visade sig att hon minsann skulle få åka vattenskidor. En NERVÖS Helen tog sig från mig här på Bonden ner till Långnäs där båten och skidorna väntade på henne. Även många nyfikna själar, som hennes familj, hennes blivande och några fler. Hon reste sig på första försöket och kämpade på i säkert en halvtimme.

Hon är helt fantastisk den kvinnan. Hon fixar verkligen allt! Dessutom finns hon alltid för alla sina vänner! Hon förtjärnar verkligen ALL den lycka som det lyser om henne när hon är med sin Christian, och han med henne.

Idag firar vi henne, med buller och bång. Eller ja, det är en fördag till hennes (deras) riktiga dag. Men det är ändå hennes dag! Hurra hurra hurra!

Nu ska det partajas vidare!

Underbart, Uppdrag och Utmattad

Har haft en alldeles fantastiskt underbart fin dag på Prästnäset med Jessica, Fia, Sara, Helen och Sandra idag. Solen har stekt oss alldeles knallröda och bruna och iaf jag känner mig som ett russin. I den här takten lär jag väl bli rynkig redan innan sommaren är slut. Bad, sol, prat och goda vänner gör det gott för själen.

Efter en rolig kväll med lite alla möjliga olika uppdrag så är jag nu en helt utmattad tjej. Ska bli underbart skönt att sova några få timmar innan jag hade tänkt dra mig upp och starta fredagen med lite core. Semester är ju bara härligt! ;)

Solfrossa har jag nog dragit på mig, för jag fryser (och har gjort hela kvällen) men hela jag är verkligen kokhet.

Nu blir det sova.


Jag vet vad jag vill..Jag drömmer om det varje natt.
Fint.
Svårt.
Saknad.

Åh.. typiskt..

Utan dina andetag

 

En fin version av Kents underbara låt Utan dina andetag.

Ur arkivet - 10 juli 2007

Det var ett tag sedan jag tittade bakåt i tiden nu. Så här kommer ett! Det är knasigt hur himla väl man kommer ihåg vissa saker och känslor bara genom att läsa en text. Usch, vilken ångest jag hade här minns jag. Blä. Skönt att det är över.

"Eskilstuna

Just nu har jag fått lämna hemköp ett par dagar och det är så skönt! Jag säger såhär; det är sista absolut sista sommaren jag sätter min fot bakom kassan på det där stället. Visst det ger mig erfarenhet och bla bla bla.. och jag har väldigt tur som har ett jobb. Men satan i gatan vad less jag är. Jag är glad att jag inte har valt att styra in mitt liv på denna bana. Inget för mig. Jag mår riktigt dåligt över att jag vet att snart är mina lediga dagar över och jag måste sitta där bakom kassan igen. Det ger mig halvt ångest! Bara att hålla ut, 4 veckor kvar. Sen finito.. FÖR ALLTID! Jag struntar i om jag har ett jobb nästa sommar eller inte. Jag gör det inte!

Just nu ör jag alltså i Eskilstuna hos min bror och hans familj, men bror min själv ligger på sjukhus. det var hemskt att se honom med dropp i armen och så sliten.. Men han är mycket bättre nu så det är skönt!

Jag hade sett fram emot den här resan så mycket. skönt att få komma iväg. Få tänka på något annat, men pang, på två minuter kan saker och ting ändras. Min ständiga oro i magen skuttade upp igen, och jag ville nästan bryta ihop. Men med lite perspektiv på saker och ting blev jag faktiskt arg. jag har inte gjort något fel!! Det är orättvist och inte ens en grej att bråka om! Men mitt magont finns fortfarande där, och stenarna i bröstet. Fyfasen..

Tack min kära vän V, du är så guld värd att jag nästan får tårar i ögonen. Du finns alltid när man behöver dig som mest! <3

Nu ska jag mysa med världens gulligaste Julia! Underbarare unge finns inte.. Hon får mig att glömma magontet för en stund!

tack och hej!
"

Förnuft och kärlek



"Och ändå, sanningen att säga, har förnuft och kärlek nu för tiden icke stort umgänge med varandra"

- William Shakespeare, ur En midsommarnattsdröm

Två soldykare..

ett lakan, ett yatzy, en solstol, en varsin sallad och massa vatten (i både flaska och i sjön). Det har denna dagen bestått av. Hett hett hett var det på stranden vid Skidtjärn men ack vilken härlig dag. Det är så här en riktig semesterdag ska se ut. Ni vet när man kommer hem till den (i jämförelse med den heta stranden) svala lägenheten och man bara känner hur det hettar i huden och hur man luktar bränt fläsk.

Vi har haft en fin dag Eva och jag. Hon är nog en av de tokigaste och roligaste jag känner. :) Hon har gett mig många skratt idag.. Tack för det!

Nu blir det till att fixa någon slags middag. Sen verkar det som det blir gymmet med Trasmaja.

Handla är ett måste idag med.

Överlevnad

Jävlar vad jag har varit effektiv de senaste dagarna. För att överleva. Stannar jag upp för en sekund känns det som att jag ska sluta andas, bara sådär.. Smärta.. Just nu känns det som att det mesta kvittar.. För det känns som det kvittar vad jag än säger eller kvittar vad jag än gör.. Jag känner mig som ingen..

Noah & Ellie

 

The Calling - Wherever you will go

Dessutom en av de finaste filmerna jag vet.

Mästerverk

Dessa kan man hitta hemma hos mina päron:










Jodå, det är faktiskt en Lotta Lundh som målat båda. Tänk att jag hade en konstnärlig sida va? :P Det var dock många många år sedan. Det känns lite tråkigt att jag inte målat mer i mina dagar,för jag tycker det är himla roligt. När jag vet vad jag ska måla då alltså. Fantasin är tyvärr aldrig på topp. Sådär, nu fick ni veta något nytt om mig idag.

Har tillbringat kvällen hittills hos mammi och pappi, de grillade med ett par vänner, så de var snälla och bjöd sin dotter på mat också och som alltid när mamma lagar mat så var det gudomligt gott. Kyckling med sallad och avocadoröra. Till efterrätt fick jag kaffe och hallon med glass och degestivesmulor! Ibland är man helt enkelt bortskämd. Eller ja, av mina älskade päron är jag alltid bortskämd. Tack!

Nu är jag åter hemma och ska ge mig på att måla mina kära garderobsdörrar.
Helt vanligt vitt alltså, inget annat.


Vacker utan spackel?

Kom nyss in från en SVETTIG promenad. Jag tog för drygt två timmar sen med mig Sandris i luren och började knata min vanliga runda. Jag har hela dagen känt mig som världens sunk. Jag har alltså skrapat tapet och slipat spackel, därmed så var jag alltså redan svettig, trött och full med slipdamm på händer, armar och i håret. Skitsamma, jag kommer ändå bli svettig och måste duscha efter promenixen.

Sagt och gjort.. Jag knatade i godan ro och pratade på med Sandra tills jag kommit mitt ut i ingenstans och just där ska man såklart träffa på människor man absolut inte vill träffa på när man känner sig som en lortig rishög. Är det inte typiskt så säg?

Jag berättade för Sandra såklart och hon kläcker ur sig:

- Vacker utan spackel Lotta!

Det hade kanske kunnat varit sant, nog för att jag var osminkad men helt utan spackel var jag ju inte. :P

Därför vill jag nu tillägna både mig och Sandra denna gamla dänga så vi kan få flyga tillbaka i tiden, då allt var frid och fröjd! (Nåja, säkert inte, men hade jag vetat då vad som väntade mig idag, så hade jag sett den tiden som piece of cake)






Catfight

Igår var en helt okej dag. Jag sysselsatte mig med saker exakt hela tiden.  Det blev som nån slags terapi. Det är ju bra, för Markus blev ren och fin och han fick till och med en ny parfym. De två stora garderobsdörrarna är färdigskrapade och spacklade. Därefter dammsög jag, bytte sängkläder och plockade. Lagade tacos som blev färdig lagomt till Becky ringde på. Vi åt tacosen och det var gudomligt gott! Efter det tog vi en sväng med bilen, åkte och hyrde film och dog sedan i soffan hos mig.

Hon åkte strax efter 12 och jag vaknade liksom upp i verkligheten så att säga. Som tur var jag en riktig tröttmössa så jag gick och la mig och somnade nästan på stört. Jag hann irritera mig på kattjävlarna (!!!!) som för andra gången den här veckan måste envisas med att slåss så det ekar på hela området. Det är inget vackert ljud.

Jag vaknade nu och känner mig överkörd av en gaffeltruck. Trött så in i norden och ändå har jag sovit i närmare 10 timmar. Ryggen knakar så fort jag rör mig.

Idag SKA SKA SKA jag bli färdig åtminstonde med de två stora dörrarna! Nu är jag trött på det här.

Dessutom har nedräkningarna börjat och det är både bra och dåligt.

Bokade kryssning med Sandris och Emlan igår. Två veckor kvar och det ska bli så jävla välbehövligt och skönt!

Nu frukost.

En vecka

Så var en vecka av semestern gjord. Alla är väl medvetna om att semestrar bara brukar svischa förbi och jag är inte sen att hålla med.

Det har varit en både bra och dålig vecka. Mestadels övervägande dåliga stunder men det har toppats med fina stunder också. Tur det så man fortfarande kan stå på benen. Eller ens vilja stiga ur sängen på morgonen.

Igår var en riktigt pissdag till exempel. Arg som ett jävla bi tog jag mig ner på stan igårkväll, där blev det umgänge med några som gav mig en ljus stund och det tackar jag så mycket för idag..

Tog en promenad upp till jobbet tidigare för att fixa lite saker och kramas lite med de små, då de brukar kunna ge en ny energi. Tyvärr var de på promenad men jag pysslade och pratade massa med the big boss istället. Det var inte illa pinkat det heller såklart! :)

Nu är jag hemma, hungrig som en varg. Men vet inte vad jag ska äta. Det löser sig alldeles säkert. Därefter ska jag hem till mammi och pappi och städa bilen och efter det ska jag och pappa ta oss till OK och tvätta den också.

Om det finns tid efter det ska jag skrapa och spackla garderober innan Mama B kommer hit och äter tacos med mig.

Till avslut kan jag bara säga:

Ryck upp dig, öppna ögonen och inse vad du kan få.


Va fan..





idioti

Vilken jäkla idiot var det som kom med idéen att sätta tapeter på garderobsdörrar? En jävligt dum idiot!

Vad är det med världen och folk?

Lady Antebellum

Terapi

Med ett pissdåligt humör startade jag dagen. Men det blev bättre.




En utslagen hjälte.




Med mat i magen är man en mätt, nöjd och trött tjej.




Haha, gullfötterna!




Slappigt och skönt under trädet.




Underbara söta Tilda.





Soligt!




Bus i gräset med mamma och morbror Anders.


Tackar de båda damerna för en fin dag.
Tack även till Viktoria och Sigrid för fika och en trevlig eftermiddag/kväll i Hullsta!

Oh, oh, oh, imorgon kommer förhoppningsvis min nya leksak! Yay! :P

Varje gång du möter min blick

 

Kents nya skiva är alldeles alldeles ALLDELES underbar!

Ge mig lite tid

Vad är tid?


Hur lång tid är 10 år?
Fråga paret som nyligen har skilt sig.

Hur lång tid är 3 år?
Fråga en nybakad student.

Hur lång tid är 1 år?
Fråga eleven som måste gå om nian.

Hur lång tid är en månad?
Fråga mamman till en för tidigt född baby.

Hur lång tid är en vecka?
Fråga chefredaktören på en veckotidning.

Hur lång tid är en timme?
Fråga de förälskade som väntar på att träffas.

Hur lång tid är en minut?
Fråga den som just missade bussen, flyget eller tåget.

Hur lång tid är en sekund?
Fråga den som överlevt en olycka.

Hur lång tid är en hundradels sekund?
Fråga den som tagit silver i OS.

Tiden väntar inte på någon.
Värdesätt varje ögonblick.



Tänk på det nästa gång någon ber dig om tid
eller när du själv ber någon om tid.

Vad gör man?


Ja, vad fan gör man egentligen?

Helgen i bilder

Det var ett tag sedan jag la in några bilder här så därför sammanfattar jag den med dessa bilder.



Vi börjar med fredagens snyggaste bild, vår tanke var att fulast vinner. Vi kom fram till att det blev oavgjort. :P




Vickan och Sofie.




Vi invigde Ls altan, vi satt dock utanför för på altanen var det VARMT! Dock en massa skumpa, det gillar vi! ;)




Linda, Ulla och en Kicki.




Maria :)




Toktjejer! :)




Lördagen spenderades i vårvik på den här klippan med min groda.




På  kvällen blev det vin och skumpa på balkongen hos Sandra.




Markus var också med.




Och partysnubben!




Sen gock vi ut och drack mer vin.




Skål och tack för en härlig kväll. Vi var dock så himla trött så det blev en rätt tidig kväll.

Igår var vi i valbo hela eftermiddagen. Sedan blev det middag på Helt Enkelt innan vi var på bio, Eclipse. Det är ju så man blir lite kär. Inget slår såklart första filmen, men den här var klart mycket bättre än andra.

Nu är jag hemma igen. Ska äta frukost nu sen ska jag nog faktiskt ge mig ut på en promenad. Det behövs verkligen efter den här svullohelgen.

Tackhej!

One day to go

Nu är det bara en dag kvar till semester! En dag kvar till semester! Min allra första betalda semester. :P Det ska bli väldigt skönt, kommer såklart sakna alla men jag behöver nog ladda batterierna lite, det gör vi alla!

Jag avslutar detta läsår med att laga mat åt hela huset. Kyckling och ris! Får se hur det går! :P

Imorgonkväll blir det till att fira semestern på Ls nya fina altan och därefter blir det parken. Ser väldigt mycket fram emot det. En helkväll med (nästan) alla på världens bästa Backstugan!

Ikväll gör jag inget. Skönt det med.. Fast lite rastlös är jag allt. Men jag låtsas inte om. Skulle ha tagit mig ut på en promenad men jag gör nog något annat istället tror jag. Tröttmössa som jag är.

Tackhej!
RSS 2.0